سلام حامد خان - لطفا قیمت های تاپیک را به روز کنید - ممنون
بروز شد
سلام، هارد 4 ترا مدل وسترن و سی گیت چی دارید؟ لطفا قیمت رو پ.خ کنید.
قیمت در پست اول بروز شد
سلام. حجم دیتای فیلم اکشن و ترسناکتون چقدره؟ لطفا پ خ + قیمت.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
سلام
فیلم ها به صورت ژانر جدا نشده و کل پکیج فیلم 1400 گیگ حجم داره : 10 تومن
سلام لطف کن قیمت هاردهای 4 ترا اکسترنال را به اضافه حجم پک 3 و 5 را بفرستید.مرسی
سلام
قیمت در پست اول بروز شد
حجم پک 3 : 1 ترا
پک 5 : 1400 گیگ
فرق اینترنال دو ترا سیگیت و وسترن گرین چیه؟
قیمت پرشدن دوترا با سریال و فیلم و همینطور هزینه ارسال کلا قیمت نهایی چقدر میشه؟
برخی از سریالهارو دارم آیا این لیست ها انتخابی هست؟ یعنی میشه حذف و اضافه کرد؟
و یک سوال مهم: من برخی سریالهارو باید در تبلت ببینم و تبلتم توانایی پخش فرمت های فشرده جدید مثل x265 رو نداره آیا این فرمت ها هم در لیست هست؟
سلام
فرق از چه لحاظ ؟ سرعت کیفیت ؟ شما باید مورد مصرفتون مشخص باشه تا بشه مقایسه کرد با توجه به مصرفتون ( مثلا برای آرشیو فیلم و استفاده کم )
قیمت 2 ترا به صورت انتخابی 30 تومن
سریال ها خودش 2400 گیگ هستن و اگه به صورت انتخابی نباشه میشه 10 تومن
بله میتونید حذف کنید که قیمتش به صورت انتخابی محاسبه میشه
خیر فرمت x265 فعلا مناسب همه کاربران نیست و فشار بسیاری به سیستم میاره در نتیجه سیستم کسانی که ضعیف باشه برای پخش با مشکل و لگ مواجه میشه و همچنین بدر تبلت ها متوسط و ضعیف و حتی معروف هم به سختی اجرا میشه یا اصلا بالا نمیاد
در دستگاه های خانگی هم که اصلا نمیخونن این فرمت رو , در نتیجه اصلا از این فرمت در آرشیو استفاده نمیشه تا به وضعیت مطلوب برسه
سلام من این سریالها رو نسخه 1080 میخام اگه موجود دارین بفرمایید همراه با مجموع حجمشون
how i met your mother
friends
30rock
breaking bad
that 70's show
big bang theory
arrested development
سلام
اینارو 1080 دارم :
friends
breaking bad
بقیشون هم من لینک 1080 ندیدم ازشون و فقط 720 وب دی ال پیدا کردم که بدون آرم شبکه هست که همونم دانلود کردم
البته اینو ندارم کلا : that 70's show
سلام و خسته نباشید
اگه امکان داره قیمت عمده ی هاردهاتون رو برام پ خ کنید
قیمت ها قیمت عمده هست و پایین تر از این قیمت امکانش نیست ( در بازار هم یه قیمت بگیرید متوجه میشید - به گارانتی هم توجه کنید )
سلام و درود
هارد ها فقط با اطلاعات داده میشه یا می تونیم فقط هارد بخریم ؟
قیمت های پست اول به روز هستند ؟
خیر میتونید فقط هارد آکبند هم خریداری کنید و اطلاعات در صورت درخواست مشتری اضافه میشه وگرنه نیازی به خرید اطلاعات نیست
قیمت الان بروز هست