mojesepid
Registered User
- نوشتهها
- 160
- لایکها
- 43
ضمن تشكر از شما مبلغ 90 سنت هديه عضويت در feedermatrix به حساب شما واريز گرديدسلام تو سایت feedermatrix عضو شدم سایت دیگه که قبلا چند ماه پیش عضو شدم
U4208731
![21482ok.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fi59.tinypic.com%2F21482ok.jpg&hash=8cfc69d8d36a45dc83516c72d46508a6)
ضمن تشكر از شما مبلغ 90 سنت هديه عضويت در feedermatrix به حساب شما واريز گرديدسلام تو سایت feedermatrix عضو شدم سایت دیگه که قبلا چند ماه پیش عضو شدم
U4208731
ultra جان سلام . ممنون . خوشحالم كه اعضاي پر انرژي چون شما توي شبكه ما حضور دارند.با سلام خدمت سرگروه عزیز خوشحالم که دوباره با انرژی تازه شروع کردین بریم واسه میلیونر شدن.....موفق باشی![]()
مردمو ساده گیر اوردی یا خودتو زرنگ دیدی تا توی بحثی کم میاری غیب میشی و چند روز بعد ظاهر میشی اینکه نشد عزیز من خودتو بیشتر از این خراب نکن از ما گفتنثبت نام كنيد در فيدر ماتريكس و پس از تاييد واريز وجه از طريق سرگروهتون لينك شما در اين پست كه پست اصلي معرفي اين ماتريكس در انجمن هست خودم قرار خواهم داد
مردمو ساده گیر اوردی یا خودتو زرنگ دیدی تا توی بحثی کم میاری غیب میشی و چند روز بعد ظاهر میشی اینکه نشد عزیز من خودتو بیشتر از این خراب نکن از ما گفتن
اگه يه كاربر بره به پست هاي بقيه سر بزنه مي بينه كه شما چند نفر فقط هستيد كه زير پست هاي همه پيام هاي اين چنيني ميذاريد.مردمو ساده گیر اوردی یا خودتو زرنگ دیدی تا توی بحثی کم میاری غیب میشی و چند روز بعد ظاهر میشی اینکه نشد عزیز من خودتو بیشتر از این خراب نکن از ما گفتن
اگه يه كاربر بره به پست هاي بقيه سر بزنه مي بينه كه شما چند نفر فقط هستيد كه زير پست هاي همه پيام هاي اين چنيني ميذاريد.جالبش اینجاس که همه میخوان از طریق نت زیرمجموعه بگیرن. هیچ کدوم از اینا به این سیستم اطمینان ندارن.
اگه واقعا داشته بودن میرفتن دوستای خودشونو به این سیستم وارد میکردن، نه اینکه بیان تو این انجمن شونصد تا پست بزارن.
این کاربر هم خودشو استاد تجارت الکترونیک میدونه، ما باید پیش ایشون کلاس بریم:general105:
به کثرت نیست عزیز به کیفیته کارتون اگه فایده داشت اینهمه منتقد نداشت حالا بیا باز تاپیک تکراری بزن تلاش خوبه ولی تو راهش این ره که میروی به ترکستان استاگه يه كاربر بره به پست هاي بقيه سر بزنه مي بينه كه شما چند نفر فقط هستيد كه زير پست هاي همه پيام هاي اين چنيني ميذاريد.
اين شماييد كه داريد خودتون رو خراب مي كنيد.
شما هرچي مي خوايد بگيد بگيد، ما داريم كار خودمون رو مي كنيم ، سودش هم داريم تدريجي مي بريم.
صداقت گفتار ما هم از عكس العمل زير مجموعه هام كه اينجا پست گذاشتن معلومه
شما هم بشينيد و وقت زياد خودتون رو صرف گذاشتن پست منفي زير مطالب مردم بكنيد.
میشه یه تفاوت این سیستم با سیستم هرمی بگید؟؟؟؟اگه يه كاربر بره به پست هاي بقيه سر بزنه مي بينه كه شما چند نفر فقط هستيد كه زير پست هاي همه پيام هاي اين چنيني ميذاريد.
اين شماييد كه داريد خودتون رو خراب مي كنيد.
شما هرچي مي خوايد بگيد بگيد، ما داريم كار خودمون رو مي كنيم ، سودش هم داريم تدريجي مي بريم.
صداقت گفتار ما هم از عكس العمل زير مجموعه هام كه اينجا پست گذاشتن معلومه
شما هم بشينيد و وقت زياد خودتون رو صرف گذاشتن پست منفي زير مطالب مردم بكنيد.