• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6630 يا 6680

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
آخرین هاش ایناست:

N70 RM-84 5.0609.2.0.1
N70 RM-99 3.0544.5.2

مال شما هم قدیمی هست...

کدومشه؟ فک کنم همون ورژن 5 اخریش باشه ولی چطوره که روی اینا نصب نیس دیفالت؟ گفتم دوستم هم با گارانتی نیا دیروز خریده اونم همین قدیمیس!! حالا چجوری آپ کنمش؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از alireza_juve :
کدومشه؟ فک کنم همون ورژن 5 اخریش باشه ولی چطوره که روی اینا نصب نیس دیفالت؟ گفتم دوستم هم با گارانتی نیا دیروز خریده اونم همین قدیمیس!! حالا چجوری آپ کنمش؟

خب با همون کده که سه سوت گفت وقتی میزنی مینویسه RM 84 هستی یا اون یکی....ببین اول کدوم RM هستی بعد هم چک کن ببین باید چی باشه مال تو چیه...

یه چیزی بگم باز نیای بگی میخواد آتو بگیره از نوکیا....:D

ولی اگه سونی خریده بودی راحت بودی....ببین بچه ها هر 2 ماه یه بار چه راحت اپدیت میکنن از خود سایت سونی:lol: ولی متاسفانه متاسفانه نوکیا اصلا همچین قابلیتی رو نداره و تنها راه باید ببری یا گارانتی بدی عوض کنن که اونام نمیکنن میگن گوشی چون سالمه با همین سر کن....خودم شاهد بودم

یا بدی مغازه های متفرقه برات بکنن که اونم دیگه گوشی بره تو معلوم نیست سالم بیاد بیرون یا نه;)

این یکی دیگه خدایی حرف حقه دیگه ...قبول نداری؟؟

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
پس من بالاخره چیکار کنم 3سوت جان ؟ یه سرچی کردم راجب این نسخش یه دو سه تا فروم خارجی دیدم و چنتا سایت : این لینکو ببین : http://www.symbian-freak.com/news/006/03/n70firmware.htm

البته یه عده ای رو دیدم میگفتن راضی نبودن و مشکلاتی داشتن باهاش ولی خب حتما سرعت رو بالاتر میبره .. ولی فایلش رو پیدا نکردم .

يه مقدار صبر كن و عجله نكن بزار اين فريم وير جديد استيبل بشه بعد اقدام كن ..... لينكت هم جالب بود خيلي بهينه سازي رو اين فريم وير جديد انجام ميده ;)
ولي خب گزارشها رو هم نمي شه ناديده گرفت

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب با همون کده که سه سوت گفت وقتی میزنی مینویسه RM 84 هستی یا اون یکی....ببین اول کدوم RM هستی بعد هم چک کن ببین باید چی باشه مال تو چیه...

ولی اگه سونی خریده بودی راحت بودی....ببین بچه ها هر 2 ماه یه بار چه راحت اپدیت میکنن از خود سایت سونی:lol: ولی متاسفانه متاسفانه نوکیا اصلا همچین قابلیتی رو نداره و تنها راه باید ببری یا گارانتی بدی عوض کنن که اونام نمیکنن میگن گوشی چون سالمه با همین سر کن....خودم شاهد بودم

یا بدی مغازه های متفرقه برات بکنن که اونم دیگه گوشی بره تو معلوم نیست سالم بیاد بیرون یا نه;)

نه خدائيش قبول ندارم :lol:
نوكيا ان 70 رو هم خيلي ها دارن آپگريد ميكنند ولي كلا به ريسكش نمي ارزه ..... وگرنه لينكشو ميدادم عليرضا جان بره خودش آستيناشو بزنه بالا ;)
به نظر من صبر و بعد دادن به شركتهاي معتبر بهترين راهه :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

همون ورژن 5 به من میخوره .. خب اگر اینطور نباشه که بشه از طریق اینترنت دانلود و اپ کرد باید گفت نقطه ضعفه .. البته من هنوز مطمئن نیستم که تنها راهش مغازه های متفرقه باشه! ولی اگه واقعا اینطور باشه که میگی حرفت رو قبول دارم .. البته من راجبش تو چنتا فروم خارجی خوندم کاربرای زیادی نبودن که گوشیشون رو ورژن اپ بود و اکثرا همین ورژنی که الان من دارم بودن و ظاهرا راضی ولی خب اگه راهی باشه بتونم به شیوه ای مطمئن ( نه متفرقه) اپ کنمش احتمالا پرفرمنس بهتری بهم بده .. ولی همچنان برام جالبه که چطور با ورژن قدیمی تر گوشی روانه بازار شده ..

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
نه خدائيش قبول ندارم :lol:
نوكيا ان 70 رو هم خيلي ها دارن آپگريد ميكنند ولي كلا به ريسكش نمي ارزه ..... وگرنه لينكشو ميدادم عليرضا جان بره خودش آستيناشو بزنه بالا ;)
به نظر من صبر و بعد دادن به شركتهاي معتبر بهترين راهه :)

مرسی 3سوت جان .. به راستی که حتی لقب حجت الاسلام هم برات کمه و به زودی باید به آیت الله ارتقاء پیدا کنی:p همچین حال میکنم باهات .. ادم 4تا همسنگر مثه تو داشته باشه دیگه دشمنی حریفش نمیشه .. ممنون بخاطر ساپرت خوبت که از هر گارانتی مطمئنتره:cool: تا دوستایی مثه شما هستن چه نیازی به این دافی های اتصالات و امثالهم:) ;) // پس لطف کن وقتی گزارشات حاکی از استیبل شدن این ورژن و جوابدهی مناسبش شد خودت خبرم کن .. بازم مرسی :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید من این وسط فضولی میکنم. یعنی چی که نمیشه از تو سایت آپدیت کرد؟!!! :blink: :blink: :blink:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
ببخشید من این وسط فضولی میکنم. یعنی چی که نمیشه از تو سایت آپدیت کرد؟!!! :blink: :blink: :blink:

یعنی اینکه نوکیا به هیچ وجه نمیتونه از سایت خودش اپدیت بشه....یعنی اصلا همچین امکانی رو تو سایت خودش قرار نداده...خیلی احترام به مشتری گذاشته تو این قسمت واقعا:p

برای علیرضا: خیلی ساده هست دلیل اینکه گوشی که شما خریدی با ورژن قدیمی بوده.:خرید کلی گوشی از طرف گارانتی مثلا 2 ماه پیش و بعد هم تنبلی یا بی خیالی برای اپدیت گوشیها بعد از آمدن ورژن جدید و اینکه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم باید بخوای...

برای سه سوت: بله نرم افزارهایی مثل phonenix, Diego هستن که باهاشون میشه خانواده Bb5 ها رو با همون کابل خودشون اپدیت کرد مثل N70وN90 ,6630 ,... ولی مساله اینه که خیلی هم سخته با تنظیمات زیاد....کلی هم باید دانلود کرد و اخر سر هم یکم که وارد نباشی گوشی رسما تعطیل میشه و سر از گارانتی در میاره...[جریان اینطوریه :)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی اینکه نوکیا به هیچ وجه نمیتونه از سایت خودش اپدیت بشه....یعنی اصلا همچین امکانی رو تو سایت خودش قرار نداده...خیلی احترام به مشتری گذاشته تو این قسمت واقعا:p

برای علیرضا: خیلی ساده هست دلیل اینکه گوشی که شما خریدی با ورژن قدیمی بوده.:خرید کلی گوشی از طرف گارانتی مثلا 2 ماه پیش و بعد هم تنبلی یا بی خیالی برای اپدیت گوشیها بعد از آمدن ورژن جدید و اینکه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای هم باید بخوای...

برای سه سوت: بله نرم افزارهایی مثل phonenix, Diego هستن که باهاشون میشه خانواده Bb5 ها رو با همون کابل خودشون اپدیت کرد مثل N70وN90 ,6630 ,... ولی مساله اینه که خیلی هم سخته با تنظیمات زیاد....کلی هم باید دانلود کرد و اخر سر هم یکم که وارد نباشی گوشی رسما تعطیل میشه و سر از گارانتی در میاره...[جریان اینطوریه :)

اره ممکنه ولی دوستم هم که با گارانتی نیا گرفته هم همینطوره .. یعنی اینا مثلا از 2ماه پیش تاحالا ان 70 وارد نکردن! بعدم توی برگ اصلی گارانتی توی جعبه که ربطی لزوما به تاریخ خرید یا شروع گارانتی نداره زده بود 31/2/85 یعنی 3 روز قبل اینکه من بخرم .. یا مال دوستم اون مهر چاپی توی برگ جعبه زده می 2006 .. والا ما که سر در نمیاریم چه بازیه! ولی کلا گارانتی و خدمات اون در میهن اسلامی ما نه به برند بستگی داره نه به هیچی! به عشقو حال شرکت مربوطه وابسته هست که معمولا هم به هیچ دردی نمیخوره متاسفانه ..

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
اره ممکنه ولی دوستم هم که با گارانتی نیا گرفته هم همینطوره .. یعنی اینا مثلا از 2ماه پیش تاحالا ان 70 وارد نکردن! بعدم توی برگ اصلی گارانتی توی جعبه که ربطی لزوما به تاریخ خرید یا شروع گارانتی نداره زده بود 31/2/85 یعنی 3 روز قبل اینکه من بخرم .. یا مال دوستم اون مهر چاپی توی برگ جعبه زده می 2006 .. والا ما که سر در نمیاریم چه بازیه! ولی کلا گارانتی و خدمات اون در میهن اسلامی ما نه به برند بستگی داره نه به هیچی! به عشقو حال شرکت مربوطه وابسته هست که معمولا هم به هیچ دردی نمیخوره متاسفانه ..

بحث اينجاست كه بايد ببينيد بين ورژن فريم وير شما و اين ورژن جديد چه فاصله اي از لحاظ زماني وجود داره :)
و اينكه چند نمونه ديگه فريم وير در اين ميان اومده؟؟!!!
اگه زياد فاصله نباشه ( زماني ) آپديت نكردن قابل توجيه است چون معمولا تا استيبل شدن اين فريم وير ها زمان ميبره
ولي اگه فاصله زياد باشه اينكار شركتهاي ايراني غير قابل توجيه است.:)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
يه تماسي با اتصالات داشته باش ببين بخش فني اون چي ميگن ( البته اگه بخش فني داشته باشه )
قضيه رو براشون بگو ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این بنده خدا رفیق من که با گارانتی نیا گرفته بود N70 رو بعد از تماس باهاشون همچین جوابی شنیده:

- سلام .من میخواستم گوشیم رو که N70 هست و براش ورژن جدید اومده بیارم اپدیتش کنید

- خب گوشیتون مشکلی داره؟ ایرادی چیزی؟

- نه سالمه فقط میخوام اپدیت بشه

- خب اونجوری نمیشه..گوشی باید حتما مشکل داشته باشه تا قبولش کنیم

- خب اخه من میخوام گوشیم به روز باشه و تو ورژن جدید یکسری بهینه سازی هایی شده میخوام بریزن برام اون ورژن رو

- متاسفانه نمیشه فقط باید مشکل داشته باشه

- خب پس من چیکار کنم؟ این چه گارانتی هست؟ اگه تا 1 سال دیگه هم مشکل نداشت چی؟

- خب همینه دیگه...صبر کنید گوشی خراب که شد بیارید همون موقع هم جدیدترین ورژن رو میریزیم

- من بدم مغازه های جمهوری راحت برام میکنن اونوقت شما نمیکنید

-آقای عزیز من وقت چونه زدن با شما رو ندارم...قانون ما اینجوریه....بدین همون جمهوری براتون بکنن

- الو...الو...

من واقعا خودم شاهد این مکالمه بودم و خدایی تو ایران وقتی میگن گارانتی یعنی کشک همینه

وضع اتصالات و ایراتل هم همین جوریه...یه عده که اندازه یه بچه حالیشون نیست از گوشی رو گذاشتن جواب مردم رو بدن وقتی هم میبری هزار جور حرف بی ربط و مفت میزنن و یه جوری پول هم میگیرن ویه موقع هایی هم گوشی رو خرابتر تحویل آدم میدن

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
يه تماسي با اتصالات داشته باش ببين بخش فني اون چي ميگن ( البته اگه بخش فني داشته باشه )
قضيه رو براشون بگو ;)

:lol: بخش فنی؟! اگرم داشته باشه احتمالا سرگرم مخزنی این دافی های فروشندشون هستن!! دفه پیش که زنگ زدم یه دافی برداشت گفتم خدمات بعد فروش وصل کرد یه دافی دیگه که همچین میزد دو زار بارش نباشه اخرشم کاملا نفهمید چی داره میگه! ولی واسه این مورد هم میزنگم ببینم چی میگن .. این داستان گارانتی تو ایران یعنی پول مفت گرفتن از ملت بخاطر هیچی .. منم فقط به دو دلیل با گارانتی (اتصالات و ایراتل هم فرق نداشت برام) اینجوری گرفتم :: 1) عجله ای که از ترس گرون شدن گوشی داشتم( که ظاهرا خیلی هم بیراه نبود) باعث شد دیگه به اسم اتصالات یا ایراتل توجهی نکنم و چون ایراتل بسته بود قسمت دافی های اتصالات بشم!! و 2)بخاطر اطمینان به اینکه گوشی حداقل قاچاق یا تقلبی و .... اینجور مسایل نیست که بعدا الاف مشکلات بعدی بشم یعنی نخواستم همچین ریسکی کنم .. وگرنه اصل فلسفه گارانتی ایرانی کشکه محضه .. (حالا خوبه زنگ بزنم دافیه بگه وردار بیار گوشیتو!!:lol: نه فک نکنم همچین چیزی بگه!!!)

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
:lol: بخش فنی؟! اگرم داشته باشه احتمالا سرگرم مخزنی این دافی های فروشندشون هستن!! دفه پیش که زنگ زدم یه دافی برداشت گفتم خدمات بعد فروش وصل کرد یه دافی دیگه که همچین میزد دو زار بارش نباشه اخرشم کاملا نفهمید چی داره میگه! ولی واسه این مورد هم میزنگم ببینم چی میگن .. این داستان گارانتی تو ایران یعنی پول مفت گرفتن از ملت بخاطر هیچی .. منم فقط به دو دلیل با گارانتی (اتصالات و ایراتل هم فرق نداشت برام) اینجوری گرفتم :: 1) عجله ای که از ترس گرون شدن گوشی داشتم( که ظاهرا خیلی هم بیراه نبود) باعث شد دیگه به اسم اتصالات یا ایراتل توجهی نکنم و چون ایراتل بسته بود قسمت دافی های اتصالات بشم!! و 2)بخاطر اطمینان به اینکه گوشی حداقل قاچاق یا تقلبی و .... اینجور مسایل نیست که بعدا الاف مشکلات بعدی بشم یعنی نخواستم همچین ریسکی کنم .. وگرنه اصل فلسفه گارانتی ایرانی کشکه محضه .. (حالا خوبه زنگ بزنم دافیه بگه وردار بیار گوشیتو!!:lol: نه فک نکنم همچین چیزی بگه!!!)

شك نيست كه گاررانتي كشكه :lol: اگه كشك نبود 6630 من كه گارانتيش معلوم نيست مال كجاست آخرين ورژن آپديت توشه چرا؟؟؟ چون گوشي سفارش كش.رهاي عربي بوده و اين شركتي كه من ازش گرفتم از اونجا در جا وارد كرده ... خلاصه ما اينجا نون اين عربها رو خورديم :)
ولي به نظر من ايراتل كمي حرفه اي تر با قضيه برخورد ميكنند .
حالا الان هم زياد مهم نيست يه مدت ديگه كه ورژن استيبل شد ببر بگو آقا پولشم ميدم آپديت كنيد ;)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :

نگید مشکل داره یا ندارهه . بگو میخواهم. فلش بشه از گارانتی هم در نیاد هزینشو هم میدم. اینطوری راه میان. با وجود تمام گرفتاریهای گارانتی های وطنی گوشی بدون گارانتی خریدن توصیه نمیشه
قضیه مثل دفتر چه بیمست همه میگن به چه دردی میخوره از پول ویزیت دکتر هم بیشتر میوفته ولی وقتی یک عمل جراحی خفن خدایی نکرده افتاد سرشون و باید تمام دارو ندار رو بفروشند میگن کاش بیمه بودیم. به هر حال گارانتی گوشی در اون حد نیست ولی اینقدرها هم بدرد نخور نیست خیلی ایرادها رو هم سریع رفع میکنند

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
نگید مشکل داره یا ندارهه . بگو میخواهم. فلش بشه از گارانتی هم در نیاد هزینشو هم میدم. اینطوری راه میان. با وجود تمام گرفتاریهای گارانتی های وطنی گوشی بدون گارانتی خریدن توصیه نمیشه
قضیه مثل دفتر چه بیمست همه میگن به چه دردی میخوره از پول ویزیت دکتر هم بیشتر میوفته ولی وقتی یک عمل جراحی خفن خدایی نکرده افتاد سرشون و باید تمام دارو ندار رو بفروشند میگن کاش بیمه بودیم. به هر حال گارانتی گوشی در اون حد نیست ولی اینقدرها هم بدرد نخور نیست خیلی ایرادها رو هم سریع رفع میکنند

داریوش جان یعنی شما میگی ببرمش آپ کنن؟ فلش که نباید بشه واسه اپدیت نه؟ اخه 3سوت جان هم میگه این ورژن استیبل نشده هنوز خودمم مواردی رو تو فرمهای خارجی مبنی بر اشکالات موجود با این فرم ویر جدید خوندم .. حالا شما نظر نهاییت چیه؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
داریوش جان یعنی شما میگی ببرمش آپ کنن؟ فلش که نباید بشه واسه اپدیت نه؟ اخه 3سوت جان هم میگه این ورژن استیبل نشده هنوز خودمم مواردی رو تو فرمهای خارجی مبنی بر اشکالات موجود با این فرم ویر جدید خوندم .. حالا شما نظر نهاییت چیه؟

اون دیگه میل خودتونه اگر به نظر من باشه گوشی که اذیت نمیکنه رو نباید داد دستکاری کنند.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اون دیگه میل خودتونه اگر به نظر من باشه گوشی که اذیت نمیکنه رو نباید داد دستکاری کنند.

منم مشکلی ندارم باهاش .. خوبه :) ممنون از راهنماییت

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :

نظر نهائي اينه كه فعلا دست نزن بهش
اگه ميبيني روش فريم وير قديميش نصبه چون اون استيبل بوده و كار داده شركت هم نخواسته ريسك كنه و اون جديدرو بريزه روش .
اصلا وقتي گوشي مشكلي نداره چرا ميخواي ........
ولي به نظر من چند ماه ديگه يه اقدامي بكن چون تا اونموقع صددرصد ورژن جديد و استيبلش اومده .
حالا چرا ميگم اينكارو انجام بده ( البته در آينده )
چون الان اين 6630 من كه ميبيني آخرين ورژن روش سواره سفر كه رفته بودم و عكسهائي كه گرفتم فوق العاده در آورد خيليها باورشون نشد كه با گوشي گرفتم جالب اينه كه دوستاني كه 6630 دارند ولي فريم مير قديميتر اذعان كردند كه عكسهاي گوشي من كيفيتش بهتره ;)
خلاصه مطلب اينكه ارتقاء فريم وير به ورژن هاي جديد و صد البته استيبل شديدا توصيه ميشه:)

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
نظر نهائي اينه كه فعلا دست نزن بهش
اگه ميبيني روش فريم وير قديميش نصبه چون اون استيبل بوده و كار داده شركت هم نخواسته ريسك كنه و اون جديدرو بريزه روش .
اصلا وقتي گوشي مشكلي نداره چرا ميخواي ........
ولي به نظر من چند ماه ديگه يه اقدامي بكن چون تا اونموقع صددرصد ورژن جديد و استيبلش اومده .
حالا چرا ميگم اينكارو انجام بده ( البته در آينده )
چون الان اين 6630 من كه ميبيني آخرين ورژن روش سواره سفر كه رفته بودم و عكسهائي كه گرفتم فوق العاده در آورد خيليها باورشون نشد كه با گوشي گرفتم جالب اينه كه دوستاني كه 6630 دارند ولي فريم مير قديميتر اذعان كردند كه عكسهاي گوشي من كيفيتش بهتره ;)
خلاصه مطلب اينكه ارتقاء فريم وير به ورژن هاي جديد و صد البته استيبل شديدا توصيه ميشه:)

مخلص 3سوت عزیز .. ما که همون اول هم شما فرمودی گفتیم چشم:) تا خودت نگی استیبل شده عمرا آپ نکنم:cool: // راستی 3سوت من یکی از دوستام 6630 داره ورژن گوشیش ته قدیمیه فک کنم از تابستون پیش که خریده همونه .. فایلشو نداری بهم بدی بدم بهش نصب کنه اونم مثه تو حالشو ببره؟

بالا