سلام سفید رنگ
فعلا لوازم خاصی همراهش نیست
یعنی گارد ژله ایی و محافظ صفحه هم نداره؟
Sent from my 2014811
سلام سفید رنگ
فعلا لوازم خاصی همراهش نیست
یعنی گارد ژله ایی و محافظ صفحه هم نداره؟
سلام فعلا خیر
موجودی 4 عدد
Sent from my 2014811
سلام لوازم میرسه برام در ایندهسلام آقا احسان..
نوت ۸ موجوده؟؟
برا نوت ۸
کا۳،
ردمی ۴جی
لوازم چیزی داری؟ قاب یا کیف،
سلام برای دریافت قیمت های همکار اگه تماس بگیرید بهترهسلام دوست عزیز قیمت های همکاری رو برام بفرستید ممنون
سلام دوست عزیز از روز 4 شنبه تا جمعه در دسترس نبودم..سلام ... وقت بخیر
قیمت و شرایط خرید Xiaomi redmi Note 4G رو میخواستم بدونم ... و اینکه آیا لوازم جانبیش (مثل کیف یا قاب) رو هم موجود دارید یا خیر ...؟ لطف بفرمایید پیغام خصوصیتون رو هم چک کنید ، براتون یه پیغام فرستادم ، ممنون
در ضمن امروز چهارشنبه بارها با شمارتون تماس گرفتم اما متاسفانه پاسخگو نبودید ...
با تشکر
تفاوتی ندارن.. هزینه اضافی هست. حتی رام هم یکی هست. البته کسانی که از من بخرن !! چون من رام اروپا میریزم.جناب اکبری وایب ایکس2 پک اروپا چه فرقی با پک چین داره؟
موجوده. دو عدد ده تومن.سلام برای lenovo s920 محافظ صفحه و گارد موجود دارین؟
ردمی نوت نری جی. شیائومیبهترین گوشی دو سیم کارت تا رنج قیمت 800 تومان چی پیشنهاد میکنید ؟
دوست عزیز این پست اسپم شما جاش اینجا نیست. پست شما گزارش شد. البته که یوزر فیک هستید.****قابل توجه فروشندگان و خریداران گوشیهای چینی بخونن حتما ****
سلام دوستان 4 روزه گوشيم وسط كار يهو اين پيغامو كه عكسشو پایین گذاشتم ميده و از 4 تا 0 ميشماره و گوشي خاموش روشن ميشه چند تا سیم کارت دیگه انداختم ولی درست نشد رامشم اصلیه ریست فکتوری هم کردم بازهم همین مشکل هست 50 تا مغازه بردم تا میگم w910 هایره میگن ما چینی کار نمیکنیم ؟؟!
فروشنده های محترم گوشیهای چینی لا اقل یه تعمیر کار معتبر و خوب معرفی کنین موارد اینچنینی رو بتونیم حل کنیم تا ان شالله مشتری شما هم بیشتر بشه
دوست گرامي پست من اسپم نيست و يوزرمم فيك نيست و مطلبم هم توهين آميز يا غير اخلاقي نبوده ، لطف كن به تاريخ ايجاد يوزر دقت كن ، ضمنا گوشيم ايراد پيدا كرده هيچ كس هم تعمير نميكنه .سلام دوست عزیز از روز 4 شنبه تا جمعه در دسترس نبودم..
برای خرید پست اول رو مطالعه کنید.
لوازم هم میرسه به زودی.. از جمله گلس
تفاوتی ندارن.. هزینه اضافی هست. حتی رام هم یکی هست. البته کسانی که از من بخرن !! چون من رام اروپا میریزم.
موجوده. دو عدد ده تومن.
ردمی نوت نری جی. شیائومی
دوست عزیز این پست اسپم شما جاش اینجا نیست. پست شما گزارش شد. البته که یوزر فیک هستید.
این گوشی هایر هست و ما هایر کار نمی کنیم.
هایر مال 18 ماه پیش هست و ارزش گوشی آک نهایتن 350 هزار تومن می باشد.
50 تا مغازه دیگه هم ببری جواب نمیگیری. بلکه باید به تعمیر کار مخصوص پیدا کنی که یه چرخ بزنی همین جا ها دستت میاد.
ما گوشی هایی که می فروشیم حداقل 6 تا یکسال پشتیبانی می کتین
من به تداد نوشته و و امتیازتون نگاه می کنمدوست گرامي پست من اسپم نيست و يوزرمم فيك نيست و مطلبم هم توهين آميز يا غير اخلاقي نبوده ، لطف كن به تاريخ ايجاد يوزر دقت كن ، ضمنا گوشيم ايراد پيدا كرده هيچ كس هم تعمير نميكنه .
شما باشين چيكار ميكنين . چاره ديگه اي ندارم جز اينكه از فروشنده هاي گوشي چيني بپرسم كه تعميير كار سراغ دارن يا نه اگر بنظر مديريت محترم پستم اسپمه حذفش كنن.
بنظرم اين حق خريداران گوشيهاي چينيه كه لااقل يه تعمير كار خوب بشناسن و در موقع خرابي برن پيشش.
ضمنا تا اونجايي كه يادم مياد خود حضرتعالي هم مدتي از اين گوشي ميفروختين .
میشه بگید چرا میخواید بفروشید وکلا یه بررسی ازش بذاریدبا اجازه از آقای اکبری
ردمی نوت تری جی که از آقای اکبری خریدمو آگهی کردم تو سایت آل دیجیتال می تونید ببینید.
Sent From My " Xiaomi Redmi Note " Using Tapatalk
مشکلی نداره میخوام مینوت بگیرم.از نظر سخت افزاری و هنگ نکردن و لگ نزدن خیلی خوبه با سامسونگ قابل مقایسه نیست امکانات می یو آی خیلی جالبه آپدیت هم اومده براش من آپ نکردم هنوز.دوربین و صفحش هم خیلی خوبه با زد وان سونی مقایسه کردم اون حرفی برای گفتن نداشت.بنچمارکشم ۳۴۲۲۵ شد آخرین دفعه.با ده تا اپ باز ۸۰۰ مگ رم خالی داره.میشه بگید چرا میخواید بفروشید وکلا یه بررسی ازش بذارید
بله در خدمتتون هستم پیام بدید.Lenovo K920 - Vibe Z2 pro
اینو داری؟
چند در میاد؟
بیاری برامون؟
مبارکتون باشه. گوشی خوبی خریدید.سلام آقا احسان.خوب هستین؟؟
ایسون زنفون 5 ای که شما دارین سفارش کجاست؟؟
ار ایناس که آرمش پشتش حک شده؟هندزفری همراهش هست؟؟
موجوده...سلام
ردمى نوت تريجى موجوده؟
چی می خواین؟از این مدلها کار کرده در حد میخام
میشه بگید چرا میخواید بفروشید وکلا یه بررسی ازش بذارید
حیف گوشی نازنین نیست؟مشکلی نداره میخوام مینوت بگیرم.از نظر سخت افزاری و هنگ نکردن و لگ نزدن خیلی خوبه با سامسونگ قابل مقایسه نیست امکانات می یو آی خیلی جالبه آپدیت هم اومده براش من آپ نکردم هنوز.دوربین و صفحش هم خیلی خوبه با زد وان سونی مقایسه کردم اون حرفی برای گفتن نداشت.بنچمارکشم ۳۴۲۲۵ شد آخرین دفعه.با ده تا اپ باز ۸۰۰ مگ رم خالی داره.
اگه به قیمت خریدن می فروشم وگرنه می نوت رو هم می گیرم اینم نگه می دارم.
Sent From My " Xiaomi Redmi Note " Using Tapatalk