خیلی ممنون دوست عزیز
پاور 1300 کفایت میکنه؟
راستی اگر 24 ساعت سیستم روشن باشه هزینه برق جقدر میشه؟ من حساب کردم حدود 130میشه ماهانه! اونوقت به خاطر پرمصرف بودن قطع نکنند!
صورتحساب مشترکين خانگي
اره دوست عزیز کافیه. ١٢٠٠ هم کافیه .
خیلی ممنون دوست عزیز
پاور 1300 کفایت میکنه؟
راستی اگر 24 ساعت سیستم روشن باشه هزینه برق جقدر میشه؟ من حساب کردم حدود 130میشه ماهانه! اونوقت به خاطر پرمصرف بودن قطع نکنند!
صورتحساب مشترکين خانگي
من نمیفهمم چرا نمیرن دوستان بخونند . نمیشه به همه دونه دونه توضیح داد که بیت کوین چیه ؟!!!
اگه کسی به چیزی علاقه داره باید وقت بزاره بخونه , تازه ما تقریبا بالای ٢٠ بار توضیحات رو دادیم . اون همه مقاله ترجمه شده , آموزش آماده شده که دوستان استفاده کنند .
هنوز ولی همه به فکر ایجاد درامد مجانی از بیت کوین هستند , اگه این جمله جائی گفته بشه تو یک فروم خارجی , همه میخندند .
عزیز شماهایی که آموزش میذارید اینقد پیچیده و پردردسره که همه میخوان برن دمبال همین درآمدای رایگان دوستانیم که ماین بلدن آموزش که هیچ جواب نمیدن کسایی که ماین بلد نیستند راهی جز این ندارند والا ما که هر دفه پرسیدیم به ما لینک دادن برو اینجا رفتیم میبینیم کلی اصطلاحات قلمبه سلمبه هموار کردن واسه آموزش...سعی کنین بیشتر جواب دوستدارای بیت کویین رو بدید که جداقل ماینرا بیشتر شن ما الان ماینر حرفه ای در واقع تو ایران نداریم
هنوز ولی همه به فکر ایجاد درامد مجانی از بیت کوین هستند , اگه این جمله جائی گفته بشه تو یک فروم خارجی , همه میخندند .
عزیزم این سایت فقط روزای دوشنبه پرداخت میکنه بنابراین اگه به حداقل برداشت رسیدی بازم کار کن و دوشنبه هفته بعد کلش یکجا میره به حسابت.ضمنا تیک پرداخت اتوماتم بزن.دوستان من از این سایتFreeBitco.in - Win free bitcoins every hour! به حداقل برداشت رسیدم ولی هنوز چیزی برام پرداخت نشده مشکل کوجاست؟
کاملا موافقم. ماایرانی ها اماده خواهیم! از مقاله و لینک و اینا که بگذریم کلی اطلاعات در موردbtcoin تو گوگل میشه جست و جو کردمن نمیفهمم چرا نمیرن دوستان بخونند . نمیشه به همه دونه دونه توضیح داد که بیت کوین چیه ؟!!!
اگه کسی به چیزی علاقه داره باید وقت بزاره بخونه , تازه ما تقریبا بالای ٢٠ بار توضیحات رو دادیم . اون همه مقاله ترجمه شده , آموزش آماده شده که دوستان استفاده کنند .
عزیزم این سایت فقط روزای دوشنبه پرداخت میکنه بنابراین اگه به حداقل برداشت رسیدی بازم کار کن و دوشنبه هفته بعد کلش یکجا میره به حسابت.ضمنا تیک پرداخت اتوماتم بزن.
بچه ها کسی میدونه حکایت این جدول چیه و چجوری میشه بیت کوین بیشتری گرفت؟
ROLL 0 - 9885 9886 - 9985 9986 - 9993 9994 - 9997 9998 - 9999 10000 PAYOUT (BTC) 0.00000202 0.00002022 0.00020225 0.00202247 0.02022472 0.20224719
وقتی ROLL کلیک کنی یه عدد بین 0 تا 10000میاد.مثلا اگه بین 9994-9997 بیاد 0.00202247 بیت کوین بهت میده.
وقتتو رو این سایت هدر نده!
سوال دوم
در استخراج بیت کوین ما دقیقا چه کاری انجام میدیم ؟
سمت کدوم سایت برم؟
اره. موقتیه. دوباره میاد بالا. اثرات چند روز پیش اعمال بانک های چین هست.دوستان بیتکوین کشیده پایین؟ ۸۶۷$
واریزش آنی هستش؟bitcoinget.com
واریزش آنی هستش؟
این همون نیست که باید تسک بزنیم و وی پی ان داشته باشیم؟