• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

1 دلار پرفكت ماني جايزه بگيريد

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
اگه زرنگ باشید و خوب تلاش کنید میتونید توش موفق باشید در ضمن روش ماتریکسی با هرمی کلی فرق داره
عزیز مشکل اینجاست زرنگی و تلاش در اینکار مثل زرنگی و تلاش یک بنده خدایی تو شهر ما هست که کف دستش رو جلو میگیره با هر رفت و برگشت بین دوتا چهارراه تقریبا 20هزار کاسب میشه! کار شما شاید زرنگی باشه ولی تلاش نیست! مثلا من برم به چند نفر بگم اینقدر پول به من بدید بعد تشویقشون کنم برن از چهار نفر دیگه پول بگیرن. اینهم زرنگی و تلاش میخواد؟ مگه اینکه تلاش کنم گولشون بزنم!!!
در مورد تعریف ماتریکس: هرگونه الگو, وضعیت یا مجموعه شرایطی که براساس آن چیزی به وجود آید, توسعه یابد و شکل گیرد( هر شکلی میتونه باشه از جمله هرم). کاملا مشخص است که رشد این سایت هرمی است!!
1*4=4
4*4=16
16*4=64
....
همین الگو یعنی ماتریکس.

البته تعریف بالا رو از خودم در نیاوردم تو یک سایت خوندم. جهت اطلاع!!!

Last edited:

golden b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
دوستان خوب من که بعنوان مخالف صحبت میکنید .عذر میخوام ازحضورتون ولی شما تنها کاری که بلدین خراب کردن .دقیقا کاری که همه ما مردم عادت کردیم به انجامش . چی میشد اگر یکبار فقط یکبار هم که شده یک خشت مذاشتیم تا دیوار امنی از لحاظ مالی فکری یا هر پارامتر ایدهال دیگه ای برای همه مون ایجاد بشه.آقایونی که ادعاتون اسمون رو سوراخ میکنه واقعا شما جرات کار دیگه ای به جز اتتقاد دارید یانه .به جز گذاشتن پستهای انتقادی تا حالا چه کار بزرگی تو زندگیتون انجام دادین که ارزش گفتن اینجاروداشته باشه.تصورتون اینه که از روی صندلی جلوی کامپیوترتون تو اتاق گرم میتونید تنام دنیارو تغییر بدین.چیه به حلال و حرومش گیر دادین خوب باشه درست .پرچم سفید ما بالا.ولی ایا شما تا حالا وام از بانک نگرفتین .یا سود تو حساب پس اندازتون نیومده .اون ربا نداشت ادم خوبای داستان!!!یادهزار مورد پنهان و آشکار که اگه بخوای تک تکش رو انالیز کنیم هر کدوم ما از یزید و شمرم بدتر میشیم.حالا یکیمون علم دینداری برداشته و یکی هم ادعای استادی تجارت و بیزینس داره و وازه تجارت الکترونیک یا موضوعات پیش پا افتاده دیگه ای رو پرچم عثمان میکنه تا اثبات کنه که آره این راه بدیه برای پول درآوردن .بشینیم تووخونه هاتون و مثل ما که از جیب پدرای پولدارمون ارتزاق میکنیم رو تخت نرم و گرممون دراز بکشیم و ببینیم امروز پاپاجون چقدر پول تو جیبی بهمون خواهد داد
کسی علاقه ای به شرکت در این بحثها نداره دوست عزیز. کاربر موج سفید در تایپک های قبلی که ایجاد کرده بود در دفاع از روش این سایت به جای حداقل توجیهی مودبانه, اقدام به اهانت علیه سایر بیزینس های اینترنتی و غیر اینترنتی کردند که موجب عکس العمل سایر کاربران شد.

farza4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
کسی علاقه ای به شرکت در این بحثها نداره دوست عزیز. کاربر موج سفید در تایپک های قبلی که ایجاد کرده بود در دفاع از روش این سایت به جای حداقل توجیهی مودبانه, اقدام به اهانت علیه سایر بیزینس های اینترنتی و غیر اینترنتی کردند که موجب عکس العمل سایر کاربران شد.
من تمام پست هاي كاربر موج سپيد رو مطالعه كردم. جواب دهي به نظرات كاربران رو هم خوندم . كاملا محرضه كه برخورد ايشون زماني عوض شده كه عده اي كاربر همچون قوم بني اسرائيل فقط ايراد مي گرفتند و كاملا مشخص بود كه قصدشون فقط تخريب پست ايشون بوده نه ارائه دلايل منطقي كه بخواد جواب منطقي هم بهش داد. با اين شرايط هركي جاي ايشون هم بود از اين بدتر جواب ميداد .
خود شما با اين آواتاري كه گذاشتيد كاملا مشخصه كه چه منظوري رو مي خواستيد بيان كنيد. قضيه لامپ رو همه مي دونن و كاملا مشخصه كه چه مفهومي رو مي خواي نسبت بدي به طرف مقابلت.
اين كار شما هم توهين غير مستقيمه . من اسمش رو ميذارم فحاشي خاموش
و الا چرا ما كه هميشه از طريق ايميل باهشون در ارتباط هستيم چرا از برخورد ايشون گله مند نيستيم .
اتفاقا ايشون هميشه و به موقع جواب مشكلات مارو به بهترين نوع ادبيات ميده و همين كه لينك مارو هم برابر وعده خودش مدتهاست كه قرار داده صدق گفتارمون رو مي رسونه .
همه سرگروه ها فقط لينك خودشون رو قرار ميدن اما همين كه ايشون لينك خودش رو حذف كرده و لينك ماهارو قرار داده نشون ميده كه قصدش فقط پول چاپيدن از جيب ماها نيست بلكه با اين عملش خواسته سود رساني ما به ايشون رو جبران كنه .
همين كار ايشون براي من بهترين حجت هست كه تهمت هاي شما به ايشون نا رواست و لطفا به كليه كاربران انجمن نتيجه ذهني خودتون رو تعميم نديد .
بازم عذرخواهي مي كنم بابت رك صحبت كردنم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
مژده به كليه اعضاي من:
از امروز موج جديدي از ثبت نامي ها براي شما شكل خواهد گرفت.
فقط يادتون باشه اگه زير مجموعه شما 75 سنت واريز كرده بود حتما اون رو فعال و تاييد كنيد و به نوعي با اين كار 1 دلار جايزه عضويت اون رو نيز پرداخت كرده ايد
چون 4 دلار سود لول يك كسي رو به جايي نمي رسونه .
مهم رشد سريع ماتريكس هست كه موجب ايجاد سود ميشه كه از امروز رشد سريع ماتريكس رو شاهد خواهيد بود.
زير گروه هاي لول 2 به فكر آپگريد لول 2 خودتون باشيد

sarbaz_es

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شما یوزر دوم rapidleech ی؟
به اسم پست مهمان این سایت رو معرفی کردن

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
شما یوزر دوم rapidleech ی؟
به اسم پست مهمان این سایت رو معرفی کردن
سلام . اين چيزا اهميت موضوعي نداره. ترجيح ميدم جواب ندم و به اعتبار خودم ثبت نام كنيد .من هم حمايتتون مي كنم

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
اين طرح همچنان موفق ترين ماتريكس حال حاضر ايران هست
هنوز هم فرصت جذب نفرات جديد باقيست . پس دس بجنبونيد

بالا