لطف کنی تنظیمات رو به منم بگی ممنون میشم.پاسخ دادم
داداش من اینترنتم پارس انلاین نامحدود 256 هست که تا 30 گیگ سرعت بالا میده ولی بعدش میشه همون سرعت اسمی.این راه حل شما برای مصرف بعد 30 گیگ من صادق هست؟
خیلی هم ممنون...
لطف کنی تنظیمات رو به منم بگی ممنون میشم.پاسخ دادم
سلام عزیزلطف کنی تنظیمات رو به منم بگی ممنون میشم.
داداش من اینترنتم پارس انلاین نامحدود 256 هست که تا 30 گیگ سرعت بالا میده ولی بعدش میشه همون سرعت اسمی.این راه حل شما برای مصرف بعد 30 گیگ من صادق هست؟
خیلی هم ممنون...
پاسخ دادم
اون تنظیمات رو که میگین برای زمان پیک مصرف سرعت بهتر میشه هم برای من کاربرد نداره؟
روی نامحدود مخابرات فرقی نمیکنهجریان چیه الان من ۱ مگ نامحدود از مخابرات دارم
محدودیت حجمی دانلود رو بر میداره یا محدودیت سرعت رو من یعنی الان ۱ مگ هستم با ۲ یا ۳ مگ میشه ؟؟
بنظرم پارس انلاین بگیرید بهترهسلام
جناب من اینترنت ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی اون لینکی که توی صفحه اول گذاشته بودید واسه تست ررو وقتی زدم واسه دانلود تو سرعت هیچ تغییری نداشتم اشتراک 1024 دارم سرعت دانلودم حدود 110-130 کیلو بایت هست.چطور میتونم سرویس شما رو تست کنم؟
با تشکر
سلام دوست عزیزعزیز محدودیت سرعت خود این تا چقدر هست؟چون من صبحا با 1.5mb/s دان میکنم شبا
با کریو 800kb/s و بدون کریو حدود 500
میتونید عد افت رو تضمین کنید؟
پ ن:اکانت تستتون که اصلا سرعت نداره(حداکثر 300 رف)
برای سرویس شما متاسفانه در سرعت دانلود تاثیری نخواهد داشت و فقط سرعت باز کردن صفحات بهتر خواهد شدسلام
جناب من اینترنت ADSL مخابرات استفاده میکنم ولی اون لینکی که توی صفحه اول گذاشته بودید واسه تست ررو وقتی زدم واسه دانلود تو سرعت هیچ تغییری نداشتم اشتراک 1024 دارم سرعت دانلودم حدود 110-130 کیلو بایت هست.چطور میتونم سرویس شما رو تست کنم؟
با تشکر
با سلام دوست گرامی چنتا سوال داشتم
من از همیار نت شیراز ای دی اس ال دارم روزانه 450 هست ولی شبا برای هر لینک محدودش می کنند برای اینکه به سرعت روزانه دست یابم باید 6 تا لینک بزارم همزمان تا سرجمع همون 450 رو بهم بده می خواستم بدونم با این روش شما روی اینترنت من جواب میده یا نه؟ چون 2 تا فایل از تورنت دارم دانلود می کنم می خوام نهایتا 2 تا لینک بهم اون 450 رو بده
و اکانت تست شما چقدر انلاین جواب میده؟ یعنی بعد از چند دقیقه قطع میشه؟چون می خواستم امشب بزارم دانلود کنه ببینم جواب میده با نه؟ و اگر اینکه اکانت تست محدودیت داره می تونید واسه 1شب واسم اکی کنید ؟
و یه سوال دیگه پارس انلاین که شما دارید سرعت دانلودش چندس؟
با تشکر
دوست گرامی شما چه سرویسی از پارس انلاین دارید؟سلام دوست عزیز
تا خودتون تست نکنید هیچ چیزی معلوم نمیشه
بهتره خودتون امشب تست کنید و نتیجه رو بگید ( اکانت تست هر 5 دقیقه قطع میشه ولی از نظر سرعت محدودیتی نداره )
من پارس آنلاین دارم شبانه با سرعت 930 تا 940 دانلود میکنم
اینم ویدیو که از دانلود شبانه خودم گرفتم :
http://www.aparat.com/v/Sfriv
نه محدود نمیکنن ، من 2 مگ دارم ولی شما با 128 هم میتونی زنگ بزنی بگی مجانی خطت رو روی 9 مگ ببندندوست گرامی شما چه سرویسی از پارس انلاین دارید؟
و اینکه محدود نمی کنند اگه هر روز استفاده کنیم؟