moshkasatتعویض هم داری دوست عزیز ؟؟
با یک لپ تاپ dell xps کم کارکرد
خیلی تمیز
i7
فکر نکم دستگاهی گرافیک با این عالی تو بازار باشه
1.قیمت با لاهستش اخی تفلکی.2باطریش باید روش باشه پس این رو بدون که دستگاه های 2014 به بعد دیگه جدا نمی شه نرم افزارقطع کن گذاشتن که دیگه شما تو زحمت نیفتی باطری در بیاری.3اخه کدوم لب تاب هاردش در نمیاد.4.کیبورد فارسی.هههههههههههه.اره قیمت بالاست بعد شما می خری از کجا کاری ندارم لابد ولی عصر هم کالیفرنیا داره.هههههههههههه بعد خریدی دیدی خوب نیست.؟واقعا متاسفم برات یه زره هم در مورد سخت افزار بدونی بد نیست کهgtباgtx از در خونه شما تا امریکا فرق داره ..از اول مگفتی من یه ام اس ای دارم کی میخره.چرا اخه چرا می خری بعد میبینی به درد نمی خوره برای شما همون 5010 کانادایی خوبه
فکر نمیکنی قیمتت زیادی بالاست ؟؟ نمیخام خدایی نکرده بزنم رو سر جنس ولی یکی از بدترین معایب این لپ تاپ اینه اولا باطری همیشه باید روش باشه . دوما هاردش قابل ارتقا نیست و SSD نمیخوره . کیبور فارسی نداره و در آخر خودم این لپ تاپو دارم و ازش راضی نیستم بزرگترین دلیلشم اینه که باطریش تو ایران گیر نمیاد و تو آمریکا 8 cell نزدیک 400 تومن واست خرج برمیداره . با توجه به اینکه i5 هستش میگم قیمتش بالاست . الان i7 با گرافیک gt650 میتونم با این قیمت بدم بهت msi گیمینگ . و در ضمن دقیقا عین همین ایسوس با کارتن و متعلقاتش از جمله موس و کیف دارم میتونم تقدیم کنم . اصلی هم هستش و از کانادا آوردن واسم یه هفته دیگه دوربین گیرم افتاد تاپیکشو میزنم عکساشو ببینی . خواستی پ خ بده .
در ضمن آپ واسه شما![]()