سلامسلام
من شرکت اندیشه سبز خزر دارم
سرعت 512 با ترافیک 3 گیگ
همین الان تست کردم سرعتم که قبلا 110 اینا بود الانم با این اکانت بازم همونه
میشه راهنمایی بفرمایید که آیا فقط شب ها بالا میبره یا کلا بالا میبره؟
چون واسه من بیشتر نشد نمیدونم من جایی رو اشتباه کردم یا چیزی دیگه!!
داداش کجاش خوبه؟سلام
سرعت شما همینجوریشم خوبه و روی 1 مگ بسته شده , پس دیگه با این اکانت فرقی نمیکنه براتون
برادر خودت داری میگی شاتل !!! چه ربطی داره به شما که از یه شرکت دیگه داری ؟؟داداش کجاش خوبه؟
من دیدم دوستام شاتل داشتم با سرعت 128 دارن سرعت دانلودشون 140-150 هست
بعدا واسه من 512 تازه میشه نزدیک اونا
چطوری میشه خوب باشه؟
الات تو شهر ما شاتل آوردن تازه دو ماههبرادر خودت داری میگی شاتل !!! چه ربطی داره به شما که از یه شرکت دیگه داری ؟؟
هر شرکتی سرعت هاشو روی یه مقدار مشخص میبنده که با بقیه شرکت ها فرق داره
سرعت دانلود اصلی شما با 512 باید 55 تا 60 باشه ولی چون شرکت اینترنتی که ازش اینترنت دارید خطتون رو روی 1 مگ بسته بالاتر دانلود میکنید
مثلا اگه پارس آنلاین داشتی حتی اگه 128 هم داشتی خطتون رو روی 9 مگ میبندن یعنی اگه خطتون تا 9 مگ بکشه سرعت دانلودتون 950 تا 990 میشه حدودا
شما اگه از مخابرات نامحدود بگیری سرعتتون روی دقیقا همون که هست میبندن که میشه همون 512 یعنی سرعت دانلود 50 تا 60
Sent from my iPhone using Tapatalk
شاتل هم بد نیست ولی از نظر من الان پارس آنلاین از همه بهترهالات تو شهر ما شاتل آوردن تازه دو ماهه
به نظر شما من شاتل بگیرم خوبه؟
بله چون باعث کاهش پینگ و افزایش سرعت باز شدن صفحات هم میشهولی جدا حالا دانلود هیچی رو سرعت صفحه خیلی تاثیر داره خدای من با کورنومتر تایم گرفتم خیلی فرق میکنه!!!
ممنون از سرعت پاسخگویی!!
اینو که راست میگه اون دوستتون چون برای عوض کردن باید اول به شرکتی که الان ازش اینترنت دارید بگید خطتون رو تخیله کنن ، بعد زنگ میزنی به شرکت جدید که خطتون رو رانژ کنن که این قسمتش یه هزینه حدودا 10 تومنی داره و اگه دوباره بخواین برگردید به شرکت قبلی باید دوباره پول رانژ بدید ( احتمال اینکه پورت خالی هم نداشته باشن هست )ممنون از سرعت پاسخگویی!!
الان من بخوام اینترنتم رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
این شرکت خودمو باید چطوری قطع کنم؟
همینطوری برم شاتل یا پارس آنلاین بگم اینترنت پر سرعت میخوام؟ قبلش نباید کاری کرد؟!
چون یکی از دوستانم میگه که ریسک نکن چون دو تا خط تلفن داریم میگه برو رو اونیکی خط بذار که اگر خوب نبود دوباره اینو داشته باشه نمیدونم چی کنم!
شرایط خاصی نداره عزیزسلام
شرایط رو برای من هم بفرستید.
سلامسلام من مخابرات دارم 2 مگ ومحدود. سرعتم 230 تا 240 کیلوبایت هست . چه ساعات رایگان چه ساعاتی که رایگان نیست دانلود
و در کل شبانه روز سرعت 230 تا 240 هست .
بنظرت میشه کاری کرد بیشتر بشه ؟؟؟
کانکشن تست رو دانلود کردم
سرعت فرقی نکرد . آیا باید توی دانلود منجر هم کانکشن بسازم ؟؟؟ یا فقط با کانکشنی ک دادی وقتی به نت وصلم کانکت بشم
از کردستان قروه هستم ولطفا شرایط رو برا من هم بفرست.
بعضی دوستان تست کردن روی آسیا تک جواب دادهبرای آسیا تک هم جواب میده سرعت توی روز بالای 300 هست ولی شبا زیر 100