• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

❤️ پــــــاتوق خیرخواهان و نیک سرشتان پرشین تولز ❤️

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947

آبروداری کنید برای این نان خشکی

سلام و خداقوت

این فراخوان برای تهیه جهیزیه است.
آقای ع پدری است که با مضایق فراوان روزگار می گذراند.
محل تامین معیشت فقیرانه وی و خانواده اش آزندگی و فروش نان خشک است.
وضعیت آنها آنچنان نابسامان است که برخی آشنایان برای تامین خوراک این خانواده در حد وسع خود همت می کنند و درآمد این پدر از محل کار خود در نهایت تامین اجاره خانه شان را بکند که بسیار اتفاق می افتد که این میزان هم درآمد ندارد.
با همه تلاشی که اطرافیان می‌کنند اما حتی رزق روزانه این خانواده به سختی به سفره شان می‌رسد.
این پدر ۳ دختر دارد و اکنون یکی از دختران او در شرف ازدواج است ولی آهی در بساط نیست تا حداقل جهازی تهیه شود.
داماد هم خیلی سرو سامان مالی زیادی ندارد و شاگرد مکانیک است.
حال این خانواده برای شاد شدن به یک همت نیاز دارند تا ازدواج این دختر برای چند روز، خنده‌ای حتی تلخ بر لبانشان بنشاند.

همت کنید

لینک کمک: http://www.hemmat110.com/1393/05/8887

تجربه شخصی: واقعا برکت این کمک هارو دارم تو زندگیم خیلی سریع حس میکنم!!!! یک چیز غیرقابل انکاره!!
;)

انجام شد این مورد...:general406:

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
فراخوان تهیه موتورسه چرخه برای پدرمبتلا به سرطان
سلام و خداقوت

این فراخوان برای تهیه کمک هزینه وسیله امرار معاش است.

اقای رضا . ج ۴۰ ساله و دارای دو کودک ۲ و ۶ ساله است.

ایشان تا سال ۹۲ در کارخانه آبکاری کرم و نیکل کار میکرده که به دلیل تماس با اسید دچار عارضه تنفسی و ریوی میشود که پس از مدتی مشخص می شود مبتلا به سرطان ریه شده است.

به دلیل بیماری مجبور می شود کارش را رها کند و دچار هزینه های سنگین بیماری خود میشود.

بر اساس نظر برخی پزشکان با پیشروی بیماری ریوی، احتمال ابتلا به سرطان خون نیز وجود دارد.

هزینه های اصلی بیماری ایشان تا کنون از درمانگاههای خیریه و کمکهای پزشکان و غیره تأمین شده است و خودش نیز برخی اثاثیه منزل مانند فرش و تلوزیون را فروخته است و در تهیه ما یحتاج زندگی هم دچار مشکل است.

مستأجر می باشد و تنها ۱و نیم میلیون پول پیش دارد و تا آخر مرداد ۹۳ باید تخلیه کند.

محل زندگی فعلی آنها کولر ندارد و تنها یک پنکه دارند.

این پدر حمیت کرده و قصد دارد تا با خریداری یک موتور سه چرخه(به قیمت حدود ۵ میلیون تومان) اقدام به سبزی فروشی یا موارد مشابه آن کند تا از پس هزینه های درمان بر بیاید اما متاسفانه از نظر مالی این امکان را ندارد.

همت کنید بتوانیم با تهیه هزینه تهیه یک موتور سه چرخه به چرخیدن زندگی این خانواده آبرومند کمک کنیم.

ز حق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی
چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
فراخوان تهیه موتورسه چرخه برای پدرمبتلا به سرطان
سلام و خداقوت

این فراخوان برای تهیه کمک هزینه وسیله امرار معاش است.

اقای رضا . ج ۴۰ ساله و دارای دو کودک ۲ و ۶ ساله است.

ایشان تا سال ۹۲ در کارخانه آبکاری کرم و نیکل کار میکرده که به دلیل تماس با اسید دچار عارضه تنفسی و ریوی میشود که پس از مدتی مشخص می شود مبتلا به سرطان ریه شده است.

به دلیل بیماری مجبور می شود کارش را رها کند و دچار هزینه های سنگین بیماری خود میشود.

بر اساس نظر برخی پزشکان با پیشروی بیماری ریوی، احتمال ابتلا به سرطان خون نیز وجود دارد.

هزینه های اصلی بیماری ایشان تا کنون از درمانگاههای خیریه و کمکهای پزشکان و غیره تأمین شده است و خودش نیز برخی اثاثیه منزل مانند فرش و تلوزیون را فروخته است و در تهیه ما یحتاج زندگی هم دچار مشکل است.

مستأجر می باشد و تنها ۱و نیم میلیون پول پیش دارد و تا آخر مرداد ۹۳ باید تخلیه کند.

محل زندگی فعلی آنها کولر ندارد و تنها یک پنکه دارند.

این پدر حمیت کرده و قصد دارد تا با خریداری یک موتور سه چرخه(به قیمت حدود ۵ میلیون تومان) اقدام به سبزی فروشی یا موارد مشابه آن کند تا از پس هزینه های درمان بر بیاید اما متاسفانه از نظر مالی این امکان را ندارد.

همت کنید بتوانیم با تهیه هزینه تهیه یک موتور سه چرخه به چرخیدن زندگی این خانواده آبرومند کمک کنیم.

ز حق توفیق خدمت خواستم دل گفت پنهانی
چه توفیقی از این بهتر که خلقی را بخندانی

السلام علیک یا صاحب الزمان
سلام و خداقوت
با لطف خدای بزرگ و همت شما مهربانان مبلغ ۵۰ میلیون ریال برای تهیه موتورسه چرخه پدر مبتلا به سرطان جمع آوری شد.
الحمدلله رب العالمین
برای گره گشایی از همه نیازمندان صلوات

++++
انشالله همه ی گرفتاران حاجت روا شن ! آمین.

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
سلام و خداقوت
با لطف خدای بزرگ و از محل کمکهای عمومی خیریه همت موارد ذیل انجام شد:

۱۲۰۳- پرداخت هزینه های شیمی درمانی(۵جلسه) بیمار نیازمند به مبلغ ۷ میلیون و ۸۵۰هزار ریال

۱۲۰۴-پرداخت هزینه ترخیص بیمار نیازمند از بیمارستان عیوض زاده به مبلغ ۱۵ میلیون ریال

۱۲۰۵-پرداخت هزینه های دارویی بیمار نیازمند در بیمارستان امام ***** به مبلغ ۵ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۵۲۲ ریال

۱۲۰۶- پرداخت هزینه های دارویی بیمار نیازمند ۶۷ ساله به مبلغ ۷ میلیون و ۱۱۶هزار و ۳۵۰ ریال

۱۲۰۷-پرداخت هزینه های فیزیوتراپی بیمار نیازمند به مبلغ ۵ میلیون و پانصد هزار ریال

الحمدلله رب العالمین

برای شفای همه بیماران صلوات

khunires

لایک‌ها
4,947
سلام و خداقوت

۱۲۰۳- پرداخت هزینه های شیمی درمانی(۵جلسه) بیمار نیازمند به مبلغ ۷ میلیون و ۸۵۰هزار ریال

۱۲۰۴-پرداخت هزینه ترخیص بیمار نیازمند از بیمارستان عیوض زاده به مبلغ ۱۵ میلیون ریال

۱۲۰۵-پرداخت هزینه های دارویی بیمار نیازمند در بیمارستان امام ***** به مبلغ ۵ میلیون و ۵۲۶ هزار و ۵۲۲ ریال

۱۲۰۶- پرداخت هزینه های دارویی بیمار نیازمند ۶۷ ساله به مبلغ ۷ میلیون و ۱۱۶هزار و ۳۵۰ ریال

۱۲۰۷-پرداخت هزینه های فیزیوتراپی بیمار نیازمند به مبلغ ۵ میلیون و پانصد هزار ریال

الحمدلله رب العالمین

برای شفای همه بیماران صلوات

عالی، مهدی جان تشکر بابت اطلاع رسانی...

khunires

لایک‌ها
4,947

[دوستان کدهای پرداخت 1000و2000و5000و10000 تومانی برای بهزیستی هر استان براتون آماده کردم که به شرح زیر هستش]
[ بعد از وارد کردن کد انتخاب مبالغ براتون میاد ]

[ با دستهای مهربان خود هرچند ناچیز به استان خود کمک کنید ]

2rbawowho99mrbor518f.jpg

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
مبلغ ناچیزی اهدا شد
خوشبخت شی عروس خانم

فراخوان تهیه جهیزیه یک عروس آبرومند
سلام و خداقوت
اقای س. قبلا شغل آزاد داشته اند که به دلیل بدهی ورشکسته شده اند.
پدر ۶۰ ساله چند سال است در یکی از خیابان های مرکزی تهران دستفروشی میکنند(سیگار، خودکار و دستمال کاغذی).
مستاجر خانه ای در اسلامشهر با ۱۹ میلیون ودیعه و اجاره ماهیانه ۲۵۰ هزار تومان هستند.
متاسفانه یکی از دخترانش طلاق گرفته و با فرزندش به خانه پدر برگشته است و با انجام برخی امور در منزل وکارهای پاره وقت سعی در کمک به تامین معاش دارد.
همچنین یک پسر دارد که دانشجو است.
پدر دیسک کمر شدید دارد و ناراحتی قلبی ایشان تحت کنترل است؛ مادر خانواده نیز تحت درمان قلبی است.
چندین بار برای ایشان شغل سرایداری و … هماهنگ شد ولیکن به دلیل عدم توانایی کافی ایشان، مورد قبول صاحبان کار واقع نشد.
اواخر شهریورماه زمان عروسی دختر ایشان تعیین شده اما تاکنون نتوانسته اند جهیزیه ای برای ایشان تهیه کنند.
همت کنید برای تهیه جهیزیه ایشان(۴۵ میلیون ریال)

السلام علیک یا صاحب الزمان ( عج )

Last edited:

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
از امضای مهدی جان ( M £ H D I ) به اینجا اومدم.
ایشالا بزودی و همین چند وقت بنده هم یک هزینه ای رو کمک می کنم.
واقعا ممنون از این کمک خیرخواهانه استارتر و بقیه دوستان.
وقتی هم فرصت اجاره امضا تمام بشه ایشالا این مورد رو داخل امضا می گذارم.

khunires

لایک‌ها
4,947
از امضای مهدی جان ( M £ H D I ) به اینجا اومدم.
ایشالا بزودی و همین چند وقت بنده هم یک هزینه ای رو کمک می کنم.
واقعا ممنون از این کمک خیرخواهانه استارتر و بقیه دوستان.
وقتی هم فرصت اجاره امضا تمام بشه ایشالا این مورد رو داخل امضا می گذارم.

تشکر ویژه عزیز... انشالله با هم کمک میکنیم...:general406::general504:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
من بشخصه به هیچ واسطه ای برای انجام کار خیر اعتماد نمیکنم. اگه بخوام کمک کنم خودم میرم نیازمند واقعی رو شناسایی میکنم و کمکش میکنم. حتی به خود طرف هم پول نقد نمیدم، مثلا طرف جهیزیه میخواد جهیزیه میخرم میدم بهش
و من‌ الله التوفیق

khunires

لایک‌ها
4,947
من بشخصه به هیچ واسطه ای برای انجام کار خیر اعتماد نمیکنم. اگه بخوام کمک کنم خودم میرم نیازمند واقعی رو شناسایی میکنم و کمکش میکنم. حتی به خود طرف هم پول نقد نمیدم، مثلا طرف جهیزیه میخواد جهیزیه میخرم میدم بهش
و من‌ الله التوفیق

بله، اینم روش خوبیه! خیلی ها اینجوری کمک میکنن به مردم،بلاخره نیک خیر مهمه روشش مهم نیست...;)

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
و من‌ الله التوفیق

به هر حال درسته برخی سود جویی هایی در این زمینه وجود داره و برخی بی اعتمادی ها بوجود اومده اما با احترام به نظر شما من این تفکر رو سخت گیرانه میدونم!
لذا نیت که برای خدا باشه ثواب داره ؛ حالا دیگه بقیش با طرف و وجدانش خودشون.

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
به هر حال درسته برخی سود جویی هایی در این زمینه وجود داره و برخی بی اعتمادی ها بوجود اومده اما با احترام به نظر شما من این تفکر رو سخت گیرانه میدونم!
من ثوابش واسم مهم نیست. حس خوبی که با کمک کردن بهم منتقل میشه واسم مهمه، اگه شک داشته باشم که کمک میشه اون حس خوبه منتقل نمیشه. میخوام خودم خوشحالی طرف رو ببینم

khunires

لایک‌ها
4,947
من ثوابش واسم مهم نیست. حس خوبی که با کمک کردن بهم منتقل میشه واسم مهمه، اگه شک داشته باشم که کمک میشه اون حس خوبه منتقل نمیشه. میخوام خودم خوشحالی طرف رو ببینم

دقیقا همینش واسه منم مهمه! البته ثواب که خوب به هر حال نوشته میشه! اون حس خوبی که میفرمایین دقیقا ثوابه و حس آرامشش واقعا بینظیره!! خیلی لذتبخشه کمک کردن، من اثراث مثبتش رو توی زندگیم دائما دارم میبینم!

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
دقیقا همینش واسه منم مهمه! البته ثواب که خوب به هر حال نوشته میشه! اون حس خوبی که میفرمایین دقیقا ثوابه و حس آرامشش واقعا بینظیره!! خیلی لذتبخشه کمک کردن، من اثراث مثبتش رو توی زندگیم دائما دارم میبینم!
ثواب که واسه اون دنیاست من اصلا به اون دنیا اعتقادی ندارم. صرفا اون حس واسم مهمه

khunires

لایک‌ها
4,947
مبلغ ناچیزی اهدا شد
خوشبخت شی عروس خانم

فراخوان تهیه جهیزیه یک عروس آبرومند
سلام و خداقوت
اقای س. قبلا شغل آزاد داشته اند که به دلیل بدهی ورشکسته شده اند.
پدر ۶۰ ساله چند سال است در یکی از خیابان های مرکزی تهران دستفروشی میکنند(سیگار، خودکار و دستمال کاغذی).
مستاجر خانه ای در اسلامشهر با ۱۹ میلیون ودیعه و اجاره ماهیانه ۲۵۰ هزار تومان هستند.
متاسفانه یکی از دخترانش طلاق گرفته و با فرزندش به خانه پدر برگشته است و با انجام برخی امور در منزل وکارهای پاره وقت سعی در کمک به تامین معاش دارد.
همچنین یک پسر دارد که دانشجو است.
پدر دیسک کمر شدید دارد و ناراحتی قلبی ایشان تحت کنترل است؛ مادر خانواده نیز تحت درمان قلبی است.
چندین بار برای ایشان شغل سرایداری و … هماهنگ شد ولیکن به دلیل عدم توانایی کافی ایشان، مورد قبول صاحبان کار واقع نشد.
اواخر شهریورماه زمان عروسی دختر ایشان تعیین شده اما تاکنون نتوانسته اند جهیزیه ای برای ایشان تهیه کنند.
همت کنید برای تهیه جهیزیه ایشان(۴۵ میلیون ریال)

السلام علیک یا صاحب الزمان ( عج )

این مورد هم انجام شد...;)

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
سلام و خداقوت
۱۲۱۴-پرداخت کمک هزینه ده میلیون ریالیبرای خانواده بیمار نیازمندی که در بیمارستان شریعتی تهران بستری است.
۱۲۱۵-پرداخت کمک هزینه درمانی بیمار نیازمند به مبلغ ۶ میلیون ریال
۱۲۱۶-پرداخت کمک هزینه تهیه سرپناه خانم سرپرست خانوار به میزان ۲۰ میلیون ریال
۱۲۱۷-پرداخت هزینه دندانپزشکی بیمار نیازمند به مبلغ ۱۳ میلیون ریال
۱۲۱۸-خرید یک تخته فرش برای تکمیل جهیزیه یک خانواده آبرومند به مبلغ هشت میلیون ریال
الحمدلله رب العالمین

برای گره گشایی از همه نیازمندان صلوات

M £ H D I

Registered User
لایک‌ها
439
فراخوان تهیه جهیزیه عروس یتیم آبرومند
سلام و خداقوت
این فراخوان برای تهیه جهیزیه یک عروس یتیم است.
خانم ط.ق ۶۰ ساله همسر خود(پدر خانواده) را ۹ سال قبل از دست دادند.
۵ دختر و ۱ پسر دارند که سه تای آنها ازدواج کردند و دختر پنجم و تنها پسر خانواده در حال حاضر عقد کرده هستند.
پدر راننده وانت بوده و یک خانه ۵۰ متری در یکی از مناطق جنوبی تهران دارند.
بعد از فوت پدر سرپرستی خانواده با مادر ۶۰ ساله است که درآمد ناچیزی دارد.
دختر خانواده ۱۸ ماه است که عقد کرده و آخر همین ماه موعد عروسی ایشان است و غیر از چند قلم از جهیزیه کاری نتوانستند انجام بدهند.
همت کنید برای تهیه جهیزیه این عروس آبرومند

مبلغ ناچیزی اهدا شد!

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
مبلغ هرچند کم واریز شد.
ایشالا این هزینه کم بتونه به دوستان نیازمند کمک کنه.
دوستان دیگر هم هر چقدر در توانشون هست واریز کنن. واقعا بعضی دوستان فکر می کنن کمک باید میلیونی باشه ، اما شما هزار تومان هم کمک کنی ( با توجه به توان مالی ) هم برات خیر هست و هم کار انسانی انجام دادی و هم می تونه به اون فرد کمک کنه. هرکسی حتی هزار تومان هم پرداخت کنه سرجمع خیلی میشه.
پس دوستانی که می تونن دریغ نکنن :)

بالا