faramobile
Registered User
سیگیت باراکودا پس چیه؟
ارزونترین هارد 2تراتون چنده؟ اینا چون ارزونن که کیفتشون پایین نمیاد؟ خراب نشه یه وقت
اینترنال اگه بخواین سیگیت ۳ ترا ۳۳۴
۲ ترا ۲۵۷ تومن
سیگیت باراکودا پس چیه؟
ارزونترین هارد 2تراتون چنده؟ اینا چون ارزونن که کیفتشون پایین نمیاد؟ خراب نشه یه وقت
سلامسلام و روز بخیر؛
دوست من؛ لیست آثار سه بعدیت رو لطفا پ خ کن برام. کجای ایران / تهران تشریف دارین؟
سلام.لیست فیلم 3dو کارتون های 3d و مستند 3d برام بفرستید..ایا بدون خرید هارد هم میشه فیلم ازتون خرید؟اگه میشه چطوری؟پاسخ دادم
درود ... این پکیج هااا چقدر میشه ؟؟؟ یعنی چقدر حجمشون هست ؟؟------------------------------------------
1- پکيج کارتون هاي دوبله بدون حذفيات (نسخه بلوري رايپ)
3- پکيج آثار سینمایی دوبله بدون حذفيات به صورت 2 زبانه (خيلي کامل تر از اونايي که تو اينترنت پيدا ميکنيد) (نسخه بلوري رايپ) ( کيفيت عالي )
4- پکيج بازي هاي روز و معروف : Splinter Cell Blacklist , Batman Arkham Origins , Call of Duty Ghosts , Max Payne 3 , Battlefield 4 و ...
5- پکيج جديدترين آثار سینمایی ايران و جهان با کيفيت عالي 720 و 1080 ( آثار جديد همه 1080 با حجمي حدودا 1.5 گيگ به بالا هستن) (وطني ها همه 720 هستن)
7- پکيج 250 آثار سینمایی برتر از نگاه IMDB با کيفيت 1080 و 720
10- پکیج آثار سینمایی قبل از انقلاب
سلامسلام، آقا حامد. چند وقت پیش یک سری مزاحمت شدم ازت یه 5 ترا بک آپ پلاس سیگیت خریدم با دیتا، دوباره نیازمند هارد شدم ولی امروز هرچی گشتم نداری از اون سری هارد ها، میارید اینشاالله کمی صبوری کنیم؟ یا واسه مشتری سابقت میتونی جور کنی اگه سماجت کنم؟
پاسخ دادمسلام حامد جان یه ترا وسترن پاسپورتی چند؟
بله اضافه شدسلام لیست نرامافزار هم بروز شد .نسخه ۲۲ گردورو اضافه کردید