• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 دلار پرفكت ماني جايزه بگيريد

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
با سلام خدمت همه علاقمندان به كسب درآمدهاي واقعي از اينترنت

مقدمه:
اگه مثل من يه كاربر قديمي كار كسب درآمد از اينترنت بوده باشيد ، توي چندسال گذشته مشاهده كرديد كه روش ها و سايت هاي بيشماري با طرز كارهاي مختلف آمده و رفته اند كه اكثر اونها بر خلاف شعارهايي كه دادن نتونستن رضايت شغلي يه كاربر اينترنتي رو به عنوان يك شغل دوم برآورده كنن. 30% اين سايتها كلاهبردار و 90% هم درآمدهاي ناچيزي رو به كاربران مي دادن يا اينكه داراي شرايطي بودن كه مقبول هر كاربري نبود. 10% باقيمانده هم توي اين چند سال اينقدر كم بودن و براي برخي كاربران واقعا درامد زا بودن.

سوال كلي: آيا واقعا در شرايط فعلي مي توان از اينترنت كسب درآمد واقعي و كافي داشت؟
جواب كلي: بله 100%

سوال فرعي: اگر مي توان از اينترنت درآمد واقعي داشت از چه روش هايي؟
جواب فرعي: از راه اندازي يك فروشگاه اينترنتي كه حكم يك عطاري رو داره مي توان درآمد زايي كرد تا ديدن تبليغات و ...

سوال اصلي: پيشنهادي كه شما براي اكثريت كاربران مناسب و شدني مي دونيد چيه؟
جواب اصلي: استقبال و حضور شما در سايتي كه معرفي خواهم كرد ، به گونه اي كه يك فرد خاص مديريت ارتباطي اعضاي قبلي با اعضاي جديد و مشتاق رو بر قرار بكنه و كل طيف گروه رو همچون حلقه هاي يك زنجير واحد سازماندهي كنه.

اينطوري توان كل گروه سازماندهي شده و اعضاي جديد نيز با اعتماد بيشتر وارد شده و در نتيجه كل گروه و به شكل فردي تك تك اعضاي مجموعه با رشد سريعتري شاهد درآمد زايي واقعي خود خواهند بود.

معرفي سايت:
نام سايت: فيدرماتريكس
روش كار: رشد ماتريكسي ( و نه هرمي) و پرداخت سود آنلاين، بدون حتي دخالت خود سايت ، مستقيما از طريق زير گروهها

بدون حداقل برداشت و مستقيم و بدون كسر كارمز واريز به حساب پرفكت ماني

معرفي طرح بنده:
1) اولا در طرح بنده كه تمامي زير گروه ها با آن توافق كرده اند، به جاي پرداخت 1.75 دلار به سرگروه خودتون بابت هزينه عضويت در سايت شما تنها 75 سنت پرداخت مي كنيد و اون يك دلار رو سرگروه شما به عنوان هديه عضويت ازش چشم پوشي خواهد كرد. (چشم پوشي از 1 دلار فقط از طريق گروه بنده انجام ميش
2) دوما اينكه شما اگر هم در جذب زير گروه (به هر دليلي كه باشد) موفق نباشيد با عضويت در شبكه حمايتي ما كه متشكل از بنده و ساير بالادستي هاي شما هست، از حمايت ما نظير قرار دادن لينك شما در پست ها و وبلاگ هاي ما برخوردار خواهيد شد.

اصول كار با سايت چگونه هست ؟ چگونه ثبت نام و چگونه كسب درآمد مي توان كرد؟
از اونجاييكه اين قسمت رو بايد طولاني و به شكل مصور توضيح داد ، لذا شما رو دعوت به مطالعه لينك زير مي كنم كه به شكل كامل و دقيق توضيحات اين بخش داده شده. (پس از مطالعه لينك زير مفهوم تذكري كه در زير آمده رو خواهيد فهميد)
http://iranvirtacoin.blogfa.com/post/12

تذكر مهم: همانطور كه احتمالا لينك بالا رو مطالعه كرديد در اصل هزينه عضويت شما 1.75 دلار هست ، اما 1 دلار تخفيف از طرف افرادي كه لينكشان در زير آمد است به شما داده خواهد شد.
قبلا در جمع ما اينطور بود كه شما ابتدا 1.75 دلار هزينه ثبت نام رو مي داديد و پس از تاييد سرگروهتون به حساب شما 1 دلار واريز مي كرد. اما اكنون شما براي اين كار به جاي مبلغ 1.75 سنت فقط 75 سنت رو واريز كنيد و سپس شماره فيش پرفكت ماني كه اين مبلغ رو پرداخت كرديد در كادر مربوطه كه در لينك بالا آموزش داده شده، وارد نماييد تا سرگروهتان پس از تاييد شما رو فعال اعلام كنه.

لطفا براي ثبت نام روي يكي از اعداد زير كليك كنيد:
هر يك از اعداد زير لينك يكي از اعضاي قبلي هست كه سرگروه شما خواهد شد.
پس از ثبت نام لينك شما و پرداخت حق ثبت نام لينك شما نيز در انتهاي ليست نمايش داده خواهد شد.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
31 32 33 34 35 36

Last edited:

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
این پست دیگه خیلی خیلی تکراری شده . من خودم وقتی دیدم اولین نفر پستشو زدن دیگه پست نزدم ولی روزی سه نفر میان و این سایت رو پست می زنن .

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
این پست دیگه خیلی خیلی تکراری شده . من خودم وقتی دیدم اولین نفر پستشو زدن دیگه پست نزدم ولی روزی سه نفر میان و این سایت رو پست می زنن .
تازه اولشه. همين كه ميگي روزي سه نفر دارن تبليغ اين سايت رو مي كنن بدون كه حتما حرف جديدي واسه گفتن وجود داره كه روزي سه تاش رو خودت اينجا مي بيني. مطمئن باش به زودي ثبت نام توي اين سايت مثل ثبت نام توي نئوباكس نزد ايراني ها اپيدمي ميشه و اون وقت از غافله عقب مونده ها فكر مي كنن اگه تازه ثبت نام كنن مي تونن به گرد پاي ما اولي ها برسن. زهي خيال باطل . به شما هم توصيه مي كنم اقدام كني تا اينكه چند ماه بعد وقتي كه از در و ديوار سايت ها تبليغ اين سايت رو ببيني با خودت بگي ما هم بريم توش ببينيم چي كار مي تونيم بكنيم؟ بازم خود داني

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
سلام،
در هر دو سایت با نام کاربری ircrashday ثبت نام کردم،پرفکت مانی بنده :
U7438288
یا علی (ع)

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
سلام،
در هر دو سایت با نام کاربری ircrashday ثبت نام کردم،پرفکت مانی بنده :
U7438288
یا علی (ع)
با سلام خدمت شما دوست گرامي
ضمن تشكر از ثبت نام شما در سايت paidverts به اطلاعتون مي رسونم كه در مورد سايت fidermatrix هنوز هيچ اطلاعاتي از نام كاربري شما براي من ارسال نشده است . به احتمال زياد دليلش آپگريد نكردن لول 1 (سطح1) شما باشه . تا زمانيكه شما سطح 1 خودتون رو فعال نكنيد هيچ پيامي از شما مبني بر ثبت نام شما براي من ارسال نميشه . لذا اگه ثبت نامتون رو كامل نكرديد لطفا انجام بديد تا بنده نسبت به پرداخت 1 دلار هديه ناقابل من به شما اقدام كنم. لطفا مجددا به وبلاگ بنده مراجعه كرده و مراحل ثبت نام و فعال كردن عضويت خودتون رو دقيقا بر اساس آموزه هاي وبلاگ تا انتها ادامه دهيد.
با تشكر مجدد از ثبت نام شما

ramzanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
این سایت ماتریکس اصلا اینطور که میگن نیستش
و هر کس باید برای خودش زیرمجموعه مستقیم بیاره تا بهش پولی برسه

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
این سایت ماتریکس اصلا اینطور که میگن نیستش
و هر کس باید برای خودش زیرمجموعه مستقیم بیاره تا بهش پولی برسه
واسه اثبات حرفت دلايل مستحكم بيار . اظهار نظر خالي فايده نداره .
دليل مستحكم بنده اينه كه سايت به من فقط اجازه بدست اوردن 4تا زير مجموعه رو بيشتر نميده . خودم رو بكشم هم ديگه بيشتر نمي تونم مستقيم داشته باشم . مگر بعدش افراد رو زير مجموعه ، زير مجموعه هام بكنم.
اگه توي صفحه سايت هم روش كار رو مطالعه كنيد مي فهميد همين طوري هست.

ramzanpour

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
واسه اثبات حرفت دلايل مستحكم بيار . اظهار نظر خالي فايده نداره .
دليل مستحكم بنده اينه كه سايت به من فقط اجازه بدست اوردن 4تا زير مجموعه رو بيشتر نميده . خودم رو بكشم هم ديگه بيشتر نمي تونم مستقيم داشته باشم . مگر بعدش افراد رو زير مجموعه ، زير مجموعه هام بكنم.
اگه توي صفحه سايت هم روش كار رو مطالعه كنيد مي فهميد همين طوري هست.
من از کسی که تو سایش عضو بوده شنیدم
در ضمن برای آپگرید کردن که باید به سایتش پول بدی که

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من از کسی که تو سایش عضو بوده شنیدم
در ضمن برای آپگرید کردن که باید به سایتش پول بدی که
شنيده ها رو بذاريد كنار ، وقتي شما مي يايد اينجا اظهار نظر مي كنيد بايد قاطع حرف بزنيد . همين جوري و بر اساس شنيده ها حرف كه بزنيد اول اينكه معني سم پاشي روي اذهان رو ميده ، بعدش هم كه مشخص بشه صحت نداره اعتبار خودتون رو نزد دوستان از بين مي بريد.
در خصوص آپگريد كردن هم كه بايد بابتش 1.75 دلار بپردازيد ، وقتي شما اين مبلغ رو به حساب سرگروه خودتون بابت فعال شدن عضويتتون مي پردازيد و از اين جريان خود سايت 1 سنت هم ذينفع نيست ، انتظار داريد كه كس ديگه اين مبلغ رو بپردازه ؟
با همين حق عضويت هاست كه سود دهي به اعضا رخ ميده . ضمن اينكه اگه جز سه نفر اول باشيد كه از طريق لينك من اقدام به عضويت كنيد 1 دلارش تحت عنوان هديه عضويت شما از طرف من به شما پرداخت خواهد شد .
ديگه چي مي خوايد؟

xenator

Registered User
لایک‌ها
83
این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.
این سیستم و کلا این کار زمانی میتونه موفق باشه که هم خود سایت و هم اعضا سود کنن و نفرات اخر هم متضرر نشن.

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
این یه شرکت هرمی هستش . البته من به شخصه با سیستم هرمی مشکلی ندارم و به نظرم خیلی هم خوبه به شرطی که بابت پول اولیه ای که پرداخت میشه یه کالایی که معادل همون پول ویا حتی کمی کمتر (به خاطر سود شرکت)ارزش داره دریافت بشه که اگه کسی به هر دلیلی نتونست نفر دیگه ای رو معرفی کنه متضرر نشه.در این سیستم شما یه مبلغی رو هر چند ناچیز پرداخت میکنی و فقط میتونی باهاش عضو بشی.
این سیستم و کلا این کار زمانی میتونه موفق باشه که هم خود سایت و هم اعضا سود کنن و نفرات اخر هم متضرر نشن.
زمانی که شما در این سایت ثبت نام می کنین و به بالاسری خودتون پول می دین شما وارد لول 1 می شین و توی این لول شما می تونین مجموعه ای از کتاب ها رو دانلود کنین که ارزش اون ها خیلی خیلی بیشتر از از 1 دلار و 75 سنت هستش.
و در ضمن توی سیستم های هرمی تنها کسی که در بالای هرم قرار گرفته بیشترین سود رو می بره و لی توی این سیستم تمامی افراد می تونن سود یکسان ببرن.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
انجام شد .
نام کاربری : Mehdi_Master
پرفکت مانی : U8158931

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
انجام شد .
نام کاربری : Mehdi_Master
پرفکت مانی : U8158931
عضويت شما در سايت فيدرماتريكس به سبب عدم پرداخت حق عضويت (فعالسازي) تاييد نشده . لذا به سبب قدرداني از ثبت نامتون در سايت paidverts مبلغ 10 سنت هديه عضويت به حسابتون واريز شد
2yn00le.jpg

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
دوستانيكه ار طريق بنده در سايت فيدر ماتريكس ثبت نام كرده اند اما هنوز 1.75 سنت رو نداده اند ، حواسشون باشه كه بيشتر از سه ، چهار روز كه پول رو ندن سايت اكانت اونا رو حذف خواهد كرد. حالا ديگه خود دانيد

hashem_c125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من يكي دو هفته پيش از طريق نام كاربري شما ثبت نام كردم با يوزر farza5 توي هر دو تا سايت ثبت نام كردم .
شماره پرفكت ماني من : U6685042
لطفا هديه 1 دلاري من رو هم واريز كنيد

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من يكي دو هفته پيش از طريق نام كاربري شما ثبت نام كردم با يوزر farza5 توي هر دو تا سايت ثبت نام كردم .
شماره پرفكت ماني من : U6685042
لطفا هديه 1 دلاري من رو هم واريز كنيد
ضمن تشكر از شما بابت ثبت نامتون مبلغ 1 دلار هديه عضويت براي شما واريز گرديد
2gt4t46.jpg

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
كاربران گرامي لول اول من در فيدرماتريكس فعلا 1 نفر ديگه جا داره (البته 1 عضو كه هنوز پول نداده اگه تا فردا پرداخت نكنه حسابش بسته و 1 نفر ديگه هم خالي ميشه)
لذا تا دير نشده و هديه 1 دلاري رو از دست نداديد ثبت نام كنيد و مبلغ 1.75 دلار رو واريز كنيد و فقط و فقط در قسمت نظرات نام كاربري و شماره پرفكت ماني خودتون رو قرار بديد تا من بعد از بررسي هديه عضويت رو براتون واريز كنم.
از ديدن ساير سايت هاي درآمد زا در وبلاگ من غافل نشيد
http://iranvirtacoin.blogfa.com

hashem_c125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
يه سوال
شما توي توضيحاتتون در مورد feedermatrix گفتيد كه اگه لول 1 شما كامل بشه لينك خودتو ور ميداري و به جاش لينك ما زير مجموعه هات رو ميذاري براي نمايش . مي خواستم بدونم كي اين كارو مي كني؟
من زياد فرصت زير مجموعه گرفتن و كار كردن و سر زدن به انجمن رو ندارم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من به محض اينكه 4 نفر اولم تكميل بشه اين پست رو تعطيل مي كنم
بعدش از اين به بعد توي پست جديدي كه ميذارم به جاي يك لينك (لينك خودم) 4 لينك ثبت نام ميذارم كه بازديد كننده اگه خواست ثبت نام كنه روي هر كدوم از 4 لينك كه كليك كرد زير مجموعه يكي از شما 4 نفر بشه
اين كار رو توي وبلاگ خودم هم انجام خواهم داد و به جاي لينك خودم لينك 4 زير مجموعه خودم رو قرار خواهم داد
http://iranvirtacoin.blogfa.com

بالا