arashen91
Registered User
از سایت زیر میشه هر 1 ساعت 1 بار بیت کوین کسب کرد
کسب بیت کوین
کسب بیت کوین
سلام
اگر تو چند سایت که در مجموع روزانه 50 الی 60 هزار بازدید کننده دارن و هر بازدید کننده هم حداقل یک الی دو دقیقه وقت در سایت ها صرف می کنه، پلاگینی نصب کنم که اقدام به تولید بیت کوین بکنه، روزانه چقدر می تونم بیت کوین تولید کنم؟
سلام اکثر این پلاگین ها مشکل دارن و درست اجرا نمیشن مثل پلاگین سایت bitcoinplus
سلام
اگر تو چند سایت که در مجموع روزانه 50 الی 60 هزار بازدید کننده دارن و هر بازدید کننده هم حداقل یک الی دو دقیقه وقت در سایت ها صرف می کنه، پلاگینی نصب کنم که اقدام به تولید بیت کوین بکنه، روزانه چقدر می تونم بیت کوین تولید کنم؟
بدون اجازه بازدید کننده میخوای از سی پی و گرافیکش استفاده کنی؟
بدون اجازه بازدید کننده میخوای از سی پی و گرافیکش استفاده کنی؟
استخراج بیت کوین اصلا به صرفه نیست با این!.داگ کوین یا لایت کوین خوبه.هر کدوم تقریبا بین kh/s 800-900با دوتا r9 290 به نظرتون چقد میشه تو 24 ساعت در اورد و سرعتش حدود چند mhash/s هست ؟
این دوتا که گفتین چی هست ؟استخراج بیت کوین اصلا به صرفه نیست با این!.داگ کوین یا لایت کوین خوبه.هر کدوم تقریبا بین kh/s 800-900
اینجانمیشه توضیح داد. اینجا رو ببینیناین دوتا که گفتین چی هست ؟
با دوتا r9 290 به نظرتون چقد میشه تو 24 ساعت در اورد و سرعتش حدود چند mhash/s هست ؟
سلامنه می خوام به جای دریافت وجه در ازای خدمات ویژه با اجازه خود کاربر همچین کاری بکنم. البته اگه ارزشش رو داشته باشه. چون با این میزان ترافیک روزانه با روش های دیگه روزانه 60 الی 80 دلار در میاد.
با دوتا r9 290 به نظرتون چقد میشه تو 24 ساعت در اورد و سرعتش حدود چند mhash/s هست ؟
دوست عزیر پول خود را با خرید سیستم برای استخراج هدر ندهید و دیگر این روش و استخر بیت کوین برای استخراج بیت کوین منسوخ شده است و بهترین روش کلود ماینینگ است و با ثبت نام در یک سایت و سرور معتبر ، از استخراج و سود خود لذت ببرید.یه سیستم خوب برای استخراج بیت کوین چند در میاد؟