• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_هواداران تیم های شیرازی_-_

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
فجرسپاسي بدون مصدوم مقابل استقلال

تيم فوتبال فجرسپاسي بدون بازيکن مصدوم به مصاف استقلال مي‌رود.

تيم فجرسپاسي آخرين تمرين خود را پيش از ديدار مقابل استقلال عصر امروز از ساعت 17:30 در زمين اختصاصي خود برگزار خواهد کرد.

به گزارش فارس، اين تيم بازيکن مصدوم و يا محروم ندارد و حميد جوکار که دچار مصدوميت جزئي شده بود از روز شنبه تمرينات گروهي خود را آغاز کرده بود. همچنين مهرداد کريميان که برادرش مهدي کريميان روز گذشته دچار سانحه تصادف شده بود، روز گذشته تمرينات سبکي انجام داد و براي بازي فردا مشکل خاصي ندارد.

*با تقاضاي مسئولان استقلال مبني بر اختصاص دادن زمين تمرين، شيرازي‌ها زمين اختصاصي خود را در اختيار اين تيم قرار دادند تا استقلالي‌ها پس از رسيدن به شيراز در اين زمين تمرين کنند. قرار است استقلال ساعت 17 و 10 دقيقه به سمت شيراز پرواز کند و پس از رسيدن به اين شهر در زمين اختصاصي فجر سپاسي تمرين کند.

همچنين نشست خبري غلامحسين پيرواني عصر امروز ساعت 18 و 30 دقيقه و امير قلعه‌نويي ساعت 19 برگزار خواهد شد.

Captive

لایک‌ها
16,665
به امید نباختن تیم مش غلام :دی

معمولا شا غلام تو شیراز باج نمیده ، ببینیم این دفعه رو چه کار میکنه ، متاسفانه اگر این بازی رو هم ببازه ، اوضاع تیم بد جوری بهم میریزه:(

Captive

لایک‌ها
16,665
حاشيه ديدار فجرسپاسي و استقلال2

سيد مهدي رحمتي با دسته گل به سمت مربي سابق خود رفت.

قبل از اينکه بازي استقلال و فجر آغاز شود کل نفرات نيمکت استقلال به سمت غلامحسين پيرواني رفتند و با سرمربي فجر شهيد سپاسي خوش و بش کردند.

* سيد مهدي رحمتي با دسته گلي بزرگ به استقبال غلامحسين پيرواني رفت. وي قبلا در فجر شاگرد غلام پيرواني بود.

* رحمتي، اکبرپور و نظري نفراتي هستند که پيش از اين سابقه حضور در فجر سپاسي را داشتند و به همين دليل با تشويق تماشاگران فجر روبرو شدند.

* غلامحسين پيرواني که در بازي قبل اين تيم مورد اعتراض تماشاگران قرار گرفته بود در ابتداي اين بازي توسط تماشاگران تشويق شد.

* در دقيقه 5 بازي هنگامي که توپ به سود فجر در حال بيرون رفتن بود امير قلعه‌نويي به هنرنمايي با توپ پرداخت که اين موضوع باعث شد تا تماشاگران سرمربي استقلال را تشويق کنند.

* وحيد شيخ ويسي بعد از مهار ضربه محکم آندرانيک تيموريان و قاضي با شعار ( وحيد دست طلايي) توسط شيرازي ها تشويق شد.

* حشرات موذي مثل پشه موجود در ورزشگاه به دليل نور پروژکتورها و همچنين فضاي سبز بيرون استاديوم تماشاگران را کلافه کرده است. تعدادي از هواداران دو تيم به همين دليل به دنبال تغيير جاي نشستن خود هستند که اين موضوع کار آنها را دچار مشکل کرده است.

* غلامحسين پيرواني مثل هميشه از جاي خود بلند نشده ولي امير قلعه‌نويي از ابتدا در کنار زمين حضور دارد.

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

پنالتی که برای استقلال گرفت پنالتی بود یا نه ؟

گل سوم و چهارم استقلال آفساید بود یا نه ؟

Captive

لایک‌ها
16,665

پنالتی که برای استقلال گرفت پنالتی بود یا نه ؟

گل سوم و چهارم استقلال آفساید بود یا نه ؟

آفساید که فکر نمیکنم بود ، زمانی که ضربه رو زد حنیف پشت دفاع بود، پنالتی هم واللا چی بگم به قول علی دایی آقـــای فنایی ... :دی اما پنالتی فچر رو نباید میدادن معدنچی ، 99% مطمئن بودم که گل نمیشه ، چون هم معدنچی روحیه نداشت هم اینکه رجمتی پنالتی گیر خوبیه...

Captive

لایک‌ها
16,665
اگر به پنالتی فجر دقت کرده باشید ، تا زمانی که معدنچی پاش به توپ نخورده رحمتی از جاش تکون نمیخوره ، مثل دروازه بان های دیگه نیست که طرف هنوز حرکت نکرده دروازه بان 4 متر بپره اونور :دی فجر که به نظرم حقش بود ببازه اما گل چهارم رو دیگه نباید میخورد ، دفاع خیلی ضعیف عمل کرد ، یک استپ درست حسابی نمیتونستند بکنند :(

Captive

لایک‌ها
16,665
چهارمین باخت پیاپی تیم محبوب فجر را به همشهری های عزیزم تبریک میگویم :|

یادش بخیر قدیما که جوون بودیم میرفتیم ورزشگاه میگفتیم شاغلام دستور حمله :دی ، الان باید بگیم فقط حواستون رو جمع کنید که آب بدجوری دااااغه...

Captive

لایک‌ها
16,665
عذرخواهی عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور در یک ارتباط تلفنی با برنامه «خوشا شیراز» از مردم شیراز عذرخواهی کرد.

عادل فردوسی پور در یک ارتباط تلفنی با برنامه «خوشا شیراز» اظهار داشت: از اتفاقات برنامه اخیر ۹۰ متاسفم و قصد هیچ توهینی نداشتم.

تهیه کننده برنامه ۹۰ ابراز داشت: پس از دیدن فیلم برنامه خودم نیز حس خوبی نداشتم و برای عذرخواهی از مردم فارس و خطه ادب‌پرور شیراز تماس گرفتم تا حس خود را پیرامون این واقعه بیان کنم.در واقع منظور من اعتراض به رنگ کردن چمن ورزشگاه بود و انتظار داشتم که دوستان تربیت بدنی در این راستا توضیحاتی ارائه دهند.

فردوسی پور افزود: در این مورد با استاندار فارس نیز تلفنی صحبت کردم و همچنین از تهیه کننده برنامه «خوشا شیراز» خواستم که فرصت این ارتباط تلفنی ایجاد شود و از مردم فارس و شیراز عذرخواهی کنم.

مردم استان فارس فارغ از بحث پیش آمده در برنامه ۹۰ که با اقدام شایسته عادل فردوسی پور برای عذرخواهی همراه شد منتظر توضیحات مدیران این استان و اداره کل ورزش و جوانان فارس پیرامون اتفاقات ورزشگاه حافظیه هستند و این موضوع مطرح است که آیا مدیران نیز اهل عذرخواهی هستند.

برنامه «خوشا شیراز» با حضور مهمانانی مانند جواد عزتی، عزت‌الله مهرآوران و …از شبکه استانی فارس پخش شد.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
عذرخواهی عادل فردوسی پور

عادل فردوسی پور در یک ارتباط تلفنی با برنامه «خوشا شیراز» از مردم شیراز عذرخواهی کرد.

عادل فردوسی پور در یک ارتباط تلفنی با برنامه «خوشا شیراز» اظهار داشت: از اتفاقات برنامه اخیر ۹۰ متاسفم و قصد هیچ توهینی نداشتم.

تهیه کننده برنامه ۹۰ ابراز داشت: پس از دیدن فیلم برنامه خودم نیز حس خوبی نداشتم و برای عذرخواهی از مردم فارس و خطه ادب‌پرور شیراز تماس گرفتم تا حس خود را پیرامون این واقعه بیان کنم.در واقع منظور من اعتراض به رنگ کردن چمن ورزشگاه بود و انتظار داشتم که دوستان تربیت بدنی در این راستا توضیحاتی ارائه دهند.

فردوسی پور افزود: در این مورد با استاندار فارس نیز تلفنی صحبت کردم و همچنین از تهیه کننده برنامه «خوشا شیراز» خواستم که فرصت این ارتباط تلفنی ایجاد شود و از مردم فارس و شیراز عذرخواهی کنم.

مردم استان فارس فارغ از بحث پیش آمده در برنامه ۹۰ که با اقدام شایسته عادل فردوسی پور برای عذرخواهی همراه شد منتظر توضیحات مدیران این استان و اداره کل ورزش و جوانان فارس پیرامون اتفاقات ورزشگاه حافظیه هستند و این موضوع مطرح است که آیا مدیران نیز اهل عذرخواهی هستند.

برنامه «خوشا شیراز» با حضور مهمانانی مانند جواد عزتی، عزت‌الله مهرآوران و …از شبکه استانی فارس پخش شد.

مگه توی برنامه 90 عادل چی گفته بود؟

Captive

لایک‌ها
16,665
مگه توی برنامه 90 عادل چی گفته بود؟

الکی شورش کردن ... شیرازی ها اگه غیرت داشتند رو شهرشون و تمیشون ، الان وضع فجر و برق این نبود :|

تو بازی ss و فجر اومدن چمن های زرد رو رنگ کردن : )))) ، بعد عادل هم تو برنامه 90 به هر کسی زنگ میزد یا خاموش بود یا بر نمیداشتند ، بعد هم گفت یعنی یک مرد تو شیراز پیدا نمیشه جواب بده؟ ( همچین چیزی ) که به آقایون بر خورده...

Captive

لایک‌ها
16,665
229.gif

Captive

لایک‌ها
16,665
پيرواني: جوانان آبروي فجر را خريدند

سرمربي فجرسپاسي با تمجيد از تيمش مي‌گويد بد بودن توپ نمي تواند بهانه‌اي براي بد بازي کردن باشد.

غلامحسين پيرواني پس از برتري دو بر يک تيمش برابر سپاهان درباره‌ي اين ديدار گفت: امشب فجر جوان، تيم سپاهان پر مهره را برد. ما ميانگين سني‌مان زير بيست و پنج سال بود و جوانان آبروي فجر را خريدند.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: برابر تيمي مثل سپاهان، قاعده بازي اين است که نود دقيقه را به سه بخش تقسيم مي‌کرديم. همانطور که ديديد، از دقيقه شصت به بعد، سپاهان کم آورد و با استفاده از موقعيت‌هايمان بازي را برديم. امشب فجر يک تيم باغيرت بود که بازيکناني بي نام، با غيرت و شجاع و به لطف خدا و به واسطه حمايت تماشاچيان و رسانه‌ها موفق عمل کردند.

سرمربي فجرسپاسي با ياد‌آوري اينکه فجر در بازي‌هاي قبلي هم بد بازي نکرده بود، بيان کرد: رسانه‌ها در اين هفته سنگ تمام گذاشتند. موج منفي ندادند و ما هم سعي کرديم از لحاظ جسمي و رواني تيم را آماده به زمين بفرستيم.

او در پاسخ به سوالي درباره داوري، تصريح کرد: هيچ گاه درباره داوري صحبت نکرده‌ام و همه خوب بودند.

پيرواني در پاسخ به اين سوال که کيفيت توپ‌هاي ليگ را چطور ارزيابي مي‌کند، اظهار کرد: توپ اگر بد باشد، براي همه بد است و اگر هم خوب باشد، براي همه خوب است. بد بودن توپ نمي تواند بهانه‌اي براي بد بازي کردن باشد.

او در پاسخ به اين سوال که چرا تمام بازي را از کنار زمين دنبال کرد، بيان کرد: اينکه سرمربي روي نيمکت نشسته و سکوت کند يا کنار زمين بايستد و حرف بزند، در کيفيت بازي تاثيري ندارد اما اگر مردم و رسانه ها فکر مي‌کنند حضور من در کنار زمين در کيفيت بازي تاثير گذار است، به روي چشم، من از اين به بعد کنار زمين مي‌ايستم.

Captive

لایک‌ها
16,665
جعفري:
به پيرواني تذکر دوستانه دادم نه اولتيماتوم

مديرعامل باشگاه فجرشهيد سپاسي با تمجيد از عملکرد تيمش مقابل سپاهان مي‌گويد قبل بازي به پيرواني اولتيماتوم نداده و صحبت‌هاي او تنها تذکري دوستانه داده است.

جعفر جعفري درباره پيروزي دو بر يک فجر شهيد سپاسي مقابل سپاهان و کسب اولين سه امتياز فصل، بيان کرد: خدا را شکر بعد از چهار هفته‌ نتايج غيرقابل قبول، بالاخره توانستيم به پيروزي برسيم و اين برد را من لطف خدا مي‌دانم. مردم شيراز ديشب سنگ تمام گذاشتند و يک لحظه هم از تشويق تيم غافل نشدند. حمايت آنها واقعا موثر بود.

به گزارش ايسنا،او همچنين از تلاش پيرواني در پيروزي مقابل سپاهان تمجيد کرد و افزود: سرمربي تيم يکسري تغييرات در تيم اعمال کرد و باعث برتري ما شد. همچنين اگر مهاجمان تيم کمي دقت مي‌کردند با نتيجه‌ چهار بر يک از زمين بيرون مي‌آمديم. نيمه اول براي سپاهان بود، اما در نيمه اول کاملا هجومي ظاهر شديم و زمين و زمان دست ما بود. هم گل زديم و هم موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم.

مديرعامل باشگاه فجر در پاسخ به اين پرسش که آيا پيش از بازي به غلام پيرواني اولتيماتوم داده بود، عنوان کرد: اولتيماتومي در کار نبود و من قبل از بازي با تراکتورسازي جلسه دوستانه‌اي با او برگزار کردم و با هم به بررسي نقاط ضعف‌ها پرداختيم. همچنين تذکر دوستانه به او دادم و گفتم که حواسش به نتايج تيم باشد! همچنين اين که مي‌گويند برايش جايگزين خارجي در نظر گرفته‌ايم، صحت ندارد. من به شاغلام گفتم با خيال راحت و آسوده به کارش ادامه دهد و نگران چيزي نباشد.

جعفري در ادامه در پاسخ به اين پرسش که خبرنگار اسنا که اگر فجر در بازي هفته‌ بعد شکست بخورد، باز هم به پيرواني فرصت خواهم داد، گفت: حالا تا هفته‌ بعد خيلي مانده است . شما جلوتر محاکمه نکنيد. ايشان همچنان در تيم هستند و باشگاه هم از او حمايت مي‌کند. بقيه‌اش دست خداست. البته خود پيرواني روحيه پهلواني دارد و به من گفته اگر نتيجه‌ نگيرد خودش مي‌رود ولي ما از او حمايت خواهيم کرد تا تيم به اوج برسد. ان‌شاءالله خدا هم کمک کند و مقابل تراکتورسازي هم نتيجه‌ لازم را بگيريم. به هر حال قرعه ما در چند بازي اول سخت بود و بايد با چهار تيم اول جدول بازي مي‌کرديم. هفته‌ بعد هم با تراکتورسازي داريم، اما در ادامه راه کارمان کمي راحت مي‌شود. البته تيم‌هاي ديگر هم کم‌کم خودشان را جمع و جور مي‌کنند و تيم آسان نداريم.

به گزارش ايسنا، مديرعامل فجر شهيد سپاسي شيراز با انتقاد از وضعيت نامطلوب چمن ورزشگاه حافظيه، تاکيد کرد: اگر اين روند ادامه داشته باشد، ديگر نمي‌توانيم در حافظيه بازي کنيم و چمن کاملا خراب مي‌شود. اين زمين تحت نظارت اداره ورزشي و جوانان آموزش و پرورش استان است و ماهانه پنج ميليون تومان هم بابت حفظ و نگهداري‌اش به پيمانکار پرداخت مي‌کنند، اما در حال حاضر حال و روز خوشي ندارد و رو به نابودي است.

جعفري در پايان درباره بي‌توجهي برخي از تيم‌ها به بازي جوانمردانه ، يادآور شد: ما بازي جوانمردانه‌اي را از هر تيمي بهتر به نمايش گذاشته‌ايم. حتي يک سال به خاطر اين کارمان اوت شديم و پارسال هم مهدي نظري مقابل سپاهان تک به تک را بيرون زد. اما همين سپاهان ديروز در يک صحنه به بازيکن مصدوم ما توجهي نکرده و به بازي ادامه دادند. با اين حال معتقدم اين کار، بستگي به نظر شخصي افراد دارد. به عنوان مثال علي دايي مي‌گويد در چنين مواقعي بايد به بازي ادامه داد. او هيچ چيز را قبول ندارد و تفکراتش در فوتبال با بقيه قضاوت است.

Captive

لایک‌ها
16,665
عاري: بازيکنان سنگ تمام گذاشتند

سرپرست تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: بازيکنانمان در نيمه دوم سنگ تمام گذاشتند و ما زرنگ بوديم که توانستيم 3 امتياز را بگيريم.

محمد عاري در خصوص پيروزي فجرسپاسي مقابل سپاهان پس از 4 هفته شکست متوالي اظهار داشت: پيرواني جرات و جسارت خود را نشان داد در همه کارها موضوع اصلي توکل بر خداست. سرمربي تيم هم اين کار را انجام داد. او تغييرات زيادي در تيم انجام داد و به جوان‌ها ميدان داد که آنها هم بخوبي توانستند اعتماد او را جلب کند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: پيرواني از بازيکن 19 ساله‌اي استفاده کرد و به او گفت که جايي به اين راحتي پيدا نمي‌شود که بخواهي خود را نشان دهي. بازيکنان هم در ديدار روز گذشته فعل خواستن را صرف کردند البته در ديدارهاي گذشته هم چنين کاري را انجام مي‌دادند اما جواب نمي‌گرفتند.

سرپرست فجرسپاسي خاطرنشان کرد: بازيکنان هوشيار بودند و در نيمه دوم سنگ تمام گذاشتند. بازي بسيار خوبي انجام دادند و توانستند مقابل سپاهان به برتري برسند.

عاري در خصوص اينکه پيرواني از معدنچي و کريميان استفاده نکرده بود، يادآور شد: ما در ديدار روز گذشته آفند و کريميان را به علت مصدوميت در اختيار نداشتيم و در مورد ساير بازيکنان هم برنامه به اين گونه بود که از بازيکنان جوان استفاده شود. به هر حال در بازي‌هاي گذشته نفرات به ميدان رفته بودند و پيرواني قصد داشت تغيير و تحول در تيم به وجود آورد.

سرپرست فجرسپاسي در مورد اينکه سرمربي سپاهان معتقد بوده فجر روي اشتباهات تيمش به گل رسيده،‌ گفت: هر کس که در ورزشگاه بود ديد که سپاهان در نيمه دوم هيچ حرفي براي گفتن نداشت. حالا بي‌انصافي است که بخواهيم اينقدر اين موضوع را کوچک کنيم. سپاهان روي يک ضربه ايستگاهي به گل رسيد اما 2 گلي که ما به ثمر رسانديم واقعا روي برنامه و تاکتيک بود. کدام اشتباه صورت گرفت؟

وي افزود: به هر حال تيمي که ميلياردي هزينه مي‌کند بايد توجيهي هم انجام دهد. سپاهان حداقل 4-5 برابر فجرجرسپاسي هزيزنه کرده است و چنين توجيهي هم طبيعي است. به هر حال در فوتبال اشتباه طبيعي است. زماني که تيمي فشار مي‌آورد دفاع هم اشتباه مي‌کند. ما زرنگ بوديم که 3 امتياز را گرفتيم. حالا اسم اين را هر چه مي‌خواهند بگذارند.

عاري در مورد تاخيري که در ابتداي بازي به وجود آمد، گفت: به علت اينکه پايه‌هاي يکي از نورافکن‌هاي ورزشگاه در ضلع شرقي روشن نبود، 10 دقيقه بازي ديرتر شروع شد و من نمي‌خواهم در مورد علت اين مسائل توضيح دهم. وارد اين قضايا هم نمي‌شوم. به هر حال در شيراز مشکلات زياد است.

بالا