• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

all about ppc camera

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
مخلصات پتاسیم:cool:
ولی مگه دوربینهای دیجیتال شاتر دارن؟ فک کنم فقط اسکن می کنن (وفتی از یه چی متحرکی عکس میگیرن اریب میشه عکس)

2_استيل اکسی_بنزوييک اسي:upsided::thumbsdowد

شاتر در دوربين های آنلوگ به معنی باز بودن دريچه دوربين بود.کلاً شاترچه در ديجتال چه در انالوگ به مفهوم مدّت زمانی اطلاق ميشه که دوربين از محيط برای يک فريم نور ميگيره که بطور مثال این مدت برای حالت sport چيزی در حدود چند دهم ثانيه و برای night mode در حدود چند ثانيه(این دو حالت در برخی موبايل ها هست)این به این دليله که در حالت sport ک ا سرعت عمل بالاست عکس واضح بشه مثلاً موقع عکس گرفتن از پرنده تو پرواز ده تا بال توش نباشه تو night mode هم که ماله جاهای کم نوره مدت زمان بيشتری دوربين نور بگيره تا عکس روشنتر بيفته تو عکاسی از آسمان شب (ازستاره ها و اجرام آسمانی)چون نور کمه حتی چند ساعت هم نيازه تا شاتر باز باشه تا نور مناسب برای يک فريم بدست بياد اميدورم منظور منو از شاتر و مفهومش متوجه شده باشيد

اگه جاييش اشتباهه بگين درست کنم:)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
2_استيل اکسی_بنزوييک اسي:upsided::thumbsdowد

شاتر در دوربين های آنلوگ به معنی باز بودن دريچه دوربين بود.کلاً شاترچه در ديجتال چه در انالوگ به مفهوم مدّت زمانی اطلاق ميشه که دوربين از محيط برای يک فريم نور ميگيره که بطور مثال این مدت برای حالت sport چيزی در حدود چند دهم ثانيه و برای night mode در حدود چند ثانيه(این دو حالت در برخی موبايل ها هست)این به این دليله که در حالت sport ک ا سرعت عمل بالاست عکس واضح بشه مثلاً موقع عکس گرفتن از پرنده تو پرواز ده تا بال توش نباشه تو night mode هم که ماله جاهای کم نوره مدت زمان بيشتری دوربين نور بگيره تا عکس روشنتر بيفته تو عکاسی از آسمان شب (ازستاره ها و اجرام آسمانی)چون نور کمه حتی چند ساعت هم نيازه تا شاتر باز باشه تا نور مناسب برای يک فريم بدست بياد اميدورم منظور منو از شاتر و مفهومش متوجه شده باشيد

اگه جاييش اشتباهه بگين درست کنم:)

منظور بنده از شاتر همون دریچه مکانیکی بود که تو دوربینای دیجیتال دیگه وجود نداره. و این قضایا که شما گفتین در مورد دروبینای نگاتیو خور صادقه، نه دیجیتال.
حتی تو شرایط نوری مختلف این باز سرعت اسکن دوربینای دیجیتال ثابته و فقط با تغییر Gain (دستی یا اتوماتیک) شدت نور دریافتی و روشنایی عکس رو تعیین می کنن که برای این کار هم نرم افزار کنترل کننده دوربین معمولاً از محدوده داده شده میانگین میگیره. چون در هیچ شرایط نوری (مگه تو یه سوراخ دوده اندود یا یه سیاهچاله!) فوتونهای رسیده به سلولهای دوربین صفر نیست و فقط برای چشم ما ممکنه تاریک به نظر بیاد، که با تغییر گین (ودر حالتهای پیشرفته تر با معادلات و ماتریسهای پردازش تصویر) روشنایی تصویر بالا میره. روش کنترل زمان نوردهی با شاتر فقط مال اون وقتاس که ما جوون بودیم و عکاسی های حرفه ای که به هر دلیل فعلاً یا تجهیزات دیجیتالش ( high definition camera) در دسترس نیست یا خیلی گرونه.
اگه حساسیت سنسور به هر دلیل پایین باشه باز بعید می دونم پرید اسکن زیاد بشه وتو اون موارد که شما گفتین احتمالاً فقط نتایج ماتریسی چند اسکن رو با هم جمع جبری می کنن.
(البته همیشه استثناء وجود داره، ما هم که عقل کل نیستیم)

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
منظور بنده از شاتر همون دریچه مکانیکی بود که تو دوربینای دیجیتال دیگه وجود نداره. و این قضایا که شما گفتین در مورد دروبینای نگاتیو خور صادقه، نه دیجیتال.
حتی تو شرایط نوری مختلف این باز سرعت اسکن دوربینای دیجیتال ثابته و فقط با تغییر Gain (دستی یا اتوماتیک) شدت نور دریافتی و روشنایی عکس رو تعیین می کنن که برای این کار هم نرم افزار کنترل کننده دوربین معمولاً از محدوده داده شده میانگین میگیره. چون در هیچ شرایط نوری (مگه تو یه سوراخ دوده اندود یا یه سیاهچاله!) فوتونهای رسیده به سلولهای دوربین صفر نیست و فقط برای چشم ما ممکنه تاریک به نظر بیاد، که با تغییر گین (ودر حالتهای پیشرفته تر با معادلات و ماتریسهای پردازش تصویر) روشنایی تصویر بالا میره. روش کنترل زمان نوردهی با شاتر فقط مال اون وقتاس که ما جوون بودیم و عکاسی های حرفه ای که به هر دلیل فعلاً یا تجهیزات دیجیتالش ( high definition camera) در دسترس نیست یا خیلی گرونه.
اگه حساسیت سنسور به هر دلیل پایین باشه باز بعید می دونم پرید اسکن زیاد بشه وتو اون موارد که شما گفتین احتمالاً فقط نتایج ماتریسی چند اسکن رو با هم جمع جبری می کنن.
(البته همیشه استثناء وجود داره، ما هم که عقل کل نیستیم)

shy.gif
my information is out of data
............تو یه سوراخ دوده اندود یا یه سیاهچاله............ همون جسم سياه ديگه ( اینقدر ديگه......نيستيم که)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خب پس یه خرده تاریخچه بده، قبل از ریختن رام یا بعدش؟ تو آفتاب که نمونده لنزش؟
آخرین بلایی که سرش اومده چی بوده؟ نرم افزارش چیه؟ مال خود HTC ی فقط یا چیز دیگه ای رو هم امتحان کردی؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با Asus P525 گرفتم:cool:

شرمنده طبیعت نبود از مناظر انسانی عکس گرفتم:D

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
با Asus P525 گرفتم:cool:
شرمنده طبیعت نبود از مناظر انسانی عکس گرفتم:D
دانیل و فرهاد این فرد رو بعلت همکاری با اجانب بن کنید;):lol::lol::lol:
ولی خدایی چه کیفیته شاخی داره ها من کف کردم:eek::eek:
من که وقتی با M500ام عکس میگیرم چیزی جز تاریکی معلوم نیست:( وقتی که از خودم عکس میگیرم شبیه مقیمان قاره آفریقا میشم:(:blush::rolleyes::happy::cool::D:lol:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
سلام دوستان

چه تاپیک خفنی !!!

من تازه میبینمش ، براتون میترکونم با سامسونگ ای 750 بهترین دوربین پاکت پی سی رو داره ، اتوفوکاس هم داره ، عدسی دوربین هم از نوع حساس CCD هست چه شووووووود !!!

من قبلا یه سری عکس گذاشتم توی تاپیک اخرین عکسی که گرفتم نسخه موبایل ! ولی ازش استقبال نشد ایشالله اینجا میزارم !

فقط دوستان بی زحمت عکسها رو ریسایز بکنند تا عرض صفحه اینطوری به هم نخوره !

ای کاش عنوان تاپیک هم بشه البوم تصاویر گرفته شده با پاکت پی سی !

با تشکر

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قبلا یه سری عکس گذاشتم توی تاپیک اخرین عکسی که گرفتم نسخه موبایل ! ولی ازش استقبال نشد ایشالله اینجا میزارم !

فقط دوستان بی زحمت عکسها رو ریسایز بکنند تا عرض صفحه اینطوری به هم نخوره !

ای کاش عنوان تاپیک هم بشه البوم تصاویر گرفته شده با پاکت پی سی !

با تشکر
عزیز دل اینجا تاپیکی با عنوان "همه چی درباره دوربین پاکت پیسی" نه "همه عکس هایی که من با پاکتم گرفتم" شما هم که میخوای کیفیت دوربین گوشیت رو به نمایش بذاری با یه عکس میشه نه اینکه آلبوم درست کنی برادر;)
امیدوارم ناراحت نشده باشی منظوری نداشتم:blush::blush::blush:
اینم عکسی که من با گوشیم از دیواره سفید خونه گرفتم.... خیلی قشنگه نه؟؟؟؟ گوشیمم M500ـه (از نظر خودم که این عکس فوق العادست)

53omr5x.jpg
موفق و پیروز باشید:happy:

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد resize کردن حق با شماست صفحه بد جور به هم میریزه.
خدا نکنه کسی هوس کنه عکس بالای دو مگاپیکسل آپلود کنه!:wacko:
اما resize کردن تو کیفیت بصری اون و در نتیجه دید بیننده و نظرش تاثیر داره.
برا این که وسط رو گرفته باشیم شاید بهتر باشه عکسها رو اتچ کنیم.

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
قرار شد يک فرمت عکاسی شه هر مدل يکی دوتا (با فلش ، بی فلش، تو شب ،ماکرو،.....) عرض از 1200 بيشتر نشه 860 توصيه ميشه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتچ کردن توصیه میشه, آخه اونموقع حجم صفحه زیاد میشه و در نتیجه برای کسانیکه که DialUpl دارن لود کردن صفحه سخت میشه
اگه میشه عکس هارو اتچ کنید;)

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

1چه تاپیک خفنی !!!

2من تازه میبینمش ، براتون میترکونم با سامسونگ ای 750 بهترین دوربین پاکت پی سی رو داره ، اتوفوکاس هم داره ، عدسی دوربین هم از نوع حساس CCD هست چه شووووووود !!!

3فقط دوستان بی زحمت عکسها رو ریسایز بکنند تا عرض صفحه اینطوری به هم نخوره !

4ای کاش عنوان تاپیک هم بشه البوم تصاویر گرفته شده با پاکت پی سی !
ر

1 مرسی :cool:

2 برادر ccd لنز نيست سنسوره:p

3 860 توصيه ميشه

4 قرار شد دکتر اینکارو بکنه تو صحفه اول ترد گفت

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
اتچ کردن توصیه میشه, آخه اونموقع حجم صفحه زیاد میشه و در نتیجه برای کسانیکه که DialUpl دارن لود کردن صفحه سخت میشه
اگه میشه عکس هارو اتچ کنید;)

اینجوری(بزرگ) برايه ما که dial up داريم راحتتره. در حالت اتچ يکبار اتچ رو يکبار بزرگ رو بايد دانلود کرد اگه سايز رو رويه 860*640 بزارن و سايز واقعی رو اتچ عالی ميشه

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باشه دیگه هر جور خودتون راحتید و لی با ریسایز کردن کیفیت واقعیه عکس معلوم نمیشه تازه این تامنیل های اتچمنت مگه چقدر حجم داره که بخواد دانلود بشه؟؟؟ فکر کنم دور و بر 10 کیلوبایت :blink: حالا بقیم نظر بدن.
فعلاً که KEN هم موافقه:eek: تازه اونطوری نظم بهتری هم داره.

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
باشه دیگه هر جور خودتون راحتید و لی با ریسایز کردن کیفیت واقعیه عکس معلوم نمیشه تازه این تامنیل های اتچمنت مگه چقدر حجم داره که بخواد دانلود بشه؟؟؟ فکر کنم دور و بر 10 کیلوبایت :blink: حالا بقیم نظر بدن.
فعلاً که KEN هم موافقه:eek: تازه اونطوری نظم بهتری هم داره.

مهم نظر مديران است.بقيه هم نظرشون رو بگن

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

خوب دوستان نظرات همه رو خوندم ، راجع به عنوان تاپیک هم مشکلی نیست ، راجع به گذاشتن عکسها اگه میخواهید با بهترین کیفیت بزارید فقط لینک رو بزارید خواستید عکس رو هم ریسایز نکنید ، حالا این یه عکس با سامسونگ ای 750 ببینید و لذت ببرید (با کیفیت 2 مگ) :

http://www.friendlyshare.de/files/1PIC-0109.jpg

اگر هم از اینرنت دایل اپ استفاده میکنید میتونید عکس رو Save Target as... بکنید !

بعدش هم راجع به کیفیتش نظر بدید !

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که هیچی سر در ناوردیم از این سایته آخر روی Kostenlos (شرمنده روی گل همتونم) کیلیک کردیم دیدیم یه فیل HTM داره ذخیره میکنه حالا کسایی که این مشکل رو دارن اسم فایل رو از HTM......... به JPG....... عوض کنن ولی بی زحمت دغعه بعد روی همین سرویس اتچ کنید;)
کیفیتم فضایی بود:wacko::blink:

بالا