این که من در چه سنی هستم مهم نیست، نکته ای که مهمه اینه که همونطور که خودت با حالت مسخره کردن گفتی واقعیت اینه که نه تنها اطلاعاتم در مورد بیتکوین کمتر از ساتوشی ناکاموتو نیست، بلکه همه زیر و بم بیتکوین و اکثر ارزهای رمزنگاری شده مطرح و دارای تکنولوژی پیشرفته رو میدونم و حداقل در جامعه بیش از 10 ارز مختلف فعالیت بسیار جدی دارم.از نوع حرف زدنتون مشخصه که هنوز در دوران طفولیت هستید و هنوز یاد نگرفتید که چطور با بقیه صحبت کنید
اینطور که شما نوشتید به نظر میاد که در این زمینه آخر معلومات هستید و و اینقدر با اطمینان حرف میزنید که
هر کسی ندونه پیش خودش فکر میکنه نکنه شما خالق بیت کویین هستید.
مطلبی که من نوشتم به به صورت پرسشی هست و یکسری فرضیات رو مطرح کردم و تاکیدی روی اونها ندارم،
مثل فرضیاتی که دانشمندان بزرگ در مورد مسائل مختلف مطرح میکنند و چند سال بعد دانشمندی دیگه با یک
سری دلایل و مدارک اون فرضیه رو رد میکنه و فرضیه جدیدی مطرح میکنه.
به نظر من داستان ساخته شدن بین کویین توسط یک برنامه نویس و هکر ژاپنی، یک داستان احمقانه هست برای
توجیح یک سیستم پردازش اطلاعات مخفیانه و سری که خیلی از دولت های متحد از اون برای اهداف خودشون
بهره برداری میکنن، یادمون نرفته که ویروسی مثل استاکس نت سالها به صورت مخفیانه در سیستمهای صنعتی
کشورهای جهان سوم جاسوسی میکرد و بدون شناسایی شدن اطلاعات اونها رو به مقصد نامعلوم ارسال میکرد
و الان اذعان میکنن که به احتمال قوی بدافزارهای فوق پیشرفته ای وجود داره که استاکس نت در مقابل اونها مثل
یک شوخی میمونه و هیچ شرکت امنیت سایبری قادر به شناسایی و ردگیری اونها نیست.
حرف زدنم قشنگ بلدم که با کی چه جوری حرف بزنم، یه کسی ممکنه اگه با بیتکوین آشنا بشه زندگیش از این رو به اون رو بشه، اما به علت خوندن حرفهای شما و مشابه اون اصلاً سمت این ارز نیاد و زندگیش عوض بشه. من تو نت دوستایی دارم که طرف پول 10 تا پورشه و لامبورگینی رو از همین بیتکوین و ارزهای رمزنگاری شده دیگه درآورده ولی هنوز سنش قانونی نشده که گواهی نامه بگیره. این یک بازار جدیده و افرادی مثل شما موقعی میفهمن چه خبره که دیگه برای انجام هر کاری دیر شده. البته من سنم خیلی بیشتر از اونی هست که شما تصور میکنی، ولی افرادی که از این ارزها به ثروت کلان میرسن معمولاً بچه های دبیرستانی هستن که تکنولوژی های جدید براشون قابل درک هست، نه استاد دانشگاه رشته کامپیوتری که وقتی چند سال قبل براش مفهوم بیتکوین و عملکردش رو توضیح دادم یک ساعت بهم میخندید و مسخره میکرد.
ضمناً خیلی باحالی که میگی من سوالی گفتم و مثل حرفهای یک دانشمند که دانشمند دیگری نظریه اون رو نقض میکنه، چون دانشمندان در مورد چیزی که اطلاعات کافی ازش ندارن نظریه نمیدن!!!
این هم که فکر میکنی ساخته شدن بیتکوین توسط یک فرد ژاپنی احمقانه هست به دلیل بی اطلاعی هست چون من در همین زمینه برنامه نویسهایی رو میشناسم که تنهایی کارهایی کردن که ساختن بیتکوین در برابر کار اونها مثل ساختن یک پراید در مقابل ساختن سفینه های ناسا هست.
Last edited: