• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ASUS G46V (U.S.A) REPUBLIC OF GAMERS

وضعیت
موضوع بسته شده است.

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
بببببببببببببببببب

Last edited:

korosh73

Registered User
لایک‌ها
432

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
doste Aziz in avalin dastgah man nist ke az u.s.a baraye man miferestan..be agahi haye gabl moraje konid motavaje mishid.man Tehran hastam.geimate u.s.a 1100 dolar ba 12 darsad ofer

up........................................

iooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Last edited:

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
up............................................

up.............................

up......................................

Last edited:

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
up..................................

up........................................up..............

Last edited:

moh-ali

Registered User
لایک‌ها
33
دستگاه عالی هست
فکر نکم دستگاهی با این گرافیک تو بازار باشه

mamad743

Registered User
لایک‌ها
15
فکر نکم دستگاهی گرافیک با این عالی تو بازار باشه

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
up..................................................

up......................................................................

pat mat ba shoma fanilan:lol:

Last edited:

Mamad_Picaso

Guest
لایک‌ها
0
فکر نمیکنی قیمتت زیادی بالاست ؟؟ نمیخام خدایی نکرده بزنم رو سر جنس ولی یکی از بدترین معایب این لپ تاپ اینه اولا باطری همیشه باید روش باشه . دوما هاردش قابل ارتقا نیست و SSD نمیخوره . کیبور فارسی نداره و در آخر خودم این لپ تاپو دارم و ازش راضی نیستم بزرگترین دلیلشم اینه که باطریش تو ایران گیر نمیاد و تو آمریکا 8 cell نزدیک 400 تومن واست خرج برمیداره . با توجه به اینکه i5 هستش میگم قیمتش بالاست . الان i7 با گرافیک gt650 میتونم با این قیمت بدم بهت msi گیمینگ . و در ضمن دقیقا عین همین ایسوس با کارتن و متعلقاتش از جمله موس و کیف دارم میتونم تقدیم کنم . اصلی هم هستش و از کانادا آوردن واسم یه هفته دیگه دوربین گیرم افتاد تاپیکشو میزنم عکساشو ببینی . خواستی پ خ بده .

در ضمن آپ واسه شما :D

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
1.قیمت با لاهستش اخی تفلکی.2باطریش باید روش باشه پس این رو بدون که دستگاه های 2014 به بعد دیگه جدا نمی شه نرم افزارقطع کن گذاشتن که دیگه شما تو زحمت نیفتی باطری در بیاری.3اخه کدوم لب تاب هاردش در نمیاد.4.کیبورد فارسی.هههههههههههه.اره قیمت بالاست بعد شما می خری از کجا کاری ندارم لابد ولی عصر هم کالیفرنیا داره.هههههههههههه بعد خریدی دیدی خوب نیست.؟واقعا متاسفم برات یه زره هم در مورد سخت افزار بدونی بد نیست کهgtباgtx از در خونه شما تا امریکا فرق داره ..از اول مگفتی من یه ام اس ای دارم کی میخره.چرا اخه چرا می خری بعد میبینی به درد نمی خوره برای شما همون 5010 کانادایی خوبه

moh-ali

Registered User
لایک‌ها
33
1.قیمت با لاهستش اخی تفلکی.2باطریش باید روش باشه پس این رو بدون که دستگاه های 2014 به بعد دیگه جدا نمی شه نرم افزارقطع کن گذاشتن که دیگه شما تو زحمت نیفتی باطری در بیاری.3اخه کدوم لب تاب هاردش در نمیاد.4.کیبورد فارسی.هههههههههههه.اره قیمت بالاست بعد شما می خری از کجا کاری ندارم لابد ولی عصر هم کالیفرنیا داره.هههههههههههه بعد خریدی دیدی خوب نیست.؟واقعا متاسفم برات یه زره هم در مورد سخت افزار بدونی بد نیست کهgtباgtx از در خونه شما تا امریکا فرق داره ..از اول مگفتی من یه ام اس ای دارم کی میخره.چرا اخه چرا می خری بعد میبینی به درد نمی خوره برای شما همون 5010 کانادایی خوبه

ولی خیلی جالبه مردم ما فرق دوغ و دوشاب رو نمیدونن
چه برسه پارت نامبر امریکا با امارات رو.....

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
جا لب این جاست رفته یه تایپیک زده با همین موضوع هههههههههههههههههههههههه:lol:

Arian_as

Registered User
لایک‌ها
122
فکر نمیکنی قیمتت زیادی بالاست ؟؟ نمیخام خدایی نکرده بزنم رو سر جنس ولی یکی از بدترین معایب این لپ تاپ اینه اولا باطری همیشه باید روش باشه . دوما هاردش قابل ارتقا نیست و SSD نمیخوره . کیبور فارسی نداره و در آخر خودم این لپ تاپو دارم و ازش راضی نیستم بزرگترین دلیلشم اینه که باطریش تو ایران گیر نمیاد و تو آمریکا 8 cell نزدیک 400 تومن واست خرج برمیداره . با توجه به اینکه i5 هستش میگم قیمتش بالاست . الان i7 با گرافیک gt650 میتونم با این قیمت بدم بهت msi گیمینگ . و در ضمن دقیقا عین همین ایسوس با کارتن و متعلقاتش از جمله موس و کیف دارم میتونم تقدیم کنم . اصلی هم هستش و از کانادا آوردن واسم یه هفته دیگه دوربین گیرم افتاد تاپیکشو میزنم عکساشو ببینی . خواستی پ خ بده .

در ضمن آپ واسه شما :D

ای خدا این ملت چقدر بیکارن !!! آخه نکبت الکی میای تو تاپیک مردم چرند مینویسی که چی بشه ؟ گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده !!! خو تابلوئه حتی لپ تاپ حرفه ای از نزدیک ندیدی چه برسه دوتا دوتا داشته باشی ! چرا ؟ چون اگه داشتی عمرا این حرفارو میزدی ، حداقل برو یکم تحقیق کن فسفر بسوزون تو سایتا ترجمه کن . چون من خودمم نمیدونستم جریان این باطری چیه زنگ زدم خود ایشون واسم توضیح دادن تو چندجا هم دیدم نوشته باطریشون Smart هستش و کلا سیستمشون با بقیه فرق داره . در مورد هارد که بگم آخه ابله اگه هارد قابل تعویظ نباشه که . . . بووووووووق خیلی بووووووقی . مهم ترین چیزی که اصلی بودن لپ تاپو تضمین میکنه فارسی نبودن کیبورده و با 2 تومن ناقابل میتونی برچسب بخری بزنی روش نادون . ای خدا خوب اگه i7 بود که دیگه نمیومد بزنه 2800 اونوقت داری میگی قیمت بالاست ؟؟ راجع به گرافیک که ترجیح میدم حرفی نزنم خودت یووووووواااااااششی سرتو بنداز پایین برو یه گوشه قایم شو . اسم کارتن نیار که با 15 تومن هر کارتنی آوردی هر برند و مدلی که بگی برابر اصل واست میزنم که خود صاحب تاپیک اینو تایید میکنه. ملت یه گوشی دوربین دار ندارن میان ادعا لپ تاپ حرفه ای میکنن . . . خدا شفاتون میده .
عذر خواهی میکنم از دوستان اگه یکم شدید الحن بودم خواستم این یارو بشینه سر جاش . عزیزان خلاصه پوزش . . . ;)
راستی شرایطو قبول کردی داداش ؟؟ فردا میخوام راه بیوفتم بیاماااااااااا . پس فردا قبل از ظهر میخوام معامله رو تموم کنیم در ضمن یه دی وی دی رایتر اکسترنالم یکی گذاشته اگه تاییدش کنی برم تو کارش یکدفعه اومدم اونم بخرم مشکل نداشته باشم اینم لینکش :
http://forum.persiantools.com/t448465.html

Last edited:

apple.com

Registered User
لایک‌ها
87
salam to in baram ke dare miad ye done ALIEN WARE M18X HASTESH ONO BEBINE MIGE IN CHIE ASLAN BERAND MAROFI NISTKE KOL FAMILAMON KARIDAN BEDARD NEMIKORE:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا