faramobile
Registered User
مبارکتون باشهسفارش من، ( 2 تا هارد و یه کیف ) الان رسید به دستم
ممنونم ازتون برای حُسن برخورد و حوصله برای راهنمایی کردن و قیمت های مناسب
مبارکتون باشهسفارش من، ( 2 تا هارد و یه کیف ) الان رسید به دستم
ممنونم ازتون برای حُسن برخورد و حوصله برای راهنمایی کردن و قیمت های مناسب
اکسترنال فعلا بار جدید 6 ترا تو گمرک گیر کرده منتظر ترخیص هستیم6ترا چی موجود دارین ؟ اکسترنال
خیردیتای گرافیکی هم داری،حدود 2 ترابایت
هارد 1 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار : 209
قیمت اخر با پست شماره تماس و مشخصات برام بفرستین ممنون
سلام هاردتون در حال آماده سازی هستهزينه يه هارد 1 ترا سيگيت بك پلاس اسليم + پكيج فيلم هاي روز براي اقا حامد عزيز واريز شد.
ايشالا سريع حاضر كنند، مثل هميشه.
ممنون
بدون گارانتی اصلا کار نمیکنیماین رنگ و این مدل 1 ترا و USB3 بدون گرانتی چند با پست برام در میاد داداش
پاسخ دادمبنده "هارد 1 ترا سیلیکون پاور - Silicon Power A60 - بدون آدابتور ضد ضربه گارانتی اصلی" رو میخوام بخرم فقط قبلش چند تا سوال از شما دارم:
1- این هارد چراغ led برای نمایش مشغول بودن هارد داره؟
2- گارانتی این هارد مال کدوم شرکته؟
3- بین این هارد و مدل "هارد 1 ترا وسترن المنت - Western Digital Element - بدون آدابتور گارانتی سازگار" شما کدوم رو توصیه می کنید؟
4- لطفا حجم پکیج شماره 5 رو به تفکیک هر چهار بخش فیلم های خارجی و ایرانی و آپدیتهاشون بفرمایید.
5- امکانش هست فقط یک فصل از یکی از سریال های خارجی رو برای خریدار کپی کنید روی هارد؟ هزینه اش چقدر میشه؟
5- شرایط خرید چطوریه و آیا امکان خرید حضوری در تهران هست؟
با تشکر
پاسخ دادمدرود
لطفا حجم دقیق هر پکیج و قیمت هر ترابایت انتخابو برام پی ام کنید.
موجود نداریمسلام
هارد با پورت thunderbolt رو می خواستم با ظرفیت ۱ و ۲ G
سلام عزیزسلام خدمت همگی
حدود ده روز پیش یک عدد هارد سیگیت اکسپنشن 2 ترا اکسترنال با آداپتور بصورت حضوری از ایشان خریداری شد.
البته به همراه چهار پکیج اطلاعات.
ممنون حامد خان
راستی امتیاز بازارچه را ندادی ها!!!!!
منتظر امتیاز هستم.
سلامبا سلام
جهت تعويض هارد لپتاپ n550 jk ايسوس از ١ترا ٥٤٠٠ به ١ ترا ٧٦٠٠ با همون مارك يا هارد هيبريدي داراي ٨ گيگ اس اس دي ٧٦٠٠ چقدر بايد سر بدم؟ لپتاپ آك هست و هنوز اطلاعاتي در هارد ريخته نشده، ممنون