سلام. لطفا لیست بازیهارو اپدیت کنین. خیلی وقته که تغییری نکردن. چرا هارد اکسپنشن نمیارین.مخصوصا 4 ترا؟ممنون
سلام
لیست پنجشنبه بروز میشه
سلام
هارد ADATA NH03 3 TB موجود هست الان؟
اگه اره
لطفا با هزینه پست بگید چه قدر در میاد؟
مرسی
سلام
خیر موجود نیست
سلام
میخاستم بدونم درصورت خرید هارد ازشما فقط دیتاهایی که خودتون ارائه میدید رو پرمیکنید یا اینکه امکان سفارش دانلود دیتای مدنظر ماهم وجود داره؟(مثلا اگه پک آپ دانلود منیجرم رو براتون بفرستم میتونید فیلهای مدنظرم رو دانلود کنید؟)
من حدود1سال ونیم پیش از سایت شما یه هارد3ترا خریدم اما شما فقط دیتاهایی که خودتون ارائه میدید رو برام ریخته بودید و فایلهای موردنظرمن ریخته نشده بودند
میخاستم بدونم این امکان الان ایجاد شده از جانب شما یا نه
باسپاس
لیست بدید در صورتی که لینک مناسب باشه بله دانلود میشه براتون ( هزینش تفاوت میکنه که باید اول لیست رو ببینم تا بگم )
در مورد سفارش قبلی هم که داشتید ، خب وقتی من لیست اطلاعلت خودم رو گذاشتم یعنی اینا موجوده پس وقتی چیزی رو نداشته باشم چطور میخواستم براتون کپی کنم
Backup Plus Slim ورژن 2015 اشه عزیز؟
لینک بدید تا ببینم منظورتون کدوم هست ( همراه با عکس باشه ) ما اخرین نسخه هر هارد موجود در بازار ایران رو میدیم
با سلام لطفا آدرس خود را جهت ارسال هارد برای خرید سریالها و فیلم سینمایی همراه با شماره کارت و مبلغ آن برای من پخ کنید
پیام بزنید
سلام
وسترن ديجيتال الترا متال/Western Digital My Passport Ultra Metal 2 س 2 ترا چه رنگ هایی موجود هست؟
تمام رنگ های این هارد موجوده ( ۳ رنگ )
250 فیلم IMDB آپدیت کدوم تاریخه؟ چون چند وقت یه بار آپدیت میشه.
تاریخ اپدیت لیست از روی فایل متنی این لیست مشخصه ، فیلم های این لیست هر ۳ یا ۴ ماه آپدیت میشن چون تغییر انچنانی نمیکنن نهایت رتبه بندی ها جا به جا میشه و فوقش ۲۰ تا فیلم کم و زیاد میشه
سلام وقت بخیر
آقا حامد هارد سیگیت اکسترنال 1tb گارانتیش چند ساله ؟ تو شیراز هم خدمات پس از فروش داره ؟
سلام گارانتی سازگار حدود ۲ سال
فکر میکنم باید داشته باشه چون اکثر شهرهای ایران داره ، توی سایت گارانتی سازگار ارقام میتونید مشاهده کنید
سلام
قیمتهای ذکر شده با احتساب هزینه حمل میباشد؟(برای مشهد)
اگر جواب منفی است هزینه حمل چگونه محاسبه میشود؟
ممنون
سلام
خیر
پست سفارشی ۴ تومن
پیشتاز ۱۵
تیپاکس حدود ۱۲ تومن ( پس کرایه )
دادا یه هارد 2 ترا کارکرده اینترنال با دیتا سفارشی میخوام. چند در میاد. پ خ هماهنگ کن
سلام کارکرده کار نمیکنیم
عزیز اینو داری ؟
Western Digital My Passport - 1TB
اگه هست قیمت ؟ اگه نیست مشابه چنده ؟
سلام اگه منظورتون مدل قدیمی وسترن پاسپورتی هست که دیگع تولید نمیشه ، خیر نداریم
الان مدل جدید این هارد یعنی وسترن الترا پرمیوم هست ۲۰۷ تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk