• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

^_^ پاتوق شـــمالی های پرشین تولز "-"

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
این هم گفته رضاشاه میخواسته بر ضد گیلانی ها جوک بسازه، بعد ها تسری پیدا کرده به کل شمال

والا تا حدی که من تحقیق کردم، پشت پرده ساخت جوک های قومیتی در ایران هیچ توطئه ای نبوده ، دست انگلیس و روسیه هم در کار نبوده :D... در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی که مهاجرت به تهران اوج گرفت، بخاطر اختلاف فاحش فرهنگی که بین قومیت های مهاجر بود، هر قومی برای قوم دیگه جوک می ساختن. چون رفتار هر قومی برای قوم دیگر، خنده دار بوده ...... اتفاقا این جوک ها خیلی هم مفید بوده و باعث حل شدن خرده فرهنگ ها و تشکیل فرهنگ غنی تهرانی شده :p
تا اونجا ک من میدونم ایرانی ها اینقد گشادن حال ندارن دنبال سوژه بگردن درباره چیزایی ک بهشون نزدیک جوک میسازن چی هم بهتر از قوم همسایه احتمالا رضاخان هم جز اون گشادها بود وگرنه اون موقعی ک همه مملکت از ترس داشتن خیس میکردن میرزای گیلانی ها جلوش در اومد:general312:

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
یه لهجه خاصی دارن. نمیتونم توصیفش کنم. باید بشنوی. با فارسی کتابی و صدا سیمایی فرق داره یه کم :p
من ک هرکی دیدم لهجه داشت میگه من بچه تهرونم
shame.gif

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نه بجان کوشا :p... اینو جدی میگم. تهرانی ها از تمام شهرهای ایران کمتر لاف می زنن. شاید بخاطر شرایط زندگی باشه، اما تا جایی که من دیدم تهرانی ها خیلی با احتیاط تر و ملایمتر در مورد همه چی صحبت میکنن. یک هفته بیا تهران، با چند تا راننده تاکسی و مغازه دار و اینا در مورد کارشون صحبت کن، کاملا به صحت حرف من پی میبری بجان خودم
آبادانی ها هم اسمشون بد در رفته:D. به نظر من در رتبه اول کردهای سنندج و کرمانشاه و بعدش ترک های تبریز خیلی لاف می زنن
یه هفته چیه، من تهران زندگی کردم. آخرین بارم تابستون بود که دوره زرگری گذروندم. این یارو مربیمون تهرانی اصیل بود یه خاطراتی تعریف میکرد که مرغ پخته شاخ در میاورد. میگفت من سال 63 یه کیف پر از ساعت رولکس طلا داشتم رو موتور داشتم میرفتم ازم زدنش. اخه کسی که یه کیف پر از ساعت طلا که معادل قیمت چند تا خونه میشه، داشته باشه میاد با ماهی یه تومن حقوق مربی میشه؟ اونیکی مربیمون که 50 سالش بود میگفت سال 65 تو مکانیکی کار میکرد اون موقع روزی 10هزارتومن در میاوردم:general707: بعد الان مربی شده ماهی یه تومن میگیره:general509:
دنبال کامبوجا میگشتم از مربیه پرسیدم این نوشیدنی رو کجا میتونم پیدا کن؟ بلافاصله شروع کرد لاف زدن که میدونی اولین کسی که اینو وارد ایران کرد کی بود؟ گفتم نه کی بود؟ گفت پسر دایی من:eek: راحت میتونستم با دوتا سوال دیگه ضایعش کنم ولی احترام سنش رو نگه داشتم. خلاصه از هر فرصتی واسه لاف زدن استفاده میکنن تهرانیا(نه همشون البته)

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
به من چه اصلا. باور نکنید. من از تهرانی ها دفاع نمیکنم. نمیخوام برم تو لاک دفاعی... بهترین دفاع، حمله است :D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اره لاتی صحبت میکنن:general711:

نخیر ....لهجه با لاتی حرف زدن فرق داره. رشتی هم میتونه لاتی حرف بزنه با لهجه رشتی.لهجه تهرانی به کلماتی که استفاده میشه ربطی نداره:p

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
نخیر ....لهجه با لاتی حرف زدن فرق داره. رشتی هم میتونه لاتی حرف بزنه با لهجه رشتی.لهجه تهرانی به کلماتی که استفاده میشه ربطی نداره:p
من قضاوت رو میذارم بر عهده خوانندگان:general705:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
من قضاوت رو میذارم بر عهده خوانندگان:general705:

اینجا تاپیک شمالی های پی تیه. اصلا چرا درباره لهجه تهرانی اسپم می کنید ؟:p

آقا الان قیمت های شمال نسبت به 2 سال پیش چقدر تغییر کرده حدودا ؟

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
اینجا تاپیک شمالی های پی تیه. اصلا چرا درباره لهجه تهرانی اسپم می کنید ؟:p

آقا الان قیمت های شمال نسبت به 2 سال پیش چقدر تغییر کرده حدودا ؟
اینجا تایپیک شمالی هاست ما هم فقط ب شمالی ها جواب میدیم اسپمر حیاکن

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
منم شمالیم. شمال تهران تا مازندارن ادامه داره :p
راس میگی دماغت اونقد درازه شمال تهرانو وصل میکنه به مازندران کلا با دماغ تو اتوبان تهران شمال احتیاج نیست:D

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
راس میگی دماغت اونقد درازه شمال تهرانو وصل میکنه به مازندران کلا با دماغ تو اتوبان تهران شمال احتیاج نیست:D

تازه اسم دریای شمال هم قراره به دریای تهران و حومه تغییر پیدا کنه:p

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
اقا این افتک فهمیده با وجود خشک سالی که داره میشه آینده از آنه شماله داره خودشو میچسبونه به شمالیا:general705:

افتک!!

Registered User
لایک‌ها
8,853
اقا این افتک فهمیده با وجود خشک سالی که داره میشه آینده از آنه شماله داره خودشو میچسبونه به شمالیا:general705:

نخیر. میخوام شمالو بچسبونم به خودمون :p

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
آخ آخ . ام لهجه گلستان دله با شم لهجه مازرون و گیلان یه قده فرق کانده.

بالا