به هیچ وجه مشکلی ندارهبا ایران مشکلی نداره؟ که پول رو بدیم و پرداخت نکنه.!!
به هیچ وجه مشکلی ندارهبا ایران مشکلی نداره؟ که پول رو بدیم و پرداخت نکنه.!!
کافیه روی امضای بنده کلیک کنی و وارد گروه بشید اونجا سوالاتتون سریع جواب داده میشهسلام بچه ها
کسی هست کامل هایپ رو یاد بده ماهم بیایم داخل کار؟؟؟
ادرس کانال تگرام تون کجاست؟؟؟
اگر گزینه auto-reinvest فعال باشه بله حرف شما درسته اما اگر بصورت دستی ری اینوست انجام میدین هر مبلغی که بخواین میتونید ری اینوست کنید در مورد برداشت هم به هیچ وجه نیازی نیست مضرب 5 باشه اگر برداشتهای منو ببینید کاملا متفاوتن.اینم برداشت های من. فقط مشکلی که دارم اینه که هم توی برداشت و هم توی ری اینوست، حتما مبلغم باید مضرب پنج باشه :/ مثلا نمیتونیم 7.5 دلار reinvest کنم حتما باید 5 دلار بزنم تا بشه
![]()
من تو برداشت و ری اینوست دستی هم مبلغ دلخواه میزنم کلی لودینگش طول میکشه آخرم اوکی نمیده. ولی وقتی مضرب پنجه به محض کلیک کردن اوکی میشه و ری اینوست میشهاگر گزینه auto-reinvest فعال باشه بله حرف شما درسته اما اگر بصورت دستی ری اینوست انجام میدین هر مبلغی که بخواین میتونید ری اینوست کنید در مورد برداشت هم به هیچ وجه نیازی نیست مضرب 5 باشه اگر برداشتهای منو ببینید کاملا متفاوتن.
این مشکل رو میتونید با پشتیبانی مطرح کنید تا بیشتر راهنماییتون کنن.من تو برداشت و ری اینوست دستی هم مبلغ دلخواه میزنم کلی لودینگش طول میکشه آخرم اوکی نمیده. ولی وقتی مضرب پنجه به محض کلیک کردن اوکی میشه و ری اینوست میشه
سایت هنوز در حال پرداخته و مشکلی نداره دوست عزیزاین سایت اسکم شد؟