• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

9 ماده غذایی حال بهم زنی که هر روز میخورید و خبر ندارید!

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دیگه از تخم گوسفند که ما ایرانی ها کباب میکنیم بدتر نیس که----فکر کنم واسه تستسترون میباشد
این هفته جمعه با چند تا از بچه داریم میریم کوه یادم باشه چندتا ببرم کباب کنبم ::)

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
تا حالا فکر کردید رنگ صورتی بستنی مال چیه؟روکش براق آبنبات ها مال چیه؟آدامس بادکنکی چی داره که باد میشه؟
این جمله رو بخاطر بسپارید: مامان!من ژله توت فرنگی میخوام که روش هم تزئین شده باشه! آخر کار به زبون دیگه ترجمش می کنیم!
یه هشدار بهتون بدم که اگه ادامه متن رو خوندید ممکنه دیگه لب به خوراکی موردعلاقتون نزنید!میل خودتون!

Carmine,رنگ قرمز و صورتی خوراکی ها:

منشا: شکم کفشدوزک و دیگر حشرات قرمز!
ij933kp5pzjlt6utzv7.jpg
رنگدانه قرمز مواد غذایی از شکم حشراتی بدست میاد که اونا رو با آب جوش و یا هوای داغ میکشند و خشک می کنند سپس خرد می کنند!هرچی باشه از لیمو بهتره!
Castoreum,طعم دهنده بستنی وانیلی یا توت فرنگی:

منشا: غدد ترشحی مقعد و مثانه سگ های آبی!
این ماده Castoreum نام دارد و به عنوان طعم دهنده استفاده می شود.خوشبختانه من خودم همیشه کیک شکلاتی رو به وانیلی ترجیح میدادم!
Isinglass: رنگ دهنده دلستر
منشا: مثانه ماهی!
بعضی از دلسترها وقتی تو لیوان ریخته بشن یه ته رنگ زرد دارن که خیلی هم خوشگله!!حالا این رنگه مال چیه؟مثانه ماهی!
ژله

منشا: پوست گاو،شاخ جوشیده و خشک شده گاو،استخوان های دام،سم گاو و گوسفند!
قبلا که میگفتند ژله از تاج خروس و پای مرغ هستش بازم قابل خوردن بود ولی سم گاو و گوسفند....
Lanoline , آدامس بادکنکی
منشا: نوعی ترشح روغنی در پشم گوسفند!
دفعه بعد که آدامس بادکنکی باد میکردید حواستون باشه پشم گوسفند لا دندونتون نره!
L-Cyestein , موجود در نان فانتری و نان پیتزا

منشا: آمینو اسیدی در موی انسان و پر اردک!
مو و پر و اردک خرد می شود و آمینو اسید از آن جدا می شود.این یکی زیاد حال به هم زن نیست.به هر حال اصلش از خود انسانه!
Rennet , موحود در پنیر
منشا: شیره معده گوساله!
آنزیم هایی که پنیر را می سازند عموما از باکتری های معده و روده گوساله برداشت می شوند.خوشبختانه من هیچ وقت پنیر خور نبودم!

برای فهمیدن دوتا خوراکی آخری که از همه خوشمزه تر و پر مصرف تر و صد البته حال به هم زن تر هستند + فهمیدن ترجمه اون جمله به وبلاگ ما سر بزنید!

کلیک کنید!

در مورد ژله درسته .
اما در مورد رنگ صورتی و بقیه چیزا یه مشت چرت و پرت بود . شاید از نوع ترکیب شیمیایی مثلا شکم کفشدوزک الگو برداری و کپی برداری کنن و تو آزمایشگاه اون ماده رنگی رو تولید انبوه کنند . اما دیگه کفشدوزک له می کنن و این حرفا همش چرنده .

new24

Registered User
لایک‌ها
300
اینا که خارج از ایران
اینجا چیزای بدتری به خردما میدن
ولی ایرانی جماعت مقاومه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
شکار و خوردن مارمولک در عربستان
310472_986.jpg
310471_471.jpg

چه داره با کوکا کولا هم میخوره :)

این خاک بر سرا 9999999999 تا پیغمبر دیگه هم براشون بیاد ها درست بشو نیستن اینو به خاطر سوسمار خور بودنشون نمیگم

چون یه دانشمند یه فیلسوف یه مورد که به درد جامعه و بشریت بخوره از عرب جماعت نبود که نبود

عرب در بیابان ملخ میخورد

سگ اصفحان اب یخ میخورد

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
این هفته جمعه با چند تا از بچه داریم میریم کوه یادم باشه چندتا ببرم کباب کنبم ::)

خوشمزس من دوسش دارم--

----------------------------------------------------
دوستان هیچی از این مشمئز کننده تر نیست که یه نوشابه زمزم سیاه وا کنی ببینی توش یه سوسک داره قواصی میکنه ---کاملا واقعی بود واسه همسایمون اتفاق افتاد

botrakia

Registered User
لایک‌ها
72
خوشمزس من دوسش دارم--

----------------------------------------------------
دوستان هیچی از این مشمئز کننده تر نیست که یه نوشابه زمزم سیاه وا کنی ببینی توش یه سوسک داره قواصی میکنه ---کاملا واقعی بود واسه همسایمون اتفاق افتاد

شما بچه شمالی ؟

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
این همه ترکیبات شیمیایی و اسانس شیمیایی هست مریزن بیان از بدن موجودات زنده درست کنند اینارو. معلومه دروغه این مطلب..

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
همون شوکولاتی که دوستمون اشاره کرد اگه رنگو بویه مناسبی داشت خیلیا میخوردنش :))
کلا خاک بر سر شکم که هرچه میکشیم از اوست !

gulmish

Registered User
لایک‌ها
4,459
مگه چند تا كفش دوزك تو كل دنيا هست كه اينا بيان محتويات شكمشون رو تو بستني استفاده كنند .جوري ميگيد انگار كفش دوزك مثل علف خرس همه جا ريخته. احتمالا بايد يه 100 يا1000 تا كفش قوزك رو نفله كنن تا يه خورده رنگ و جلا به يه كاسه بستني بدن .
اگر اينطوره بايد تا حالا نسل اين بدبخت بيچاره ها منقرض شده باشه كه نشده.
اره اين اتفاق ميافته سازمان حمايت از جانوران هم دست روي دست ميزاره تا اين شركتا هر كاري خواستن بكنن
اثلا براشون به صرفه نيستكه بخوان اين همه كفش دوزك رو بگيرن به قول شوما خشك كنن ..... هو......ميان راحت از اسانس و رنگهاي صنعتي استفاده ميكنند كه از نظر هزينه هم براشون خيلي به صرفه هست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
الـــــــکی میــــــــــــــــــــــــــگه ! :lol:

ZX3

Registered User
لایک‌ها
9
حالم بهم خورد

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
اینا که خوبن

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
در مورد ژله زر زدی!!!!
چون ژلاتین یه ماده فوق العاده مفید و فوق العاده س!!
پس سس نگو مومن!

ژله اون رنگی که میزنن توش رنگ خوراکی رو نخورید! برید ژلاتین خالص بخرید تا میتونید بخورید.

بالا