• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call of Duty: Black Ops II

Dante25

Registered User
لایک‌ها
2
یادش بخیر!بازی زیبایی بود!

Logitech

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان

امکان نصب این بازی روی سیستم عامل windows 8 Pro x64 هست؟

حقیقتش بعد از یکی دو سال گفتم یک بازی بگیریم رفتم Call of Duty Modern Warfare 3 گرفتم روی win 8 pro 64 genuine نصب شد ولی اجرا نمیشه ویندوز آپدیت هم هست

بیخیالش شدم

میخواستم ببینم دوستان میتونن راهنمایی کنند؟

ممنون

Arona_67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Blackops 2 هر جند خیلی خوب بود ، اما باز به نظر من گرافیک battle field یه چیز دیگست ، داستان سری های Black ops فقط جالبتره .

OLD GAMER

Registered User
لایک‌ها
81
Blackops 2 هر جند خیلی خوب بود ، اما باز به نظر من گرافیک battle field یه چیز دیگست ، داستان سری های Black ops فقط جالبتره .
یعنی بتلفیلد داستانش جالب نیست؟ از کال آف که بهتره به نظرم. کال آف اصلا داستان داره؟ همش تق تق باید بکشی بدون استراتژی

Saeed-Moon

Registered User
لایک‌ها
56
بچه ها بلک اپس 2 کی اومد دقیقا؟ چون یکشو بازی کردم نمیدونم اینم بازی کردم یا نه !!

gorg2

Registered User
لایک‌ها
114
یعنی بتلفیلد داستانش جالب نیست؟ از کال آف که بهتره به نظرم. کال آف اصلا داستان داره؟ همش تق تق باید بکشی بدون استراتژی
داستان خوبی بود اول که تو بلک اپس 1 شکنجه شدن برای یاد اوری اسم یه کشتی و مواد شیمیایی که فک کنم اسمش x6 یا یه همچین چیزی بود بعد هم 2 هم که منندس و نقشه هاشو انتخاب هایی که برای مسیر بازی داشتی و صد البت فلش بک هایی که چطور شد wood زنده موند و بعدا چی شد که منندس و اولین ملاقات و .............................................................

اها راستی خیلی دلم وایه منندس سوخت سوختن خواهرش جلو چشماش که همشم تقصیر امریکایی ها بود

Nart

Registered User
لایک‌ها
297
بازی جدیدش کی میاد ؟

mohammad1091

Registered User
لایک‌ها
15
دیگه شورشو در آوردن. کال آف فقط مولتی. شهرتش هم به همین دلیله. تو تبلیغاتشم بیشتر رو همین مانور میدن.
مراحل تک نفرش با عقل جور نمیاد. خصوصا اونجا که میشینی پست جیپ و صدها:confused: هواپیمای جنگنده رو منفجر میکنی و ...
طرف هم خلبان هلی کوپتره هم هواپیما هم اسنایپر هم متخصص مواد منفجره هم جاسوس هم پزشک هم بتمن هم اسپایدر من هم ...
رامبو هم همچین کاری نمیتونست بکنه.

B.l.a.c.k

Registered User
لایک‌ها
27
این بازیرو دانلود کردم موقع نصب ارور میده کسی ازش سر در میره؟

mohammad1091

Registered User
لایک‌ها
15
ارورشو میتونید یه شات ازش بزارین؟

بالا