faramobile
Registered User
سلام
من دو سوال دارم
پهنای باند من بالاست ایا افت و یا محدودیت اسپید دارید؟
2- برای دانلود من حدود 2-3 ساعت فول اسپید میتونم دانلود کنم و بقیه ساعات روز افت سرعت دارم و باید چند تا فایل رو پارالل بزارم تا پهنای باندم پر بشه ایا با سیستم شما مشکل بنده حل میشه؟
سرور های ایرانی و خارجی اثرا همین طورند
ممنون
سلام عزیز
سوال اولتون اینکه از طرف سرور ما هیچ گونه محدودیت سرعتی برای شما نیست و شما با نهایت پهنای باند سرویس خودتون که در دسترس باشه ( مثلا مرکز مخابریتون اگه شلوغ باشه سرعت کم میشه ) میتونید دانلود کند
سوال دوم هم اون موضوع رو که میفرمایید دقیقا به این بر میگرده که شما مرکز مخابراتی شلوغ با پهنای باند کمی دارید به همین دلیل باید تعداد کانکشن های خودتون رو بالا ببرید تا از این پهنای باند مرکزتون سهم بیشتری داشته باشید ( مثلا با idm اگه رو ۱۶ گذاشته باشید وقتی ۲ فایل همزمان بزارید تعداد ۳۲ کانکشن وصل میکنید که نسبت به کسی که کانکشن کمتری داره سرعت شما بیشتر میشه و به عبارت ساده تر پهنای باند بیشتری به شما میرسه )
حالا برای اینکه بدونید محدودیت دارید یا خیر باید یه فایل از سرور ایران و سرور خارج از ایران تست کنید اگه هر جفتش مثل هم باشه مشکل شما پهنای باند مرکز مخابراتیتون هست نه محدودیت از طرف سرویس دهنده که بشه دورش زد