faramobile
Registered User
منم همین مشکل رو دارم
لطفا یک اموزش بهم برسونید
ارسال شد
منم همین مشکل رو دارم
لطفا یک اموزش بهم برسونید
سلام
پول واریز شد، منتظر اکانت هستم
سلام
برای دور زدن محدودیت شاتل باید اتصال l2tp وصل بشه و البته این اتصال باید use certificate for authentication باشد
(Unencrypted password (pap وفقط این تیک فعال باشه تا بتونه محدودیت را دور بزنه
اتصال pppt برای وقتی هست که محدودیت رو سرورای ایرانی نباشه و فقط محدودیت رو سرورای خارجی باشه که باعث میشه سرورای خارجی داخلی حساب بشه و بشه با سرعت بالا دانلود کرد
وی برای من متاسفانه هم محدودیت روی سرورای خارجی هست هم روی داخلی
البته اول روی سرورای داخلی محدودیت نداشتم
ولی چون حدود 200 گیگ دانلود داشتم از سرورای داخلی از این سرور هم محدود شدم توسط شاتل
یکی از افراد دیگه در این سایت هم *** با سرورای ایران کانفیگ کردنن که البته اتصال l2tp با مشخصات گفته شده در بالاست و راحت برام جواب میده البته اکانت تستش را امتحان کردم
شما هم اگه اکانت تون اتصال l2tp اش کانفیگ بشه و وصل بشه ما چاکریم دربست و پایه خریدم
و اینجوری مشکل همه حل میشه تو دانلود شبانه
من اکانت l2tp شما را همه جوری امتحان کردم اصلا وصل نمیشد فقط ppt وصل میشد که اونم کار منو راه نمیندازه
کانکت نمیشه چرا؟ اینترنتم وایرلس هست
ممنون عزیز توضیحات خوب و اموزنده ای بودسلام
برای دور زدن محدودیت شاتل باید اتصال l2tp وصل بشه و البته این اتصال باید use certificate for authentication باشد
(Unencrypted password (pap وفقط این تیک فعال باشه تا بتونه محدودیت را دور بزنه
اتصال pppt برای وقتی هست که محدودیت رو سرورای ایرانی نباشه و فقط محدودیت رو سرورای خارجی باشه که باعث میشه سرورای خارجی داخلی حساب بشه و بشه با سرعت بالا دانلود کرد
وی برای من متاسفانه هم محدودیت روی سرورای خارجی هست هم روی داخلی
البته اول روی سرورای داخلی محدودیت نداشتم
ولی چون حدود 200 گیگ دانلود داشتم از سرورای داخلی از این سرور هم محدود شدم توسط شاتل
یکی از افراد دیگه در این سایت هم *** با سرورای ایران کانفیگ کردنن که البته اتصال l2tp با مشخصات گفته شده در بالاست و راحت برام جواب میده البته اکانت تستش را امتحان کردم
شما هم اگه اکانت تون اتصال l2tp اش کانفیگ بشه و وصل بشه ما چاکریم دربست و پایه خریدم
و اینجوری مشکل همه حل میشه تو دانلود شبانه
من اکانت l2tp شما را همه جوری امتحان کردم اصلا وصل نمیشد فقط ppt وصل میشد که اونم کار منو راه نمیندازه
تا شب یه کانکشن بهتون میدم که پایه کارش کلا با این سیستم فرق داره ، اون ۱۰۰ درصد برای همه کار میکنه و نمیشه کانکت نشه
اتصال l2tp کانکت نمیشه اما pptp مشکلی نداره
لطفاً در جهت رفع مشکل l2tp اقدام کنید تا ببینیم واسه ما جواب میده یا نه ( دانلود با سرعت 1.2 مگ تو شب گمونم جالب باشه !!! - البته اگه عملی باشه )
درضمن اکانت تست ، 30 ثانیه ای هست ؟
سلام
دوست گرامی من ابتدا طبق دستور شما کانکشنی در ویندوز (XP) ساختم (که نمیدونم منظور شما یه کانکشن ساده dial up است یا چیز دیگه). بعد با کانکشن تست شما متصل شدم (1-shatel-PPTP) و تنظمات IDM رو هم طبق دستورالعمل شما تغییر دادم. هیچ اتفاقی در سرعت دانلود نیفتاد.
من مشترک شاتل هستم (Eco 128). تا 4 روز پیش سرعت دانلودم از سرورهای داخلی حدود 2 مگ بود و از سرورهای خارجی حدود kb 10. اما الان سرعت دانلودم از سرورهای داخلی و خارجی زیر kb 10 شده.
لطفاً هم در مورد ساختن کانکشن و چگونگی استفاده از کانکشن تست خودتون راهنمائیم کنید هم شرایط رو برام ارسال کنید.
بسیار بسیار ممنون
اگه میشه ایدی یک نفر رو برام بفرست چند تا سوال ازشون دارمچشم حتما اونم فعال میکنم ، الان یکم مشغول هستم در اولین فرصت اوکی میکنم ، الان از کاربر های شاتل دارن از سرویس ما استفاده میکنن و سرعت دانلودشون ۱ مگ هست در شبانه !