• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ❤████ فروش هارد اکسترنال اینترنال 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و 6 و 8 || با اطلاعات طلایی و بسیار ارزان ████❤

jamalhadipour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از خوش قولی و دقیق بودن آقا حامد لذت بردم بسته بندی عالی هارد- تحویل و پست سر موقعه - اطلاعاتی که خواسته بودم همونها که در صفحه اول نوشتن بدون کم و زیاد -هارد سالم و نو و ...
از ایشون تشکر می کنم

erfan_jf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام حامدجون قیمت هارد 8 ترا سیگیت واسم بفرست قبلن ازت خرید داشتم خیلی راضیم . ممنون

shangoli007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش یه سوال این هاردای سیگیت باراکودا 3 ترا که زدی 325 تومن 7200 دور هستن یا 5400 ؟
سوال دوم اینکه هارد sshd هم داری؟
اینا جفتشون 7200 دور هستن و فقط فرقشون اینه که تو sshd یه چند گیگ کم هارد اس اس دی هست
پس چرا اینقدر تفاوت قیمت و ظرفیت هست ؟؟ یعنی فقط برای 8-9 گیگ اس اس دی

Last edited:

ykmin

Registered User
لایک‌ها
38
داداش پک 5 فیلم های خارجی فقط یک و دو چند گیگه. شرمنده نتونستم پیدا کنم

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
داداش یه سوال این هاردای سیگیت باراکودا 3 ترا که زدی 325 تومن 7200 دور هستن یا 5400 ؟
سوال دوم اینکه هارد sshd هم داری؟
اینا جفتشون 7200 دور هستن و فقط فرقشون اینه که تو sshd یه چند گیگ کم هارد اس اس دی هست
پس چرا اینقدر تفاوت قیمت و ظرفیت هست ؟؟ یعنی فقط برای 8-9 گیگ اس اس دی
سلام

7200 دور هست
sshd کار نمیکنیم
کلا ساختار SSHD متفاوته و قیمتش هم در بازار متعادل نشده و حتی با گارانتی های معروف مثل سازگار نیومده

در ضمن قیمت 3 ترا سیگیت باراکودا الان 321 هست

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
سلام مجدد
ممنونم
فقط شرایط تحویل کالا و پولش رو بهم بگو
سلام

با من تماس بگیرید برای هماهنگی بیشتر : 09199053547
اگه جواب ندادم اس ام اس بزنید

shangoli007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان چرا قیمت 3ترا سیگیت که 7200 دور هست از قیمت وسترن 3 ترا با 5400 دور کمتره؟
از لحاظ سرعت و کیفیت سیگیت قوی تره درسته؟
به نظر شما من سیگیت و بگیرم یا وسترن؟

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
الان چرا قیمت 3ترا سیگیت که 7200 دور هست از قیمت وسترن 3 ترا با 5400 دور کمتره؟
از لحاظ سرعت و کیفیت سیگیت قوی تره درسته؟
به نظر شما من سیگیت و بگیرم یا وسترن؟
کلا وسترن تو بازار قیمتش همیشه بالاتر از سیگیت بوده

از لحاظ سرعت کپی که من اختلاف محسوس بین این 2 تا ندیدم ( چه 7200 دور سیگیت چه 5400 دور وسترن )

shangoli007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون از اطلاعات
شما که تو بازاری میشه یه قیمت برام بگیری 2 ترا sshd چنده؟

mohammad211

Registered User
لایک‌ها
27
قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا با قیمت خوب رو بهم بده.(اگه دست دو سالم با قیمت خوبم داری خریدارم)
قیمت پک کامل سریال ها (خارجی + خارجی های دوبله شده اگه داری) چقدر میشه؟
راستی کیفیت سریال هات 720 و 1080 هست دیگه من بکشنم 480 نگاه نمی کنم کیفیت نداره.
یک توصیه هم برات دارم سریال هات رو X265 و با کیفیت 720 و 1080 دانلود کن حجمشون از 264 خیلی کمتره کیفیتشونم بیشتر نباشه باهشون یکیه.

کلا قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا + کل سریال ها + آهنگ های ایرانیت به صورت کامل چقدر میشه؟

Last edited by a moderator:

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا با قیمت خوب رو بهم بده.(اگه دست دو سالم با قیمت خوبم داری خریدارم)
قیمت پک کامل سریال ها (خارجی + خارجی های دوبله شده اگه داری) چقدر میشه؟
راستی کیفیت سریال هات 720 و 1080 هست دیگه من بکشنم 480 نگاه نمی کنم کیفیت نداره.
یک توصیه هم برات دارم سریال هات رو X265 و با کیفیت 720 و 1080 دانلود کن حجمشون از 264 خیلی کمتره کیفیتشونم بیشتر نباشه باهشون یکیه.

کلا قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا + کل سریال ها + آهنگ های ایرانیت به صورت کامل چقدر میشه؟
سلام ۳ ترا مای بوک ۴عدد دست دوم موجوده ( هارد های آرشیو خودم هست ) با گارانتی سازگار ( با اطلاعات رایگان ۳ ترا ، ۳۵۰ میتونم بدم )

پک سریال ها هم مثل تمام پک های دیگه قیمتش ۱۰ تومن هست ، ( هر پک ۱۰ تومن هست ) حجمش هم حدود ۲۶۰۰ گیگ هست

سریال ها ۸۰ درصد 1080 هست ( بلوری یا web-dl ) بقیه هم اکثرا 720 وب دی ال هستن چون 1080 نداشتن اصلا !

حتی یک اپیوزد 480 یا دایویکس ( avi ) در پک سریال وجود نداره چون خودم میبینم و امکان نداره کیفیت پایین بتونم ببینم

توضیح در مورد web-dl : کیفیت نزدیک بلوری و بدون آرم شبکه و بدون تبلیغات شبکه

------------------------------
قبلا هم در مورد انکود x265 گفته بودم ، امکان دانلود x265 برای من هست و خیلی قبل تر بررسی کردم و میکنم ( البته ریلیز 1080 وب دی ال که برای تمام سریال ها بزارن جایی ندیدم ) ، اماااااا ...
اما اینه که انکود x265 در ۹۰ درصد پلیر های خانگی و تلویزیون ها به هیچ وجه پخش نمیشه ، در کامپیوتر های خانگی ضعیف و قدیمی تر یا اکثر تبلت ها امکان پخش نداره و یا وقتی پخش میشه جون سیستم رو میگیره !

به همین دلیل فعلا برای این اینکود زوده و جای کار داره خیلی ! در ضمن اونقدری هم حجم کم نمیشه بیارزه ، مثلا ریلیزی که ۵۵۰ مگ 1080 اینکود x264 باشه ، تو ریلیز x265 همین کیفیت فوقش ۳۵۰ مگ بشه و کمتر بشه کیفیت کاهش پیدا میکنه که همینم مشکلاتش رو گفتم خدمتتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited:

zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام میخواستم بپرسم شما فیلم بلوری 50 گیگ یا 25 دارین با هارد چه قیمتی میدین
با تشکر

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
با سلام میخواستم بپرسم شما فیلم بلوری 50 گیگ یا 25 دارین با هارد چه قیمتی میدین
با تشکر
با سلام

خیر فیلم های با این حجم مشتری خاص داره و هر کسی توانایی نگه داری یا خرید فیلم هایی با این حجم نداره به همین دلیل کار نمیکنیم

zad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از پاسخ گویی سریعتون . هارد دست دو با اطلاعات داخلش رو میخوام قیمت میدین؟
چند ترا و چه اطاعاتی؟ مرسی

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
مرسی از پاسخ گویی سریعتون . هارد دست دو با اطلاعات داخلش رو میخوام قیمت میدین؟
چند ترا و چه اطاعاتی؟ مرسی
قیمت زدم ۲ پست بالاتر ، ۳ ترا مای بوک دست دوم از هارد های ارشیو خودم ، با ۳ ترا اطلاعات رایگان ( از بین پک های موجود که لیستش هست :http://hamed.in/list )

قیمت ۳۵۰ تومن

mohammad211

Registered User
لایک‌ها
27
سلام ۳ ترا مای بوک ۴عدد دست دوم موجوده ( هارد های آرشیو خودم هست ) با گارانتی سازگار ( با اطلاعات رایگان ۳ ترا ، ۳۵۰ میتونم بدم )

پک سریال ها هم مثل تمام پک های دیگه قیمتش ۱۰ تومن هست ، ( هر پک ۱۰ تومن هست ) حجمش هم حدود ۲۶۰۰ گیگ هست

سریال ها ۸۰ درصد 1080 هست ( بلوری یا web-dl ) بقیه هم اکثرا 720 وب دی ال هستن چون 1080 نداشتن اصلا !

حتی یک اپیوزد 480 یا دایویکس ( avi ) در پک سریال وجود نداره چون خودم میبینم و امکان نداره کیفیت پایین بتونم ببینم

توضیح در مورد web-dl : کیفیت نزدیک بلوری و بدون آرم شبکه و بدون تبلیغات شبکه

------------------------------
قبلا هم در مورد انکود x265 گفته بودم ، امکان دانلود x265 برای من هست و خیلی قبل تر بررسی کردم و میکنم ( البته ریلیز 1080 وب دی ال که برای تمام سریال ها بزارن جایی ندیدم ) ، اماااااا ...
اما اینه که انکود x265 در ۹۰ درصد پلیر های خانگی و تلویزیون ها به هیچ وجه پخش نمیشه ، در کامپیوتر های خانگی ضعیف و قدیمی تر یا اکثر تبلت ها امکان پخش نداره و یا وقتی پخش میشه جون سیستم رو میگیره !

به همین دلیل فعلا برای این اینکود زوده و جای کار داره خیلی ! در ضمن اونقدری هم حجم کم نمیشه بیارزه ، مثلا ریلیزی که ۵۵۰ مگ 1080 اینکود x264 باشه ، تو ریلیز x265 همین کیفیت فوقش ۳۵۰ مگ بشه و کمتر بشه کیفیت کاهش پیدا میکنه که همینم مشکلاتش رو گفتم خدمتتون

4 ترا دست دوم نداری؟

mohammad211

Registered User
لایک‌ها
27
5 ترا دست دوم نداری؟

به نظرت بهتره یک 5 ترا بگیرم یا یک 3 ترا و یک 2 ترا چون 3 ترا کمه.
2 ترا دست دو هم داری اگه تخفیف میدی یک 3 ترا و یک 2 ترا (هر دو دست دو) ازت بخرم یا اینکه یک 5 ترا دست 2 بخرم.

اگه میتونی بیا یاهو یا تلگرام صحبت کنیم.
بگو چه ساعتی میتونی بیای تا برات ای دی یاهو ویا تلگرامم رو پ.خ کنم.

بالا