• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Cache Express

Rabinhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بابا همه اين برنامرو ميخوان . خوب اگر براي تست ميخواهيد بريد از تو سايتش بگيربد

حالا

يكي ياد بده چطوري راهش بدازيم و ازش استفاده كنيم .
نگيد هرجا گير كردي بگو كه از اولش گير دارم .(اصلا من هم هيچي اونهايي كه مثل من هستن چي؟)

ممنون
فعلن...
باي باي

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
قربون دهنت! برای تست از نسخه ای که توی سايتش هست استفاده کنيد، 30 روز هم کار ميکنه.

رابين هود عزيز، بحث بر سر Cache Server است که در شبکه ها مورد استفاده قرار ميگيره.
اين Cache Server مزيتهايی نسبت به ديگر برنامه ها داره، اينکه گزارشهای کامل و مفصلی ميده.
اجازه مديريت بر فايل های Cache شده رو ميده.
و مهمترين مزيتش، کنترل تحت وب است و نيازی به وب سرور ندارد (خودش پورت باز ميکنه)
يکی از قابليتهای اين نرم افزار، کار کردن بصورت Transparent است که هم بصورت Gateway و هم با WCCP کار ميکند.

برای راه اندازی اش کافيست آنرا نصب کنيد، اگر از Router استفاده ميکنيد، تنظيمات WCCP را انجام دهيد، IP Routing را هم enable کنيد. تا اينجا ميشود گفت Cache Server آماده است، برای تنظيمات بيشتر و استفاده از ديگر قابليتها، به فايل راهنمای آن که همراه نرم افزار است مراجعه نماييد.

رابين هود عزيز، وقتی ميگم شما مشکلتون رو بپرسيد برای اينه که بدونم از کجا بايد شروع کنم و در چه حدی بايد توضيح بدم.

Rabinhood

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شما گفتيد اگر از Router استفاده ميكنيد كه من نميتونم استفاده كنم چون ندارم .

پس لطف كنيد و راه بدون Router رو توضيح بديد .

ممنون
فعلن...
باي باي

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
راه بدون روتر رو هم نوشتم، بايد Gateway همه سيستمها رو Cache قرار بدی و Gateway اون رو ، سيستمی که اينترنت داره که همه درخواستها از اون عبور کنه . . .

hessamsh

Registered User
لایک‌ها
0
كوروش حالا به نظر خودت كدوم روش بهتر جواب ميده ؟ ري دايركت شدن درخواستها از Router يا عوض شدن Gateway ؟

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
به نظر من استفاده از WCCP تميز تره و کارايی بيشتری داره . . .

hessamsh

Registered User
لایک‌ها
0
cache server را بايد حتما روي كامپيوتري غير از Ras نصب كرد . آيا اين جمله صحيح است ؟
الف : بلي
ب : خير
ج : الف و ب
د : هيچكدام

koorosh

Registered User
لایک‌ها
10
پاسخ گزينه الف: بلي است. جايزه چي ميدي ؟!

hessamsh

Registered User
لایک‌ها
0
جايزه شما يك دستگاه پژو 206 هستش كه الان توي كوچتون پارك شده . فقط مواظب دزدگيرش باش .

nima_1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من آخرين ورژن اين كش اكسپرس رو نصب كردم همه تنظيماتش رو انجام دادم و لي Transparent نميشه يعني بايد توي اكسپلورر بري proxi براش تعريف كني همه كاري هم كردم من هميشه با اين كش اكسپرس اين مشكل رو دارم كه Trasnparent nemishan اگه شد يه كمكي هم به اين فقير دانش كش بكنيد :blink:

بالا