behnood_67
Registered User
- نوشتهها
- 459
- لایکها
- 518
آقای اکبری
Mx5 32G ,M2 note
موجوده؟
Mx5 32G ,M2 note
موجوده؟
سلام جفتش بلهآقای اکبری
Mx5 32G ,M2 note
موجوده؟
سلام تبلت شما قاطی بار خودم میاد. شما گوشیتون رو تحویل از من میگیرین پلمپآقا احسان میتونی شائومی می پد رو که واسم میفرستی قبل از ارسال به فروشنده ی چینی یا هر کی که ازش خریدی بهش بگی لیبل روشو بکنه در کل میخوام آن پلمپش کنه بعد بفرسته حتی یخرده صفحشم کثیف کنه!!!! میخوام تو گمرک بگم جنس دست دومه و اینجور نصف هزینه گمرکو ندمقبلا همچین کاری کردم
میخوای هزینه دقیق می پدو بگو کامل واریز کنم بعد تو پستی که قراره واسم بیاد آدرس خودمو بده
یا اینکه چون عمده میاری واست کمتر تموم میشه؟؟؟؟
حالا هر جور که صلاح میدونی هر جور بگی همونجور میکنیم
اگه بتونی می پدو به سایت اضافه کنی که دیگه سنگ تموم گذاشتی خواستی واست یه سایت فروشگاه اینترنتی کامل در حد دیجی راه میندازم
----------
پاسخ تاپیک : گوشی تون رو قاطی بار خودم میزارم و میاد.برای همین گمرکی نمیدین و مستقیما از من تحویل میگیرن!! نه اینکه مثل بقیه همکارا که سفارشی میارن. پست تحویل بده بهتون
سلام در سایت ما تحویل به روز هست. تمام گوی ها در تهران موجود استسلام قيمتتون بالاست
بطور مثال لنوو k3note مدل 16 گيگش رو الان توبازار 560 الي 570 و بعضي سايتها هم هستند كه همين قيمت ميدن خواستين آدرس سايتاروهم بگم
سلام تمام کردم ایشالله شنبه . راستی فروش حضوری ندارم.سلام
ردمی نوت 2 32 گیگ رو موجود دارید ؟
آدرس رو پیام خصوصی کنید در صورت موجود بودن که مزاحمتون بشم
سلام ما سفید و بیشتر مشکی داریم.درود...
دوست من یدونه ردمی نوت 2 رنگ زردش رو میخوام چقدر تموم میشه؟
الان چه رنگ هایی موجود دارید؟
بیعانه بابت رنگ زردش چقدر باید بدم و چند روزه میرسه گوشی؟؟
در کنار گوشی به صورت گیفت و هدیه چه چیزایی هست{ گلس و محافظ ژله ای هست؟؟؟}
یا برچسب معمولی هست؟
ممنون
الان ۲ روز من رو معطل کردید اقای اکبری واریز وجه چی شد
سلام چی شد پس اقا احسان پول گوشی رو قراربود واریز کنید شماره کارت هم براتون فرستادم ۶۱۶۷
سلام وان پلاس و شیائومی و میزو.سلام خواستم راهنمایی کنین در مورد گوشی ها یه گوشی خوب و میشه گفت بهترین گوشی که دارین چیه خیلی تحقیق کردم الان نظرم رو نوت4 هست به نظرتان مارک های one plus و asus به کیفیت سامسونگ هستن و واسم بیشتر صفحه نمایش با کیفیت و بزرگ و قدرت پردازشی و شارژ دهی بالا مهمه خواهشا بهترین گوشی تون رو معرفی شماره تماس هم بدین ممنون بنده هم تهران هستم
سلام لطفا شماره کارت جهت پرداخت بیعانه رو بفرمایید...
لطفا قیمت تموم شدش رو هم بفرمایید برای ردمی نوت 2 رنگ زرد...
فقط فکر کنم فراموش کردید بگید که همراه گوشی چه چیزایی به صورت هدیه میدید؟
گارد ژله ای و محافظ صفحه هست درسته؟
قیمت گلس؟
بنده هم نیز تهران هستم...
منم واقعا متاسفم.دوست عزیز شما یک معامله ای کردین. پول زدین به حساب .من دارم براتون گوشیتون رو میفرستم میگی نمیخوام. پولمو بده. کجا دو روزه معطل شدید. یه ربع دیر شده همه جارو پر کردین!
به خیال خودتون اینجا نوشتین که من سریع تر بزنم؟؟؟؟ یا مثلا من داریم اذیتتون میکنم ؟؟
واقعا متاسفم....
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 2
داداش قیمت تموم شدش چقدر میشه اگه زردشو سفارش بدی برام؟سلام وان پلاس و شیائومی و میزو.
ایسوس باطری خوبی نداره.
سلام دوست عزیز اس بدید.
09301245689
گلس و ژله ای اشانتیون میدیم.
تا نهایت دو هفته دیگه به دست خودم میرسه و براتون پیک میکنم.
Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk 2
سلامسلام جناب اکبری.mi4c 32 گیگ موجود دارین مشکی؟ لوازم هم داره؟