Captive
کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
اینشالله امسال فجر با قدرت ادامه بده و دیگه خطر سقوط نداشته باشه.
منم امیدوارم ، البته پارسال هم خطر سقوط تهدیدش نمیکرد :دی
اینشالله امسال فجر با قدرت ادامه بده و دیگه خطر سقوط نداشته باشه.
سرپرست سازمان ليگ برتر گفت که بازي پرسپوليس و فجرسپاسي بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.
به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، غلامرضا بهروان گفت: بر اساس نامه فدراسيون فوتبال و همچنين راي کميته استيناف، پرسپوليس بايد دو بازي رسمي خود را بدون تماشاگر برگزار کند و به همين جهت دو بازي اين تيم مقابل تيم هاي فجر شهيد سپاسي در تاريخ سوم مرداد و صباي قم در تاريخ 15 مرداد در ورزشگاه آزادي و بدون تماشاگر انجام مي شود.
بهروان در پايان گفت: سازمان ليگ درنامه اي به مديران عامل دو باشگاه پرسپوليس و فجر سپاسي و همچنين دو هيئت فوتبال استان تهران و فارس اين موضوع را ابلاغ کرده است.
ديدار پرسپوليس و فجر فردا شب برگزار مي شود.
سرمربي تيم فوتبال فجر معتقد است بازيکنانش در بازي مقابل تيم ذوب آهن اشتباهات تاکتيکي داشتهاند و به همين خاطر از پيروزي در اولين بازي راضي نيست!
محمود ياوري در گفتگويي با اشاره به اولين پيروزي تيمش برابر ذوب آهن تصريح کرد: اولين برد ما نتيجه زحمات بازيکنان بود که يک ماه و نيم تمرينات فشرده را پشت سر گذاشتند؛ با اين حال ما در بازي اول اشتباهات و نارساييهاي تاکتيکي زيادي داشتيم و به همين خاطر کادر فني هنوز از بازيکنان رضايت کامل ندارد.
وي در خصوص بازي با پرسپوليس تاکيد کرد: اين بازي جنگ دارا و ندار است. ما بازيکنان خوب و جنگندهاي داريم و به نسبت بودجه باشگاه توانستيم تيم خوبي جمع کنيم. فردا مشخص ميشود تيمي که گفته ميشود با 30 ميليارد تومان بسته شده است در مقابل تيمي که فقط سه ميليارد تومان هزينه کرده است چه کار خواهد کرد.
سرمربي فجرسپاسي شيراز درباره ارزيابياش از تيم پرسپوليس يادآور شد: اين تيم در سطح مديريت هميشه پولدار بوده است، اما در کادر فني و بازيکنان تغييرات زيادي داشته است. ما از هر تغييري در تيمهاي حريف به نفع خودمان استفاده ميکنيم تا حداکثر امتياز را کسب کنيم.
وي افزود: شخصا دوست داشتم در حضور تماشاگران پرسپوليس بازي کنيم تا مردم از بازي زيبا لذت ببرند. چه اشکالي دارد يک تيم خوب بازي کند و تماشاگران حريف از آن لذت ببرد!
ياوري در پايان به جدالش با "مانوئل ژوزه" سرمربي پرسپوليس که به جدال پيرمردها نامگذاري شده است، اشاره کرد و با خنده گفت: شايد "ژوزه" پيرمرد باشد، اما من جوان و قبراق هستم! در هر صورت من از چيزي نگران نيستم. بازيکنان جنگندهاي دارم و کاملا براي اين مسابقه آمادهام.
تيم فوتبال فجرسپاسي در دومين مسابقه خود در ليگ دوازدهم، روز سه شنبه در ورزشگاه آزادي ميزبان پرسپوليس است.
ایول دارن بچه ها.فعلا که صدر جدولن.ایشالله تا آخرش صدر بمونن.
بازی بعدی با ملوان هست.تو حافظیه هست؟
من به شخصه خیلی دوست دارم امسال تیم خوب فجرسپاسی قهرمان لیگ بشه تا روی این تیمهایی که میلیارد میلیارد از بیت المال میدن به این فوتبالیستهای بی کیفیت کم بشه و به همه ثابت بشه فوتبال فقط پول نیست بلکه چیزهای دیگه مثل غیرت و تعصب و همت و نیروی جوانی که قهرمانی را برای یه تیم به ارمغان میاره.