ارسلان جان حالا نمیشه شکل صداشو بکشی من ببینم چه جوری باید باشه ؟دوست عزيزم . حالا من ميدونم شما چه وضعيتي داري هي دستمال تو دستته و هي پاکش ميکني و گوش ميدي يدفعه صداش عوض نشه . شوخي کردم . ببين اگه صداش خشکه و مثل صداي بد چرخيدن چرخدنده
هستش . ايراد داره ولي اگه صاف هست و زياد تيز نيست مال خود دوربينه .
ولی گزشته از شوخی من دیروز یه مقایسه اس با اون A510 کرد صداش خیلی فرق نداشت بیخودی حساس شده بودم اخه میدونی توی فروشگا انقد صدا زیاده که اصلا صدای اون شنیده نمیشه رو همین حساب وقتی خونه روشنش میکنم چون صدا کمتره خودشو نشون میده ولی در کل باید موقع خرید یه نیم نگاهیم به این صدای حرکت لنز موقع خاموش روشن شدن یا زوم کردن داشته باشیم که به قول شما خشک نباشه به هر حال بازم تشکر
--------------------------------------------------------------------------------
payamcity جان سلام دوست عزیز سلامت باشی در مورد قیمتش من مشهدم اینجا دیروز 302 هزار تومن گرفتم با گارانتی افومار البته یه جایه دیگه که به اصطلاح نمایندگی کنون هم هست 330 تومن میگفت!!!سلام دوستان عزیز
tkavosh عزیز دوربینت مبارک باشه
منم - اگه خدا بخواد می خوام یدونه از این A610 ها بخرم
فقط میخوام بدونم که قیمتش آخرش چنده یه وقت گرون بهم ننندازن و بعدشم با چه گارانتی بخرم
بهم گفتن که آفومار باشه بهتره - حالا نمی دونم فرقش با بقیه چیه؟
از راهنماییتون ممنون میشم
و در ضمن همون موقع از نورنگار(تهران) که پرسیدم گفت 290 هزار تومن با گارانتیه خودشون و در مورد گارانتی هم خیلیا از این افومار دل خوشی ندارن تو فروم عکاس میخوان از دستش شکایت کنن رو همین حساب من خودم رو گارانتی اینا خیلی حساس نبودم و اگه نورنگار اینجا نمایندگی داشت اون 10 تومنم به افومار نمیدادم به هر حال تلفن نورنگار اینه 77516333 زنگ بزن قیمت کن ولی درکل این گارانتیا همشون سر وته یه کرباسن