• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call of Duty: Black Ops II

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
قست بحث ندارم اما اون موقع که Battlefield بهتر از COD بود ..من خودم هنوز COD‌میزنم اما دیگه ساخت ورژن جدیدش رو باید متوقف کنن ....خیلی تکراری شده بازی...یه تحول اساسی هم بهش نمیدن که!!!!!!

من هم قصد بحث ندارم ابنم قبول دارم که تکراری شده ولی میشه بفرمایید چه موقعی BF بهتر از COD بوده ؟!

pc.monk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من هم قصد بحث ندارم ابنم قبول دارم که تکراری شده ولی میشه بفرمایید چه موقعی BF بهتر از COD بوده ؟!
BF3 خداییش خیلی بهتر بود .هم از نظر محیط گرافیکی هم از نظر جذب بازیکن به بازی...آنلاینش هم که مثل بمب صدا داد !!!کلاً منظورم از بهتر بودن BF‌ فقط همین BF3‌ بوده

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
BF3 خداییش خیلی بهتر بود .هم از نظر محیط گرافیکی هم از نظر جذب بازیکن به بازی...آنلاینش هم که مثل بمب صدا داد !!!کلاً منظورم از بهتر بودن BF‌ فقط همین BF3‌ بوده

شما از طرف همه مردم دنیا دارید نظر میدید ؟
محض اطلاع :

بیشتر میانگین امتیاز BF3 :
۸۶.۸۲

بیشترین میانگین امتیاز COD:MW3
۸۸.۳۶

Last edited:

pc.monk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این منبعش را هم ذکر کنید :D

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
من هر 2تاش را تموم کردم ولی واقعا بتلفیلد*3 قشنگتر بود.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
اهنگ تیتراژ این بازی را ترنت رزنر موسیقیدان برجسته و برنده جایزه اسکار و گرمی ساخته است و موسیقی متن بازی ساخته ی جک وال هستش.

Last edited:

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
بر اساس آخرین اخبار قرار گرفته در USA Today،آقای Trent Reznor،برنده جایزه اسکار و کسی که سابقه آهنگ سازی برای فیلم‌های هم‌چون The Girl with the Dragon Tattooو The Social Network را داشته‌است قرار است تم موسیقی عنوان Call Of Duty:Black Ops 2 را نیز تهیّه کند.

وی توانست با ساخت موسیقی برای Social Network برنده جایزه اسکار نیز بشود.
هم‌چنین وی درباره عملیات سرّی ۲ گفت:
“خیلی خوش‌حالم که می‌خواهم برای این بازی موسیقی بسازم.هیچ چیز بهتر از این نمی‌شود.Black Ops 2 یک بازی بسیار خوب همراه با داستانی ظریف و بی نظیر است و من وظیفه سنگینی را برای ساخت تم موسیقی این بازی پذیرفته‌ام.”
وی در پایان صحبت خود اعلام کرد پس از اتمام کار ساخت تم موسیقی Black Ops 2،به سراغ پروژه‌های دیگری خواهد رفت که گیمر‌ها آن‌ها را می‌شناسند.

وی که پیش از این نیز با Quake و Doom 3 در صنعت بازی کار کرده بود، در مورد این کار می گوید: داستان Black Ops II جنگ بین کشورهای آمریکا و چین و یک شخصیت شرور که آتش این جنگ را شعله ور می کندروایت می کند. بازی دارای صحنه های ترس و اضطراب، ناراحت، پشیمانی و بیزاری است. پس از ساخت تم موسیقی بازی وی به گروه خود ملحق می شود تا کارهای مربوط به آلبوم جدید این گروه را انجام دهد.

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
ایشان در مصاحبه ای با USA Today تایید کرد که موسیقی تم بازی بعدی سری ندای وظیفه یعنی Black Ops 2 را نوشته است. وی همچنین اشاراتی به این نکته که سعی داشته هر چه بیشتر و بیشتر با تلفیق سازهای مرتبط حال و هوای داستان بازی را به تم آن القا کند نمود و در پایان گفت:
“من همیشه به این فرنچایز به عنوان لبه‌ی تیز آن‌چه به نظر با بودجه‌ی نا محدود ساخته شده و می‌تواند هر روز و هر سال موفق باشد نگاه کرده ام.”
از آن‌جایی که رزنور خود را یک گیمر می‌داند و علاقه‌ی شدیدی هم به ندای وظیفه دارد، انتظار می‌رود در آینده کارهای او را بیشتر بشنویم. آن‌هم در بازی‌های رایانه ای.رزنور این آهنگ را با استفاده از ترکیب سازهایی چون گیتار، باس و موسیقی راک ساخته است و امیدوار است نتیجه برای همه رضایت بخش باشد.لازم به ذکر است که بقیه‌ی آهنگ های این بازی را خالق موسیقی بازی Mass Effect 2 یعنی «جک وال» خواهد ساخت.Black Ops II در تاریخ ۱۳ نوامبر سال جاری میلادی برای PC و کنسول‌های HD منتشر می‌شود.
منبع : دنیای بازی

VII

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو زمینه ی داشتان خدایی هیچی بلک آپز 1 و مدرن وارفار 2 نمیشه . تکرار نشدنی بودن.

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
اون بحث کال 8 و بتل 3 خیلی وقته تموم شده.الان اگه بخوایم مقایسه بکنیم همین کال جدیده رو با مدال جدید باید مقایسه کرد.
و به نظر خودم این سری حال دفعات قبلی رو نمیده.نمیدونم چرا :دی

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
نمیدونم چرا اما Cod هایی که treyarch میسازه خوشم نمیاد هم از نظر گرافیک و هم گیم پلی جذابیت نسخه های IW رو نداره
البته COD:WAW بد نبود

sh.n.n786

Registered User
لایک‌ها
94
دروود به همه ...

بازی جالبیه هرگونه سیاستی رو میتونید تو این بازی ببینید از ایران گرفته تا کشور های دیگه من کاری به اینا ندارم ...

این بازی قراره 13 نوامبر 2012 منتشر بشه قیمتی در موردش ندادن ... البته تو ایران قیمت و کپی رایت گ*ز هم حساب نمی شه :p
اما نسخه قبل از 24$ تا 30 $ هم فروخته میشد البته با لایسنس و پچ بازی ها این قیمت هارو خود کمپانی برای فروش آنلاین و انبوه گذاشته بود ... :wacko:

بازی Xbox اش موجوده .

توضیحات این بازی خیلی کم هست اما بضی جاها دیدم یه 80 خط در موردش نوشتن که من نمی دونم درسته یا نه ...

این هم عکس های این بازی

3594Singapore_Focus_Fire.jpg

Yemen+-+Street+fight_resized.jpg

920x515_quadrotor_overwatch.jpg

920x515_harper.jpg

920x515_singapore_sparks.jpg

فایل های ضمیمه

• Downloads.rar
    1.3 MB · نمایش ها: 4

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
یعنی این بازی قراره بترکونه

nastooh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
رو دستش نیومده خیلی داستان سنگینی داره البته از نظر گرافیک هم خیلی پایین تر از بتل 3 بود ولی بازم حال میده از مدال که خیلی بهتر بود

راستی یادم رفت که بگم این هواپیماهای چهار پره ای که تو بازی هست خیلی وقته که تو جنگ ها استفاده میشن ولی تا الان تو هیچ بازی نبود خوبه که بالاخره وارد بازی شده

manutd2009

Registered User
لایک‌ها
69
لینک دانلود ظاهرا اومده با حجم 15 گیگ کسی سفارشی خواست دانلود کنم واسش
Call of Duty Black Ops II
Release: 11 Nov 2012

بالا