• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

_-_ سرمایه از شما سود تپل از من_-_

farzan.B

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
1,244
4.ببین فرزان جان من مینمم رو گفتم در بعضی مواقع خیلی بیشتر یا کمتر هم میشه اما من باید یه جواب به شما بدم یا نه؟؟ مثلا بگم آقا پول بدید،بعدا بهتون سود میدم که نمیشه..من مینمم رو برای 30 روز کاری 12% قرار دادم که شما هم روی همون 12% تمرکز کن!

راستش واسه کسایی که فارکس کار نمیکنن من 1 تومن نمیگرم فعلا،به عطا هم گفتم فعلا 100 هزار تومان هست!

بعد اگه از لحاظ % راضی کننده بود..بیشتر میتونی بدی!

کسایی که توی گزینه 2 قرار دارند در صورتی واسشون سود داره:که هیچ کار خاصی با پولشون نمیکنن!

سوال داشتی بازم در خدمتم!

خب 100 تومان که برای طرف ارزشی نداره !! سودش به چشم نمیاد !!

حالا یه سواله دیگه : برای تو چه فرقی داره که یکی 1 تومان بزاره یا 10 نفر , نفری 100 تومان ؟؟
اون طوری که کار راحت تر پیش میره ؟؟

..
سوده تقریبیه خودت رو نگفتیا ؟! :lol:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
از بچه های سرمایس؟؟؟
نمیگی از کی؟؟؟؟؟:D
پی ام میدی؟؟؟:D:p

نه عزیز از بچه های سرمایه نیست..ولی اونجا هم هستند کسایی که میفروشند،به چند نفر از کاربر های فعال اونجا مثل آقای درزی و بقیه دوستان بگی راهنماییت میکنن ( از خداشونم هست)!منتها وقتی گرفتی یه چند مدت باید رو حساب دمو تست شه..اگه جواب دادبعد...گرم بخوای چند تا اکانت رو همزمان روش ران کنی باید VPS بگیری!

Captive

لایک‌ها
16,664
خب 100 تومان که برای طرف ارزشی نداره !! سودش به چشم نمیاد !!
:lol:

کاملا حق با توست!اما گفتم واسه کسایی که واقعا با پولشون کاری نمیکنن ....بعد هم گفتم اگر اکی بود از ماه بعد کسایی مثل شما رو که هم میشناسم هم خیالمون راحت تره با مبلغ های بالاتر کار میکنیم!

حالا یه سواله دیگه : برای تو چه فرقی داره که یکی 1 تومان بزاره یا 10 نفر , نفری 100 تومان ؟؟
اون طوری که کار راحت تر پیش میره ؟؟

فرق داره :D (جواب سوالت توی کوت بالایی)

سوده تقریبیه خودت رو نگفتیا ؟!

اینم جواب دادم!سودش متغیره..اما بعضی وقت ها هم شاید چیزی گیر من نیاد و همشو بدم به شما ;)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
در مورد ضرر هم اصل سرمایه تضمین شدست!یعنی اگر خدایی نکرده اتفاقی افتاد و مثلا گفتند فلان روستا تا 50 روز نمیتونن به اینترنت وصل شوند.........
تضمین شما برای اینکه اصل سرمایه با این Expert سر ماه از بین نره , چیه ؟

Captive

لایک‌ها
16,664

سلام!

منظورتون رو متوجه نشدم!یعنی چکار میکنم که اصل سرمایه از بین نره..یا مثلا تضمین بدم مثل چک و سفته و..

گزینه ی اول باشه: توی چند تا از پست هام گفتم کارِ بدون ریسکی نیست..شاید همین فردا گفتند هر کسی کامپیوتر داشته باشه مجرم محسوب میشه..من که دیگه نمیتونم.. ( شو خی )

اگر فارکس کار باشی :هر چقدر که دوست داشته باشی میتونی Deposit کنی..به همه چیز هم تسلط داری..حتا برداشت هم با خودتون هست و من هیچ دخالتی ندارم! ( اینکه قضیش حله)

اما اگر گزینه ی دوم باشید باید اعتماد کنید..چون بنده هیچ گونه چک و سفته و سند و ....ندارم!

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
سلام!

منظورتون رو متوجه نشدم!یعنی چکار میکنم که اصل سرمایه از بین نره..یا مثلا تضمین بدم مثل چک و سفته و..

گزینه ی اول باشه: توی چند تا از پست هام گفتم کارِ بدون ریسکی نیست..شاید همین فردا گفتند هر کسی کامپیوتر داشته باشه مجرم محسوب میشه..من که دیگه نمیتونم.. ( شو خی )

اگر فارکس کار باشی :هر چقدر که دوست داشته باشی میتونی Deposit کنی..به همه چیز هم تسلط داری..حتا برداشت هم با خودتون هست و من هیچ دخالتی ندارم! ( اینکه قضیش حله)

اما اگر گزینه ی دوم باشید باید اعتماد کنید..چون بنده هیچ گونه چک و سفته و سند و ....ندارم!

من اگر جزء گروه اول بخواهم حسابم رو در اختیار شما بگذارم , وقتی که Expert یی که شما روی حساب من Run کردی Balance منو آخر ماه منفی کرد(به اصطلاح ضرر دادی) , تضمین شما چی هست که Balance اولیه منو برگردونی ؟​

Captive

لایک‌ها
16,664

من اگر جزء گروه اول بخواهم حسابم رو در اختیار شما بگذارم , وقتی که Expert یی که شما روی حساب من Run کردی Balance منو آخر ماه منفی کرد(به اصطلاح ضرر دادی) , تضمین شما چی هست که Balance اولیه منو برگردونی ؟​

آخر ماه نیست! کسایی که برای اولین بار با من کار میکنند،هر هفته باید سود رو حساب کنند!

99.9% سرمایت تضمین شدست چون مقدار لاتی که گرفته میشه کاملا اصولی و بر طبق سرمایه ای که داری هستش!

دوست داشتی میتونم حساب دمو بدم چک کنی! توی Prime4x !

Farzad Z

Registered User
لایک‌ها
57
لطفا شرایط رو پخ کنید.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
آخر ماه نیست! کسایی که برای اولین بار با من کار میکنند،هر هفته باید سود رو حساب کنند!

99.9% سرمایت تضمین شدست چون مقدار لاتی که گرفته میشه کاملا اصولی و بر طبق سرمایه ای که داری هستش!

دوست داشتی میتونم حساب دمو بدم چک کنی! توی Prime4x !

تضمین 99.9% شما به صاحب حساب چی هست ؟

Captive

لایک‌ها
16,664

منظور از تضمین اینِ که : شما اگه 1k Deposit کردی بنده رفتم کال کردم..1 میلیون رو به شما میدم!این دادن رو هم باید اعتماد کنی..چون من نمیدونم چه جوری توضیح بدم که شما قبول کنی!

در ضمن:حسابی رو که تحویل میدی حتا..حتا 1 دونه پوزیشن هم نباید باهاش بگیری..!

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
شهر آهنین عشق سیاوش تو واسه من از بزرگترین سفته ها هم با ارزش تره.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
منظور از تضمین اینِ که : شما اگه 1k Deposit کردی بنده رفتم کال کردم..1 میلیون رو به شما میدم!این دادن رو هم باید اعتماد کنی..چون من نمیدونم چه جوری توضیح بدم که شما قبول کنی!

در ضمن:حسابی رو که تحویل میدی حتا..حتا 1 دونه پوزیشن هم نباید باهاش بگیری..!

خب از اول بگو تضمینی تو کار نیست. (البته ببخشید رک منظورم رو گفتم)

منظور شما رو هم تو پست اول گرفتم ولی این شما بودی که از گفتن جمله قرمز رنگ شانه خالی می کردی. (پست های قبلی من رو بخونی متوجه می شوی که من از پست اول دنبال تضمین معتبر بودم نه حرف و اعتماد.)

من اگر جزء گروه اول بخواهم حسابم رو در اختیار شما بگذارم , وقتی که Expert یی که شما روی حساب من Run کردی Balance منو آخر ماه منفی کرد(به اصطلاح ضرر دادی) , تضمین شما چی هست که Balance اولیه منو برگردونی ؟

Last edited:

Captive

لایک‌ها
16,664
شهر آهنین عشق سیاوش تو واسه من از بزرگترین سفته ها هم با ارزش تره.

من رو شرمنده نکن خواهشا :blush:

خب از اول بگو تضمینی تو کار نیست. (البته ببخشید رک منظورم رو گفتم)

منظور شما رو هم تو پست اول گرفتم ولی این شما بودی که از گفتن جمله قرمز رنگ شانه خالی می کردی. (پست های قبلی من رو بخونی متوجه می شوی که من از پست اول دنبال تضمین معتبر بودم نه حرف و اعتماد.)

خیلی خوبه که آدم تو هر کاری تحقیق کنه و بعد که کاملا اطمینان حاصل شد دست به انجام کار بزنه!

اما سوال من اینه: بنده چه تضمین معتبری میتونم به شما بدم؟؟ میخواید 1 میلیون به حساب شما واریز کنم که اگه خدایی نکرده حساب رو صفر کردم شما دستتون به یک جایی بند باشه!!!!!

بنده اصلا شانه خالی نکردم بار ها و بار ها گفتم که پولی رو که شما توی حسابتون دارید،یک ریال هم ازش کم نخواهد شد ( که دلیلش من باشم )!اگرم کم شد ( که هیچکس این حرف رو نمیزنه ..اما بنده میگم کمال و تمام اون پول را به حساب شما واریز میکنم!

و در آخر: فقط کافیست 2 روز روی حساب شما Run بشه..خواهی فهمید که کال شدنی در کار نیست!

که اگرم باشه بنده ضررو زیان شما رو میدم!

Captive

لایک‌ها
16,664
در ضمن آقای marco250 شما حتا یک حساب سنتی هم ندارید؟؟ که با 100 هزار تومان بتونی نتیجه رو ببینی؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا من یه پیشنهاد برات دارم
من خودم روش معامله خودمو دارم ولی اینقدر که شما با اطمینان از این صحبت میکنی مشتاق شدم
متاسفانه من نمیتونم اکسپرت اجرا کنم چون بروکر من Oanda هست و اولا پلتفرمش متا نیست ثانیا برای برنامه نویسی تو پلتفرمش ماهی 600 دلار میگیره
حالا من پیشنهادم اینه
اگه برات ممکنه اگه بلدی که روش دقیقا چیکار میکنه بهم بگی و یا اکسپرت رو بدی خودم از توش بفهمم چیکار میکنه
منم از حساب اصلیم یه ساب اکانت 100 دلاری میسازم و روی این اکانت پیاده میکنم
البته اگر روش رو ببینم دقیق تر میتونم بگم واقعا اینقدر قابل اطمینان هست یا نه
اگه روش سود ده باشه من با روش خاص خودم که دارم
مطمئن باشه 10 ها برابر اون سودی که شما فکر میکنی رو میکشم ازش بیرون
اگرم من روش رو دیدم و قرار شد با هم کار کنیم ضرر هم کردم مهم نیست و من تضمینی از شما نمیخوام چون در این صورت ربا حساب میشه که من فقط سود بگیرم و ضرر پای شما باشه
البته ببخشید که من این پیشنهاد رو مطرح کردما
خیلی کنجکاوم ببینم روشی که اینقدر شما بهش اطمینان داری چیه
البته شما ممکنه نخوای اکسپرت و روش دست کسی بیوفته که در این صورت قضیه منتفی میشه

Captive

لایک‌ها
16,664
آقا من یه پیشنهاد برات دارم
من خودم روش معامله خودمو دارم ولی اینقدر که شما با اطمینان از این صحبت میکنی مشتاق شدم
متاسفانه من نمیتونم اکسپرت اجرا کنم چون بروکر من Oanda هست و اولا پلتفرمش متا نیست ثانیا برای برنامه نویسی تو پلتفرمش ماهی 600 دلار میگیره
حالا من پیشنهادم اینه
اگه برات ممکنه اگه بلدی که روش دقیقا چیکار میکنه بهم بگی و یا اکسپرت رو بدی خودم از توش بفهمم چیکار میکنه
منم از حساب اصلیم یه ساب اکانت 100 دلاری میسازم و روی این اکانت پیاده میکنم
البته اگر روش رو ببینم دقیق تر میتونم بگم واقعا اینقدر قابل اطمینان هست یا نه
اگه روش سود ده باشه من با روش خاص خودم که دارم
مطمئن باشه 10 ها برابر اون سودی که شما فکر میکنی رو میکشم ازش بیرون
اگرم من روش رو دیدم و قرار شد با هم کار کنیم ضرر هم کردم مهم نیست و من تضمینی از شما نمیخوام چون در این صورت ربا حساب میشه که من فقط سود بگیرم و ضرر پای شما باشه
البته ببخشید که من این پیشنهاد رو مطرح کردما
خیلی کنجکاوم ببینم روشی که اینقدر شما بهش اطمینان داری چیه
البته شما ممکنه نخوای اکسپرت و روش دست کسی بیوفته که در این صورت قضیه منتفی میشه

شروین جان بنده 2بار پستتو خوندم در کل فکر کنم منظورت اینه که اکسپرت رو بدم به شما و روش تست بزنی؟؟

متاسفانه بنده نمیتونم همچین کاری رو بکنم حتی Statement هم به یکی از دوستان دادم واسه حاصل شدن اطمینان که خودتم میدونی کار اشتباهی بوده!

اگه دوست داشتی میتونی یک حساب توی اینستا باز کنی با 100 دلار که 30 دلار هم جایزه میده بهتون(بعد از اینکه pass رو سند کردید واسشون) user pass رو میدید به من و....:cool:

Captive

لایک‌ها
16,664
یه هیستوری از حساب Prime واستون میذارم!با 0.01 لات استاندارد هم شروع به پوزیشن گیری کرده!

البته حساب دمو هست! به تاریخ و مقدار بالانس توجه کنید!:)

http://************/files/qutu93uvlyua6b5jotrh.jpg

آخرین پوزیشن ها!

http://************/files/nr0r1gyjuyaah66s9koj.jpg

سود: 409 دلار بعد از چند روز؟

resident2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
شرایط مورد دوم رو لطفا براي من هم pm کنید.

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
در ضمن آقای marco250 شما حتا یک حساب سنتی هم ندارید؟؟ که با 100 هزار تومان بتونی نتیجه رو ببینی؟

بحث من در درجه اول تضمین اصل پول هست , بعدش سودآور بودن Expert در طولانی بودن.
من با Expet های زیادی کار کردم ولی همشون تو بلند مدت حسابتو کال می کنند , تو مقطع 10 روزه شما نمی تونی به یک Expert اعتماد کنی.
شما یک تضمین معتبر عنوان کن من هم یکی از حساب هایم رو در اختیار شما بگزارم ولی نه هفتگی بلکه ماهیانه.

بالا