• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

rmb_ali

Registered User
لایک‌ها
21
قیمت 1 و 500 رو بفرمایید در ضمن مدل و برندشم بفرمایید

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
سلام
وسترن بلو 64 مگ 3 ترا و 4 ترا
وسترن بلک 2 ترا 64
وسترن گرین 3 و 4 ترا 64 مگ
قیمت بدید ممنون میشم!

Last edited:

arman98

Registered User
لایک‌ها
50
یه هارد 3ترا دیگه هم بدون دیتا خریداری شد.ممنون .

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
قیمت وسترن الترا دوترا اکسترنال را لطف کنید بدید.

Seyedof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو عدد ۴ ترا سیگیت اکسپنشن به همراه دیتا خریداری شد. قرار شد پنجشنبه حضوری تحویل بگیرم. پس از تحویل فیدبک میدم. جواب سوالات با حوصله داده میشه و برخورد خوبی دارند. تشکر

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
هارد من بدسکتور داره و درست نمیشه - میخام عوضش کنم با یه هارد 2 ترابایتی معمولی SSD که گارانتی داشته باشه و خوب باشه(خراب نشه) حداقل قیمت این مدل هارد چند هست

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
کلا فرق هارد اینرنال با اکسترنال چی هست؟ هارد اکسترنال رو میشه مثل اینترنال نصب کرد و استفاده کرد یا مثل فلش مموری فقط میشه حملش کرد؟

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
هارد من بدسکتور داره و درست نمیشه - میخام عوضش کنم با یه هارد 2 ترابایتی معمولی SSD که گارانتی داشته باشه و خوب باشه(خراب نشه) حداقل قیمت این مدل هارد چند هست
ssd 2 ترا بایت!!!!
تا حالا که نیومده اگرم بیاد زیر 5-6 میلیون نیست
هارد اینترنال داخل کیس میره برای اکثر مصارف مثه نصب سیستم عامل و آرشیو و غیره بسته به سرعت هارد قابل استفادس
هارد اکسترنال فرق آنچنانی با هاردهای معمول نداره..اکثر ورژن هاردهای اینترنال ورژن اکسترنالش هم هست..مثه هارد شبکه و ..اما کلا اگر قراره روش سیستم عامل بریزی اینترنال بگیر..اگر قراره فایلهاتو نگه داری و جابه جایی برات مهمه اکسترنال

واسه بدسکتور هم نرمافزار زیرو رو بگیر ببین درست میکنه یا نه
http://soft98.ir/software/optimization/1671-HDD-Regenerator.html

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
ssd 2 ترا بایت!!!!
تا حالا که نیومده اگرم بیاد زیر 5-6 میلیون نیست
هارد اینترنال داخل کیس میره برای اکثر مصارف مثه نصب سیستم عامل و آرشیو و غیره بسته به سرعت هارد قابل استفادس
هارد اکسترنال فرق آنچنانی با هاردهای معمول نداره..اکثر ورژن هاردهای اینترنال ورژن اکسترنالش هم هست..مثه هارد شبکه و ..اما کلا اگر قراره روش سیستم عامل بریزی اینترنال بگیر..اگر قراره فایلهاتو نگه داری و جابه جایی برات مهمه اکسترنال

واسه بدسکتور هم نرمافزار زیرو رو بگیر ببین درست میکنه یا نه
http://soft98.ir/software/optimization/1671-HDD-Regenerator.html
1- این نرم افزار که گفتی رو گرفتم - مشکل را حل نکرد - درایو g کلا باز نمی شود و برای باز شدن پیغام میده کا باید فرمت بشه من هم فرمتش میکنم فرمت نمیشه و میگه ناتوان در فرمت کردن... - میشه یه راه به من بگید که مشکل هارد دیست حل بشه و بدسکتور نداشته باشه. من از نرم افزار HDD Regenerator هم استفاده کردم - نرم افزار نه مشکلی را شناسایی کرد و نه مشکلات را حل کرد؟ - وقتی نرم افزار مشکلی رو پیدا نکرد رفتم درایو g رو فرمت کنم - ویندوز ارور داد و گفت که ناتوان هست. شما یه راه حل قطعی بدید که مشکلات هارد دیسک و بدسکتور آن حل شود. 2- من اصلا نمیدانم SSD یعنی چی! فقط میگن که سرعتش بالاتره

J.mohseni

Registered User
لایک‌ها
87
ssd که فقط برای نصب سیستم عامل استفاده میشه به خاطر سرعت بالاش و قیمت بالا..شما اگر به حجم بالا نیاز داری به هاردای اینترنال و اکسترنال باید فکرکنی بسته به سلیقه و مصرفت
در مورد بدسکتور و فرمت درایو اگر میتونی با یه سیستم دیگه اگرم نمیتونی از طریق داس فرمت کن..از توی ویندوز ممکنه اجازه نده..
همون نرم افزار برات یه دیسک بوت میسازه که میتونی از توی داس هم اسکن کنه هم تعمیر..
اگر هارد قابل تعمیر باشه احتمال اینکه این بتونه درستش کنه زیاده اگرم این نتونه کاریش بکنه احتمال از بین رفتن هارد زیاده

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
دو عدد ۴ ترا سیگیت اکسپنشن به همراه دیتا خریداری شد. قرار شد پنجشنبه حضوری تحویل بگیرم. پس از تحویل فیدبک میدم. جواب سوالات با حوصله داده میشه و برخورد خوبی دارند. تشکر
حضوری تحویل شد

مبارکتون باشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921

behnamte

Registered User
لایک‌ها
77
هارد 2 ترا وسترن مای بوک - Western Digital My Book - با آدابتور
هارد 2 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus - با آدابتور
هارد 2 ترا سیگیت اکسپنشن -Seagate Expansion با آدابتور
سلام دوست عزیز قیمت روز این 3 هاردو میگی؟

jabi_james

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام..
هارد سه ترا اکسترنال میخوام با آداپتور.. USB3 باشه.. حتما هستن همشون.. بهترین گارانتی چیه؟

یه دو ترا دارم.. وسترن مای بوک.. راضی ام..

حالا چی بگیریم؟

بالا