• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

^_^ پاتوق شـــمالی های پرشین تولز "-"

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هلی داره تن اسبه پوش بهییه /// زمین و صحرا سبزه روش بهییه

ونوشه اینجه ، اونجه بیه بیشار /// قشنگی بیشه گوش تا گوش بهییه
ترجمه فارسی

با آغاز فصل بهار و سال نو درخت آلوچه با شکوفه های سفید و زیبا خودش را نشان می دهد.

و همچنین همه جای زمین سر سبز و خرم به نظر می رسد و همه از نشانه های خداوند بزرگ می باشد.

و گلهای زیبا و خودرو در دشت و صحرا بیدار شده و زیبایی بهار را چند برابر می کنند.

و گوشه تا گوشه دشتها با وجود گلها و سبزه ها زیبایی خاصی را ایجاد کرده است.
تلفظ انکلیسی

Halidare tan esbeh posh bahiyeh

Zamin o sahra sabzeh rosh bahiyeh

Vanosheh injeh onjeh bayeh bishar

Gheshangi bisheh gosh ta gosh bahiyeh

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
شمالی از انیشتین میپرسه... بادی که از دهنت خارج میشه سرد است یا گرم؟ انیشتین گفت: سرد است!! شمالی گفت: پس چرا وقتی در زمستان هوا سرد است در دستت فوت میکنی تا گرمش کنی؟ انیشتین گفت: اها پس گرم است!! شمالی گفت: پس چرا در فنجان چایی برای خنک کردنش فوت میکنی؟ انیشتین سرش را پایین گرفت و گفت: برار ته سگمه ته وگمه ول هکن:D

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اینجا که شده پاتوق مازنی ها من موندم تنها گیلانی پی تی منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general208:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اینجا که شده پاتوق مازنی ها من موندم تنها گیلانی پی تی منم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general208:

یه راهنمایی کن ببینم دعوای گیلانی و مازندرانی چجوری باید راه بندازم ؟ :p

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
من ک تاحالا ندیدم باهم دعواکنن ب کوری چشم تو:p

شمالیا همشون یکپارچه و متحدن. تهرانیان که میخوان دعوا کنن:general705:

باشه نگید. خودم میرم تحقیق میکنم پیدا میکنم. بالاخره در ریشه های قومی یک منطقه چند هزار ساله یچیزی برای اختلاف افکنی پیدا میشه :p

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
باشه نگید. خودم میرم تحقیق میکنم پیدا میکنم. بالاخره در ریشه های قومی یک منطقه چند هزار ساله یچیزی برای اختلاف افکنی پیدا میشه :p
اینطوریاست؟باشه منم میرم بین تهرانی ها و کرجی ها ی چیزی پیدا کنم اختلاف از قدیم تا الان زیاد:general711:

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
قبول داری تهرانیا از آبادانیا لافزنترن؟ :general703:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اینطوریاست؟باشه منم میرم بین تهرانی ها و کرجی ها ی چیزی پیدا کنم اختلاف از قدیم تا الان زیاد:general711:
پیدا کن. من از هر نوع دعوا استقبال می کنم. کلا هرچی که هرج و مرج دنیا رو زیاد کنه، دوست دارم :D
قبول داری تهرانیا از آبادانیا لافزنترن؟ :general703:

نه بجان کوشا :p... اینو جدی میگم. تهرانی ها از تمام شهرهای ایران کمتر لاف می زنن. شاید بخاطر شرایط زندگی باشه، اما تا جایی که من دیدم تهرانی ها خیلی با احتیاط تر و ملایمتر در مورد همه چی صحبت میکنن. یک هفته بیا تهران، با چند تا راننده تاکسی و مغازه دار و اینا در مورد کارشون صحبت کن، کاملا به صحت حرف من پی میبری بجان خودم
آبادانی ها هم اسمشون بد در رفته:D. به نظر من در رتبه اول کردهای سنندج و کرمانشاه و بعدش ترک های تبریز خیلی لاف می زنن

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
پیدا کن. من از هر نوع دعوا استقبال می کنم. کلا هرچی که هرج و مرج دنیا رو زیاد کنه، دوست دارم :D

نه بجان کوشا :p... اینو جدی میگم. تهرانی ها از تمام شهرهای ایران کمتر لاف می زنن. شاید بخاطر شرایط زندگی باشه، اما تا جایی که من دیدم تهرانی ها خیلی با احتیاط تر و ملایمتر در مورد همه چی صحبت میکنن. یک هفته بیا تهران، با چند تا راننده تاکسی و مغازه دار و اینا در مورد کارشون صحبت کن، کاملا به صحت حرف من پی می بری بجان خودم
آبادانی ها هم اسمشون بد در رفته:D. به نظر من در رتبه اول کردهای سنندج و کرمانشاه و بعدش ترک های تبریز خیلی لاف می زنن
اون ک کوشا گفت درست اگه تهران اول نباشه یقینا دوم تهرانی اومده بود تو آبگرم رامسر همچین حرف میزد من ک جدا فکر کردم برج ساز همچین کلاس میذاشت,رفتیم تهران تو ترمینال دیدمش چیکاره بود؟بلیط فروش ترمینال غرب:D بیشتر تو تهرانی ها اینارودیدم

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اون ک کوشا گفت درست اگه تهران اول نباشه یقینا دوم تهرانی اومده بود تو آبگرم رامسر همچین حرف میزد من ک جدا فکر کردم برج ساز همچین کلاس میذاشت,رفتیم تهران تو ترمینال دیدمش چیکاره بود؟بلیط فروش ترمینال غرب:D بیشتر تو تهرانی ها اینارودیدم

حتما دهاتی مهاجر بوده :p

حالا شما باور نکنید. من بجان خودم بدون تعصب گفتم :p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
کاملا چرت و پرت رضا خان خودش مازنی بود مگه میشه آدم از وطن خودش جوک بساز

این هم گفته رضاشاه میخواسته بر ضد گیلانی ها جوک بسازه، بعد ها تسری پیدا کرده به کل شمال

والا تا حدی که من تحقیق کردم، پشت پرده ساخت جوک های قومیتی در ایران هیچ توطئه ای نبوده ، دست انگلیس و روسیه هم در کار نبوده :D... در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی که مهاجرت به تهران اوج گرفت، بخاطر اختلاف فاحش فرهنگی که بین قومیت های مهاجر بود، هر قومی برای قوم دیگه جوک می ساختن. چون رفتار هر قومی برای قوم دیگر، خنده دار بوده ...... اتفاقا این جوک ها خیلی هم مفید بوده و باعث حل شدن خرده فرهنگ ها و تشکیل فرهنگ غنی تهرانی شده :p

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
بالا