سلام سود دهی داشت به شما؟ پرداخت کردند؟
بلی
ولی زیاد به درد نمیخوره ریسکی هستش
امکان پیچوندنش خیلی بالاست
سلام سود دهی داشت به شما؟ پرداخت کردند؟
بله درسته تمامی سایتهای هایپ ریسکی هستند اما با توجه به پلن هاشون میشه گفت که میتونن زمان بیشتری عمر کنن و شما سود بیشتری بدست بیارین بنده خودم تا الان بیش از 200 درصد سرمایه ام از این سایت سود کردمبلی
ولی زیاد به درد نمیخوره ریسکی هستش
امکان پیچوندنش خیلی بالاست
بله درسته تمامی سایتهای هایپ ریسکی هستند اما با توجه به پلن هاشون میشه گفت که میتونن زمان بیشتری عمر کنن و شما سود بیشتری بدست بیارین بنده خودم تا الان بیش از 200 درصد سرمایه ام از این سایت سود کردم
خوب شما اگه کامل دقت کرده باشی این سایت به شما در 12 روز کاری 44 درصد سود میده یعنی روزانه 3.6 درصد اگر شما هم مثل بقیه گول 144 درصد رو خوردین بدونین که اون 100 همون سرمایه خودتونه در واقع شما بعد از 9 روز پولتون برگشت داده میشه و 5 روز باقی مانده سود بهتون تعلق میگیره12 درصد سود روزانه خیلی بالاست
این سایت دووم نمیاره
این سایت الان به من که 50 دلار گذاشتم داره روزی 6 دلار میده برای 17 روز
یعنی روزی 8.5 درصد
و شما بخوای تسویه بزنی روز عادی 24 ساعت و بخوره تعطیلات 48 ساعت و 72 ساعت هم باید منتظر بمونی
من الان گیج شدم، بالاخره به ازای هر روز کاری 3.6 سود میده یا 12 درصد؟خوب شما اگه کامل دقت کرده باشی این سایت به شما در 12 روز کاری 44 درصد سود میده یعنی روزانه 3.6 درصد اگر شما هم مثل بقیه گول 144 درصد رو خوردین بدونین که اون 100 همون سرمایه خودتونه در واقع شما بعد از 9 روز پولتون برگشت داده میشه و 5 روز باقی مانده سود بهتون تعلق میگیره
اما در مورد پارت دوم کاملا باهاتون موافقم اما نظر من اینه که تا میشه از اون سود بدست آورد. مسلما هیچ سایت هایپی نمیتونه دراز مدت باشه
دوست عزیز پست من کاملا گویا بود به ازای هر روز کاری وقتی توی پنل شما زده میشه 17 اون مدت زمان پایان سرمایه گذاری شما است به اضافه روزهای تعطیل که به شما میگه تا چه مدت این سزمایه گذاری تموم میشه.این سایت الان به من که 50 دلار گذاشتم داره روزی 6 دلار میده برای 17 روز
یعنی روزی 8.5 درصد
و شما بخوای تسویه بزنی روز عادی 24 ساعت و بخوره تعطیلات 48 ساعت و 72 ساعت هم باید منتظر بمونی
اولا اگر دوره سرمایه گذاری شما تموم شده باید پول شما الان بالای 72 دلار شده باشه.50 دلار من بعد از 17 روز شد 60 دلار
اولا اگر دوره سرمایه گذاری شما تموم شده باید پول شما الان بالای 72 دلار شده باشه.
دوما اینکه خوبه سایت سود بالایی به کاربرا نمیده در نتیجه میتونه عمر بالایی داشته باشه نه مثل سایتهایی که پلن های یک روزه دارن اونم بهتون پرداخت نمیکنه.
درسته
من الان پنل رو چک کردم هنوز 4 روز دیگه مونده که دو روزش تعطیل میشه و دو روز دیگه میشه 12 دلار
اگه قابلیت auto reinvest رو روشن کنید سود هر روز به اصل پول تون اضافه میشه و فردا به پول جدیدتون سود تعلق میگیره و همینجور تا اخر. یعنی تا هر وقت که بخواید.اولا اگر دوره سرمایه گذاری شما تموم شده باید پول شما الان بالای 72 دلار شده باشه.
دوما اینکه خوبه سایت سود بالایی به کاربرا نمیده در نتیجه میتونه عمر بالایی داشته باشه نه مثل سایتهایی که پلن های یک روزه دارن اونم بهتون پرداخت نمیکنه.
اشتباه شما همینجاست که فکر میکنید این سایت روزانه بهتون 12 درصد سود میده در واقع روزانه سودی که دریافت میکنید 3.66 درصد است که اونم توی 12 روز کاری می باشد.تعجب می کنم چطوری 94 روزه داره کار می کنه معمولا این مدل سایت های 10 تا 12 درصدی بین 18 تا 30 روز عمر می کنند و بعد اسکم هستند البته اونم در مواردی که از لایسنس و قالب خصوصی و گرین بار و ... استفاده کرده باشن
من تو روزای اولش 100 دلار واریز کردم و بعد از برداشت اصل پول و سودش فلنگ رو بستمتعجب می کنم هنوز داره کار می کنه
البته این روزای تعطیل سود نمیده و ماکسیموم زمانی هم براش قرار داده
اون مدل سایت ها معمولا زمان بیشتری سود میدن ولی خوب به اون زمان هیچ وقت نمیرسه خخخخ