سلام
دوست گرامی ابتدا یاد بگیرید که سریع قضاوت نکنید و هر وصله ای را به هر کسی با یادگیری چند مطلب نچسبانید. پس رفتارتان را درست نمایید. این گونه رفتار ها، تنها از کودکان 10 ساله که هیجانی میشوند، بر میآید
اولا که اگر این نوشته مربوط به خود سایت باشد،
واقعا چیزی جز حقیقت نیست
تنها سایتی را دیدم که به صورت واقعی توضیح داده است. به عنوان مثال شما وقتی به سایتهای دیگر در مورد سایتهایی چون پیبی و CEX مراجعه میکنید، در اکثر آنها به دروغ عنوان شده است که سرمایه شما پس از یک ماه و یا دو ماه دوبرابر میشود، این در صورتی است که در سایت علم ودرس علاوه بر گذاشتن نمونه هایی از ماین پیبی ماینینگ و کلودسرویس( در سیستم خود بهترین هستند) و نیز آگاهی از خطرهای احتمالی در مورد سرمایه گذاری در سایتها و تریدرهایی چون CEX ، مسئله را بسیار دقیق تشریح کرده است و تمام آنچه درج شده است کاملا با واقعیت یکی است و به عینه پس از گذشت 6 ماه تجربه کرده ام.
شاید افراد بسیاری باشند که بتوانند گفته های بنده را تایید نمایند
در این سایت حداقلش این است که بسیاری مطلب یاد خواهی گرفت و تا به حال پشتیبانی به این قویی ندیده بودم
هر سوالی با کلی توضیحات و به بهترین شکل پاسخ داده میشود
ضمنا بنده انواع روشهای استخراج را امتحان نموده ام
گرافیک و همان اسیک هم دیگر قدیمی شده است و در همین سایت علم و درس بنده با سیستم های جدید تری آشنا شده ام(بیشتر از طریق پشتیبانی)
ضمنا با پاسخ غلط ، سرمایه دیگران را در جهت اشتباه ، هزینه نکنید
استخراج بیتکوین بروش اسیک ، به زور هزینه برق و نت خود را در خواهد آورد
در صورتی که خود بنده در روش ابری ، پس از 5 ماه به اصل پولم رسیدم و حدود یک ماه است که تنها سود دارم
بدون هیچ صرف وقت و هزینه ای
البته برای من یادگیری بسیاری از مطالب در این سایت به تمام این مسائل میارزد
به نظر من اگر کسی بخواهد به دنبال سوالات خود بگردد تا اینکه شخصی همیشه در کنار او باشد که به سوالات اول پاسخ دهد، بسیار تفاوت میکند. بنده به این مهم در سایت علم ودرس دست یافتم و تمام مطالبی که شاید در طول یکسال هم نمیتوانستم به پاسخ آنها برسم، در مدت یک ماه به پاسخ تمام سوالات وابهاماتی که داشتم رسیدم
لطفا دیگر اسیک اسیک نکنید و اگر خوب بود، خودتان از سیستم مدار مجتمع را انجام دهید
تا افرادی حساس و ... مانند شما باشند، کاربران به انحراف خواهند رفت و دلیل آن هم تنها حساسیتی است که متاسفانه در بین ایرانی ها بیشتر است(بلانسبت برخی)
ده ها نفر و صدها نفر مانند من پس از هدر دادن وقت و سرمایه خود در سایتهای کلیکی (امیداورام نسلش منقرض شود) ، تنها در سرمایه گذاری و کسب درآمد در روش ابری توانستیم به سودی بدون زحمت دست یابیم
این گفته های بنده کاملا قابل اثبات است و میتوانید به سایت مراجعه نمایید و این مسئله را از ده ها نفر دیگر پرس جو و دنبال نمایید
اتفاقا این سایت علاوه بر اینکه پشتیبانی قوی دارد، نمونه ای دقیق و کاملا مطابق واقعیت از برخی از سایتها قرار داده است.
واقعا شیر مادرش حلالش باشد
من در کلیکی ، استخراج با روشهای متعدد از جمله اسیک و حتی با سیستم و کارت گرافیک خود و غیره را امتحان کردم و تنها جایی که نیاز به وقت و هزینه نداشت و به مقصود خود رسیدم ، همین آموزش های علم ودرس بود که در کلود موفق بودم
دوستان برای تایید گفته های من، نهایت این است که مقدار بسیار کمی(حداقل سرمایه گذاریی) را انجام دهید و خواهش میکنم ، پس از یک ماه، جواب را در همین جا درج نمایید تا برخی بفهمند که ابتدا یاد بگیرند تهمت نزنند.
دوست عزیز شما اگر انسان منصف و خیرخواهی بودید ابتدا رفتا و نوشته غلط خود را تصحیح میکردید.
به نظر من از همین نوع نگارش شما میتوان فهمید که چه قدر میتوان به گفته های شما اطمینان کرد
ضمنا از کارهای نشدنی صحبت نکنید .
سعی کردم تا آنجا که میتوانم ، در اینجا بنویسم تا شاید گوشه ای از زحمات این مدیر فداکار جبران شود
من مطمئن هستم که کسی که این نوشته را با آن لحانسان خوب است که چیزی به اسم شعور هم داشته باشدن بد نوشته است، خودش دارای سایتی در زمینه تبلیغات سایتها و سرورهای ابری است و تنها از سر حساسیت ها و .... اقدام به ....
آقای محترم ، همیشه بدانید که خدایی هم هست و این راه موفقیت نیست بلکه به قول مدیر علم ودرس، از هر دستی بدهید از همان دست هم خواهید گرفت و هر چه برای خود میخواهید .....
امیدوارم که این مسئله را کابران بسیاری بتوانند تنها بدلیل انسانیت و اخلاقیات ، تایید نمایند و ......
درود به تمامی کاربران و کسانی که سایتهای کلیکی و هایپ را کنار گذاشته اند و به سمتی رفته اند که حداقل میدانند که درآمد آنها از کجا تامین میشود
ضمنا شما دوست گرامی اصلا خام این 20 میلیون و مجتمع نشوید و از نوع پاسخ ایشان بدانید، تنها همان رقابت است و چند کلمه ای در پولفا خوانده است و اینجا عنوان کرده است. برای درک صحبت من، به نظر من بهتر است که حتی شده مبلغ 50 هزار تومان را خود در سایت پیبی یا کلودسرویس سرمایه گذاری نمایید و برای راهنمایی پاسخ هر سوالتان به گروه علم و درس بروید. آن وقت خودتان بهترین تصمیم را برای آینده بگیرید. این طور دیگر سردرگم نخواهید بود(تنها هزینه اش 50 هزار است که آن هم از بین نخواهد رفت و به شما بیشتر هم باز خواهد گشت)
همین جا از مدیریت elmodars.ir تشکر میکنم
برای بدست آوردن پول دست به هر کاری نزنید