mostafa47
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
شما اکانت رو تست کن تو همون چندساعت اگه فرقی کرد بعد اگه خواستی میتونی خریداری کنی.اکانت تست چه قدر کار میکنه چون میخام شب بزارم تا چند ساعت دانلود کنه تا معلوم بشه
شما اکانت رو تست کن تو همون چندساعت اگه فرقی کرد بعد اگه خواستی میتونی خریداری کنی.اکانت تست چه قدر کار میکنه چون میخام شب بزارم تا چند ساعت دانلود کنه تا معلوم بشه
هر 5 دقیقه قطع میشه دوباره وصل میشهاکانت تست چه قدر کار میکنه چون میخام شب بزارم تا چند ساعت دانلود کنه تا معلوم بشه
منتظر ایمیل یا پیامتون هستم برای شماره کارت لطفا ارسال کنیدشما اکانت رو تست کن تو همون چندساعت اگه فرقی کرد بعد اگه خواستی میتونی خریداری کنی.
آقا من شماره 16 رقمی روی کارت رو فرستادم. باید رمز اینترنتی رو هم بفرستم یا چیز دیگه ای؟
عزیز برای من چیزی نیومدهآقا من شماره 16 رقمی روی کارت رو فرستادم. باید رمز اینترنتی رو هم بفرستم یا چیز دیگه ای؟
پاسخ دادمحامد جان غیر از یکماه اکانت دیگه ای نداری ؟
مثلا 3 ماهه یا 6ماهه؟
دوست عزیزمن تست کردم ولی سرعتم کمتر شد چرا برم خونه مدرک هم میزارم
آخه مشکل اینه که به مرکز مخابرات و حتی شهری که ازش اینترنت دارید هم ربط دارهدوستان روی کدوم شرکتها خوب کار میکنه من برم ازش بگیرم
من اصلا نمیتونم پیشنهادی داشته باشه چون تو ایران اینترنت و شرکت های اینترنتی مثل هندوانه هستن ، تا ازشون استفاده نکنید مشخص نمیشه خوبه یا بد ! تازه اگه اولش هم خوب باشه معلوم نیست چند ماه بعد هم خوب باشه ، یا اگه اولش بده امکان داره چند ماه بعد پهنای باند اضافه کنن خوب بشهشما خودت کدوم شرکت را پیشنهاد میدی
کاملا تایید میشهمن اصلا نمیتونم پیشنهادی داشته باشه چون تو ایران اینترنت و شرکت های اینترنتی مثل هندوانه هستن ، تا ازشون استفاده نکنید مشخص نمیشه خوبه یا بد ! تازه اگه اولش هم خوب باشه معلوم نیست چند ماه بعد هم خوب باشه ، یا اگه اولش بده امکان داره چند ماه بعد پهنای باند اضافه کنن خوب بشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام عزیزسلام
حامد جان اکانت تست فعاله ؟؟
الان سرور در دسترس هستسلام
حامد جان اکانت تست فعاله ؟؟
تست کنید عزیزسلام . روی پارس انلاین جواب میده ؟