• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام :D

من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام

Last edited:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام :D

من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام

داداش من به جان خودم من اصلا مشکلم عذرخواهی نیست , ولی وقتی یکی تو ذهنم خراب بشه دیگه نمیتونم باهاش کار کنم , اصلا هم خوب نیست ولی خب دیگه کاریش نمیتونم بکنم , من خیلی سر همین چیزایی الکی حساسم

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
انگار مرغ شما یه پا داره فقط داداش گلم خوب نیست ادم لجباز باشه واسه یه مرد خوب نیست اصلا خوددانی اگه خواستی به ما بفروشی خبر بده شدید لازم دارم و حقیقت گیرم هم نیومد

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
سلام حامد جان قیمت سه ترا هنوز افت نداشته؟ شدیدا نیازمند سه ترای دوم هستم

FULL HD

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
66
اقایون ترا خدا جایی سراغ دارید هارد 3 ترا داشته باشند؟؟؟

این اقا به ما نمیفروشه

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام حامد جان قیمت سه ترا هنوز افت نداشته؟ شدیدا نیازمند سه ترای دوم هستم

سلام جناب مستان , خوبی آقا ؟ اینطرفا :cool:

عزیز پایین که هیچی بالا هم داره میره , مملکت گل و بلبل هست دیگه الان مشکل کمبود هارد هم اضافه شده و رو قیمتا داره تاثیر میزاره

الان کمترین قیمتی که میتونم پیدا کنم سیگیت 390 و وسترن 400 هست ( که اصلا وسترن پیدا نمیشه کلا و تکو توک با قیمت های فضایی مثلا 420 میفروشن)

safa66

Registered User
لایک‌ها
61
سلام جناب مستان , خوبی آقا ؟ اینطرفا :cool:

عزیز پایین که هیچی بالا هم داره میره , مملکت گل و بلبل هست دیگه الان مشکل کمبود هارد هم اضافه شده و رو قیمتا داره تاثیر میزاره

الان کمترین قیمتی که میتونم پیدا کنم سیگیت 390 و وسترن 400 هست ( که اصلا وسترن پیدا نمیشه کلا و تکو توک با قیمت های فضایی مثلا 420 میفروشن)

من خدمتتون پ خ دادم ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام حامد جان، هارد مارو فرستادی یا نه؟

سلام دوست من هارد در حال کپی شدنه هنوز
ویرایش 4 مهر : هارد ارسال شد
من خدمتتون پ خ دادم ممنونم

Sent from my iPhone using Tapatalk

جواب دادم

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قیمت هارد داره میره بالا شدید

هرکی میخواد یدونه سیگیت 3ترا مونده برام زودتر بگیره

Last edited:

schahab666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا حامد

اون سیگیت 3 ترا هنوز موجوده؟ با دیتا قیمت چند؟ من خواهانم...

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام آقا حامد

اون سیگیت 3 ترا هنوز موجوده؟ با دیتا قیمت چند؟ من خواهانم...

سلام دوست من

الان سیگیت شده 400 تومن
دیتا هم که زدم تو پست اول 10 تومن اضافه میشه

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
سلام
من یه دو ترا میخوام+اطلاعات
لطفا شماره حساب و مبلغ پرداختی رو ارسال کنید
ممنون

schahab666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من

الان سیگیت شده 400 تومن
دیتا هم که زدم تو پست اول 10 تومن اضافه میشه

ممنون از جواب!

راستش من از قیافه ظاهری وسترن ها بیشتر خوشم میاد.... الان دیگه وسترن ندارید؟ اما از طرفی هم می ترسم همین سیگیت رو هم نخرم، دو سه روز دیگه کلی بیاد روش... به نظر شما چه کنم؟ وسترن اگر باشه همون 10 تومن تفاوت قیمت داره با سیگیت؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب

ممنون از جواب!

راستش من از قیافه ظاهری وسترن ها بیشتر خوشم میاد.... الان دیگه وسترن ندارید؟ اما از طرفی هم می ترسم همین سیگیت رو هم نخرم، دو سه روز دیگه کلی بیاد روش... به نظر شما چه کنم؟ وسترن اگر باشه همون 10 تومن تفاوت قیمت داره با سیگیت؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب

راستی یادم رفت بپرسم: همه دیتای اون لیست تو یه هارد 3 ترابایتی جا می شه؟؟؟ دوم این که بعضی از سریال ها مثل vampire diaries هنوز تموم نشدن و در حال پخشن، بعدها که تموم شدن می شه از شما مابقی رو بگیریم و تکمیل کنیم؟؟ حیفه ناقص بمونه آخه...

Last edited:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
ممنون از جواب!

پیشاپیش ممنون از جواب

راستی یادم رفت بپرسم: همه دیتای اون لیست تو یه هارد 3 ترابایتی جا می شه؟؟؟ دوم این که بعضی از سریال ها مثل vampire diaries هنوز تموم نشدن و در حال پخشن، بعدها که تموم شدن می شه از شما مابقی رو بگیریم و تکمیل کنیم؟؟ حیفه ناقص بمونه آخه...

بله میتونین بقیه سریال ها رو مثل همون سریال vampire diareis بعدا از من بگیرین اگه بیاد که احتمالا چند روز دیگه قسمت اول فصل ۴ میاد ، چون من خودم همه این سریال ها رو دنبال میکنم پس هر هفته قسمت جدید رو دانلود و تماشا میکنم و به آرشیو هم اضافه میشه

وسترن خیلی کم هست تو بازار ، اتفاقا به نظر من قیافه سیگیت خیلی بهتر از وسترن هست
اگه بخواین میتونم براتون پیدا کنم و قیمتش هم تقریبا همون ۱۰ تومن بالاتر هست ، البته قول نمیدم که دقیقا این مقدار باشه ولی خب می تونین رو این مقدار حساب کنین و اگه بیشتر شد مبلغ بهتون پس داده میشه

hamid_rs

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز
لطفا قیمت مدلهای 2 ترا و 3 ترا که موجود دارید رو برام بفرستید
حجم دیتا دقیقا چقدر هست؟
ممنون

diablo22

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوست عزیز یه سوال فنی داشتم
ایا داخل باکس اکسترنالهای وسترن یه هارد معمولی قرار داده شده ؟ و میشه در مواقع دلخواه
هاردرو از باکس بیرون اورد و به صورت اینترنال استفاده کرد؟
یا مثل هاردهای 2.5 اینچی اکسترنالهاش، پورتهای برق و دیتای ساتا روی هارد تعبیه نشده؟
و پورت یو اس بی روی کیت هارد قرار داره؟
برای این از شما پرسیدم چون توی این وادی هستین؟
یا کسی از دوستان که میدونه جواب بده ممنون میشم
برادر اپ حساب کن

hichkas_021

Registered User
لایک‌ها
100
ممنون هارد منم امروز رسید
فقط یک سوال سرعت انتقال فایل 23 تا 25 مگ در ثانیه ست هارد های وسترن هم اینجوری هستن ؟
سرعت کم نیست؟

schahab666

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله میتونین بقیه سریال ها رو مثل همون سریال vampire diareis بعدا از من بگیرین اگه بیاد که احتمالا چند روز دیگه قسمت اول فصل ۴ میاد ، چون من خودم همه این سریال ها رو دنبال میکنم پس هر هفته قسمت جدید رو دانلود و تماشا میکنم و به آرشیو هم اضافه میشه

وسترن خیلی کم هست تو بازار ، اتفاقا به نظر من قیافه سیگیت خیلی بهتر از وسترن هست
اگه بخواین میتونم براتون پیدا کنم و قیمتش هم تقریبا همون ۱۰ تومن بالاتر هست ، البته قول نمیدم که دقیقا این مقدار باشه ولی خب می تونین رو این مقدار حساب کنین و اگه بیشتر شد مبلغ بهتون پس داده میشه

ممنون

من تهران هستم ... امکانش هست حضوری خدمت برسم برای خرید؟؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
ممنون هارد منم امروز رسید
فقط یک سوال سرعت انتقال فایل 23 تا 25 مگ در ثانیه ست هارد های وسترن هم اینجوری هستن ؟
سرعت کم نیست؟

سلام دوست من

شما اگه از usb 2 استفاده میکنید یکی از علتاش همینه ، و یه چیزه دیگه هم چک کنین ، برین روی آیکون my computer کلیک راست کنین ، بعد برین روی properties , بعد سمت چپ تصویر بزنین device manager , تو لیست باز شده ، disk folder فکر کنم اسمش همینه ، از بالا چندتا پایین تره ، بعد هاردتون رو اونجا پیدا کنین روش کلیک راست کنین بزنین properties , بعد بالای پنجره از سمت چپ ، tab دوم رو بزنین , بعد اونجا که نقطه گذاشته روی safty بزنین روی گزینه پایینش که زده best performance , بعد اوکی کنین حالا تست کنین سرعتتون خیلی بالا تر میره ، علتشم خواستین میگم بهتون ، هارد وسترن و سیگیت از لحاظ سرعت فرقی ندارن البته سیگیت بک آپ پلاس منظورم هست

سلام دوست عزیز
لطفا قیمت مدلهای 2 ترا و 3 ترا که موجود دارید رو برام بفرستید
حجم دیتا دقیقا چقدر هست؟
ممنون

ارسال شد

سلام
دوست عزیز یه سوال فنی داشتم
ایا داخل باکس اکسترنالهای وسترن یه هارد معمولی قرار داده شده ؟ و میشه در مواقع دلخواه
هاردرو از باکس بیرون اورد و به صورت اینترنال استفاده کرد؟
یا مثل هاردهای 2.5 اینچی اکسترنالهاش، پورتهای برق و دیتای ساتا روی هارد تعبیه نشده؟
و پورت یو اس بی روی کیت هارد قرار داره؟
برای این از شما پرسیدم چون توی این وادی هستین؟
یا کسی از دوستان که میدونه جواب بده ممنون میشم
برادر اپ حساب کن

بله دوست عزیز داخل باکس هارد معمولی قرار داره و میشه در بیارین به عنوان اینترنال استفاده کنین ، حتی جای پیچ هم داره روی هارد داخلی

ممنون

من تهران هستم ... امکانش هست حضوری خدمت برسم برای خرید؟؟

برای تحویل میتونم یه جا قرار بزاریم بیارم براتون حضوری تقدیم بشه ولی برای خرید خیر

Last edited:
بالا