• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

BitCoin!

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
از نوع حرف زدنتون مشخصه که هنوز در دوران طفولیت هستید و هنوز یاد نگرفتید که چطور با بقیه صحبت کنید

اینطور که شما نوشتید به نظر میاد که در این زمینه آخر معلومات هستید و و اینقدر با اطمینان حرف میزنید که

هر کسی ندونه پیش خودش فکر میکنه نکنه شما خالق بیت کویین هستید.

مطلبی که من نوشتم به به صورت پرسشی هست و یکسری فرضیات رو مطرح کردم و تاکیدی روی اونها ندارم،

مثل فرضیاتی که دانشمندان بزرگ در مورد مسائل مختلف مطرح میکنند و چند سال بعد دانشمندی دیگه با یک

سری دلایل و مدارک اون فرضیه رو رد میکنه و فرضیه جدیدی مطرح میکنه.

به نظر من داستان ساخته شدن بین کویین توسط یک برنامه نویس و هکر ژاپنی، یک داستان احمقانه هست برای

توجیح یک سیستم پردازش اطلاعات مخفیانه و سری که خیلی از دولت های متحد از اون برای اهداف خودشون

بهره برداری میکنن، یادمون نرفته که ویروسی مثل استاکس نت سالها به صورت مخفیانه در سیستمهای صنعتی

کشورهای جهان سوم جاسوسی میکرد و بدون شناسایی شدن اطلاعات اونها رو به مقصد نامعلوم ارسال میکرد

و الان اذعان میکنن که به احتمال قوی بدافزارهای فوق پیشرفته ای وجود داره که استاکس نت در مقابل اونها مثل

یک شوخی میمونه و هیچ شرکت امنیت سایبری قادر به شناسایی و ردگیری اونها نیست.
این که من در چه سنی هستم مهم نیست، نکته ای که مهمه اینه که همونطور که خودت با حالت مسخره کردن گفتی واقعیت اینه که نه تنها اطلاعاتم در مورد بیتکوین کمتر از ساتوشی ناکاموتو نیست، بلکه همه زیر و بم بیتکوین و اکثر ارزهای رمزنگاری شده مطرح و دارای تکنولوژی پیشرفته رو میدونم و حداقل در جامعه بیش از 10 ارز مختلف فعالیت بسیار جدی دارم.
حرف زدنم قشنگ بلدم که با کی چه جوری حرف بزنم، یه کسی ممکنه اگه با بیتکوین آشنا بشه زندگیش از این رو به اون رو بشه، اما به علت خوندن حرفهای شما و مشابه اون اصلاً سمت این ارز نیاد و زندگیش عوض بشه. من تو نت دوستایی دارم که طرف پول 10 تا پورشه و لامبورگینی رو از همین بیتکوین و ارزهای رمزنگاری شده دیگه درآورده ولی هنوز سنش قانونی نشده که گواهی نامه بگیره. این یک بازار جدیده و افرادی مثل شما موقعی میفهمن چه خبره که دیگه برای انجام هر کاری دیر شده. البته من سنم خیلی بیشتر از اونی هست که شما تصور میکنی، ولی افرادی که از این ارزها به ثروت کلان میرسن معمولاً بچه های دبیرستانی هستن که تکنولوژی های جدید براشون قابل درک هست، نه استاد دانشگاه رشته کامپیوتری که وقتی چند سال قبل براش مفهوم بیتکوین و عملکردش رو توضیح دادم یک ساعت بهم میخندید و مسخره میکرد.
ضمناً خیلی باحالی که میگی من سوالی گفتم و مثل حرفهای یک دانشمند که دانشمند دیگری نظریه اون رو نقض میکنه، چون دانشمندان در مورد چیزی که اطلاعات کافی ازش ندارن نظریه نمیدن!!!
این هم که فکر میکنی ساخته شدن بیتکوین توسط یک فرد ژاپنی احمقانه هست به دلیل بی اطلاعی هست چون من در همین زمینه برنامه نویسهایی رو میشناسم که تنهایی کارهایی کردن که ساختن بیتکوین در برابر کار اونها مثل ساختن یک پراید در مقابل ساختن سفینه های ناسا هست.

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
این که من در چه سنی هستم مهم نیست، نکته ای که مهمه اینه که همونطور که خودت با حالت مسخره کردن گفتی واقعیت اینه که نه تنها اطلاعاتم در مورد بیتکوین کمتر از ساتوشی ناکاموتو نیست، بلکه همه زیر و بم بیتکوین و اکثر ارزهای رمزنگاری شده مطرح و دارای تکنولوژی پیشرفته رو میدونم و حداقل در جامعه بیش از 10 ارز مختلف فعالیت بسیار جدی دارم.
حرف زدنم قشنگ بلدم که با کی چه جوری حرف بزنم، یه کسی ممکنه اگه با بیتکوین آشنا بشه زندگیش از این رو به اون رو بشه، اما به علت خوندن حرفهای شما و مشابه اون اصلاً سمت این ارز نیاد و زندگیش عوض بشه. من تو نت دوستایی دارم که طرف پول 10 تا پورشه و لامبورگینی رو از همین بیتکوین و ارزهای رمزنگاری شده دیگه درآورده ولی هنوز سنش قانونی نشده که گواهی نامه بگیره. این یک بازار جدیده و افرادی مثل شما موقعی میفهمن چه خبره که دیگه برای انجام هر کاری دیر شده. البته من سنم خیلی بیشتر از اونی هست که شما تصور میکنی، ولی افرادی که از این ارزها به ثروت کلان میرسن معمولاً بچه های دبیرستانی هستن که تکنولوژی های جدید براشون قابل درک هست، نه استاد دانشگاه رشته کامپیوتری که وقتی چند سال قبل براش مفهوم بیتکوین و عملکردش رو توضیح دادم یک ساعت بهم میخندید و مسخره میکرد.
هموطن عزیز امیدوارم همیشه موفق باشید و در ضمن اینکه به مادیات فکر میکنید

به رعایت اخلاق در ارتباط با دیگران هم توجه کنید.

خدایا: به من قدرت تحمل عقیده مخالف ارزانی کن. (دکتر شریعتی)

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
ظاهراً شما هم در مسیر ایشون هستی که فکر میکنی این مزخرفات رو کسی نمیتونه نقض کنه و من هم بیکار نیستم که بخواهم به کسی که تو روز روشن فکر میکنه شب تاریکه چیزی رو ثابت کنم. وقتی شخصی که خودش رو صاحب نظر فرض می کنه همچین نکاتی رو عنوان میکنه، وای به حال اونهایی که بخواهند از اول شروع کنن برای یادگیری!!!

ما مجبور نیستیم همه جا اظهار نظر کنیم. چرا به قول شما یه عده میتونن با باند بازی و ... مایه دار بشن و یه عده رو ورشکست کنن؟
دلیلش فقط و فقط اینه که اون عده ای که به قول شما ورشکست میشن یه عده ابله هستن که بدون کسب اطلاعات کافی اقدام به تجارت می کنن و اطلاعات اندک و ناقص خودشون رو حداکثر دانش می پندارن. ضمناً من از زمانی که با یه CPU معمولی روزی حداقل 150 بیتکوین استخراج میشد تو کار استخراج بودم و چند ساله دارم ترید میکنم و نه تنها پولی از دست ندادم بلکه سرمایه ام 500 برابر شده و همش هم مدیون بیتکوین هستم. پس اگه کسی چلمن هست ولی خودش رو چرچیل فرض میکنه مشکل از خودش بوده که به باد رفته. به نظر من نیازی به باندبازی نیست، تا وقتی بیش از 99% مردم دنیا به حماقت خودشون پی نبرن و با ارتقاء دانش خودشون رو از این وضع نجات ندن اون 1% باقی مونده بخواهند یا نخواهند نونشون تو روغن هست.
شما فقط با کلمات داری بازی میکنی.شما میگی زمانی که با سی پی یو معمولی 150 بیت کوین استخراج کردی سرمایت 500 برابر شده. در صورتی که باید سرمایت حداقل 10000 برابر شده باشه !!همین دامپ و پامپ بیت کوین خودش یه نوع باند بازیه.حالا چه اینیشتین باشی چه یه فرد معمولی. تو این دام گیر میکنی.مگه اینکه شانس بیاد به کمکت!شبتون خوش.

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
شما فقط با کلمات داری بازی میکنی.شما میگی زمانی که با سی پی یو معمولی 150 بیت کوین استخراج کردی سرمایت 500 برابر شده. در صورتی که باید سرمایت حداقل 10000 برابر شده باشه !!همین دامپ و پامپ بیت کوین خودش یه نوع باند بازیه.حالا چه اینیشتین باشی چه یه فرد معمولی. تو این دام گیر میکنی.مگه اینکه شانس بیاد به کمکت!شبتون خوش.
چه بازیی؟
150 بیتکوین استخراج نکردم ، بلکه روزی 150 بیتکوین استخراج کردم. بعد هم نگفتم سرمایه ام برای ماینینگ 150 تا دونه بیتکوین 500 برابر شده.
سرمایه ام 50 هزار برابر شده و نه 500 برابر، اول هم دقیقاً نوشتم 50 هزار برابر و بعد چون دیدم این جمله رو دارم فقط به عنوان تمثیل مینویسم و الان باز برای برخی ممکنه جای سوال باشه که چه جوری 50 هزار برابر؟ پستم رو ویرایش کردم و اصلاحش کردم. تازه اگه عقل داشتم و همه بیتکوینی که استخراج کرده بودم رو نگه داشته بودم و مقدار زیادیش رو روی قیمتهای پایین نفروخته بودم الان سرمایه ام هزاران برابر بیشتر بود. بعد هم پول تو جیب منه و راست و دروغش با نوشتن اینجا در حال هیچ کس تاثیر نداره.
پامپ و دامپ هم خوب میدونم چیه چون خودم پامپر هستم و بیشتر درآمدم از همین راه بوده و نه از افزایش قیمت بیتکوین. پامپ و دامپ هم یک تکنیک تجارت هست و به باند بازی و کلاهبرداری ربطی نداره. ده بار هم خواستم به هموطن هام حال بدم و هر کسی که یک کمی سرمایه داره و پایه هست رو بکشم بالا ولی هر بار دوستانی با طرز فکر امثال شما بهم تهمت کلاهبرداری و ... زدن و من هم پشت دستم رو داغ کردم که نه به کسی پیشنهاد کاری بدم و نه چیزی به کسی یاد بدم. دو ساله عضو اینجا هستم ولی شش هفت تا بیشتر پست ندارم و دلیلش هم همینه و این چند پست هم چون از حرفای دوستان خیلی شگفت زده شدم نوشتم.
همه که یکی نیستن، همون آقایی که تو صفحه اول و دوم همین تاپیک میخواست به همگی دوستان راجع به بیتکوین چیز یاد بده و فروم فارسی زده بود و همه با حالت مسخره سوالاشون رو میپرسیدن و ضمن گرفتن جوابای صحیح مسخرش هم میکردن الان مهندس بلاکچین هست و پایان نامه فوق لیسانسش هم راجع به بلاکچین بیتکوینه و شغلش هم طراح نرم افزارهای خود پرداز بیتکوین در شرکت بیت اکسس کانادا هست. من هم یکی مثل اونم ولی فازم فرق داره و تو کار ترید هستم.
آره بابا من مزخرف میگم و اصلاً بیتکوین کلاهبرداریه!!!
شب شما هم خوش باشه!

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
چه بازیی؟
150 بیتکوین استخراج نکردم ، بلکه روزی 150 بیتکوین استخراج کردم. بعد هم نگفتم سرمایه ام برای ماینینگ 150 تا دونه بیتکوین 500 برابر شده.
سرمایه ام 50 هزار برابر شده و نه 500 برابر، اول هم دقیقاً نوشتم 50 هزار برابر و بعد چون دیدم این جمله رو دارم فقط به عنوان تمثیل مینویسم و الان باز برای برخی ممکنه جای سوال باشه که چه جوری 50 هزار برابر؟ پستم رو ویرایش کردم و اصلاحش کردم. تازه اگه عقل داشتم و همه بیتکوینی که استخراج کرده بودم رو نگه داشته بودم و مقدار زیادیش رو روی قیمتهای پایین نفروخته بودم الان سرمایه ام هزاران برابر بیشتر بود. بعد هم پول تو جیب منه و راست و دروغش با نوشتن اینجا در حال هیچ کس تاثیر نداره.
پامپ و دامپ هم خوب میدونم چیه چون خودم پامپر هستم و بیشتر درآمدم از همین راه بوده و نه از افزایش قیمت بیتکوین. پامپ و دامپ هم یک تکنیک تجارت هست و به باند بازی و کلاهبرداری ربطی نداره. ده بار هم خواستم به هموطن هام حال بدم و هر کسی که یک کمی سرمایه داره و پایه هست رو بکشم بالا ولی هر بار دوستانی با طرز فکر امثال شما بهم تهمت کلاهبرداری و ... زدن و من هم پشت دستم رو داغ کردم که نه به کسی پیشنهاد کاری بدم و نه چیزی به کسی یاد بدم. دو ساله عضو اینجا هستم ولی شش هفت تا بیشتر پست ندارم و دلیلش هم همینه و این چند پست هم چون از حرفای دوستان خیلی شگفت زده شدم نوشتم.
همه که یکی نیستن، همون آقایی که تو صفحه اول و دوم همین تاپیک میخواست به همگی دوستان راجع به بیتکوین چیز یاد بده و فروم فارسی زده بود و همه با حالت مسخره سوالاشون رو میپرسیدن و ضمن گرفتن جوابای صحیح مسخرش هم میکردن الان مهندس بلاکچین هست و پایان نامه فوق لیسانسش هم راجع به بلاکچین بیتکوینه و شغلش هم طراح نرم افزارهای خود پرداز بیتکوین در شرکت بیت اکسس کانادا هست. من هم یکی مثل اونم ولی فازم فرق داره و تو کار ترید هستم.
آره بابا من مزخرف میگم و اصلاً بیتکوین کلاهبرداریه!!!
شب شما هم خوش باشه!
بیزحمت ادرس بیت کوینتون رو بدید چک بشه چقدر تراکنش دارید به قولی حرف باد هواس عمل مهمه

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
از نوع حرف زدنتون مشخصه که هنوز در دوران طفولیت هستید و هنوز یاد نگرفتید که چطور با بقیه صحبت کنید

اینطور که شما نوشتید به نظر میاد که در این زمینه آخر معلومات هستید و و اینقدر با اطمینان حرف میزنید که

هر کسی ندونه پیش خودش فکر میکنه نکنه شما خالق بیت کویین هستید.

مطلبی که من نوشتم به به صورت پرسشی هست و یکسری فرضیات رو مطرح کردم و تاکیدی روی اونها ندارم،

مثل فرضیاتی که دانشمندان بزرگ در مورد مسائل مختلف مطرح میکنند و چند سال بعد دانشمندی دیگه با یک

سری دلایل و مدارک اون فرضیه رو رد میکنه و فرضیه جدیدی مطرح میکنه.

به نظر من داستان ساخته شدن بین کویین توسط یک برنامه نویس و هکر ژاپنی، یک داستان احمقانه هست برای

توجیح یک سیستم پردازش اطلاعات مخفیانه و سری که خیلی از دولت های متحد از اون برای اهداف خودشون

بهره برداری میکنن، یادمون نرفته که ویروسی مثل استاکس نت سالها به صورت مخفیانه در سیستمهای صنعتی

کشورهای جهان سوم جاسوسی میکرد و بدون شناسایی شدن اطلاعات اونها رو به مقصد نامعلوم ارسال میکرد

و الان اذعان میکنن که به احتمال قوی بدافزارهای فوق پیشرفته ای وجود داره که استاکس نت در مقابل اونها مثل

یک شوخی میمونه و هیچ شرکت امنیت سایبری قادر به شناسایی و ردگیری اونها نیست.

دوست عزیز بیت کوین پولی است با متن باز، مثل لینوکس که سیستم عاملی است با متن باز، شما و هر برنامه نویسی در سرتاسر جهان دقیقا می توانند خط به خط برنامه بیت کوین را بخوانند و دقیقا بررسی کنند که در هر خط از برنامه چه اتفاقی می افتد، لذا هیچ چیز مخفی در بیت کوین نهفته نیست، مگر کم اطلاعی ما از آن.

دوست ما کاربر BTCTech البته لحن تندی دارند اما اصل حرفشان درست است:)

با نهایت احترام
سپهر محمدی

Last edited:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
دوست عزیز بیت کوین پولی است با متن باز، مثل لینوکس که سیستم عاملی است با متن باز، شما و هر برنامه نویسی در سرتاسر جهان دقیقا می توانند خط به خط برنامه بیت کوین را بخوانند و دقیقا بررسی کنند که در هر خط از برنامه چه اتفاقی می افتد، لذا هیچ چیز مخفی در بیت کوین نهفته نیست، مگر کم اطلاعی ما از آن.

دوست ما کاربر BTCTech البته لحن تندی دارند اما اصل حرفشان درست است:)

با نهایت احترام
سپهر محمدی
بسیار ممنون از توضیحات شما، متاسفانه این هموطن با بی احترامی سعی در قانع کردن دیگران دارن.

در صورتی که با لحن دوستانه و به دور از بی حرمتی میتونست من و دیگر افراد رو نسبت به این موضوع

آگاه کنه.

حضرت مولانا می فرماید:

از خدا جوییم توفیق ادب ---------------------بی‌ادب محروم گشت از لطف رب

بی‌ادب تنها نه خود را داشت بد--------------بلکه آتش در همه آفاق زد

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
یکم بحثو عوض کنیم، جناب @BTC Tech چون گفتی از ۲۰۱۲ توی بیتکوین بودی میخوام از شما هم یه نظری بگیرم که پایین اومدن و پایین موندن بیتکوین دلیل اولیه ش چی بوده.
تا جایی که من در جریانم و تقریبا یه روز در میون قیمت رو چک میکنم و البته گاهی میرم نمودار هارو تحلیل و بررسی میکنم یا توی فوروم های خارجی شرکت میکنم موقع نوسان شدید. متوجه شدم هرموقع باند های خلافکاری بزرگ رو میگیرن ارزش بیتکوین پایین میاد همچنین اعتماد تاجران جدید از بین میره و ارزش کمتر میشه.
برای مثال هرجا بیتکوین سقوط شدید کرده، یک اتفاق گسترده علیه خلافکاران توسط اف بی آی بوده. مثلا وقتی بیتکوین فکر کنم چند سال پیش بود یهو قیمتش نصف شد موقعی بود که سیلک رود ۱ رو اف بی آی گرفت و دقیق یادم نیست ولی چندهزار بیتکوین رو انتقال داد به حساب معروف اف بی آی. یا یک بار هم افت شدید کرد موقعی بود که یه سایت معروف والت یهو غیبش ضد و چندصد هزار بیتکوین غیب شد! و اتفاقایی از این دست مثل جمع کردن چندتاسایت دراگ و اخیرا هم اطلاع رسانی در مورد جمع آوری کمک مالی داعش و... اعتماد رو به پول کم کرد و قیمت رو زیر ۴۰۰ نگه داشت. البته الان همین حدوده خوب شده، یه مدت طولانی اطراف ۲۰۰ دلار بود. حتی من روزی رو یادمه همین چند ماه پیش که به ۹۱ دلار رسیده بود داشتم شاخ در میوردم و فرداش شد ۱۵۰ دلار :D
خلاصه افت رو متوجه میشم دلایلشو میشه رهگیری کرد ولی بالا رفتنش رو نمیدونم به چه عوامل اجتماعی بستگی داره. میشه توضیح بدی چرا میره بالا؟
البته یادمه موقعی که مجله فابیوس یا نمیدونم اکونومیست بود در مورد بیتکوین گفت تا ۲۰ سال دیگه وال استریت ورشکست میشه و هر بیتکوین به ۷۰۰هزار دلار میرسه :eek: منم اون روزا بدجوری جوگیر بودم (بیتکوین از هزار گذشت) ولی خب متوجه نمیشم چطوری توی این چند ماهه از ۲۰۰ شده ۴۰۰ و....

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
بسیار ممنون از توضیحات شما، متاسفانه این هموطن با بی احترامی سعی در قانع کردن دیگران دارن.

در صورتی که با لحن دوستانه و به دور از بی حرمتی میتونست من و دیگر افراد رو نسبت به این موضوع

آگاه کنه.

حضرت مولانا می فرماید:

از خدا جوییم توفیق ادب ---------------------بی‌ادب محروم گشت از لطف رب

بی‌ادب تنها نه خود را داشت بد--------------بلکه آتش در همه آفاق زد
من چه بی ادبی و بی احترامی به شما کردم؟ من میگم برادر عزیز شما وقتی حال و حوصله نداری در مورد یه موضوع اطلاع کامل کسب کنی چرا در موردش اظهار نظر میفرمائید، کل حرف من همین بود. آیا من فحش دادم؟ چون حدود 5 ساله تو دنیای بیتکوین بودم و روزی چند ساعت مطالعه میکنم و چنین مطلبی که شما گفتی رو ندیده بودم کسی بگه، برام جالب بود و به شوخی گفتم چی میزنی و جنسش خوبه و... منظورم این بود که چرا توهم بی خودی به دیگران میدی؟ یه کسی که آگاهیش در این مورد کمه ممکنه باورش بشه.

من اصلاً بی شعور و بی ادب و نفهم، شما که انسان خوب و معقولی هستید چرا وقتی میخواهید از یک راهی کسب درآمد کنید به میزان لازم در موردش تحقیق نمیکنید؟

نه فقط مردم ما بلکه 99% فعالان این بازار در سراسر دنیا به دلیل کم اطلاعی دچار ضرر میشن و بعد میندازن گردن باند بازی و کلاهبرداری و ... و نام کریپتوکارنسی رو خراب میکنن. در صورتی که اگه یک کمی به جای طمع و عجله برای پولدار شدن به کسب دانش میپرداختن کلاهبرداری و باند بازی و تقلب در دنیای کریپتوکارنسی به حداقل میرسید.
چرا همه فکر میکنن باید یکی بیاد در کمال ادب و احترام همه چیز رو براشون به ساده ترین زبون توضیح بده و بعد هم مسخرش کنن و با طعنه زدن و ... از طرف بخواهند بهشون اثبات کنه که داره راست میگه. این چه مرامی هست که کاربران نت در دنیای مجازی پیدا کردن؟

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این حرفا که برا کسی آب و نون نمیشه حرفی بزنید که بشه از کنارش پولی دراورد اون هم عملی نه در حد حرف و تئوری
دوستان یا دارن تعریف از خود میکنن یا همدیگرو میزنن میخاید راهی نشون بدید بسم الله در صورتی که ضرر به خود نباشه

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
من چه بی ادبی و بی احترامی به شما کردم؟ من میگم برادر عزیز شما وقتی حال و حوصله نداری در مورد یه موضوع اطلاع کامل کسب کنی چرا در موردش اظهار نظر میفرمائید، کل حرف من همین بود. آیا من فحش دادم؟ چون حدود 5 ساله تو دنیای بیتکوین بودم و روزی چند ساعت مطالعه میکنم و چنین مطلبی که شما گفتی رو ندیده بودم کسی بگه، برام جالب بود و به شوخی گفتم چی میزنی و جنسش خوبه و... منظورم این بود که چرا توهم بی خودی به دیگران میدی؟ یه کسی که آگاهیش در این مورد کمه ممکنه باورش بشه.

من اصلاً بی شعور و بی ادب و نفهم، شما که انسان خوب و معقولی هستید چرا وقتی میخواهید از یک راهی کسب درآمد کنید به میزان لازم در موردش تحقیق نمیکنید؟

نه فقط مردم ما بلکه 99% فعالان این بازار در سراسر دنیا به دلیل کم اطلاعی دچار ضرر میشن و بعد میندازن گردن باند بازی و کلاهبرداری و ... و نام کریپتوکارنسی رو خراب میکنن. در صورتی که اگه یک کمی به جای طمع و عجله برای پولدار شدن به کسب دانش میپرداختن کلاهبرداری و باند بازی و تقلب در دنیای کریپتوکارنسی به حداقل میرسید.
چرا همه فکر میکنن باید یکی بیاد در کمال ادب و احترام همه چیز رو براشون به ساده ترین زبون توضیح بده و بعد هم مسخرش کنن و با طعنه زدن و ... از طرف بخواهند بهشون اثبات کنه که داره راست میگه. این چه مرامی هست که کاربران نت در دنیای مجازی پیدا کردن؟
از اینکه صمیمانه در راه راهنمایی و آموزش به دیگران در این زمینه تلاش میکنید

از شما تشکر میکنم و اگه حرفی زدم که موجب رنجش خاطر شما شد عذرخواهی

میکنم، امیدوارم که همه بچه های این فروم از جمله من و شما با اشتراک گذاری

اطلاعاتی که در اختیار داریم بتونیم سطح دانش خودمون رو بالا ببریم تا در مقابل

کشورهای دیگه مغلوب و ضعیف و عقب افتاده نباشیم.

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
خب حالا که ماهیت بیت کویین مشخص شد که کدبازه و محاسبات اون جنبه نظامی نداره

سوال اینجاست که

با توجه به پیچیده شدن درجه محاسبات، سرمایه گذاری روی بیت کویین به صرفه هست؟

با پیچیدگی فعلی به چه تجهیزاتی برای شروع کار نیاز داریم؟

آیا بیت کویین بهترین ارز برای استخراج هست ؟

اگر نه کدام ارز برای ماینینگ از بقیه بهتر هست؟

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
یکم بحثو عوض کنیم، جناب @BTC Tech چون گفتی از ۲۰۱۲ توی بیتکوین بودی میخوام از شما هم یه نظری بگیرم که پایین اومدن و پایین موندن بیتکوین دلیل اولیه ش چی بوده.
تا جایی که من در جریانم و تقریبا یه روز در میون قیمت رو چک میکنم و البته گاهی میرم نمودار هارو تحلیل و بررسی میکنم یا توی فوروم های خارجی شرکت میکنم موقع نوسان شدید. متوجه شدم هرموقع باند های خلافکاری بزرگ رو میگیرن ارزش بیتکوین پایین میاد همچنین اعتماد تاجران جدید از بین میره و ارزش کمتر میشه.
برای مثال هرجا بیتکوین سقوط شدید کرده، یک اتفاق گسترده علیه خلافکاران توسط اف بی آی بوده. مثلا وقتی بیتکوین فکر کنم چند سال پیش بود یهو قیمتش نصف شد موقعی بود که سیلک رود ۱ رو اف بی آی گرفت و دقیق یادم نیست ولی چندهزار بیتکوین رو انتقال داد به حساب معروف اف بی آی. یا یک بار هم افت شدید کرد موقعی بود که یه سایت معروف والت یهو غیبش ضد و چندصد هزار بیتکوین غیب شد! و اتفاقایی از این دست مثل جمع کردن چندتاسایت دراگ و اخیرا هم اطلاع رسانی در مورد جمع آوری کمک مالی داعش و... اعتماد رو به پول کم کرد و قیمت رو زیر ۴۰۰ نگه داشت. البته الان همین حدوده خوب شده، یه مدت طولانی اطراف ۲۰۰ دلار بود. حتی من روزی رو یادمه همین چند ماه پیش که به ۹۱ دلار رسیده بود داشتم شاخ در میوردم و فرداش شد ۱۵۰ دلار :D
خلاصه افت رو متوجه میشم دلایلشو میشه رهگیری کرد ولی بالا رفتنش رو نمیدونم به چه عوامل اجتماعی بستگی داره. میشه توضیح بدی چرا میره بالا؟
البته یادمه موقعی که مجله فابیوس یا نمیدونم اکونومیست بود در مورد بیتکوین گفت تا ۲۰ سال دیگه وال استریت ورشکست میشه و هر بیتکوین به ۷۰۰هزار دلار میرسه :eek: منم اون روزا بدجوری جوگیر بودم (بیتکوین از هزار گذشت) ولی خب متوجه نمیشم چطوری توی این چند ماهه از ۲۰۰ شده ۴۰۰ و....

اعضای حرفه ای و قدیمی bitcointalk.org به دنیای کریپتو میگن غرب وحشی، به این دلیل که همه کاربران تقریباً ناشناس هستن و قانونی هم در دنیای کریپتو وجود نداره که کسی ازش تبعیت کنه. طبیعی هست که در چنین محیطی سوء استفاده خیلی خیلی بیشتر باشه، به همین دلیل یه عده از افراد پولدار وقتی دیدن بیتکوین کم کم داره شناخته میشه و تعداد کاربران و علاقمندان اون روز به روز بیشتر میشن یه مقدار سرمایه وارد این کار کردن و پلتفرمهای ترید رو یکی یکی راه اندازی کردن و با این کار کنترل بازار و قیمت ییتکوین رو در دست خودشون گرفتن، این افراد یه عده از تریدرهای فارکس و بازار تجارت جهانی بودن که عده ای با عشق به بیتکوین و اهداف درازمدت و عده ای هم با هدف کسب سود مقطعی وارد این بازار شدن و ابتدا بیتکوین ها رو از ماینرها در قیمتهای بسیار پایین خریدن و بعد از اینکه عمده بیتکوینهای موجود در دست اونها افتاد شروع کردن به پامپ کردن قیمت و قیمت رو بالا بردن تا جایی که قیمت بیتکوین از چند سنت به چند دلار رسید. از طرفی این افزایش قیمت باعث زوم کردن عده بیشتری روی اخبار بیتکوین شد و کم کم تعداد افرادی که جذب استخراج و ترید بیتکوین می شدن به طرز روزافزونی افزایش پیدا میکرد و هرچه که تعداد فعالان بازار بیشتر میشد و سرمایه های بیشتری وارد این بازار میشد، کنترل کنندگان قیمت با پامپ و دامپ های بزرگتر سود بیشتری می بردن و همین امر باعث افزایش قیمت بیتکوین در سال 2013 شد. هر چه قیمت بالاتر رفت افراد بیشتری بیتکوین رو شناختن و کسب و کارهای بیشتری اقدام به پذیرش اون کردن و همین امر موجب گسترش روزافزون بیتکوین شد.

روی هم رفته مقداری از فعالیتها و اتفاقات منفی و مقداری از فعالیتها و اتفاقات مثبت روند رشد قیمت بیتکوین رو شکل داد که میشه از اتفاقات منفی به شکل گیری سایتهای فروش مواد مخدر مثل جاده ابریشم و ... اشاره کرد و از فعالیتهای مثبت هم میشه به شکل گیری شرکتهای سرمایه گذاری در صنعت رمزنگاری و ساخت اپلیکیشن های با کاربرد آسان، ساخت و گسترش دستگاه های ATM بیتکوین، افتتاح صرافی ها و پلتفرمهای مختلف ترید و همچنین پذیرش بیتکوین از سوی شرکتهای بزرگ مثل مایکروسافت و Dell و ... اشاره کرد.

اما علت اصلی رشد قیمت بیتکوین تا 1200$ بیشتر از اینکه به خاطر فعالیتهای مثبت در این بازار باشه به خاطر فعالیتهای منفی و از پیش طراحی شده افرادی مثل مارک کارپلز (مدیر اکسچنجر Mtgox)، راس اولبریخت (طراح و گرداننده سایت جاده ابریشم) و پامپرهای بزرگی مثل فونتاس، کولیو ، دوقلوهای وینکلووس (صاحبان پلتفرم ترید Gemini و برج جوزا نیویورک) و ... بود که در مدت دو ماه بیتکوین رو از کمتر از 100$ به 1200$ پامپ کردن.

پس از اون بیتکوین توجه دولتهای بزرگ مثل آمریکا، روسیه، چین، اتحادیه اروپا و ... رو به خودش جلب کرد و هر دولتی از دیدگاه خود به بیتکوین نگاه میکرد و نظر متفاوتی از بقیه داشت. این بود که دولت آمریکا کم کم به فکر ایجاد قوانینی برای استفاده از بیتکوین به عنوان یک ارز یا یک کالای قابل سرمایه گذاری افتاد و دولتهایی مثل چین و روسیه به خاطر اقتصاد دولتی و بسته خودشون و از ترس گسترش روزافزون بیتکوین اقدام به ممنوعیت استفاده از آن کردند که در زمان خود موجب نوسانات منفی در قیمت بیتکوین شد و البته اتفاقات دیگری هم مثل دستگیری اداره کننده جاده ابریشم و متلاشی کردن سایت اونها و همچنین داستان ساختگی هک شدن صرافی mtgox و سرقت چندصد میلیون دلار پول کاربران بی گناه، در افت قیمت بیتکوین از 1200$ تاثیر زیادی داشتند. اینجا بود که همون پامپرهای معروف با استفاده از تکنیک FUD و ایجاد وحشت در بین سرمایه گذاران و با ایجاد شایعه هایی مبنی بر اینکه به زودی استفاده از بیتکوین ممنوع خواهد شد و هر کسی که تجارت بیتکوین میکرده دچار دردسر خواهد شد و سرمایه اونها مصادره خواهد شد و از این جور صحبتها باعث افت قیمت بیتکوین تا حدود 100$ شدند و البته بعد از اینکه بیتکوین هایی که در اوج قیمت به مردم فروخته بودند رو دوباره در قیمتهای پایین خریدند باز قیمت بیتکوین به بالای 500$ برگشت و برای مدت چند ماه با بزرگنمایی اخبار مختلف در نزد سرمایه گذاران نوسانات شدیدی در بازار ایجاد میکردند و سودهای کلانی از این کار به جیب میزدند و با هر چه قانونمند تر شدن این بازار، کم کم پای خودشون رو از این بازار بیرون کشیدند. با کمتر شدن تعداد پامپرها و خارج شدن سرمایه اونها، بازار برای مدتی دچار کمبود سرمایه و در پی اون افت قیمت بیتکوین در اواخر 2014 و اوایل 2015 شد و حتی قیمت در یک روز تا حدود 155$ کاهش یافت و بعد از اون برای مدت چند ماه بین 210$ تا 250$ در نوسان بود و در این مدت هم حجم تجارت کاهش پیدا کرد و هم نوسان قیمت کمتر شد تا اینکه بازار به آرامش و قیمت به یک پایداری مطلوبی برای استفاده کنندگان واقعی بیتکوین رسید.

با مرور زمان و ایجاد قانونهایی برای بازار ارزهای مجازی، مثل وریفای کردن حساب کاربران و ارائه اجباری تمام تاریخچه خرید و فروش های اونها در پلتفرمهای ترید به سازمان KYC و قوانین جدید وضع شده از سوی سازمان SEC و قوانین ایالتی در آمریکا مثل بیت لایسنس در نیویورک و آزاد شدن دوباره استفاده بیتکوین در چین و قانون عدم دریافت مالیات بر ارزش افزوده در اتحادیه اروپا و ... روز به روز دست سوء استفاده کنندگان از بازار بیتکوین کوتاهتر شد و با شناخته شدن بیتکوین و اضافه شدن افراد سرشناس به لیست سرمایه گذاران و کاربران بیتکوین مثل بیل گیتس، سر ریچارد برانسون و ... و ورود شرکتهای بزرگ و سرمایه گذاری اونها در استخراج و یا ایجاد زیرساختهای نرم افزاری و ... بر تعداد علاقمندان بیتکوین افزوده شد.

البته خلاء های قانونی در کشورهای مختلف و عدم اطمینان کامل کاربران از وضعیت آینده این قوانین و همچنین سخت بودن استفاده از ارزهای رمزگذاری شده برای مردم عادی و افرادی که تخصصی در کامپیوتر ندارند، دلایلی هستند که پیشرفت بیتکوین و حرکت اون به سمت ثبات رو کند کردند ولی مطمئناً در آینده این حرکت هر چه سریع تر خواهد شد و نه تنها ارزهای رمزنگاری شده آینده اقتصاد جهانی رو رقم خواهند زد بلکه صنعت بلاکچین در آینده در تمام قسمتهای زندگی بشری راه حل مناسبی برای شفاف سازی تمام امور و همچنین رسیدن جوامع بشری به استقلال و آزادی اقتصادی و اجتماعی خواهد بود.

اما نوسانات فعلی قیمت داره شکل منطقی تری به خودش میگیره و در بیش از یک ماه گذشته با اعلام آزادی استفاده بیتکوین از سوی دولت چین و همچنین ایجاد قوانین سختگیرانه تر در بازار سهام این کشور برای کنترل سرمایه و جلوگیری از خروج سرمایه ها از کشور، بازار بیتکوین رونق خاصی پیدا کرده و حجم تجارت روزانه اون به صورت بی سابقه ای افزایش یافته که با ادامه این روند در آینده 100% شاهد افزایش شدید قیمت بیتکوین خواهیم بود. از طرفی چون قیمت بیتکوین تا حدودی به استخراج و استخراج کنندگان بستگی داره و در حال حاضر هنوز مقدار قابل توجهی در روز بیتکوین استخراج میشه(حدود 3600 بیتکوین در روز) من فکر میکنم رشد قیمت اصلی بیتکوین در سال 2017 و پس از نصف شدن بلاک ریوارد اتفاق خواهد افتاد و پس از اون هر چهار سال یک بار با نصف شدن بلاک ریوارد یک جهش عظیم در قیمت بیتکوین اتفاق خواهد افتاد.

این مطلب تلفیقی از واقعیتهای تاریخی بیتکوین در سه سال اخیر و نظر شخصی من در مورد آینده بیتکوین هست و هر کسی برای تصمیم گیری به ورود در این بازار و سرمایه گذاری در بیتکوین و دیگر ارزهای رمزنگاری شده نیاز به مطالعه و تحقیق کامل داره.

سلامت و موفق باشید.

Last edited:

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
خب حالا که ماهیت بیت کویین مشخص شد که کدبازه و محاسبات اون جنبه نظامی نداره

سوال اینجاست که

با توجه به پیچیده شدن درجه محاسبات، سرمایه گذاری روی بیت کویین به صرفه هست؟

با پیچیدگی فعلی به چه تجهیزاتی برای شروع کار نیاز داریم؟

آیا بیت کویین بهترین ارز برای استخراج هست ؟

اگر نه کدام ارز برای ماینینگ از بقیه بهتر هست؟

کلاً در یک کلام بگم استخراج بیتکوین با وضعیت قیمت فعلی و همچنین قیمت برق در کشور ما سود اندکی داره و حتی بیش از دو سال طول میکشه که سرمایه گذاری شما بازگشت پیدا کنه، اما اگر کسی ریسک کنه و برای برگشت سرمایه و پرداخت قبض برق، بیتکوین های استخراج شده خودش رو نفروشه و اگر بعد از مدتی قینت بیتکوین یهو یه افزایش چند برابری پیدا کنه اونوقت هست که اون شخص سود خوبی خواهد برد.

در کل بیش از یک ساله ارزهای جدیدی که به بازار میان به جای استفاده از سیستم استخراج POW از POS و یا POW & POS استفاده می کنن و معنیش اینه که یا دیگه به شکل بیتکوین استخراج نمیشن و یا مدت استخراج POW اونها به چند روز کاهش پیدا کرده و بعد از طی این دوره به POS سوئیچ میکنن.

از نظر من هیچ ارز دیگری برای استخراج وجود نداره که ارزش ریسک رو داشته باشه و شما به خاطر اونها در استخراج سرمایه گذاری کنید. اما coinwarz.com سایتی هست که همه ارزهای قابل استخراج رو از نظر سود آوری رتبه بندی میکنه که البته این رتبه بندی با توجه به تغییر دیفیکالتی استخراج و نوسان قیمت ارزها هر لحظه در حال تغییره.

اگه بیشتر میخواهید در این مورد بدونید در این لینک http://forum.btctalk.com/showthread.php?tid=248 میتونید به جواب سوالاتون در مورد دستگاه استخراج و یا سودآور بودن یا نبودن ماینینگ برسید.

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
از اینکه صمیمانه در راه راهنمایی و آموزش به دیگران در این زمینه تلاش میکنید

از شما تشکر میکنم و اگه حرفی زدم که موجب رنجش خاطر شما شد عذرخواهی

میکنم، امیدوارم که همه بچه های این فروم از جمله من و شما با اشتراک گذاری

اطلاعاتی که در اختیار داریم بتونیم سطح دانش خودمون رو بالا ببریم تا در مقابل

کشورهای دیگه مغلوب و ضعیف و عقب افتاده نباشیم.

این پاسخ عالی بود!

دیگه می خواستم کم کم این پست را چک نکنم! اما این پاسخ و البته نرمش بقیه دوستان باعث شد فضا به سمت فضای علمی بازگشت کند.

ممنونم:general307:

sepehr.mohamadi

Registered User
لایک‌ها
79
کلاً در یک کلام بگم استخراج بیتکوین با وضعیت قیمت فعلی و همچنین قیمت برق در کشور ما سود اندکی داره و حتی بیش از دو سال طول میکشه که سرمایه گذاری شما بازگشت پیدا کنه، اما اگر کسی ریسک کنه و برای برگشت سرمایه و پرداخت قبض برق، بیتکوین های استخراج شده خودش رو نفروشه و اگر بعد از مدتی قینت بیتکوین یهو یه افزایش چند برابری پیدا کنه اونوقت هست که اون شخص سود خوبی خواهد برد.

در کل بیش از یک ساله ارزهای جدیدی که به بازار میان به جای استفاده از سیستم استخراج POW از POS و یا POW & POS استفاده می کنن و معنیش اینه که یا دیگه به شکل بیتکوین استخراج نمیشن و یا مدت استخراج POW اونها به چند روز کاهش پیدا کرده و بعد از طی این دوره به POS سوئیچ میکنن.

از نظر من هیچ ارز دیگری برای استخراج وجود نداره که ارزش ریسک رو داشته باشه و شما به خاطر اونها در استخراج سرمایه گذاری کنید. اما coinwarz.com سایتی هست که همه ارزهای قابل استخراج رو از نظر سود آوری رتبه بندی میکنه که البته این رتبه بندی با توجه به تغییر دیفیکالتی استخراج و نوسان قیمت ارزها هر لحظه در حال تغییره.

اگه بیشتر میخواهید در این مورد بدونید در این لینک http://forum.btctalk.com/showthread.php?tid=248 میتونید به جواب سوالاتون در مورد دستگاه استخراج و یا سودآور بودن یا نبودن ماینینگ برسید.

هر دو پست شما خیلی خوب بود و استفاده کردم، اما کوینهایی هستند مثل MaidSafe و امثال اون که شما با ارائه خدمات به شبکه هزینه خود را به صورت کوین دریافت می کنید، این کوینها به نظرم به زودی ارزش کار کردن را خواهد داشت البته برای کسانی که دسترسی به امکانات ارزان شبکه داشته باشند. همچنین کوین Ethereum به نظر من آینده بی نظیری دارد چرا که امکان برنامه نویسی در داخل بلاک چین را به شما می دهد، این کار منجر به انواع و اقسام سرویسهای جدید مبتنی بر بلاک چین خواهد شد. که حیرت انگیز خواهد بود.

BTC Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
هر دو پست شما خیلی خوب بود و استفاده کردم، اما کوینهایی هستند مثل MaidSafe و امثال اون که شما با ارائه خدمات به شبکه هزینه خود را به صورت کوین دریافت می کنید، این کوینها به نظرم به زودی ارزش کار کردن را خواهد داشت البته برای کسانی که دسترسی به امکانات ارزان شبکه داشته باشند. همچنین کوین Ethereum به نظر من آینده بی نظیری دارد چرا که امکان برنامه نویسی در داخل بلاک چین را به شما می دهد، این کار منجر به انواع و اقسام سرویسهای جدید مبتنی بر بلاک چین خواهد شد. که حیرت انگیز خواهد بود.
ممنون، نظر لطف شماست.
البته بحث ما راجع به ارزهای دیگه نبود بلکه این دو پست یکی در پاسخ دوستی بود که نظر من رو در مورد نوسانات قیمت و آینده بیتکوین پرسیدن و یک پست هم در جواب سوال دوستمون در زمینه استخراج بود. MaidSafeCoin و Ethereum البته هیچ کدام ارز رمزنگاری شده نیستند، MaidSafe همونطور که خودتون هم اطلاع دارید ارز رمزنگاری شده ( Cryptocurrency ) محسوب نمیشه بلکه یک دارایی رمزنگاری شده ( CryptoAsset ) هست که توسط پلتفرم MasterCoin صادر شده و البته من خیلی در موردش مطالعه ندارم چون اعتقاد دارم MasterCoin یک تکنولوژی بود که قبل از کامل شدن و عرضه به بازار منسوخ شد و به همین دلیل دارایی های زیر مجموعه اون هم احتمالاً نمیتونن جایگاه خوبی پیدا کنند، البته این نظر من هست و شاید اشتباه بکنم. Ethereum هم یک ارز محسوب نمیشه، بلکه یک پلتفرم رمزنگاری هست که امکاناتی بسیار فراتر از یک ارز داره و سکه های Ethereum هم به عنوان سوخت استفاده از اپلیکیشن های ساخته شده بر روی بلاکچین آن استفاده خواهد شد و هرگز کاربرد یک ارز مثل بیتکوین رو نخواهد داشت. البته Ethereum یک طرح بی نظیر هست که در صورت تکمیل شدن آینده بسیار خوبی خواهد داشت، اما متاسفانه تیم توسعه دهنده اون کارایی و مدیریت ضعیفی دارن و میتونستن از موقعیتهای مالی به دست آمده برای این پروژه به شکل بهتری استفاده کنن، اما در کل پروژه آینده دار و خوبی به نظر میاد.

originalkey.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از دوستان عزیز میشه لطفا یک راهنمایی مختصر کوتاه کنید که چگونه بیت کوین به دست بیاریم ؟ من تقریبا سرچ های زیادی زدم و تعدای هم از پست های عزیزان در اینجا مطالعه کردم البته از دوستان دیگه هم که میگن ما بیت کوین استخراج میکنم اگر قیمت فروش بیت کوینشون خیلی خوب باشه خود بنده خریدار هستم و میتوانیم همکاری داشته باشیم چون کار ما به نحوی است کالاهایی که خریداری میکنیم سورس ها و فروشند هایی که باهاشون همکاری میکنیم بیت کوین قبول میکنند و فکر کنم برای دوستانی هم که استخراج میکنند خو باشه

the_master

Registered User
لایک‌ها
259
از دوستان عزیز میشه لطفا یک راهنمایی مختصر کوتاه کنید که چگونه بیت کوین به دست بیاریم ؟ من تقریبا سرچ های زیادی زدم و تعدای هم از پست های عزیزان در اینجا مطالعه کردم البته از دوستان دیگه هم که میگن ما بیت کوین استخراج میکنم اگر قیمت فروش بیت کوینشون خیلی خوب باشه خود بنده خریدار هستم و میتوانیم همکاری داشته باشیم چون کار ما به نحوی است کالاهایی که خریداری میکنیم سورس ها و فروشند هایی که باهاشون همکاری میکنیم بیت کوین قبول میکنند و فکر کنم برای دوستانی هم که استخراج میکنند خو باشه
شما سایت فروشگاهی خدماتی بیت کوین دارین؟ گه اره میشه ادرس رو پخ کنین. ممنون میشم.

originalkey.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما سایت فروشگاهی خدماتی بیت کوین دارین؟ گه اره میشه ادرس رو پخ کنین. ممنون میشم.
خیر دوست من.ما فروشگاهی در ضمینه فروش بازی های اورجینال - گیفت کارت - گیم کارت و نرم افزارهای اورجینال هستیم.سورسهایی که باهاشون همکاری میکنیم جدیدا بیت کوین قبول میکنن و دنبال تهیه بیت کوین با قیمت مناسب هستیم چون اکثرا قیمت ها بالاست اگر از دوستانی که بیت کوین استخراج میکنن دوست داشته باشن خوشحال میشیم همکاری کنیم باهاشون چون سود دو طرفه خواهد داشت

بالا