• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

6630 يا 6680

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
مخلص 3سوت عزیز .. ما که همون اول هم شما فرمودی گفتیم چشم:) تا خودت نگی استیبل شده عمرا آپ نکنم:cool: // راستی 3سوت من یکی از دوستام 6630 داره ورژن گوشیش ته قدیمیه فک کنم از تابستون پیش که خریده همونه .. فایلشو نداری بهم بدی بدم بهش نصب کنه اونم مثه تو حالشو ببره؟

چاكريم :)
متاسفانه من فايلشو ندارم .... ولي يه لينك برات به باكس خصوصي ات ميدم برو اونجا هم روش آپديت رو دنبال ميكنند هم فايل و هم ...... ولي به نظر من دوستت ببره شركتهاي معتبر و يه پولي هم بده بهتره تا اينكه بخواد خودش آپ كنه ;)
حواست باشه خودتم وسوسه نشي يه موقع كار دست گوشيت ميدي اين لينكو كه برات ميدم جهت پي گيري اين مبحثه از جانب خودت ;)
موفق باشيد

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از 3soot :
چاكريم :)
متاسفانه من فايلشو ندارم .... ولي يه لينك برات به باكس خصوصي ات ميدم برو اونجا هم روش آپديت رو دنبال ميكنند هم فايل و هم ...... ولي به نظر من دوستت ببره شركتهاي معتبر و يه پولي هم بده بهتره تا اينكه بخواد خودش آپ كنه ;)
حواست باشه خودتم وسوسه نشي يه موقع كار دست گوشيت ميدي اين لينكو كه برات ميدم جهت پي گيري اين مبحثه از جانب خودت ;)
موفق باشيد

اره این دوست من اهل اینکارا نیست اخرشم یه گندی میزنه میندازه گردن من! :blink: // دارم پیگیریش میکنم به شدت .. جالبه مرسی 3 سوت جان از پیگیریت :) ولی ادم به حرف پیشکسوت گوش بده ضرر نمیکنه هیچوقت منم فعلا فقط مطالب رو دنبال میکنم تا جا افتادن ورژن جدید .. بازم ممنون از راهنماییهای خوبت دوست من:)

بالا