مبارکت باشهآقا هارد رو گرفتیم.
متشکر.
بله موجوده - چه ظرفیتی ؟هارد اکسترنال بی سیم هم دارید ؟
پاسخ دادمقیمت 1 و 500 رو بفرمایید در ضمن مدل و برندشم بفرمایید
ssd 2 ترا بایت!!!!هارد من بدسکتور داره و درست نمیشه - میخام عوضش کنم با یه هارد 2 ترابایتی معمولی SSD که گارانتی داشته باشه و خوب باشه(خراب نشه) حداقل قیمت این مدل هارد چند هست
1- این نرم افزار که گفتی رو گرفتم - مشکل را حل نکرد - درایو g کلا باز نمی شود و برای باز شدن پیغام میده کا باید فرمت بشه من هم فرمتش میکنم فرمت نمیشه و میگه ناتوان در فرمت کردن... - میشه یه راه به من بگید که مشکل هارد دیست حل بشه و بدسکتور نداشته باشه. من از نرم افزار HDD Regenerator هم استفاده کردم - نرم افزار نه مشکلی را شناسایی کرد و نه مشکلات را حل کرد؟ - وقتی نرم افزار مشکلی رو پیدا نکرد رفتم درایو g رو فرمت کنم - ویندوز ارور داد و گفت که ناتوان هست. شما یه راه حل قطعی بدید که مشکلات هارد دیسک و بدسکتور آن حل شود. 2- من اصلا نمیدانم SSD یعنی چی! فقط میگن که سرعتش بالاترهssd 2 ترا بایت!!!!
تا حالا که نیومده اگرم بیاد زیر 5-6 میلیون نیست
هارد اینترنال داخل کیس میره برای اکثر مصارف مثه نصب سیستم عامل و آرشیو و غیره بسته به سرعت هارد قابل استفادس
هارد اکسترنال فرق آنچنانی با هاردهای معمول نداره..اکثر ورژن هاردهای اینترنال ورژن اکسترنالش هم هست..مثه هارد شبکه و ..اما کلا اگر قراره روش سیستم عامل بریزی اینترنال بگیر..اگر قراره فایلهاتو نگه داری و جابه جایی برات مهمه اکسترنال
واسه بدسکتور هم نرمافزار زیرو رو بگیر ببین درست میکنه یا نه
http://soft98.ir/software/optimization/1671-HDD-Regenerator.html
مبارکتون باشهیه هارد 3ترا دیگه هم بدون دیتا خریداری شد.ممنون .
ارسال شدقیمت وسترن الترا دوترا اکسترنال را لطف کنید بدید.
حضوری تحویل شددو عدد ۴ ترا سیگیت اکسپنشن به همراه دیتا خریداری شد. قرار شد پنجشنبه حضوری تحویل بگیرم. پس از تحویل فیدبک میدم. جواب سوالات با حوصله داده میشه و برخورد خوبی دارند. تشکر
پاسخ دادمسلام
وسترن بلو 64 مگ 3 ترا و 4 ترا
وسترن بلک 2 ترا 64
وسترن گرین 3 و 4 ترا 64 مگ
قیمت بدید ممنون میشم!