• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
ديدارپرسپوليس وفجر بدون تماشاگر برگزارمي شود

سرپرست سازمان ليگ برتر گفت که بازي پرسپوليس و فجرسپاسي بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، غلامرضا بهروان گفت: بر اساس نامه فدراسيون فوتبال و همچنين راي کميته استيناف، پرسپوليس بايد دو بازي رسمي خود را بدون تماشاگر برگزار کند و به همين جهت دو بازي اين تيم مقابل تيم هاي فجر شهيد سپاسي در تاريخ سوم مرداد و صباي قم در تاريخ 15 مرداد در ورزشگاه آزادي و بدون تماشاگر انجام مي شود.

بهروان در پايان گفت: سازمان ليگ درنامه اي به مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و فجر سپاسي و همچنين دو هيئت فوتبال استان تهران و فارس اين موضوع را ابلاغ کرده است.




ديدار پرسپوليس و فجر فردا شب برگزار مي شود.
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
[ياوري: از برد مقابل ذوب آهن راضي نيستم]

سرمربي تيم فوتبال فجر معتقد است بازيکنانش در بازي مقابل تيم ذوب آهن اشتباهات تاکتيکي داشته‌اند و به همين خاطر از پيروزي در اولين بازي راضي نيست!

محمود ياوري در گفتگويي با اشاره به اولين پيروزي تيمش برابر ذوب آهن تصريح کرد: اولين برد ما نتيجه زحمات بازيکنان بود که يک ماه و نيم تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتند؛ با اين حال ما در بازي اول اشتباهات و نارسايي‌هاي تاکتيکي زيادي داشتيم و به همين خاطر کادر فني هنوز از بازيکنان رضايت کامل ندارد.

وي در خصوص بازي با پرسپوليس تاکيد کرد: اين بازي جنگ دارا و ندار است. ما بازيکنان خوب و جنگنده‌اي داريم و به نسبت بودجه باشگاه توانستيم تيم خوبي جمع کنيم. فردا مشخص مي‌شود تيمي که گفته مي‌شود با 30 ميليارد تومان بسته شده است در مقابل تيمي که فقط سه ميليارد تومان هزينه کرده است چه کار خواهد کرد.

سرمربي فجرسپاسي شيراز درباره ارزيابي‌اش از تيم پرسپوليس يادآور شد: اين تيم در سطح مديريت هميشه پولدار بوده است، اما در کادر فني و بازيکنان تغييرات زيادي داشته است. ما از هر تغييري در تيم‌هاي حريف به نفع خودمان استفاده مي‌کنيم تا حداکثر امتياز را کسب کنيم.

وي افزود: شخصا دوست داشتم در حضور تماشاگران پرسپوليس بازي کنيم تا مردم از بازي زيبا لذت ببرند. چه اشکالي دارد يک تيم خوب بازي کند و تماشاگران حريف از آن لذت ببرد!

ياوري در پايان به جدالش با "مانوئل ژوزه" سرمربي پرسپوليس که به جدال پيرمردها نامگذاري شده است، اشاره کرد و با خنده گفت: شايد "ژوزه" پيرمرد باشد، اما من جوان و قبراق هستم! در هر صورت من از چيزي نگران نيستم. بازيکنان جنگنده‌اي دارم و کاملا براي اين مسابقه آماده‌ام.

تيم فوتبال فجرسپاسي در دومين مسابقه خود در ليگ دوازدهم، روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان پرسپوليس است.
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
گفتم پست نزنم تا بازی تموم بشه اما نشد :دی

امیدوارم بازی رو ببریم / همین :دی
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
29dz8zk.gif
29dz8zk.gif
 

WISE

Registered User
تاریخ عضویت
8 فوریه 2006
نوشته‌ها
2,223
لایک‌ها
6,739
محل سکونت
Cruel World
این برد رو به همه دوستان شیرازی تبریک میگم
امیدوارم موفقیت های این تیم ادامه داشته باشه
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
تموووووووووووووووووووووومم نمیشههههههههه
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
خب بازی رو بردیم ، و واقعا لذت بخش بود واسم :دی

بازی متاسفانه در نیمه ی اول افتضاح بود ، فجر تقریبا چیزی نداشت واسه گفتن و روی یک اشتباه گل خوردیم ، حاح محمود هم به نظر من خوب تعویضی انجام داد.

بعد از اینکه فجر گل زد ، به نظر من روحیه خوبی گرفت و خوب هم دوندگی داشتند ، و پنالتی هم که واقعا داور خوب دید و قضاوت کرد باعث شد که روحیه کامل بشه ، و گل 3وم هم روی یک ضد جمله گل زدیم که من فکر میکنم یکم دیر میجنبید گل به ثمر نمیرسید ... متاسفانه یک بازیکن سرعتی نداره تیم فجر و اکثرا هم قد کوتاه هستند :دی

و اما در مورد تیم پرسپولیس به نظر من علی کریمی بهترین بازیکنشون بود ، خیلی پاس های شاخی ارسال کرد واسه هم تیمی هاش که چند تاش رو نتونستند گل کنن، این رو هم بگم که واقعا این بازیکن رو من دوست دارم :دی

***

یک مسئله خیلی جالب رو هم بگم اونم اینکه: وقتی در نیمه ی اول فشنگچي اون موقعیت 100% رو گل نکرد ، خیابانی گفت : فکر نمیکنم تا آخر بازی ها دیگه چنین فرصتی گیر فشنگچي بیاد :دی ، چند دقیقه بعد این بازیکن گل زد :|

نیمه ی دوم شد :دی ، و باز جناب خیابانی فرمودند که این دروازه بان 3 تا 45 دقیقه و... دروازه ی خودش رو بسته نگه داشته ( من چون میدونستم همیشه نظر خیابانی رو باید بر عکس کرد ) به خودم گفتم خیالم راحت شد پس فجر گل میزنه : )))

خیلی جالب بود ، جون 2 دقیقه بعد فجر به گل رسید.

موفق باشید.
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
کاپيتان تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: هزار و يک مشکل داشتيم اما در دو هفته اخير دو برد متوالي به دست آورديم.

رضا حقيقي پس از پيروزي 3 بر 2 برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: مي‌گفتند قرار است تيم فجر واگذار شود. هزار و يک مشکل داشتيم اما در دو هفته شروع ليگ دو برد خوب به دست آورديم و نشان داديم اين جوانان شايسته و مستحق برد بودند. مقابل پرسپوليس با تيم قدرتمندي بازي کرديم.

وي در مورد مشکلات مالي تيم فجر عنوان کرد: در مورد مسائل مالي حرف نمي‌زنم. بازيکنان ما با دل و جان بازي کردند و اين پيروزي نوش جان مردم شيراز. ما تيم بزرگي را شکست داديم.

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اتفاق‌هاي سال گذشته در ديدار با فجر دوباره تکرار شد.


مهدي مهدوي‌کيا پس از شکست 3 بر 2 برابر فجرسپاسي در مورد بازي و نيمکت نشيني‌اش گفت: متاسفانه خوب نبوديم و باختيم. من از بچگي عاشق پرسپوليس بودم و مثل ميليون‌ها هوادار،‌ اين تيم را دوست دارم. در اين تيم بزرگان زيادي بازي کرده‌اند و نيمکت نشيني در پرسپوليس هم برايم افتخار است. براي هر بازيکني نشستن روي نيمکت پرسپوليس افتخار است.

مهدوي‌کيا در مورد دليل شکست گفت: در مورد مسايل فني سرمربي بايد نظر بدهد. در نيمه اول خوب و متفاوت ظاهر شديم اما در نيمه دوم شروع بدي داشتيم و اتفاق‌هاي سال گذشته تکرار شد. هر کسي نظري دارد اما فجرسپاسي جوانان با انگيزه‌اي دارد. در فوتبال يک نفر دستمزد زياد مي‌گيرد و يک نفر کمتر دستمزد مي‌گيرد و اين مسايل تاثيرگذار نيست.

وي در مورد محروميت هواداران، گفت: قطعا غيبت هواداران تاثيرگذار بود. ما به حضور آنها عادت داريم و بدون هواداران گويي چيزي گم کرده بوديم.

بازيکن پيشين تيم ملي در مورد خداحافظي وحيد هاشميان، گفت: بايد بازي خداحافظي خوبي براي او برگزار شود؛ ديداري که در شأن وحيد باشد. هاشميان جسارت، لياقت و همه فاکتورهاي يک بازيکن بزرگ را داشت.

مهدوي‌کيا درمورد بازگشت نکونام به فوتبال ايران، گفت: از بازگشت او خوشحالم و ليگ ما داغ مي‌شود اما متاسفانه زماني فوتبال ايران 15 لژيونر داشت و اکنون ديگر هيچ لژيونري ندارد و اين مسئله اصلا خوب نيست.

وي در مورد باخت اول پرسپوليس گفت: قول مي‌دهم ديگر اين شکست‌ تکرار نشود. مانوئل ژوزه تازه آمده و بايد به او فرصت داد.

محمود ياوري پس از پيروزي 3 بر 2 برابر پرسپوليس در نشست خبري گفت:‌ وقتي بازي شروع شد همه عکاسان پشت دروازه‌ ما رفتند و گفتم حداقل يکي از آنها پشت دروازه پرسپوليس برود اما در نيمه دوم فکر کنم همه فهميدند ماجرا از چه قرار است و براي عکاسي پشت دروازه پرسپوليس رفتند.

وي افزود: بازيکنان ما خيلي زحمت کشيدند. ما در گوشه‌اي از ايران تمرين مي‌کنيم و بازيکنان‌مان بسيار پرتوان و کم‌ادعا هستند. با توجه به مسائل مالي، بهترين‌ها را گرفتيم و بايد به مديريت و هيئت مديره باشگاه تبريک بگويم. ما بايد پرسپوليس را مي‌برديم.

ياوري تصريح کرد: قبلاً‌ هم گفته بودم نتيجه در زمين مشخص مي‌شود. اين آقاي محترم (مانوئل ژوزه) گفته بود من را نمي‌شناسند، طبيعي است چون او تازه به ايران آمده اما اکنون من را به خوبي شناخته است.

سرمربي فجر در مورد اينکه ساق‌هاي بازيکنان پرسپوليس خسته بود، گفت:‌ در نيمه دوم وضعيتي اتخاذ کرديم چون مي‌دانستيم آنها حمله مي‌کنند و فشار زيادي هم تحمل کرديم. عضلات بازيکنان ما باز شده است. بين دو نيمه روي تخته نوشتم "شهامت، جسارت و غيرت". بازيکنان ما در ميدان دويدند و غيرت به خرج دادند.

ياوري با اشاره به وضعيت پرسپوليس خاطرنشان کرد: مطمئن هستم پرسپوليس روزهاي بهتري پيش‌رو دارد. از خوش‌شانسي ما بود که در اين موقع به پرسپوليس خورديم.

وي در مورد اينکه در گذشته برق شيراز هم شروع خوبي در ليگ داشت اما در پايان مسابقات سقوط کرد، گفت: من در مورد آن زمان نمي‌توانم حرف بزنم اما در مورد تيم خودم مي‌گويم رقابت در تيم ما حرف اول را مي‌زند. ما فردا در شيراز بازي داريم و آنهايي که در اين بازي نبودند، فردا بازي مي‌کنند. قبول دارم عضلات بازيکنان پرسپوليس هنوز ول نکرده بود. آنها مربي بزرگي دارند و خوشحالم که اين مربيان بزرگ به ايران مي‌آيند.

ياوري با اشاره به توان بازيکنان فجر تصريح کرد: اگر بازيکنانم دو برابر توان‌شان در زمين ندوند آنها را نمي‌بخشم. آنها بايد 9 کيلومتر دوندگي داشته باشند. در تمام بازي‌ها ما فقط يک هدف داريم و آن هم شادي روح شهيد سپاسي است.


جعفر جعفري پس از پيروزي 3 بر 2 فجر برابر پرسپوليس در جمع خبرنگاران گفت: انضباط، جواني، دوندگي و يکدلي رمز پيروزي فجر سپاسي بود. اين مسابقه، بازي داراها و ندارها بود که ندارها به پيروزي رسيدند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: فوتبال قابل پيش‌بيني نيست. دو برد متوالي تمام شد و ما به بازي‌هاي آينده فکر مي‌کنيم اما نشان داديم با نداشتن هم مي‌شود جلوي تيم‌هاي دارا به پيروزي رسيد.
 

silverstar292

Registered User
تاریخ عضویت
7 فوریه 2012
نوشته‌ها
732
لایک‌ها
1,898
سن
37
محل سکونت
kashan
دم همه شيرازي ها گرم...:)
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,064
لایک‌ها
9,192
سلام
تبریک میگم به همه کاکو های شیرازی..
خوب بردی فجر آورد...
 

farzad.sadeshi

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2010
نوشته‌ها
4,887
لایک‌ها
900
امروز فهمیدم غرور و تکبر تو بلند مدت جواب نمیده

فجر ایول . خوب جایی خوب تیمی رو بردی
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
ياوري: هدف اصلي ما صدرنشيني نيست

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز گفت: با بودجه چهار ميلياردي بقا در ليگ ارزشمندتر از صدرنشيني است.
[ياوري: هدف اصلي ما صدرنشيني نيست]


محمود ياوري در خصوص ديدار تيم‌هاي فوتبال فجرسپاسي شيراز و صنعت نفت آبادان ضمن بيان مطلب فوق گفت: تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي ليگ برتر هفته به هفته نقاط ضعف خود را برطرف کرده و به شرايط ايده‌آل مدنظرشان نزديک مي‌شوند. به عنوان مثال تيم پرسپوليس در آينده‌اي نزديک به يکي از بهترين تيم‌هاي سال‌هاي اخير خود تبديل خواهد شد.

وي در همين خصوص افزود: در شرايط فعلي اصلي‌ترين مزيت تيم ما نسبت به خيلي از تيم‌هاي حاضر در رقابت‌هاي ليگ برتر اين است که از خردادماه سال جاري کار بدني و آماده سازي تيم خود را شروع کرديم و همين موضوع باعث شده که در هفته‌هاي ابتدايي ليگ عملکرد بهتري نسبت به ديگر تيم‌ها داشته باشيم.

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي اظهار داشت: بازي سختي را مقابل تيم صنعت نفت آبادان پيش رو داريم و اميدوارم سربلند از آن بيرون بياييم چون در اين دوره از رقابت‌هاي ليگ برتر باشگاه صنعت نفت يکي از بهترين تيم‌هاي چند سال اخير خود را روانه مسابقات کرده است. البته اين تيم نقاط ضعفي نيز دارد که ما آنها را به خوبي شناسايي کرده‌ايم.وي خاطر نشان کرد: البته در فوتبالي که باخت و مساوي در آن يکسان است ما فقط به دنبال شکست تيم صنعت نفت آبادان در زمين خود هستيم.

ياوري در خصوص پيروزي‌هاي تيم فجرسپاسي در دو هفته نخست رقابت‌هاي ليگ برتر گفت: با توجه به سقوط پنج تيم به رقابت‌هاي ليگ دسته اول در پايان فصل جاري ليگ برتر شرايط همه تيم‌ها سخت‌تر از فصول گذشته است، بنابراين در چنين ليگي براي تيم فجر که با بودجه چهار ميليارد توماني بسته شده، بقا در مسابقات ارزشمندتر از صدرنشيني است و اين موضوع هدف اصلي ما در رقابت‌هاي اين فصل خواهد بود.

وي با تاکيد بر اينکه صدرنشيني و ماندن در کورس قهرماني هدف اصلي فجرسپاسي در ليگ برتر نيست، در خصوص بازيکنان مصدوم و محروم اين تيم در بازي با صنعت نفت آبادان تصريح کرد: خوشبختانه در بازي با تيم صنعت نفت آبادان بازيکن مصدوم و محروم نداريم و با ترکيب کامل به ميدان مي‌رويم.

ديدار تيم‌هاي فوتبال مقاومت سپاسي شيراز و صنعت نفت آبادان از هفته سوم دوازدهمين دوره رقابت‌هاي ليگ برتر ساعت 22 سه شنبه در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار مي‌شود.
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
اگه من نباشم که این تاپیک اصلا بالا نمیاد ، ماشالله دارن شیرازی ها....

خب بسلامتی سومین برد پیاپی خودمون رو هم کسب کردیم ، واقعا شیرین بود و حال کردم ، بیشتر از برد پرسپولیس به دلم نشست
128fs318181.gif



موقعیت های بسیار زیادی داشتیم که تبدیل به گل نشد ، باید از این موقعیت ها استفاده کنیم ، بعضی مواقع فقط 1 موقعیت خوب بیشتر گیر یک تیم نمیاد ...


امیدوارم فقط تیم مغرور نشه ، 2 تا بازی سخت هم پیش رو داریم که امیدوارم حداقل امتیاز رو از این بازی ها رو هم بگیریم.
129fs238648.gif
 

amirrezan95

Registered User
تاریخ عضویت
30 جولای 2010
نوشته‌ها
3,064
لایک‌ها
9,192
سلام
منم باز این برد رو تبریک میگم...و امیدوارم فجر همین مسیر رو ادامه بده:)
 

Dark Hero

مدیر بازنشسته
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2009
نوشته‌ها
4,096
لایک‌ها
370
محل سکونت
Shiraz
ایول دارن بچه ها.فعلا که صدر جدولن.ایشالله تا آخرش صدر بمونن.
بازی بعدی با ملوان هست.تو حافظیه هست؟
 

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
12,742
لایک‌ها
16,665
محل سکونت
Shiraz 4 Ever
ایول دارن بچه ها.فعلا که صدر جدولن.ایشالله تا آخرش صدر بمونن.
بازی بعدی با ملوان هست.تو حافظیه هست؟

اخبار رو دنبال نکردم ، اما اینجور که گزارشگر ِ میگفت 2 تا بازی بعد خارج از خونه هست ، یکیشم با صبا هست ...
 

SirMasoud

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2007
نوشته‌ها
280
لایک‌ها
239
سن
40
من به شخصه خیلی دوست دارم امسال تیم خوب فجرسپاسی قهرمان لیگ بشه تا روی این تیم‌هایی که میلیارد میلیارد از بیت المال میدن به این فوتبالیست‌های بی کیفیت کم بشه و به همه ثابت بشه فوتبال فقط پول نیست بلکه چیزهای دیگه مثل غیرت و تعصب و همت و نیروی جوانی که قهرمانی را برای یه تیم به ارمغان میاره.
 

brainsore

Registered User
تاریخ عضویت
1 مارس 2008
نوشته‌ها
5,886
لایک‌ها
3,189
محل سکونت
دور
من به شخصه خیلی دوست دارم امسال تیم خوب فجرسپاسی قهرمان لیگ بشه تا روی این تیم‌هایی که میلیارد میلیارد از بیت المال میدن به این فوتبالیست‌های بی کیفیت کم بشه و به همه ثابت بشه فوتبال فقط پول نیست بلکه چیزهای دیگه مثل غیرت و تعصب و همت و نیروی جوانی که قهرمانی را برای یه تیم به ارمغان میاره.

حالا بذار قهرمان بشه بعد نتیجه گیری کن :D
 
بالا