سلام
شرایط مورد دوم رو لطفا براي من هم pm کنید.
دوست عزیز شرایط مورد دوم رو واسه من هم pm کنید ممنون
بحث من در درجه اول تضمین اصل پول هست , بعدش سودآور بودن Expert در طولانی بودن.
من با Expet های زیادی کار کردم ولی همشون تو بلند مدت حسابتو کال می کنند , تو مقطع 10 روزه شما نمی تونی به یک Expert اعتماد کنی.
شما یک تضمین معتبر عنوان کن من هم یکی از حساب هایم رو در اختیار شما بگزارم ولی نه هفتگی بلکه ماهیانه.
سلام شروین جان!
اول در مورد اکسپرت:حدود 2 سال هست که داره روش کار میشه!
و 4 ماه هست که روی Real live داره تست میشه!من قبول دارم نمیشه سود رو 100% تضمین داد،اما سرمایه رو میشه!
من منتظرم یارو که بهم بدهکاره پولم رو بده بریزم به حساب شما، قرار بود دیروز بریزه به حساب هنوز نریخته
واریز شد، مشخصات pm شد. تاریخ 2/15
در مورد دسته اول شما سود رو هفتگی حساب می کنید ! ممکنه یه حساب تو هفته اول 200 دلار سود بده
هفته بعد 400 دلار ضرر بده ! اون شخص هم 100 دلار سود هفته اول رو از جیب به شما داده
خب حالا شما توی ضرر هفته دوم هم شریک هستید یا نه ؟
ما حساب رو در بروکر باز کردیم و شما اکسپرت رو ران کردید ؟ پسورد حساب پیش ما میمونه یا شما ؟
اگه پیش ما شما چطوری می فهمید حساب چقدر سود کرده ؟
ادرس بروکر رو برام بزار!سلام دوست عزیز!
ما هفته ی اول رو حساب میکنیم!100 دلار سود کردیم!(50 دلار از جیب میدید) بعد حساب + سود مثلا میشه: 500 دلار!
حالا حساب توی یک هفته به جای اینکه سود بده میشه 400 دلار، یعنی 100 دلار ضرر (حتی اگر 1% هم اینطوری بشه)
بنده ضرری رو که شما کردی رو باید پرداخت کنم!
شما پسورد رو باید به من بدید،اما برای برداشت نیاز به PIN CODE هست و در بعضی از بروکرها زدن ایمیل ( با همون ایمیلی که ثبت نام کردید.که ما کاری به اون PIN CODE نداریم و پیش شما محفوظ میمونه!
ببخشید دوست عزیز این سودی که شما گفتین 12 تا 25 % ماهیانه هست ؟
در مورد سرمایه اولیه چطور ؟ باید مبلغ مشخصی باشه یا هر مبلغی قابل قبوله ؟!
جواب ما رو ندادی؟
Invalid Account میده چرا؟شرمنده حواسم نبود!نیازی به این کار نیست دوست عزیز..یکی از حساب Real رو میدم Live ببینی!
فقط قبلش MT4 رو دانلود کن!
اکانت نامبر = 83564
رمز عبور : Hamid123
www.instaforex.com
Invalid Account میده چرا؟
مرسی مشکل از اون H اولش بود که بزرگ نوشتیرمز عبور رو یا حروف کوچک بزنید، LIVE هم هستش..همین الان تست کردم مشکلی نداره!
مرسی مشکل از اون H اولش بود که بزرگ نوشتی
نمیخواستم بگمخب! حالا دوست داری یک حساب اینستا با لینکی که من میدم باز کنی!:happy: