Spoilsman
Registered User
از گوشی های Lenovo K3 Note و Xiaomi Redmi Note 2 ترجیحا رنگ مشکی، کدوم رو موجود دارین؟ عجله ای میخوام، بدون گوشی موندم :general208::general208:
من ورژن سیانوژن رو دارم.با تشکر از شما
یه کم در موردش توضیح میدید؟ تو پکش چیا داره؟ شما کدوم ورژن رو دارید؟
و اینکه لوازمش چبا هست و کی میرسه ...
گوشی خوبی به نظر میرسه و وسوسه شدم بگیرمش ...
با تشکر
دارم. 1030زنفون سلفی مدل 3 گیگ هست؟
توی پک شارژر و هدست داره؟
k3 نوت رو دارم الان.از گوشی های Lenovo K3 Note و Xiaomi Redmi Note 2 ترجیحا رنگ مشکی، کدوم رو موجود دارین؟ عجله ای میخوام، بدون گوشی موندم :general208::general208:
چرا اونم نیاریم. بار جدید ایشالله مشکیه.سلام .شیائومی mi4c نمیارین؟ Redmi note2 32 گیگ موجودی چه رنگی دارین؟
m2 note پک اروپا دارمبا سلام
گوشی meizu m2 رو موجود دارید؟ قیمت + رنگ های موجود رو ممنون میشم لطف کنید.
لوازم کنار گوشی چیزی هست؟
تو سایت سفارش هم دادیم ارسال نمیشه ردمی نت 2 رو موجود ندارید یتا چرا ارسال نمیشه؟رنگش رو هم مشخص نمیکنید؟>
اگر در سایت سفارش دادین. باید پرداخت انلاین کنید.تو سایت سفارش هم دادیم ارسال نمیشه ردمی نت 2 رو موجود ندارید یتا چرا ارسال نمیشه؟رنگش رو هم مشخص نمیکنید؟>
من ردمی نت 2 میخوام خب چه رنگی دارید؟بعد رم خور هم هست؟؟از سایت پرداخت انلاین فقط.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 2
بله رم میخوره.. موجودی جدید از جمعه انشاللهمن ردمی نت 2 میخوام خب چه رنگی دارید؟بعد رم خور هم هست؟؟
بله چاکرم .مخلص رفیقای بامرام.. چرا که نه.. میتونم با بیعانه بیارم یک هقته تا دو هفته. قیمت تمام شدهسلام آقا احسان خوبی انشالله همه به فکر گوشیشونن اصن ازت حال احوال نمیپرسن ایشالله هر جا هستی سالم و سلامت باشی
آقا احسان یه xiaomi mipad میخوام تو دستو بالت داری؟؟؟؟ اگه نداری میتونی واسم بیاری بیعانه بدم؟؟؟؟
چاکر بروبکس واردکننده برندای شائومی و میزو
مسعود(جیمی)![]()
سلام اینترنشنال نیومده فقط چین دارم.سلام
وان پلاس ۲ نسخه ۶۴ گیگ اینترنشنال موجود دارید ؟
سلام دوست عزیز متاسفانه فعلا ارسال دارم.سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم امکان خرید حضوری هم هستش ؟ اگه بشه من فردا (پنجشنبه) مزاحمتون بشم برای خرید Zuk Z1 .
خیلی ممنون
قیمتت از این سایته گرونترم در بیاد عب نداره(البت زیاد اختلاف نداشته باشه هااااا
چاکرم.خب داداش احسان این قیمت تمام شده دقیقا چقد واسمون تموم میشه؟؟؟:general610:
میتونی یه قیمت با تلرانس 10تومن بهم بدی؟؟؟؟؟
تنکیو منتظر جواب مشتری پسندت هستم
به این سایتم یه سر بزن
قیمتت از این سایته گرونترم در بیاد عب نداره(البت زیاد اختلاف نداشته باشه هااااا)) ) نمیدونم قضیه چیه ولی باید یه معامله باهات بزنم هرجور شده!!!
![]()