- نوشتهها
- 501
- لایکها
- 4
آقا اونجا که یه هلیکوپتر میافته دنبال ماشینمون و من باید با آر پی جی بزنمش رو نمیتونم رد کنم ، یه بار شدا ، شانسی ، دیگه نمیشه .
چی کار کنم ؟
همون شانسی برو.منکه نتونستم بزنمش ولی زنده موندم!!
آقا اونجا که یه هلیکوپتر میافته دنبال ماشینمون و من باید با آر پی جی بزنمش رو نمیتونم رد کنم ، یه بار شدا ، شانسی ، دیگه نمیشه .
چی کار کنم ؟
خب اون آخرهاش یه موشک ول میکنه ، میمیرم ، شونصد دفعه هم رفتم
نه ، تا موشک ول میده ییهو فید اوت میشه و میگه شما مردی داداش بزن کناراونجا با انفجار ماشین نمیمیری، بعد از اینکه بهوش اومدی باید سریع از اون قسمت پل فرار کنی تا سقوط نکنی
اینم تموم شد! خیلی کوتاه بود. حیف شد زود تموم شد.کاملا درسته ، ولی نسخه قبلی که من بازی کردم انقدر درگیرش بودم که اصلا نفهمیدم بازی کی تموم شد !!
راستی چرا این COD ها ! انقدر زود تموم میشن ؟
آره ، حیف باشه ، زود تموم شد ...اینم تموم شد! خیلی کوتاه بود. حیف شد زود تموم شد.
خداییش آخر بازی اکش اول شخص که میگن همینه. به من اندازه crysis حال داد.
البته سری 2 خیلی طولانی بود جوری که آدم دیگه خسته میشد و میخواست زودتر تموم شه ولی این یکی واقعا کوتاه بود.
خبر ساخت call of duty 5 هم رسماً از طرف activision تأييد شد
ولی هنوز از جزئيات بازی چيزی گفته نشده
آقا منم می خوام به جمع call of duty بازها بپیوندم. می خوام سوال کنم از چه ورژنی شروع کنم؟ آیا مثل Prince of Persia داستان به هم پیوسته داره که باید از ورژن اول بازی کنم یا نه؟ در هر صورت منو راهنمایی کنید ممنون میشم. در ضمن بگید کدوم ورژن از همه با حالتره!! مرسی
دوستان ممنکه حداقل سخت افزار مورد نیاز این بازی رو بنویسید ؟
سیستم من اینه :
cpu : intel 3000
ram : 512 ddr2
graphic : radeon rx600 256 mb
فکر کنم رم کم بیاره ، آره ؟