قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا با قیمت خوب رو بهم بده.(اگه دست دو سالم با قیمت خوبم داری خریدارم)
قیمت پک کامل سریال ها (خارجی + خارجی های دوبله شده اگه داری) چقدر میشه؟
راستی کیفیت سریال هات 720 و 1080 هست دیگه من بکشنم 480 نگاه نمی کنم کیفیت نداره.
یک توصیه هم برات دارم سریال هات رو X265 و با کیفیت 720 و 1080 دانلود کن حجمشون از 264 خیلی کمتره کیفیتشونم بیشتر نباشه باهشون یکیه.
کلا قیمت یک هارد 3 ترا یا 4 ترا + کل سریال ها + آهنگ های ایرانیت به صورت کامل چقدر میشه؟
سلام ۳ ترا مای بوک ۴عدد دست دوم موجوده ( هارد های آرشیو خودم هست ) با گارانتی سازگار ( با اطلاعات رایگان ۳ ترا ، ۳۵۰ میتونم بدم )
پک سریال ها هم مثل تمام پک های دیگه قیمتش ۱۰ تومن هست ، ( هر پک ۱۰ تومن هست ) حجمش هم حدود ۲۶۰۰ گیگ هست
سریال ها ۸۰ درصد 1080 هست ( بلوری یا web-dl ) بقیه هم اکثرا 720 وب دی ال هستن چون 1080 نداشتن اصلا !
حتی یک اپیوزد 480 یا دایویکس ( avi ) در پک سریال وجود نداره چون خودم میبینم و امکان نداره کیفیت پایین بتونم ببینم
توضیح در مورد web-dl : کیفیت نزدیک بلوری و بدون آرم شبکه و بدون تبلیغات شبکه
------------------------------
قبلا هم در مورد انکود x265 گفته بودم ، امکان دانلود x265 برای من هست و خیلی قبل تر بررسی کردم و میکنم ( البته ریلیز 1080 وب دی ال که برای تمام سریال ها بزارن جایی ندیدم ) ، اماااااا ...
اما اینه که انکود x265 در ۹۰ درصد پلیر های خانگی و تلویزیون ها به هیچ وجه پخش نمیشه ، در کامپیوتر های خانگی ضعیف و قدیمی تر یا اکثر تبلت ها امکان پخش نداره و یا وقتی پخش میشه جون سیستم رو میگیره !
به همین دلیل فعلا برای این اینکود زوده و جای کار داره خیلی ! در ضمن اونقدری هم حجم کم نمیشه بیارزه ، مثلا ریلیزی که ۵۵۰ مگ 1080 اینکود x264 باشه ، تو ریلیز x265 همین کیفیت فوقش ۳۵۰ مگ بشه و کمتر بشه کیفیت کاهش پیدا میکنه که همینم مشکلاتش رو گفتم خدمتتون
Sent from my iPhone using Tapatalk