• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

70 درصد کباب کوبیده ضایعات است!!!

sotd

Registered User
لایک‌ها
12
ای بابا! :D ،خو آخه من نمی فروشم که!اونی که میفروشه نشسته حساب کتاب کرده دیگه،من فقط بر مراحل مزاج کردن تا به سیخ کشیده شدن نظارت دارم :p

عمو جوش خیلی ستمه خداییش :| ،نون خشکم بدرد نمیخوره قبلا امتحان کردیم،باید با مشتری صاف و صادق باشی،کباب خوب میدیم مشتری خوبم داریم دیگه ;)

خو عمو بشین حساب کن،هر 1 کیلو 400 گرم پیاز هم بهش اضافه کن میشه 1/400 ،تقسیم بر 120 کن میشه میشه تقریبا 12 سیخ،اگه قیمت اون 400 گرم پیاز و 5 دقیقه روشن بودن فر رو 1500 در نظر بگیریم،تقریبا سر هر کیلو 10 تومن سود میشه

پ.ن: ببین چجوری مارو مجبور کردی اسرار **** رو لو بدیما! :|
آدرس رو بصورت خصوصی ارسال کنید لطفا [emoji1]

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
حساب دو دوتا , چهارتاست عزیزان.
گوشت گوسفند بی استخوان و بدون چربی کیلویی نزدیک به 38000 تومان. هر سیخ کباب باید 300 گرم باشه. فرض کنیم خوشبینانه 50 گرمش پیاز باشه. پس 250 گرم گوشت میخواد یعنی هزینه گوشت هر سیخ کباب باید بشه 8500 تومان. خوب هر سیخ کباب تقریبا 9500 تومان فقط موادش در میاد. سایر هزینه ها (اجاره مغازه , هزینه کارگر , مالیات و ...) با اینا و یه مقدار سود اگر سیخی کمتر از 20000 تومان بدن نمیصرفه. خوب حالا شما ببین چی داری می خوری که سیخی 3000 تومان بهت می دن. البته توی این مملکت اینقدر نامردی زیاده که اگر سیخی 50000 تومان هم بهت بدن نمی تونی مطمئن باشی که کباب واقعی داره بهت میده. همش دروغ و دوز و کلک.
هر سیخ 300 گرم؟

sp

sahand.i

Registered User
لایک‌ها
107
همه اینجور نیستن.. یکی هست کوبیده میزنه سیخی 2 تومن که خب میخریم ولی اون لذتی رو نداره که وقتی کوبیده میخری سیخی 20 تومن و میخوری.. خودم به شخصه بهترین و سالم ترین غذاهایی که تو عمرم خوردم تو شهرهای کرد نشین بوده چون مردمش مرام و معرفت دارن و انسانیت خیلی حالیشونه.. کلا غذای خوب میخوای اینجاها : کردستان - ایلام - کرمانشاه - سنندج و....
کردا مرامشون تکه داداش
الان دیگه عادی شده تو بیشترون سنگدان و اینا میریزن به اضافه نون خشک که از کباب خالصم خوشمزه تره ههههه
از من یه نصیحت
هیچوقت تو رستوران کباب نخورید فقط جوجه

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
568
مگه کبابیها یارانه نمیگیرن که گوشت خوب بخرن؟:p
ما که با پول یارانه گوشتهای ناب مثل شتر و آهو و قزل آلا و بوقلمون و ... میخوریم:general107: تازه سر ماه بقیشو سرمایه گذاری میکنیم:general112:
شماها نمیخورید مگه:general707:

i-viber.ir

Registered User
لایک‌ها
29
چرا مام میخوریم!
یه بار رفته بودم قصابی بعد یه نفر اومد و قصابه چند تا پلاستیک پر اشغال گوشت یخ زده داد بهش و رفت!

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من یک کبابی رو میشناسم ضایعات کبابی برادرش رو میارن استفاده میکنه برای تهیه کباب های خودش!
مثال میزنم متوجه بشین: فرض کنید یک پیتزا فروشی، از باقیمونده خمیر پیتزای مشتری هاش بعد از صرف غذا، جمعشون کنه و از اونا کیک درست کنه برای قنادی. یک همچنین کاری.

از اون زمان هیچوقت کباب بیرون نخوردم با شنیدن حرفش.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
من یک کبابی رو میشناسم ضایعات کبابی برادرش رو میارن استفاده میکنه برای تهیه کباب های خودش!
مثال میزنم متوجه بشین: فرض کنید یک پیتزا فروشی، از باقیمونده خمیر پیتزای مشتری هاش بعد از صرف غذا، جمعشون کنه و از اونا کیک درست کنه برای قنادی. یک همچنین کاری.

از اون زمان هیچوقت کباب بیرون نخوردم با شنیدن حرفش.
اگه از زیر و بم قنادی هم خبر داشتی شیرینی هم لب نمیزدی.حساب کن توی فر گربه بخوابه

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

ramingsm

Registered User
لایک‌ها
8
پاشید بیاید گلپایگان تا کباب بهتون بدم تو عمرتون نخورده باشید پیش منصور جونم خخخخ
ولی خدایی اینجا هم که شهر کبابه ببینن کسی غریبس بدجوری قصد فروکردنشون میگیره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
مطالعات مرکز تحقیقات و پیشگیری ایلینویز آمریکا نشان می دهد که خوردن پیتزا به اندازه سیگار کشیدن برای افراد به ویژه کودکان مضر است.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، پیتزا محبوب ترین غذای کودکان در سراسر جهان است؛ درحالیکه بزرگترین منبع کالری، چربی های اشباع شده و نمک محسوب می شود.

تحقیقات نشان می دهد که غذاهای حاوی پنیر چرب، نمک و گوشت به اندازه سیگار برای افراد مضر است.

این **** غذایی علاوه بر افزایش چربی و فشار خون و اضافه وزن، باعث برهم زدن تعادل هورمون های کودکان می شود و کاهش یادگیری در آنان می شود.

معمولا کودکانی که از غذاهای آماده و فست فود استفاده می کنند، بسیار خشن و غیر قابل کنترل هستند.

تحقیقات دیگری نشان می دهد که این کودکان پیشرفت درسی نیز ندارند و نسبت به کودکانی که **** غذایی سالم دارند، نمرات کمتری می گیرند؛ به علاوه اکثر آنان بیش فعال هستند.

متاسفانه پیتزا با یک نوشیدنی شیرین در وعده غذایی استفاده می شود و مجموع تمام این عوامل بدن را در معرض دیابت قرار می دهد.مصرف یک وعده پیتزا باعث دریافت 230 کالری اضافی می شود.

محققان به والدین هشدار داده اند که استفاده از **** غذایی سالم و متقاعد کردن فرزندان به استفاده از این ****، نیازمند یک برنامه مستمر، اراده قوی و مشاوره با متخصصین تغذیه است.

سبزیجات و پروتئین های بدون چربی بهترین منبع تولید انرژی بدن؛ بخصوص در کودکان هستند.

نتایج این تحقیقات در نشریه Pediatrics منتشر شده است.

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان تهرانی کباب کوبیده میخوان 2 جا آدرس میدم هم عالیه هم خوش مزه هم گرون :)
1. دور میدان قیام رستوران هانی : میدان خراسان ، بلوار قیام ، میدان قیام ، جنب بانک آینده ضلع شمال شرقی : چلو کباب : 23000 تومن
2. این یکی عالیه : خیابان بهار شیراز : میدان هفت تیر ، خیابان مفتح ، خیابان بهار شیراز شمالی : یه کبابیه نوشته کبابی فقط اسم خاصی نداره شما باید تو صف وایسید ولی خیلی زور میگذره ما اون سری 23 نفر جلومون بود 6 دقیقه ای گذشت شانستون باشه سریع ترم میگذره و اصلا میتونید بشینید اونجا : هر سیخ کباب کوبیده 18.000 تومان

این دومیه عالیه بعد اصلا کبابش چربی نداره لامصب گوشت خالص و پیازه خداوکیلی ، ولی 2 سیخ کباب کوبیده و یه سیخ گوجه و یه پیاله ماست موسیر محلی خودش و فلفل کبابی و یه پارچ دوغ: 55000 هزار فیکس آب میخوره براتون ! ولی تا فردا ظهرش شکمتون پره

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
همه اینجور نیستن.. یکی هست کوبیده میزنه سیخی 2 تومن که خب میخریم ولی اون لذتی رو نداره که وقتی کوبیده میخری سیخی 20 تومن و میخوری.. خودم به شخصه بهترین و سالم ترین غذاهایی که تو عمرم خوردم تو شهرهای کرد نشین بوده چون مردمش مرام و معرفت دارن و انسانیت خیلی حالیشونه.. کلا غذای خوب میخوای اینجاها : کردستان - ایلام - کرمانشاه - سنندج و....
لرستان چی داداش مرام لرا خیلی بالاست

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
70-80 محتوای همبرگهای موجود در بازار هم ضایعات مثل سنگدان ، روده، رگ و پی ، دنبلان و بقیه اش هم سویا و نون خشک هست.

sohrab zar

Registered User
لایک‌ها
22
من یکی از رفیقام آشپزه خودش میگه از این آشغالا توش میریختن
الان یجا بالای میدون نوبنیاد کار میکنه میگه صاحبش فقط گوشت خالص و پیاز میده بزنن منم خوردم خیلی خوب بود قیمتشم رقابتی گذاشته ، خیلی خوبه من فقط اونجا کباب میگیرم ، اسمشم گندمه

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
جاتون خالی ما تو کرمان چند بار گوشت خر به خوردمون دادن! در خود کرمان 22 جا گوشت خر به مردم میدادن از رستوران و پیتزا ساندویچی گرفته تا قصابی. خلاصه بخام بگم با این روش, سود قصابی کمتر از طلافروشی نیست!!

بالا