من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام
من در حضور تمامی دوستان گلم از دوست عزیزم حامد به خاطر جسارتی که داشتم معزرت میخوام
سلام حامد جان قیمت سه ترا هنوز افت نداشته؟ شدیدا نیازمند سه ترای دوم هستم
سلام جناب مستان , خوبی آقا ؟ اینطرفا
عزیز پایین که هیچی بالا هم داره میره , مملکت گل و بلبل هست دیگه الان مشکل کمبود هارد هم اضافه شده و رو قیمتا داره تاثیر میزاره
الان کمترین قیمتی که میتونم پیدا کنم سیگیت 390 و وسترن 400 هست ( که اصلا وسترن پیدا نمیشه کلا و تکو توک با قیمت های فضایی مثلا 420 میفروشن)
سلام حامد جان، هارد مارو فرستادی یا نه؟
من خدمتتون پ خ دادم ممنونم
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام آقا حامد
اون سیگیت 3 ترا هنوز موجوده؟ با دیتا قیمت چند؟ من خواهانم...
سلام
من یه دو ترا میخوام+اطلاعات
لطفا شماره حساب و مبلغ پرداختی رو ارسال کنید
ممنون
سلام دوست من
الان سیگیت شده 400 تومن
دیتا هم که زدم تو پست اول 10 تومن اضافه میشه
ممنون از جواب!
راستش من از قیافه ظاهری وسترن ها بیشتر خوشم میاد.... الان دیگه وسترن ندارید؟ اما از طرفی هم می ترسم همین سیگیت رو هم نخرم، دو سه روز دیگه کلی بیاد روش... به نظر شما چه کنم؟ وسترن اگر باشه همون 10 تومن تفاوت قیمت داره با سیگیت؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب
ممنون از جواب!
راستش من از قیافه ظاهری وسترن ها بیشتر خوشم میاد.... الان دیگه وسترن ندارید؟ اما از طرفی هم می ترسم همین سیگیت رو هم نخرم، دو سه روز دیگه کلی بیاد روش... به نظر شما چه کنم؟ وسترن اگر باشه همون 10 تومن تفاوت قیمت داره با سیگیت؟؟
پیشاپیش ممنون از جواب
راستی یادم رفت بپرسم: همه دیتای اون لیست تو یه هارد 3 ترابایتی جا می شه؟؟؟ دوم این که بعضی از سریال ها مثل vampire diaries هنوز تموم نشدن و در حال پخشن، بعدها که تموم شدن می شه از شما مابقی رو بگیریم و تکمیل کنیم؟؟ حیفه ناقص بمونه آخه...
بله میتونین بقیه سریال ها رو مثل همون سریال vampire diareis بعدا از من بگیرین اگه بیاد که احتمالا چند روز دیگه قسمت اول فصل ۴ میاد ، چون من خودم همه این سریال ها رو دنبال میکنم پس هر هفته قسمت جدید رو دانلود و تماشا میکنم و به آرشیو هم اضافه میشه
وسترن خیلی کم هست تو بازار ، اتفاقا به نظر من قیافه سیگیت خیلی بهتر از وسترن هست
اگه بخواین میتونم براتون پیدا کنم و قیمتش هم تقریبا همون ۱۰ تومن بالاتر هست ، البته قول نمیدم که دقیقا این مقدار باشه ولی خب می تونین رو این مقدار حساب کنین و اگه بیشتر شد مبلغ بهتون پس داده میشه
ممنون هارد منم امروز رسید
فقط یک سوال سرعت انتقال فایل 23 تا 25 مگ در ثانیه ست هارد های وسترن هم اینجوری هستن ؟
سرعت کم نیست؟
سلام دوست عزیز
لطفا قیمت مدلهای 2 ترا و 3 ترا که موجود دارید رو برام بفرستید
حجم دیتا دقیقا چقدر هست؟
ممنون
سلام
دوست عزیز یه سوال فنی داشتم
ایا داخل باکس اکسترنالهای وسترن یه هارد معمولی قرار داده شده ؟ و میشه در مواقع دلخواه
هاردرو از باکس بیرون اورد و به صورت اینترنال استفاده کرد؟
یا مثل هاردهای 2.5 اینچی اکسترنالهاش، پورتهای برق و دیتای ساتا روی هارد تعبیه نشده؟
و پورت یو اس بی روی کیت هارد قرار داره؟
برای این از شما پرسیدم چون توی این وادی هستین؟
یا کسی از دوستان که میدونه جواب بده ممنون میشم
برادر اپ حساب کن
ممنون
من تهران هستم ... امکانش هست حضوری خدمت برسم برای خرید؟؟