• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
خیر دوست من.ما فروشگاهی در ضمینه فروش بازی های اورجینال - گیفت کارت - گیم کارت و نرم افزارهای اورجینال هستیم.سورسهایی که باهاشون همکاری میکنیم جدیدا بیت کوین قبول میکنن و دنبال تهیه بیت کوین با قیمت مناسب هستیم چون اکثرا قیمت ها بالاست اگر از دوستانی که بیت کوین استخراج میکنن دوست داشته باشن خوشحال میشیم همکاری کنیم باهاشون چون سود دو طرفه خواهد داشت
من چنتا سایت بیت کوین دارم. روزانه 11000 بازدید خارجی دارم. سایتتون رو دیدم. اگه منابع مثل کلید و گیفت و نرم افزار ها رو بخام برام تهیه میکنین؟

originalkey.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من چنتا سایت بیت کوین دارم. روزانه 11000 بازدید خارجی دارم. سایتتون رو دیدم. اگه منابع مثل کلید و گیفت و نرم افزار ها رو بخام برام تهیه میکنین؟
بله مشکلی بابت همکاری نداریم تمامی کالاها ورجینال بوده و هم کد دیجیتال و هم اسکن شده می باشند شرایط همکاریتون به چه صورت است ؟‌میتوانید برای مکاتبات بیشتر به سایت مراجعه کنید و از قسمت تماس با ما ایمیل بزنید

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خیر دوست من.ما فروشگاهی در ضمینه فروش بازی های اورجینال - گیفت کارت - گیم کارت و نرم افزارهای اورجینال هستیم.سورسهایی که باهاشون همکاری میکنیم جدیدا بیت کوین قبول میکنن و دنبال تهیه بیت کوین با قیمت مناسب هستیم چون اکثرا قیمت ها بالاست اگر از دوستانی که بیت کوین استخراج میکنن دوست داشته باشن خوشحال میشیم همکاری کنیم باهاشون چون سود دو طرفه خواهد داشت

دوست عزیز، بیتکوین کالا نیست که تولید بشه یا فکر کنید استخراج کننده ها بیتکوین رو تولید میکنن و بعد میتونن به قیمت دلخواه خودشون بفروشن بلکه استخراج کننده قدرت دستگاه محاسباتی خودش رو در اختیار شبکه بیتکوین قرار میده برای محاسبه صحت تراکنشها و حفظ امنیت شبکه و بیتکوینی که دریافت میکنه پاداش این کار هست و قیمت بیتکوین در بازار طوری تنظیم میشه که همیشه یک سود بسیار جزئی برای استخراج کننده باقی بمونه.

متاسفانه منابعی که در مورد توضیح نحوه استخراج بیتکوین وجود داره اکثراً بسیار قدیمی هست و مربوط به زمانیه که ماینرها مقدار زیادی بیتکوین رو به راحتی استخراج میکردن و بعد هم یهو قیمت بیتکوین افزایش شدید پیدا کرد و در پی این اتفاق استخراج در ذهن مخاطب به عنوان یک کار پر سود جا افتاد و این موضوع باعث ایجاد اشتباه در ذهن مخاطب شد.

استخراج = خرید سخت افزار تخصصی با قیمت بسیار بالا نصبت به درآمد آن + پرداخت هزینه ارسال از کشور مبداء + پرداخت هزینه گمرکی + هزینه راه اندازی + هزینه فوق العاده بالای برق + زحمت و ریسک در تمام این مراحل + داشتن دانش در مورد نحوه استخراج + صرف وقت زیاد برای چک کردن دائمی روند استخراج برای راه اندازی مجدد در صورت ایجاد وقفه در کار و ...

با این تفاسیر استخراج بیتکوین یک کار پر ضرر هست که حدود دو سال زمان برای بازگشت سرمایه اولیه نیاز داره و حتی احتمال زیادی وجود داره که دستگاه استخراج به علت کار 24 ساعته خیلی زودتر از بازگشت سرمایه بسوزه و از کار بیفته و سرمایه گذار دچار ضرری بزرگ بشه. حالا شما چرا فکر می کنید یک استخراج کننده که میتونه به بالاترین قیمت لحظه ای در دنیا بیتکوین خودش رو به پول تبدیل کنه باید بیتکوینی که به این زحمت به دست میاره رو به قیمت پایین تر از نرخ بین المللی به شما بفروشه؟ :)

تازه ایران یک بازار محلی هست که نسبت عرضه بیتکوین به تقاضای اون بسیار کمتر هست و استخراج کننده عمده ای هم وجود نداره که بتونه احتیاجات این بازار رو تامین کنه و به همین دلیل قیمت میتونه خیلی بالاتر از رنج بین المللی باشه.

Last edited:

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
خسته نباشید
الان بهترین راه های دریافت بیت کوین چی هست ؟
بازی
نرم افزار
سایت
لطف بفرمایید ذکر بفرمایید با مرجع که بشه مراجعه کرد بهشون

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
خسته نباشید
بازی
نرم افزار
سایت
هیچکدوم.تمام سایت ها/ نرم افزار ها و ... کلا همه اینها که باهاشون میشه قطره ای بیت کوین رایگان دریافت کرد.به هیچ وجه وقتتون رو صرف این کار ها نکنین.یک دهم درصد هم صرفه ی اقتصادی نداره.
تنها راه درامدزایی اموزش و مطالعه کردن و اخبار و نحوه ی کار کریپتو کارنسی ها و در نهایت ارایه ی یک خدمت توسط این ارز ها(بیت کوین/ ایتریوم/مونرو)

Saman777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خسته نباشید
بازی
نرم افزار
سایت
کسب درآمد اینترنتی با مشاهده تبلیغات در روی گوشی!

شما میتونین هر جایی که هستین با استفاده از گوشی همراه, آگهی و تبلیغاتی که از طریق نصب نرم افزار خاص به شما میاد ببینید و به ازای هر تبلیغی که میبینین کسب درآمد کنین!

برای آموزش به کانال ما در تلگرام سر بزنید.

@irbitcoin

Telegram.me/irbitcoin

https://telegram.me/irbitcoin

کسب درآمد با مشاهده تبلیغات روی گوشی!

Sent from my E6533 using Tapatalk

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
هیچکدوم.تمام سایت ها/ نرم افزار ها و ... کلا همه اینها که باهاشون میشه قطره ای بیت کوین رایگان دریافت کرد.به هیچ وجه وقتتون رو صرف این کار ها نکنین.یک دهم درصد هم صرفه ی اقتصادی نداره.
تنها راه درامدزایی اموزش و مطالعه کردن و اخبار و نحوه ی کار کریپتو کارنسی ها و در نهایت ارایه ی یک خدمت توسط این ارز ها(بیت کوین/ ایتریوم/مونرو)
کاملتر و شیواتر لطفا توضیح بدین
با تشکر

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
کاملتر و شیواتر لطفا توضیح بدین
با تشکر

یک توضیح جامع در مورد بدست آورد درامد از راه بیت کوین (یا هر ارز جایگزین دیگری) بهتون میدم.
در کل شما میتونید از این راه ها در دنیای کریپتو کارنسی ها فعالیت کنید(ما بقی راه ها سنگ انداختن جلو پاتون هست):

1. ماینینگ (استخراج ارزهای کریپتوکارنسی به وسیله ماینینگ ریگ کامپیوتر--دستگاه های استخراج که باید از شرکت ها خریداری کنید . البته با توجه به گفته دوستمون BTC Tech ضرر استخراج بیشتر از سودش هست)
2. تریدینگ (BUY or SEL Bitcoin/USD یا هر ارز دیگری به بیت کوین مثلا BTC رو با ETH خرید یا فروش کنی و تو این خرید و فروش سود کنی-البته بدون تجربه و علم به بازار باعث ضرر میشه)
3. داشتن یک وب سایت با بازدید بالا و ارائه یک خدماتی به مشتریان و دریافت بیت کوین و یا هر ارز دیگری.
4. ارائه خدمات برنامه نوسی، گرافیکی، و... و دریافت بیت کوین از مشتری.

ما بقیش بر میگرده به همت خودتون.
موفق باشید./

بالا