Msd_1374
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 308
در پ.خ پیام دادم.سلام دوباره ببخشید اصلاح میکنم ارور 619
در پ.خ پیام دادم.سلام دوباره ببخشید اصلاح میکنم ارور 619
خدمت شما:لطفه شرایط رو برای من هم ارسال کنید.
در ضمن کانکشن تست رو من نتونستم دانلود کنم!
در تلگرام پیام بدید تا شرایط و نحوه استفاده از پروکســی به شما ارائه شود:دو یا سه روز میشه که سرور ها افت سرعت شدیدی دارند . پیگیری کنید لطفا .
در ضمن از آسیاتک سرویس دارم .
با سلامسلام من خواستم اکانت بگیرم پرداخت موفقیت آمیز شد اما صفحه نهایی ظاهر نشد لطفا اکانت من رو بفرستید یکماهه 4500 تومانی بود
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
اکانت کاهش پینگ فعلا ارائه نمیشود. اگر قبلا اکانت خریداری کردید و مشکل اتصال دارید از طریق تلگرام در ارتباط باشید:برای بنده یه ارور میده برای وصل شدن به این نوع کانکشن ها.متنش هم این هست:
Cannot load the Remote Access Connection Manager service.
Error 711: The operation could not finish because it could not start the Remote Access Connection Manager service in time. Please try the operation again.
شما میدونید مشکل از چیه ؟چون من خواستم از کاهش پینگم استفاده کنم همین ارور رو میداد
از قسمت تنظیمات یک کانکشن vp.n از نوع pptp بسازید. مشخصات سرورها:راهی داره مستقیم رو گوشی اندروید استفاده کرد
تنظیمات preshared key برای L2TP انجام داده اید؟اقا من صبانت دارم. l2tp وصل نمیشه. ارور 809 میده راهنمایی کن مشتری پر پا قرصی هستم
اره انجام دادم. برای صبانت میشه.تنظیمات preshared key برای L2TP انجام داده اید؟
در تلگرام پیام بدید این مورد بررسی شود:اره انجام دادم. برای صبانت میشه.
اگر سرعت شما از سرور داخلی محدود نشده باشد تاثیر دارد.من از شاتل اینترنت میگیرم شبانه هم مشکل افت سرعت زیاد ندارم
ولی به دلیل دان زیاد سرعتم کم شده
سرویس شما میتونه سرعت رو برگردونه؟
خدمت شما:اکانت تست لطف کنید
DSLBOX رو تست نکردم. اما سرویس 256 دارم سرعتم در شبانه 30 کیلوبایت هست و با اکانت به 1.3مگابایت میرسد.سلام. ایا این اکانت روی سرویس های DSLBOX آسیاتک جواب میده؟؟