• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
من به شخصه خیلی دوست دارم امسال تیم خوب فجرسپاسی قهرمان لیگ بشه تا روی این تیم‌هایی که میلیارد میلیارد از بیت المال میدن به این فوتبالیست‌های بی کیفیت کم بشه و به همه ثابت بشه فوتبال فقط پول نیست بلکه چیزهای دیگه مثل غیرت و تعصب و همت و نیروی جوانی که قهرمانی را برای یه تیم به ارمغان میاره.

فجر شخصیت و پتانسیل قهرمانی رو نداره/. زمانی هم که تیم سپاهان و فولاد قهرمان شدن نتوستن روی کسی رو کم کنند :دی

حالا بذار قهرمان بشه بعد نتیجه گیری کن :D

مهندــــــس :دی

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
من هم نگفتم که حتما قهرمان میشه گفتم دوست دارم قهرمان بشه.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
این آقای گل لیگ یکو فجرآورده چرابازی نمیده؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

حسین خسروی هست
البته مهاجم نیست / هم پست رضا حقیقی هافبک طراح فجر هست و شاید علت بازی نکردنش این باشه (اگه بازی نکرده)

Captive

لایک‌ها
16,665
اولادي در ديدار با فجر ميتواند بازي کند

کارت بازي مهرداد اولادي صار شد و مهاجم جديد تيم فوتبال ملوان در هفته چهارم ميتواند بازي کند.

ملوان دوشنبه شب هفته جاري در هفته چهارم ميزبان فجرسپاسي شيراز، صدرنشين ليگ برتر است. اين تيم در اين ديدار ميتواند از وجود مهرداد اولادي استفاده کند.

به نقل از گل اولادي بعد از پايان فصل نقل و انتقالات و به عنوان بازيکن آزاد به ملوان پيوست و با صدور کارت بازياش مشکلي براي همراهي ملوان ندارد.

Captive

لایک‌ها
16,665
چه باخت بدی :|

Captive

لایک‌ها
16,665
دوشنبه، مصاف دوستانه پرسپوليس و برق شيراز

ديدار با پرسپوليس بعد از افطار و در ورزشگاه درفشي فر برگزار خواهد شد.

تيم پرسپوليس در غياب ملي پوشان خود روز دوشنبه ديداري دوستانه را با برق شيراز برگزار مي کند. به نقل از گل برق شيراز که با خريد امتياز استيل آذين به دسته اول برگشته از روز شنبه اردويي يک هفته اي را در کردان کرج برگزار مي کند و طي آن بازي هاي دوستانه اي در دستور کار اصغر شرفي سرمربي اين تيم قرار دارد. ديدار با پرسپوليس بعد از افطار و در ورزشگاه درفشي فر برگزار خواهد شد.

Captive

لایک‌ها
16,665
فجر شهيد سپاسي به اتحاد و همدلي نياز دارد

مدير عامل باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز بزرگترين نياز اين تيم را اتحاد و همدلي ميان مسئولين و بازيکنان اين تيم دانست.

جعفر جعفري چهارشنبه شب در نشست خبري به مناسبت روز خبرنگار، گفت: تيم فجر به استان فارس تعلق دارند و بايد تمام مردم و مسئولين براي ادامه فعاليت هاي اين تيم تلاش کنند.

به گزارش مهر وي تصريح کرد: تيمداري کردن در اين وضعيت بسيار مشکل است و اگر هم تا به امروز **** از اين تيم حمايت کرده تنها به عشق مردم و طرفداران اين تيم بوده است.

مدير عامل باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز افزود: در حال حاضر با مشکلات و سختي هاي فراواني دست و پنجه نرم مي کنيم که در اين ميان بايد ديگران نيز به فکر آينده اين تيم باشند.

جعفري با تاکيد بر اينکه به دنبال هيچگونه عکس و يا مطرح شدن نيستيم، يادآور شد: تنها تيم فوتبالي که در دنيا اسم شهيد را با خود حمل مي کند ما هستيم و به همين دليل به دنبال مطرح شدن و با پست و مقام نيستم.

وي در ادامه سخنان خود با اشاره به اهميت رسانه ها و مطبوعات در موفقيت تيم فجر شهيد سپاسي شيراز، گفت: خوشبختانه رسانه هاي استان فارس طي چندين سال گذشته حمايت هاي مناسبي را از اين تيم داشته اند و اگر هم انتقاداتي از ما شده تنها براي موفقيت اين تيم بوده است.

مدير عامل باشگاه فجر شهيد سپاسي شيراز با بيان اينکه روزنامه "خبر جنوب" طي سال گذشته و به خصوص زمان حضور اين تيم در ليگ دسته يک به خوبي توانست جامعه را راهنمايي کند يادآور شد: زمانيکه اين تيم به دسته يک کشور رفت روزنامه "خبر جنوب" بود که در کنار اين تيم تمام وقت خود را گذاشت و مي توانيم اين روزنامه را نيز به عنوان يکي از همکاران تيم فجر براي صعود به ليگ برتر عنوان کنيم.

Captive

لایک‌ها
16,665
صبا براي مدعي ماندن از سد فجر عبور مي‌کند

مدافع گلزن تيم فوتبال صباي قم گفت: تيم ما در بهترين شرايط خود قرار دارد و براي اينکه همچنان در جمع مدعيان ليگ برتر باشد براي پيروزي مقابل فجر سپاسي شيراز صف آرايي مي کند.

رامين رضائيان در گفتگو با مهر، تصريح کرد: بازي بسيار مهمي در پيش است اما اين ديدار براي فجر سپاسي شيراز حساس‌تر است، زيرا آنها بايد در اين ديدار خارج از خانه کنند اما تيم ما با آسودگي خاطر به ميدان خواهد رفت.

وي با اشاره به شرايط صباي قم اظهار داشت: بعد از هفته چهارم و فرصت مناسبي که براي آماده سازي تيم به وجود آمد، فکر مي کنم صباي قم اين توان را دارد که مقابل فجر سپاسي شيراز به موفقيت و سه امتياز بازي خانگي دست پيدا کند.

گلزن صباي قم در ديدارهاي خانگي برابر پيکان و ملوان افزود: هدف ما اين است که اقتدار خود را در اين ديدار نشان دهيم و نماينده شايسته‌اي براي فوتبال قم در حضور تماشاگران خود باشيم، ما در دو بازي قبل در خانه خوب بوده ايم و مي خواهيم باخت به ملوان را در خانه جبران کنيم.

وي ادامه داد: در ديدار هفته پنجم ليگ برتر در خانه خود برابر تيم جوان و جنگنده اي به ميدان خواهيم رفت، هر چند که فجر سپاسي شيراز از نظر جايگاه در رده‌بندي ليگ برتر در حال حاضر هم امتياز با ما تيم رده چهارم جدول ليگ محسوب مي‌شود.

رضائيان با بيان اينکه صبا در حال حاضر شرايط بسيار خوبي دارد و قطعا اقتدار خود را در خانه حفظ خواهد کرد، عنوان داشت: در خانه و مقابل هواداران خودي بازي مي‌کنيم و قطعا بازيکنان صباي قم با تمام توان بازي خواهند کرد، ضمن اينکه از اين هفته نيز به صدر جدول نگاه داريم.

وي اظهار داشت: تمام تلاش ما اين است که در مسابقات اين فصل ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور، در بازي‌هاي خانگي برابر تيم‌هاي ميهمان به موفقيت دست پيدا کنيم و بعد از اينکه پيکان را در خانه و ذوب آهن و پرسپوليس را در خارج از خانه برديم، قطعا به فجر سپاسي شيراز اجازه کسب امتياز از قم را نخواهيم داد.

مدافع تيم فوتبال صباي قم تاکيد کرد: اين ديدار يکي از مهم‌ترين بازي‌هاي خانگي صباي قم است که در نيم فصل نخست ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي کشور در ورزشگاه يادگار امام قم برگزار مي‌شود و صبا براي کسب چهارمين برد اين فصل تلاش خواهد کرد.

وي اضافه کرد: تماشاگران اين ديدار بازي ويژه‌اي را تماشا خواهند کرد، ما هفته گذشته در خارج از خانه مزد تلاش وصف ناپذير خود را گرفتيم و عملکرد بسيار خوبي برابر تيم پرسپوليس تهران داشتيم که قطعا اثرات مثبت خود را در بازي با فجر سپاسي شيراز نشان مي‌دهد.

ديدار تيم‌هاي فوتبال صباي قم و فجر سپاسي شيراز از هفته پنجم ليگ برتر فوتبال از ساعت 22 جمعه بيست و هفتم مرداد ماه به ميزباني صباي قم در ورزشگاه يادگار امام اين شهر برگزار خواهد شد و طي آن تيم‌هاي سوم و چهارم جدول رده‌بندي برابر يکديگر صف‌آرايي مي‌کنند.

Captive

لایک‌ها
16,665
رضا حقیقی بهترین بازیكن ماه ژوییه آسیا از نگاه خوانندگان سایت گل.

خوانندگان سایت گل 'رضا حقیقی' را به عنوان بهترین بازیكن فوتبال ماه گذشته در آسیا انتخاب كردند.

سایت گل- رضا حقیقی ،بازیكن 23 ساله تیم فجر سپاسی از بین بازیكنانی كه تعدادی از آنها در المپیك 2012 لندن نیز حضور داشتند، انتخاب شده است.

رضا حقیقی شروع درخشانی در رقابت های فصل جدید لیگ برتر ایران داشته است و تیم فجر با عملكرد خوب او توانست بعد از كسب دو پیروزی از جمله برد 3 بر 2 مقابل پرسپولیس در صدر جدول مسابقات جای گیرد.
وی در نظرسنجی از خوانندگان تمامی نسخه های آسیایی سایت گل موفق به كسب حدود 50 درصد آرا شده است.
دراین نظرسنجی بعد از او سه بازیكن تیم منچسترسیتی یعنی 'عمر عبدالرحمان'، 'كنسوكه ناگای' و 'مایا یوشیدا' قرار گرفته اند.

حقیقی كه برای اولین بار است از سوی سایت گل به عنوان بهترین بازیكن ماه آسیاانتخاب می شود به فهرست بازیكنانی مثل 'شینجی كاگاوا'، 'یوسف محمد'، 'فیلیپ یانگ هازبند' و 'عماد الحسنی' خواهد پیوست كه در ماه های قبل انتخاب شده اند.

179942hp2.jpg

Captive

لایک‌ها
16,665
باهوش‌تر بوديم فجر را شکست مي‌داديم

سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: دوست دارم صبا هميشه مثل مسابقه با پرسپوليس بازي کند.

يحيي گل‌محمدي پس از تساوي خانگي يک بر يک مقابل فجر سپاسي گفت: بازي را خوب شروع کرديم. نيمه اول نظم خوبي داشتيم و به گل هم رسيديم. مي‌توانستيم گل‌هاي بيشتري به حريف بزنيم اما بازيکنان ما فکر کردند بازي را برده‌اند. اگر باهوش‌تر بوديم مي‌توانستيم برنده شويم.

وي افزود: در نيمه دوم اجازه بازي‌سازي و حرکت از کناره‌ها را به حريف داديم و فجر صاحب موقعيت‌هاي زيادي شد. نيمه اول اين بازي براي ما بود و فجر در نيمه دوم بهتر کار کرد.

گل‌محمدي در مورد بازي مجتبي مبيني‌پور بازيکن بومي صبا خاطرنشان کرد: از اين بازيکن راضي هستم. صبا نسبت به سال گذشته با نظم بيشتري بازي مي‌کند و افکار هجومي بيشتري دارد اما دوست دارم صبا هميشه مثل بازي با پرسپوليس باشد و هجومي بازي کند و در حمله هم منظم باشد.

سرمربي صبا اظهار داشت: صبا بيرون از خانه هجومي‌تر از بازي‌هاي خانگي بازي مي‌کند و دليلش آن است که در خارج از خانه حريفان هجومي بازي مي‌کنند و ما از فضاها نهايت استفاده را مي‌بريم اما تيم‌ها در قم دفاعي بازي مي‌کنند و اين مسئله کار ما را مشکل مي‌کند. دو بازي سخت خارج از خانه داريم و از بازي با تراکتورسازي و نفت آبادان 4 امتياز مي‌خواهيم.

گل‌محمدي با اشاره به مصدومان تيمش عنوان کرد: در بازي‌هاي اخير چند بازيکن مصدوم داشتيم که مجبور شديم در ترکيب تيم تغييرات اجباري انجام دهيم. با بهبود وضع مصدومان، صبا در آينده ترکيب مناسب‌تري خواهد داشت و شاهد تيم قدرتمندتري خواهيد بود.

يحيي گل‌محمدي در نشست خبري پيش از بازي در مورد دليل قهر و شايعه استعفايش از صبا گفته بود اين يک مسئله خانوادگي است و دوست ندارم زياد به آن بپردازم. سرمربي صبا پس از بازي با فجر نيز از خبرنگاران قمي خواست در اين مورد سؤالي نپرسند.

سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي گفت: کاملاً جدي مي‌گويم هدف ما در اين فصل کسب سهميه‌ آسيايي است.

محمود ياوري پس از تساوي يک بر يک برابر صباي قم گفت: ابتدا روز خبرنگار را تبريک و زلزله‌ آذربايجان شرقي را تسليت مي‌گويم. فجرسپاسي در بازي‌هاي داخل و خارج از خانه با شرايط متفاوت بازي مي‌کند. مي‌دانستيم صبا تيم بزرگي است و بازي سختي داريم و من خوشحالم که روزي مربي چنين تيمي بودم.

وي ادامه داد: در نيمه اول بازيکنان ما گرم نشده بودند و گل خورديم. مي‌توانستيم چند گل ديگر هم بخوريم اما در رختکن با آنها صحبت کردم و در نيمه دوم حتي مي‌توانستيم برنده باشيم.

ياوري با اشاره به وضعيت صبا عنوان کرد: اميدوارم روزي صبا از بازيکنان بومي قم تشکيل شود و با حضور استاندار ورزش‌دوست و فوتبالي در قم مطمئنم چنين امري محقق خواهد شد.

سرمربي فجر در مورد نقطه ضعف تيم خودش گفت: مدافعان وسط ما بازي‌ساز نيستند اما صبا پي به اين نقطه ضعف نبرد.

ياوري در مورد 4 تيم سقوط کننده به دسته يک در پايان ليگ سال جاري تصريح کرد: کاري به تيم‌هاي سقوط کننده ندارم مطلبي هم که مي‌گويم شوخي نيست و کاملاً جدي است؛ هدف فجر سپاسي در اين فصل آسيايي شدن است. ما مي‌خواهيم سهميه آسيايي کسب کنيم.

وي در مورد داوري مسابقه اظهار داشت: قضاوت بازي مشکلي نداشت.

سرمربي فجر سپاسي در مورد نقطه ضعف صبا گفت: اگر گل‌محمدي به من تلفن بزند نقطه ضعف تيمش را به او مي‌گويم.

Captive

لایک‌ها
16,665
بايد نظري را جوانمردترين فوتباليست قرن ناميد

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز اعتقاد دارد بازيکنان سپاهان رسم بازي جوانمردانه را رعايت نکردند.

محمود ياوري پس از شکست يک بر صفر مقابل سپاهان اظهار داشت: قبل از هر چيز لازم مي دانم از تماشاگران سپاهان که در بدو ورودم به ورزشگاه تشويقم کردند تشکر کنم. اميدوارم نامطبوعي هاي فوتبال در پيروزي سپاهان دخيل نشده باشد. از بازيکنانم تشکر مي کنم که امروز روح پاک موجود در فوتبال را به نمايش گذاشتند. شرمنده بازيکنان هستم که به آنها گفتم به جاي نتيجه، جوانمرد باشيد. خوشحالم آنها جوانمرد بودند و افتخار ديگري در فوتبال آفريدند.

وي اضافه کرد: اگر دو سال قبل امين متوسل زاده فوتباليست سال شد بايد نظري را جوانمردترين فوتباليست قرن ناميد که توپ را هنگام مصدوميت بازيکن حريف در حالت تک به تک با دروازه بان، به بيرون زد اما رسمش نبود در قبال اين حرکت، بازيکن تيم رقيب در چنين شرايط مشابه اي توپ را بردارد و بخواهد به گل برسد. اين رسم و رسالت فوتبال سپاهان نبوده و نيست. در تيمي که از مکتب شاهين است درست نيست برخي بازيکنان بيايند و روح جوانمردي نداشته باشند.

ياوري عنوان کرد: اميدوارم بازيکناني در سپاهان باشند که رسالت اين باشگاه را رعايت کنند و رسالت باشگاه سپاهان روي آنها تاثير بگذارد نه اينکه سپاهان از اخلاق آنها متاثر شود. به هر حال به کرانچار و تيمش تبريک مي گويم. فکر نمي کردم اين بازي اين قدر براي آنها حساس باشد و چنين حرکاتي بعد از گل انجام دهند.

ياوري گفت: در 40 سال مربيگري چنين صحنه هايي نديده بودم. به نظر مي رسد اين نتيجه براي سپاهان خيلي مهم بود. سپاهان بيشتر از ما به اين پيروزي نياز داشت و اميدوارم اين پيروزي به آنها بچسبد. اميدوارم رحيمي با اصالتي که دارد و سپاهاني اصيل است يکسري جلسات بگذارد و مبنا را بر اين بگذارد که مکتب را به برخي يادآوري کنند. متاسفانه موقعيت هاي زيادي از دست داديم و بعد از حرکت شايسته نظري خود او دو موقعيت را گل نکرد.

ياوري در مورد شعار برخي هواداران سپاهان عليه او و متهم کردن او به ضد فوتبال گفت: هر کسي گوش مي خواهد، گوشواره را مي خواهد. اين هواداران شايد عصباني و به دنبال پيروزي بودند. از دست آنها ناراحت نيستم. به عنوان سپاهاني اصيل از رفتار آنها ناراحت نمي شوم.

ياوري دفاعي بازي کردن فجر را رد کرد و گفت: وقتي تيم رقيب با 5 مهاجم بازي مي کند فوتبالمان به سمت دفاعي شدن پيش مي رود.

وي در مورد بازي سپاهان و الاهلي خاطر نشان کرد: دلم نمي آيد عيوب سپاهان را بگويم و وظيفه کادرفني اين تيم است که متوجه شود. سال گذشته گفتم قباي قهرماني به اين تيم مي آيد اما امسال متاسفانه دچار يکسري مشکلات است که بايد خودش آنه را پيدا کنند.

ياوري در پايان در مورد جايگاه فجر سپاسي در جدول گفت: با بازيکنان جواني که داريم سعي داريم جايگاه فجر بهتر شود.

Captive

لایک‌ها
16,665
بازيکن تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز در حالي که با دروازه‌بان سپاهان تک به تک شده بود، به دليل مصدوميت مدافع حريف توپ را به بيرون زد.

در ديدار تيم‌هاي سپاهان و فجرسپاسي حرکت جوانمردانه‌اي رخ داد که همه را به ياد حرکت امين متوسل زاده انداخت. در حالي که دو تيم با تساوي بدون گل به بازي ادامه مي‌دادند محمد مهدي نظري با دروازه بان سپاهان تک به تک شد اما هنگامي که ديد فرشيد طالبي روي زمين افتاده ضربه را به بيرون زد و همين مسئله باعث شد تماشاگران اصفهاني يک صدا اين بازيکن را تشويق کنند.

نظري پس از بازي در اين باره گفت: من چند موقعيت را از دست داده بودم اما در آن صحنه خودم را جاي فرشيد طالبي گذاشتم. او هم مثل من يک ورزشکار و سلامتي‌اش از همه چيز مهم‌تر است .

وي گفت: ما اسم شهيد سپاسي را يدک مي‌کشيم و بايد نام او را هميشه زنده نگه داريم.

اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود سپاهان به پايان رسيد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بازيکن تيم فوتبال فجرسپاسي شيراز در حالي که با دروازه‌بان سپاهان تک به تک شده بود، به دليل مصدوميت مدافع حريف توپ را به بيرون زد.

در ديدار تيم‌هاي سپاهان و فجرسپاسي حرکت جوانمردانه‌اي رخ داد که همه را به ياد حرکت امين متوسل زاده انداخت. در حالي که دو تيم با تساوي بدون گل به بازي ادامه مي‌دادند محمد مهدي نظري با دروازه بان سپاهان تک به تک شد اما هنگامي که ديد فرشيد طالبي روي زمين افتاده ضربه را به بيرون زد و همين مسئله باعث شد تماشاگران اصفهاني يک صدا اين بازيکن را تشويق کنند.

نظري پس از بازي در اين باره گفت: من چند موقعيت را از دست داده بودم اما در آن صحنه خودم را جاي فرشيد طالبي گذاشتم. او هم مثل من يک ورزشکار و سلامتي‌اش از همه چيز مهم‌تر است .

وي گفت: ما اسم شهيد سپاسي را يدک مي‌کشيم و بايد نام او را هميشه زنده نگه داريم.

اين ديدار با نتيجه يک بر صفر به سود سپاهان به پايان رسيد.

یه سفر به سوئیس افتاد :دی

Captive

لایک‌ها
16,665
فجر ترکونـــــــــد . :دی

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
چه جالب :دی

آرسنال 5 - 1 ساوتهمپتون