• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Call Of Duty: Modern Warfare 3 | PC

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
زيباترين ايده ها ، سينماتيک ترين لحظه ها ،احساسی ترين لحظه ها ، اکشن ترين صحنه ها ، و بهترين لحظاتی که يک بازی میتونه به شما القا کنه اين بازی هست
کاملا موافقم.
--
منم بازی رو تموم کردم.یکم زود تموم شد.حدود 5:20 ساعت...
هوز بتل رو تموم نکردم ولی این یه حالی دیگه داشت.اما گرافیک و صدا گذاری بتل بهتر بود.

من بخوام امتیاز بدم به این بازی 9 میدم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کاملا موافقم.
--
منم بازی رو تموم کردم.یکم زود تموم شد.حدود 5:20 ساعت...
هوز بتل رو تموم نکردم ولی این یه حالی دیگه داشت.اما گرافیک و صدا گذاری بتل بهتر بود.

من بخوام امتیاز بدم به این بازی 9 میدم.
امتياز من به اين بازی 9.8 هست.

درسته بتل گرافيکش بالاتره ولی اين رو حتماً بايد در نظر گرفت کال رو 60 فريم بر ثانيست

هيچی به شما لذت بازی کردن رو 60 فريم بر ثانيرو نمیده

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
دوست عزيز میانگين امتيازات بازی نشون خواهد داد که حرف شما درسته يا بنده ;)

اندکی صبر سحر نزديک است
بنده به میانگین کاری ندارم . موتور قدیمی و گرافیک فاجعه نسبت به زمان ارائه بازی رو کار دارم .
و صد البته امتیازات آینده ی این بازی

درسته بتل گرافيکش بالاتره ولی اين رو حتماً بايد در نظر گرفت کال رو 60 فريم بر ثانيست

این از اون حرف ها بود ...
60 فریم بودن چه ربطی داره به گرافیک برتر ... فریم بالا رو باید در نظر گرفت ؟ وقتی پارتیکل نباشه فریم رو کجامون کنیم و چه تاثیری داره ؟ بنده حاضرم تا صبح برای شما در مورد فریم و موتور این بازی بگم تا قانع بشید اصلآ و ابدا در حد و اندازه های mw3 نبوده . شکی بر عالی بودن صداگذاری و گرافیک بتل که نیست اما بحث مقایسه نیست . بتل خوبه که خوبه واسه خودش خوبه . مشکل بنده اینجاست که سری طلایی MW داره با این سیاست ها و انتقاد نکردن ها به باد میره

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
60 فریم بودن چه ربطی داره به گرافیک برتر

:eek::eek::eek::eek:

هيچ بحث ديگری باقی نمیمونه

ديدار ما بعد از امتيازات بازی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
:eek::eek::eek::eek:

هيچ بحث ديگری باقی نمیمونه

ديدار ما بعد از امتيازات بازی
شما جای جواب بنده رو دادن اسمایل قرار میدید ؟
میشه به بنده بفرمایید فریم بالاتر به چه دلیل اصلآ 60 فریم میسازن و فریم ها در بازده جلوه ی بصری چه تاثیری دارن ؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
شما جای جواب بنده رو دادن اسمایل قرار میدید ؟
میشه به بنده بفرمایید فریم بالاتر به چه دلیل اصلآ 60 فریم میسازن و فریم ها در بازده جلوه ی بصری چه تاثیری دارن ؟

سلام...

اينجا من میتونم بيام واسه شما 3 ساعت درباره فريم در ويديو گيمينگ بنويسم ولی با يه مثال ساده به اين موضوع خاتمه میدم.

به طور بسيار شفاف و واضح براتون توضيح میدم که جای هيچ سؤالی براتون باقی نمونه..

شما فرض کن رو يه سيستم high end داری بازی کرايسيس رو بازی میکنی تو رزوليشن 1920.1200 با تنظيمات high performence و 30 فريم برثانيه

شما با هر تغيير در منوی تنظيمات گرافيکی مثل برداشتن تیک vertical sync يا کم کردن anti aliasing يا هر تغيير ديگه ای متوجه خواهيد شد که بازی دارای فريم بالاتری نسبت به قبل خواهد شد..

پس کاملاً واضح و مبرهن است که تو سری قسمت های کال اگر قرار باشه فريم بازی مثلاً 30 فريم کمتر بشه يقيناً بازی دارای گرافيک بالاتری نسبت به قبل خواهد شد زيرا هم بازی دارای رنگبندی قويتری میشه و هم اين که افکت ها زيباتر به نظر میرسن..

حالا يه موقع هست يه شرکتی مياد موتور بازيش رو بازسازی میکنه و يا يه موتور ديگه مینويسه با قابليت های بالاتر و ممکنه تو بازی گرافيک واقعی تر به نظر برسه ولی چيزی که هست سخت افزار رو هيچ وقت نمیشه تغييرش داد !! سخت افزار 360 محدود هست و هرچقدرم موتور بازی قوی و نرم باشه از 360 نمیشه انتظار يه معجزه داشت..

mw3 با اين همه افکت های بی نظير و اکشن های ناب نبايدم گرافيک بالاتری نسبت به bf داشته باشه..تازه اونم رو 60 فريم بر ثانيه

من فکر میکنم شما اصلاً mw3 بازی نکردی..که اينجوری داری صحبت میکنی...اکشن های mw3 خارق العادست.

Last edited:

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

سلام :)

ببینید Frame Rate اصلا ارتباطی به گرافیک بهتر نداره! مثلا من سوپر ماریو رو میام روی سیستمم با فریم 80 بازی میکنم ولی کرایسیس با فریم 30. حالا این دلیل بر اینه که گرافیک ماریو از کرایسیس بهتره؟ یا موتور پایه قوی تری داره؟!

من خودم هنوز Modern Warfare 3 رو بازی نکردم ولی از شواهدی که پیداست به نظرم در حد Modern Warfare 1 نیست! یعنی اینکه MW1 در زمان خودش خیلی از MW3 بیشتر سر و صدا کرد و به نوعی مبدع یک سبک جدید در بازی های FPS بود ولی MW3 و MW2 تکرار نسخه اول هستند با گرافیکی بهبود یافته تر و داستانی نه چندان گیرا!

پیروز باشید
67.gif

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

ببینید Frame Rate اصلا ارتباطی به گرافیک بهتر نداره! مثلا من سوپر ماریو رو میام روی سیستمم با فریم 80 بازی میکنم ولی کرایسیس با فریم 30. حالا این دلیل بر اینه که گرافیک ماریو از کرایسیس بهتره؟ یا موتور پایه قوی تری داره؟!

من خودم هنوز Modern Warfare 3 رو بازی نکردم ولی از شواهدی که پیداست به نظرم در حد Modern Warfare 1 نیست! یعنی اینکه MW1 در زمان خودش خیلی از MW3 بیشتر سر و صدا کرد و به نوعی مبدع یک سبک جدید در بازی های FPS بود ولی MW3 و MW2 تکرار نسخه اول هستند با گرافیکی بهبود یافته تر و داستانی نه چندان گیرا!

پیروز باشید
67.gif

دوست عزیز ماریو جه ربطی به این بحثا داره..مگه موتور ماریو با موتور کرایسیس یکی هست که داری اینارو فریم هاشون رو مقایسه میکنی ؟ :D

من تا قبل mw3شماره یک mw1 رو غول بی چونو چرای fps ها میدونستم..ولی از دیشب تا حالا جای خودشو داد به mw 3

واضحتر میگم..
کلاً سری کال رو 60 فريم قفل هستند رو کنسولها...اگر اين فريم توسط سازنده به نصف کاهش پيدا میکرد گرافيک بازی به طبع بالاتر می بود..

يا مثلاً اگه اخبار بازيهارو دنبال کرده باشيد همين چند ماه پیش جان کارمک گفته بود اگر ما میخواستيم rage رو روی 30 فريم بسازيم بازی گرافيک بسيار بالاتری داشت..

کلاً مقوله فريم ريت با گرافيک رابطه کاملاً مستقيم داره..مقاله کم نيست تو اینترنت يه سرچ بزنی خيلی چيزا گيرت مياد..موفق باشی.

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
سلام...

اينجا من میتونم بيام واسه شما 3 ساعت درباره فريم در ويديو گيمينگ بنويسم ولی با يه مثال ساده به اين موضوع خاتمه میدم.

به طور بسيار شفاف و واضح براتون توضيح میدم که جای هيچ سؤالی براتون باقی نمونه..

شما فرض کن رو يه سيستم high end داری بازی کرايسيس رو بازی میکنی تو رزوليشن 1920.1200 با تنظيمات high performence و 30 فريم برثانيه

شما با هر تغيير در منوی تنظيمات گرافيکی مثل برداشتن تیک vertical sync يا کم کردن anti aliasing يا هر تغيير ديگه ای متوجه خواهيد شد که بازی دارای فريم بالاتری نسبت به قبل خواهد شد..

پس کاملاً واضح و مبرهن است که تو سری قسمت های کال اگر قرار باشه فريم بازی مثلاً 30 فريم کمتر بشه يقيناً بازی دارای گرافيک بالاتری نسبت به قبل خواهد شد زيرا هم بازی دارای رنگبندی قويتری میشه و هم اين که افکت ها زيباتر به نظر میرسن..

حالا يه موقع هست يه شرکتی مياد موتور بازيش رو بازسازی میکنه و يا يه موتور ديگه مینويسه با قابليت های بالاتر و ممکنه تو بازی گرافيک واقعی تر به نظر برسه ولی چيزی که هست سخت افزار رو هيچ وقت نمیشه تغييرش داد !! سخت افزار 360 محدود هست و هرچقدرم موتور بازی قوی و نرم باشه از 360 نمیشه انتظار يه معجزه داشت..

mw3 با اين همه افکت های بی نظير و اکشن های ناب نبايدم گرافيک بالاتری نسبت به bf داشته باشه..تازه اونم رو 60 فريم بر ثانيه

من فکر میکنم شما اصلاً mw3 بازی نکردی..که اينجوری داری صحبت میکنی...اکشن های mw3 خارق العادست.
بنده MW3 رو بازی کردم و خیلی هم لذت بُردم اما اصلآ نمی تونم اونو ادامه ی سری ِ اول و حتی دومش بدونم .
اما در مورد فریم .
این بحثی که شما فرمودید درست اما این همش بحث فنی بود و مربوط به بار پردازشی کار بود نه زیبایی جلوه ها .
شما میگید اگر فریم کمتر بود گرافیکش بهتر میشد که بنده عرض می کنم خیر ! به هیچ عنوان . قرار نیست وقتی فریم میاد پایین جلوه ها هم بیشتر باشه . اگه ضعف برنامه نویسی باشه کاری اتوماتیک انجام نمی شه و مثال مع الفارغ بود اینی که فرمودید . ببینید بنده الان میام یک جلوه ی ویژه ای میسازم با فریم 24 . این فریم ریت عمومآ باید سینمایی باشه اما اگه از ذرات قابل قبولی استفاده کرده باشم و تکسچر و موتور دوربینم خوب باشه میتونم توی این فریم ریت خودنمایی کنم .
حرف شما درست که میگید روی 60 فریم قرار نیست جلوه ها خارق العاده باشن اما اگر ذرات و موشن بلور به خوبی روشون کار شده باشن چنان زیبایی به کار می دن که به هیچ عنوان فریم ریت نه تنها خرابش نمی کنه بلکه به دلیل ماهیت کار که ویدئو گیم هست اونو جذاب تر هم میکنه . MW به دلیل گیم پلی ی که داره شاید رو 60 فریم خیلی خوب باشه و به قول شما مناسب اکشن ها باشه اما اینکه میگید ضعف سخت افزاری ِ 360 باعث شد بنده باز هم میگم خیر . شما به تکسچر های کرایسیس یا پارتیکل های گِرز یک نگاهی بندازید تا به عمق موضوع پی ببرید . و اما در آخر شما حتمآ BF3 رو بازی کنید و نورپردازی خارق العاده و تکسچرینگ فوق العالی اون رو ببینید (نسبت به کنسول) تا ببینید که موتور بازی چه قدر خوب نوشته شده و MW از حداکثر قدرتش نتونسته استفاده کنه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
شما به تکسچر های کرایسیس یا پارتیکل های گِرز یک نگاهی بندازید تا به عمق موضوع پی ببرید . و اما در آخر شما حتمآ BF3 رو بازی کنید و نورپردازی خارق العاده و تکسچرینگ فوق العالی اون رو ببینید (نسبت به کنسول) تا ببینید که موتور بازی چه قدر خوب نوشته شده و MW از حداکثر قدرتش نتونسته استفاده کنه

اگر رو 60 فريم بر ثانيه میتونستند اين کارو انجام بدند حرف شما کاملاً قابل قبول بود..کرايسيس درسته گرافيک خيلی خوبی داشت ولی رو 30 فريم قفل بود و همچنين تو بعضی جاها به 20 فريم هم میرسيد ..

شما فقط بيس موتور رو داری در نظر میگيری..مطمئن باش همون کرايسيس رو 360 اگر رو 60 فريم بود گرافيک بازی افت می کرد و مثل 30 فريم چشم نواز نبود.

من باز هم اين حرفمو تکرار میکنم اگر قرار بود سری های کال رو 30 فريم بر ثانيه رو کنسول ها اجرا بشن بازی دارای گرافيک بالاتری نسبت به 60 فريم می بود..

مشکل شما اينجاست که گرافيک رو فقط تو جلوه های ويژه و real بودن میبينی..در صورتی که يه رنگبندی خوب تو يک بازی میتونه باعث بالا بردن گرافيک بصری بازی بشه.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
اگر رو 60 فريم بر ثانيه میتونستند اين کارو انجام بدند حرف شما کاملاً قابل قبول بود..کرايسيس درسته گرافيک خيلی خوبی داشت ولی رو 30 فريم قفل بود و همچنين تو بعضی جاها به 20 فريم هم میرسيد ..

شما فقط بيس موتور رو داری در نظر میگيری..مطمئن باش همون کرايسيس رو 360 اگر رو 60 فريم بود گرافيک بازی افت می کرد و مثل 30 فريم چشم نواز نبود.

من باز هم اين حرفمو تکرار میکنم اگر قرار بود سری های کال رو 30 فريم بر ثانيه رو کنسول ها اجرا بشن بازی دارای گرافيک بالاتری نسبت به 60 فريم می بود..

مشکل شما اينجاست که گرافيک رو فقط تو جلوه های ويژه و real بودن میبينی..در صورتی که يه رنگبندی خوب تو يک بازی میتونه باعث بالا بردن گرافيک بصری بازی بشه.
بله خوب خیلی از بازی ها هستن که به دلیل پردازش روی 30 قفل میشن اما این دلیل نمیشه بگیم وقتی یه بازی رو 60 هست اگر کمتر بود بهتر میشد !!!! این ها به چیرگی برنامه نویس مربوط میشه که با استفاده از توان خودش و پلتفرم چه کاری رو انجام بده . البته من بازم میگم احتمالآ به دلیل ماهیت گیم پلی این سری 60 فریم هست اما اصلآ و ابدآ امتیازی محسوب نمیشه .

در مورد مورد آخری که گفتید هم مشکل بنده نیست !! بازی هست عزیز هنر مینیمالستیک که انجام نمی دیم که روی رنگ بندی سالید تمرکز داشته باشید .

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ای بابا دوستان چرا کل کل میکنید الکی

هر دو بازی خوب هستن با اینکه هنوز mw3 رو بازی نکردم

من خودم طرفدار سرسخت سری های mw هستم

ولی با اینکه هنوز mw3 رو بازی نکردم از شواهد پیداست نه تنها پیشرفت نکرده بلکه افت هم داشته

نکته دیگه اینکه bf علاوه بر گرافیک عالیش خط داستانیش و کلا محیط بازیش به واقعیت نزدیک تره و بی اغراق بگم از کال خیلی بهتر بود حالا شاید یه مقدار گیم پلی کال بهتر باشه

البته خب بازی های این سبک همه مدیون تیم سابق اینفینیتی وارد هستن

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
دوست عزیز ماریو جه ربطی به این بحثا داره..مگه موتور ماریو با موتور کرایسیس یکی هست که داری اینارو فریم هاشون رو مقایسه میکنی ؟ :D

من تا قبل mw3شماره یک mw1 رو غول بی چونو چرای fps ها میدونستم..ولی از دیشب تا حالا جای خودشو داد به mw 3

واضحتر میگم..
کلاً سری کال رو 60 فريم قفل هستند رو کنسولها...اگر اين فريم توسط سازنده به نصف کاهش پيدا میکرد گرافيک بازی به طبع بالاتر می بود..

يا مثلاً اگه اخبار بازيهارو دنبال کرده باشيد همين چند ماه پیش جان کارمک گفته بود اگر ما میخواستيم rage رو روی 30 فريم بسازيم بازی گرافيک بسيار بالاتری داشت..

کلاً مقوله فريم ريت با گرافيک رابطه کاملاً مستقيم داره..مقاله کم نيست تو اینترنت يه سرچ بزنی خيلی چيزا گيرت مياد..موفق باشی.

فقط مثال بود... شما هم کرایسیس رو با COD مقایسه کردین ولی مگر موتور پایه های اونا یکی هست؟ :D

شما اول بگین تعریف شما از گرافیک بالاتر چیه تا من بقیه اش رو بگم؟

شما میگید اگر فریم کمتر بود گرافیکش بهتر میشد که بنده عرض می کنم خیر ! به هیچ عنوان . قرار نیست وقتی فریم میاد پایین جلوه ها هم بیشتر باشه . اگه ضعف برنامه نویسی باشه کاری اتوماتیک انجام نمی شه و مثال مع الفارغ بود اینی که فرمودید . ببینید بنده الان میام یک جلوه ی ویژه ای میسازم با فریم 24 . این فریم ریت عمومآ باید سینمایی باشه اما اگه از ذرات قابل قبولی استفاده کرده باشم و تکسچر و موتور دوربینم خوب باشه میتونم توی این فریم ریت خودنمایی کنم .

تایید ;)

احتمال بسیار زیاد منظور شما کرایسیس 2 باشه که بهتره اینجا ازش صحبتی نشه. چون خود کرایتک هم گفته بود کار اصلی ما روی نسخه PC بوده و نسخه کنسول ها اونطور که میخواستن نشده.

پیروز باشید
67.gif

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
من هنوز هیچ کدوم رو فرصت نکردم بازی کنم
بتل که گیر نمیاد واسه دانلود هم حجمش بالاست باید از رفقا بگیرم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان بازيش تا چند روز ديگه به دستم نميرسه اينقدر قند تو دلم اب نكنيد

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
چه سیستمی میخواد ؟

کاپیتـان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
frame بالاتر یا پایین تر ربطی به گرافیک بازی نداره...

امکان داره موتور یه بازی درست کد نویسی نشده باشه , با اینکه شما سخت افزار قوی داری ولی باز frame rate پایینی می گیره ولی و یک بازی دیگر که درست کدنویسی شده باشه و حتی با گرافیک بالاتر frame rate بالاتر هم به شما بده

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
frame بالاتر یا پایین تر ربطی به گرافیک بازی نداره...

امکان داره موتور یه بازی درست کد نویسی نشده باشه , با اینکه شما سخت افزار قوی داری ولی باز frame rate پایینی می گیره ولی و یک بازی دیگر که درست کدنویسی شده باشه و حتی با گرافیک بالاتر frame rate بالاتر هم به شما بده

دقيقا. منتظر بازي skirm از كمپاني Bethesda باشيم كه اين مورد رو ثابت ميكنه البته فكر كنم اومده من از قافله عقبم

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
دقيقا. منتظر بازي skirm از كمپاني Bethesda باشيم كه اين مورد رو ثابت ميكنه البته فكر كنم اومده من از قافله عقبم

Skyrim یازدهم نوامبر (4 روز دیگه) میاد و البته الان نسخه xbox ـش لو رفته.

http://www.blackcats-games.net/details.php?id=58022

کد:
The Empire of Tamriel is on the edge. The High King of Skyrim has been murdered. Alliances form as claims to the throne are made. 
 In the midst of this conflict, a far more dangerous, ancient evil is awakened. Dragons, long lost to the passages of the Elder Scrolls, 
 have returned to Tamriel. The future of Skyrim, even the Empire itself, hangs in the balance as they wait for the prophesized 
 Dragonborn to come; a hero born with the power of The Voice, and the only one who can stand amongst the dragons. 

KEY FEATURES: 

Epic Fantasy Reborn. 
     Skyrim reimagines the open-world fantasy epic, pushing the gameplay and technology of a virtual world to new heights. 

Live another life, in another world. 
     Play any type of character you can imagine, and do whatever you want; the legendary freedom of choice, storytelling, and adventure of The Elder Scrolls is realized like never before. 

All New Graphics and Gameplay Engine. 
     Skyrim's new game engine brings to life a complete virtual world with rolling clouds, rugged mountains, bustling cities, lush fields, and ancient dungeons. 

You Are What You Play. 
     Choose from hundreds of weapons, spells, and abilities. The new character system allows you to play any way you want and define yourself through your actions. 

Dragons Return. 
     Battle ancient dragons like you've never seen. As Dragonborn, learn their secrets and harness their power for yourself. 

Region : NSTC/PAL 
 Type : XGD3 0800 
 Format : ISO 
 Size : 8.1GB 
 Genre: RPG 
 Publisher: Bethesda Softworks 
 Developer: Bethesda Game Studios 

I will try and find more info about the release but at the moment this is as much as i can gather...will update when anything is found ...enjoy

ولی هنوز خبری از نسخه PC ـش نیست...

Bethesda Softworks

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122

ویکی پدیا نوشته 11 نوامبر برای ویندوز، ایکس باکس و پلی استیشن میاد

The Elder Scrolls V: Skyrim - Wikipedia, the free encyclopedia

والا هر بازی رو آدم باید روی سیستم خودش امتحان کنه و اون رو با بازی های دیگه مقایسه کنه تا به قدرت موتور پایه پی ببره! این بازی که هنوز نیومده و از الان نمیشه در مورد کیفیت موتور پایه صحبتی کرد.

پیروز باشید
67.gif

بالا