ای بابا!

،خو آخه من نمی فروشم که!اونی که میفروشه نشسته حساب کتاب کرده دیگه،من فقط بر مراحل مزاج کردن تا به سیخ کشیده شدن نظارت دارم
عمو جوش خیلی ستمه خداییش :| ،نون خشکم بدرد نمیخوره قبلا امتحان کردیم،باید با مشتری صاف و صادق باشی،کباب خوب میدیم مشتری خوبم داریم دیگه
خو عمو بشین حساب کن،هر 1 کیلو 400 گرم پیاز هم بهش اضافه کن میشه 1/400 ،تقسیم بر 120 کن میشه میشه تقریبا 12 سیخ،اگه قیمت اون 400 گرم پیاز و 5 دقیقه روشن بودن فر رو 1500 در نظر بگیریم،تقریبا سر هر کیلو 10 تومن سود میشه
پ.ن: ببین چجوری مارو مجبور کردی اسرار **** رو لو بدیما! :|