با وجود اینکه جمعا دو تا آهنگ تتلو رو عمرم نشنیدم اما از این آهنگش خوشم اومد از آهنگ خواجه امیری که دوستش هم دارم بیشتر لذت بردممن اگه جای کیروش (سرمربی فوتبال ایران) بودم
این آهنگ تتلو که واسه جام جهانی 2014 خونده رو واسه مربی آرژانتین میذاشتم و
بهش میگفتم : خودت ببین این وضع مملکت ماست
دیگه خودت ﻫﺮﭼﯽ ﮐﺮﻣﺘﻪ...ﻫﺮﭼﯽ ﺻﻼﺡ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ...ﺭﺣﻢ ﮐﻦ )
من که نفهمیدم چی شد :| :general711:حتما شما ضرالمثل زیبا و طنز آمیز مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان را شنیده اید .
و این هم از داستانش
شاعرى پيش امير دزدان رفت و ثنايی بر او بگفت . فرمود تا جامه ازو برکنند و از ده بدر کنند. مسکن برهنه به سرما همی رفت.. سگان در قفای وی افتادند . خواست تا سنگي بردارد و سگان را دفع کند ، در زمين يخ گرفته بود ، عاجز شد ، گفت : اين چه حرامزاده مردمانند، سگ را گشاده اند و سنگ را بسته . امير از غرفه بديد و بشنيد و بخنديد ، گفت : ای حکيم ، از من چيزی بخواه . گفت : جامه خود را می خواهم اگر انعام فرمايی . رضينا من نوالک بالرحيل.
اميدوار بود آدمى به خير كسان
مرا به خير تو اميد نيست ، شر مرسان
سالار دزدان را رحمت بروی آمد و جامه باز فرمود و قبا پوستينی برو مزيد کرد و درمی چند.
با وجود اینکه جمعا دو تا آهنگ تتلو رو عمرم نشنیدم اما از این آهنگش خوشم اومد از آهنگ خواجه امیری که دوستش هم دارم بیشتر لذت بردم
یکم غیرت ملیش بیشتر بود آهنگ عجم باند هم زیبا بود
شاعره میره پیش رئیس دزد ها یه شعر بهش میگه و طرف ناراحت میشه میگه که شاعر رو برهنه بفرستند بره و سگ ها رو بفرستند دنبالشمن که نفهمیدم چی شد :| :general711: