faramobile
Registered User
این هارد قیمتش در نوسان هست لطفا تماس بگیرید هروقت قصد خرید داشتید قیمت همون روز رو بدم خدمتتون : ۰۹۱۹۹۰۵۳۵۴۷sx900 512GB رو بهم قیمت می دی
این هارد قیمتش در نوسان هست لطفا تماس بگیرید هروقت قصد خرید داشتید قیمت همون روز رو بدم خدمتتون : ۰۹۱۹۹۰۵۳۵۴۷sx900 512GB رو بهم قیمت می دی
سلام برادر ، متاسفانه گارانتی سازگار ۳ ترا مای بوک و ۴ ترا مای بوک بسیار کم شده و قیمت الان بسیار بالاست ، مثلا ۳ ترا مای بوک الان شده ۳۸۰ ! و ۴ ترا ۵۲۰سلام آقا حامد
خسته نباشید
از گارانتی سازگار خبری نیس؟
خیلی ممنون
پاسخ دادمبا سلام خدمت شما آقا حامد،
لطفا قیمت هارد 3 ترا وسترن گرین رو پ.خ کنید.
با تشکر.
سلامسلام ،
یه راهنمایی نیاز دارم + قیمت !
بنده زیاد دانلود میکنم ، و الان هم 3 ترا اطلاعات پر شده نیاز به هارد جدید دارم ، فقط بین هارد های اکسترنال بدون آداپتور با آداپتور موندم کدوم رو انتخاب کنم ، 2 بار هارد اکسترنال بدون آداپتورم به مشکل خورد ( بعد از اتصال به سیستم هارد روشن میشه اما چیزی نشون نمیده نمیتونه لود کنه ... ) .
برای همین چون بعضی اوقات هارد رو در روز 2 3 بار ممکنه هی به کامپیوتر وصل بشه و تلویزیون و لپ تاپ !!! میخواستم بدونم نظر شما چی هستش که این مشکل برام پیش نیاد ... چون 2 بار دقیقاً یه مشکل پیش اومده برام با هارد اکسترنال...
سلام
اخرین بروز رسانی تون 1 ماه قبله. قیمتها تغییر نکرده؟ بی زحمت قیمت جدید رو برام پیغام کنید.
سلام قیمتWestern my pass ultra 2T و seagate backup plus slim 2 T هم میدین لطفا
ممنون
سلام
شما هارد لپتاپی هم دارید؟ یدونه ۵۰۰ معمولی میخام
Sent from my HUAWEI Y511-U30
قیمت های جدید + آخرین لیست ارسال بشه